Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
elbasztam
:S
srry
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
na mindegy, elküldtem mons-ba
18 év alatt nem kaphatnak a munk. vállalási engedélyt, errõl van szó :)
Mivel Braziliából nem igazolhatnak 18 éven aluliakat.
Németországba bármennyi légiós játszhat a bajnokin, de a kupán csak kevesett:S
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
* The players with higher potential ability have more chance to obtain a work permit. (you can check the potential ability of players in the editor of the game)
* If the player has high attributes in all aspects of game (physical, mental, technical), he will be more likely to get a work permit.
* The most important criteria is playing competitive (not friendly) international matches. During the two years preceding the date of application, a player must have played for his country in at least 75% of its competitive A team matches he was available for selection. If the player isn't selected for the international matches due to suspension or injury, this will be taken into consideration when applying the criteria.
* The player's country must be at or above 70th place in the official FIFA world rankings when averaged over the two years preceding the date of the application
am elég sok játékos nem kap irl se munkavállalásit, (cselzis Alex, Manucho, v Letonak is gondok vannak a munkavállalásijával)
mondjuk 56 ment el
tarcsiban 66-an vannak. fuuu, nekifekszek eladogatni pár éhenkórászt
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
irl miért nem hallom hogy xésy nem kapott munkavállalásiengedélyt? tök kiakasztó része ez a játéknak
Mike:
Azért irtam Belgiumot és Lengyelországot, mert ott csak 3 év mire megkapja és nem 5-6 év:)
kölcsön kell adni Belgiumba vagy Lengyelországba.
most mihez kezdjek?
hogy érhetném el hogy mégis jelölhessem játékra a fiút?
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
bye bye benfica :(
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Soma: én kérek elnézést, de amig nincs egy megfelelõ topik a bajnokság számára, sztem alap h ide irjuk be ha problémánk van. Mellesleg meg ha mással is elõfordul ez, nem kell megkérdezze h mi ilyenkor a teendõ.
Capello: kellemes nyaralást :D
csá
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ami a cheatet illeti, ha használod csak saját magaddal baszol ki, nem velünk, itt senkit sem érdekel mit használsz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"