Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
igen,elég rég :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Mor3llo
Srácok, nektek van ilyen ? :OOO

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

igen látom, és nem :) hanem :(

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

faszom
elbasztam
:S

srry

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Huni92
Ott a link. Bobby Robson.

ki?:)

bazzz nem is hallottam :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Tudom OFF,de eggyel kevesebb manager lesz fm 2009-ben(valószínûleg) <#sir>

:(

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

a brazilok, meg még egy pár nemzet gyermekei, de ez a muksó speciel 21
na mindegy, elküldtem mons-ba
igen, errõl beszéltem

18 év alatt nem kaphatnak a munk. vállalási engedélyt, errõl van szó :)

de az csak azért mert nem töltötte be a 18 évet.

Mivel Braziliából nem igazolhatnak 18 éven aluliakat.

szerintem ilyen nincs:D maximum északi ligák.

Németországba bármennyi légiós játszhat a bajnokin, de a kupán csak kevesett:S

Pato, fél évig szobrozott a Milan-nál

Just B
Bundesliga & Hollandia

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Amúgy itt a szabálykönyv:D FM-es szal ez vonatkozik ránk is:D

* The players with higher potential ability have more chance to obtain a work permit. (you can check the potential ability of players in the editor of the game)

* If the player has high attributes in all aspects of game (physical, mental, technical), he will be more likely to get a work permit.

* The most important criteria is playing competitive (not friendly) international matches. During the two years preceding the date of application, a player must have played for his country in at least 75% of its competitive A team matches he was available for selection. If the player isn't selected for the international matches due to suspension or injury, this will be taken into consideration when applying the criteria.

* The player's country must be at or above 70th place in the official FIFA world rankings when averaged over the two years preceding the date of the application

tudtok olyan ligát mondani, ahol semmiféle korlátozással sem találkoztatok eddigi fm pályafutásotok során?
Mike94
spanyolba 2 ;)
am elég sok játékos nem kap irl se munkavállalásit, (cselzis Alex, Manucho, v Letonak is gondok vannak a munkavállalásijával)

most nézem, hogy tavaly 59 játékost vettem<#banplz>
mondjuk 56 ment el
tarcsiban 66-an vannak. fuuu, nekifekszek eladogatni pár éhenkórászt
InfoMester
hát az..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

jézusom, nekem most kéne a fiú, báez
irl miért nem hallom hogy xésy nem kapott munkavállalásiengedélyt? tök kiakasztó része ez a játéknak
de épp ez a lényege:)

Mike:

Azért irtam Belgiumot és Lengyelországot, mert ott csak 3 év mire megkapja és nem 5-6 év:)

Mike94
v spanyolországba v bulgáriába, v még sok helyre ;)

de ugye nem kell megvárni azt pár évet míg nemzetiséget kap kölcsönben?
leigazolhattad de nem játszhat, mert nem kapta meg a Munkavállalási Engedélyt.

kölcsön kell adni Belgiumba vagy Lengyelországba.

ezt nem értem, elvileg megjött a munkavállalásiengedély, de mégse játszhat az új délafrikai játékosom. oda van szépen írva hogy munkavállalásiengedély kell.
most mihez kezdjek?
hogy érhetném el hogy mégis jelölhessem játékra a fiút?
webibebi
kár:(

msn:[email protected] bárki felvehet

Mike94
késõ

webibebi
hi!lehet még jelentkezni a bajnokságra?:D

msn:[email protected] bárki felvehet

Huni92
nem.....nem ez volt a terv. sõt. de nem tehetek mást, minthogy újat kezdek, mivel elszállt a mentés :S

Darkon
Amugy grat aki jatszott is

Born to win

Darkon
kar volt ma ide beneznem szegyen

Born to win

Mike94
azt csak nekem szabad<#ejnye1>

minden héten uj csapat ? <#idiota>

Huni92
2 darab mentéssel tolom, az ilyenek elkerülése végett. viszont rájöttem arra, mi a probléma, és már orvosoltam is.

Csacsi
Miért nem csinálsz róla legalább minden este egy biztonsági mentést valahová?

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
beszarok.....ilyen nincs....ismét 2 mentés száltt el, 1szerre. lassan ezt már nem birom idegekkel.
bye bye benfica :(

McFrost
mi van itt ? atyaég :P

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Sorry, õszintén szólva ezt nem tudtam.

InfoMester
szivesen :DD

soma22
ha problémád van az mindig is az offban volt kitárgyalva.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mike94
erre van az off-topic

Huni92
Na....hirtelen micsoda aktivitás :DSAD:SADaSd

Soma: én kérek elnézést, de amig nincs egy megfelelõ topik a bajnokság számára, sztem alap h ide irjuk be ha problémánk van. Mellesleg meg ha mással is elõfordul ez, nem kell megkérdezze h mi ilyenkor a teendõ.

Capello: kellemes nyaralást :D

ázányótokot

Mike94
ide illik az aláírásod

KUSSS!!!

InfoMester
figy én befejeztem ha visszaolvasol látod én már hamarabb bfejeztem és õ tetözött rá a hülyeségével..nemtudom hogy miért van hogy mindenki nekem bezsél meg velem kötekszik..

5w0rdf15h
akkor befejezed.

csá

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

InfoMester
de baszki most sem én kezdtem..

nem-nem

5w0rdf15h
jólenne ha befejeznéd már végre, fõleg az h percenként irogatod a hülyeségeidet, ez egy fórum ha chatelni v irogatni akarsz keress már helyet...vagy ott a fõoldalon a chat oda irogathatsz másodpercenként, és azzal nem baszod szét a topikot

ami a cheatet illeti, ha használod csak saját magaddal baszol ki, nem velünk, itt senkit sem érdekel mit használsz.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"