Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a szöglet variácodat ird már le,please de ugy kompleten melyk poszt hol van
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
BL-ben Garay a 3. lett a góllövõ listán, és 3. lett a Legjobb Játékos szavazáson is.
A vezetõség viszont egy nagyon érdekes jelenség az idén (is).
Az elvárásuk az volt az FA Kupát tekintve, ha 6. fordulóig jusson el a csapat. Nos, odáig jutott, ott kivert minket a Pool. A vezetõség nagyon örül annak, h odáig elértünk, és az a "zöld sáv", amely azt mutatja, h mennyire elégedettek az aktuális sorozatban elért eredményekkel, sötét zöld szinnel van jelölve. Mindeközben pl a BL elvárás a csoportkör volt. ott a negyeddöntõig meneteltünk, és ennél a résznél a sáv világosabb, mint az FA Kupánál, holott itt túlszárnyaltuk az elvárásokat.
A csapat legeredményesebb gólvágója Garay lett, 30 góllal. A csatárok az idén nem dobbantottak nagyot, köszönhetõen a sérüléseknek és a rotációnak. Viszont igy több játékos szerzett gólt. 61 meccs/ 141 rúgott (2,3as átlag), és 71 kapott (1,3) gól.
A nyáron remélem sikerül megtartani minden játékosomat, akikre számitok majd. Sóbisért máris bejelntkezett a Chelsea egy 35 millió eurós ajánlattal.
De valószinûleg nagy lesz a kereslet Zárate, Guilherme, Kiessling, Van der Vaart, Thiago Neves, Arshavin, Diarra, Garay, Corluka, Martins iránt is.
Legidegesitõbb dolog, ami valaha megtörtént velem egy játékossal kapcsolatosan, az maga Damien Duff. Már az elején sem számitottam rá, átadólista, nincs szükségem rá státusz, kinálgattam 0 Euróért, nem vitte senki. Szerzdõdésbontás 15 millióba fájt volna, közös megegyezéssel meg nem tudtam felbontani a szerzõdését.
Adatlapján már több mint 1 éve az van, h elakarja hagyni a klubot, ennek ellenére nem hajlandó semmiféle megegyezésre. Jobbára a tarcsiban éli mindennapjait, és eszi a pénzt.
56400 nézõ volt átlagban a hazai meccseinken, ami nem rossz. És nagyon valószinû, h a 60000es stadiont még tovább bõvitik majd.
eu szuperkupa real madrid 0:1 tottenham (lulinha 119perc)
bajnokság 10mecs után 3. elõttem többet játcotak
távozok: (csak a nagyobb nevek)
-jenas 10m
-bentley 7,5m
-assoku-ekotto 2,4m
-bent 5m
Új bejárati ajtó végre kész, töltem a dorchestert.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az idén trófea nélkül maradt a csapat.
Viszont meghosszabbitották a szerzõdésem 2014ig <#nezze>#nezze>
Az Arsenal bepótolta az elmaradt meccsét, 1-0 a Pool ellen, 2 ponttal elõttünk vannak, és már csak egy forduló van hátra. Õk a Wigan ellen, mi a Tottenham ellen fejezzük be a szezont.
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Ezúttal 1-3 lett a vége.
A döntõt a MU (3-2 vs Real) és az Arsenal (5-4 vs Chelsea) fogja majd vivni...
Nézem, h vatafak? De csak arról van szó, h lejár a szerzõdésem, oszt még nem tettek elém újat. De nem izgat, úgyis kapok majd 😄
3-1 az Everton ellen, 3-0 a Sheffield Wednesday ellen.
És megörtétn az elõzés, hála a Blackburnnek, mert 1-1et toltak az Arsenallal.
Most jön a Chelsea, ha ezt behúzzuk, meglesz a 2. hely, mivel az utolsó 2 forduló már simaliba.
Amúgy ez a gól az Everton ellen esett. Howard szabadrúgást végzett el, "mezt cserélt" (eredetileg sárgában volt), majd elindult kifele a kapuból 😄
Am Hi & grat all!
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Huni : részvét:S
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nem tudom történt-e meg vkivel már hasonló, mint velem. 2 meccsen 3 szabálytalan gól az ellenfélnek.
90. percben Zárate felsõléc. 91. percben Pepe a gólvonalról tisztáz. 93. percben meg Casillas megfogja a lehetetlent.
És mostmár nyugodtan kimondhatom, szopat a játék! Teljesen jogtalan volt a Madrid továbbjutása. Ami meg a birókat illeti, nc. Ilyen biráskodást 2 meccsen még soha nem tapasztaltam. Ennyit errõl a szarról.

Az elsõ gól az UEFA szerint is szabálytalan volt....a 2. Soldado találat meg lesrõl esett :S 😞
Fájó ez, mert igy megfosztottak a gyõzelemtõl....és nem is érdemelt a Real sikert. Jobban játszottunk, fölényben voltunk. Ezvan.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Born to win
BL sima lesz
Born to win
látom azér Foti góllövõ lába is kezd már melléhordani... 😄😄
Barca elvette tõlünk tavaly a spanyol kupát mi meg most tõlük a Supecopa-t (sangre por sangre😊
(ma indul a LA LIGA!)

Born to win
Born to win