Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megeshet😄Dd Mázlim volt😛
bár Artetaval átbasztak, fele annyit se ér 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
VAMOS MADRID!
bár a cselzi meccset nemkicsit bemakkoltad 😄
szinte minden meccsen minimum 2-szer (de van mikor 4-5-ször) egy az egyben vezetik a labdát a kapusra, és mindig elrontják! fõleg Raúl, már nagyon idegesítenek!
jó lenne Villát elhozni, mert ez a két szerencsétlen...!
amúgy a valóságban szeretem õket! 😊
VAMOS MADRID!
elsõ szezon félidejében vagyunk. Én a szezon elején egy 4. helyet céloztam be magamnak hogy a bl azért meglegyen jövõre is.
Az igazolásoknál sokat nem gondolkodtam... Felnyomtam maxra az átigazolási keretet (fizetés keret csökkentésével többek közt) És megvettem õket:
Mind2-en nagyon jó igazolásnak izonyultak. De fõleg Nihat alkot maradandót Agueroval😊
Félidõben így állok a bajnokságban:
Ami érdekes volt az a bl eddig😄 Elöszõr is egy selejtezõn kellett túljutnom. Ki mást kaptam volna már a selejtezõkben mint a Juvét...De nagy nehezen tovább mentem egy 3-2-es összesítéssel. Elsõ meccs, Második meccs
Ezután olyan csoportot kaptam magam sem hittem el... Roma,Chelsea,Anderlecht.. Itt már elgondolkodtam hogy nem is lesz olyan rossz az uefa upában menetelni😄
Erre jöttek a következõ eredmények: Chelsea ellen, Chelsea ellen 2
Ezzel a 2 meccsel gyakorlatilag a Chelseat az uefa kupába taszítottam😊 de a Romát se kíméltük: Hazai pályán kaptak egy négyest, Idegenben 10emberrel is sikerült nyerni :o
Mindezek után a bl tabella:
Jelenleg egy 15 meccses gyõzelmi szériában vagyok, ami klubb szinten már rekord. Szal elég jól megy, lehet nem is váltok a 09-re😄
Kezdtem nemrég egy mentést az At. Madriddal😊 Elég jól megy. Nemsokára dobok képeket is arról hogy mi történt eddig.
vagy itt fent a sorti 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
lol
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
VAMOS MADRID!
Talán kezdek egyet az aktuális Real Madriddal.....taláán...
akkor Richardsot megveszem, az biztos...! viszont kéne nekem még egy klasszis irányító, mert mondjuk Guti most lesérült 5 hónapra, Sneijder pedig 2 meccsenként pirosat kap! :S (na jó azért nem 😄)
nagyon kevés a középpályásom, mert alapba csak kettõ védekezõ van (Gago, Diarra) és irányítonak is "csak" Guti és Sneijder...! azt szereném, hogy legalább 3 irányítóm legyen, hogy tudjam õket "forgatni"...ugyanígy a védekezõ kp-okkal is...!
szóval akkor kit lenne érdemes irányítónak illetve védekezõ kp-nak?
csatárnak meg a tobábbiakban, hosszú távon szerintem Robinhot fogom tenni, ha már Nistelrooy kiöregedik...!
VAMOS MADRID!
Richards simán Real szintû 😊 Egyik legjobb középhátvéd a játékban. Vela a késõbbiekben lesz nagyon jó playa. Makount meg Modricot feleslegesnek érzem, mivel 2-2 olyan ember van a posztjukon, akik világklasszisok/ahhoz közelitnek. Tamuz meg sztem cserének lenne jó, de arra ott van Saviola meg Soldado is, ergo nálam felesleges. Ezzel nem akarom azt mondani - egyáltalán -, hogy ne igazold le õket. Mivel te játszol, azt teszel, amit a szived akar 😊 Viszont egy nagyon jó csatárt szerintem majd vegyél, mert Paci kiöregszik, Raúl sem a régi (FMben SEM), Soldado meg Saviola inkább kiegészitõ-ember egy Realban, és Higuain késõbb érik be. Ajánlanám Agüerot, Villat, vagy akár Robinhot is játszathatod csatárként, és akkor csatárgondok megoldva 😊 Sok sikert!
-Micah Richards
-Makoun
-Modric
-Toto Tamuz
-Carlos Vela
akkor kiket érdemes, aki Real Madrid szint (vagyis az lesz)?
VAMOS MADRID!
köszipuszi<#puszis>#puszis>
VAMOS MADRID!
Az eredeti anyag
Itt pedig a fordítás
Én ugye FM07-tel játszom, és ott még egy lényeges dolgot figyeltem meg. Ha a meccs elõtti beharangozókban -és csakis a sajtó által felvetett kérdéseket illetõen- elhangzottak szintén nagyban alakítják a morált. Mivel én csak jó szériában lévõ csapatról tudok beszámolni 😊, ezért csak a képen látható válaszok közötti különbségeket ismerem. Elöljáróban annyit, hogy én mindig a "nem szabad lebecsülni az ellenfelet, de mi most kiváló formában vagyunk" sajtóközleményt kürtölöm szét. Ez mindig egy kis pluszt tesz hozzá, viszont nagyon semleges opció. Mikor a "enyitmegannyit nyertünk zsinórban, és most is gyõzelmet várok" volt a válaszom, a handling pressure mutató alapján alacsony besorolású embereim morálja lezuhant, mondván nem tudják kezelni a nyomást amit rájuk rakok, a magas besorolásúak meg feltüzelõdtek. Szóval ez kétélû taktika volt. Aztán volt olyan válasz ahol meg azért sírtak-rítak a profijaim, hogy nem bízom bennük és a képességeikben. Szóval maradt a már említett -> we're in good form at the momet.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
értem, és a meccsek elõtt mit érdemes beállítani? hogy játszanak nyugodtan vagy, hogy játszanak a szurkolókért...stb.?
amúgy, most nyertem 4 meccset zsinórban és nagyjából helyreálltak a morálok, de még így sem a legjobb...!
más:
nézelõdtem egy kicsit, hogy kiket lehetne igazolni, és úgy gondolom, hogy a védelembe megveszem Micah Richards-ot, a középpályára Diarra és Gago mellé Makoun-t, irányítónak Modric-ot (Guti és Sneijder mellé) elõre pedig Toto Tamuz-t és Carlos Velát...! 😊 mit gondoltok, õk jó igazolások lennének? 😊 vagy esetleg tudtok ajánlani másokat is? :
VAMOS MADRID!
nagyon sok múlik h mit nyilatkozol és h mit mondasz a játékosoknak a meccs elõtt és a szünetben! fõlleg ha idegenben nyomjátok, olyankor dícsérni kell õket, és a jó játékosokat meg állandóan dicsérni a sajtóban...le vagy nyûgõzve, mostanában jó nyomja meg ilyesmik....meccs után is a jó játékost külön dícsérd meg, egyenként <#crazya>#crazya>
nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?
VAMOS MADRID!
asafderg! neked külön gratula! de még mekkora 😊
Szabocsaba: FM2007-tel tolja asafderg. Ott más lehetett a PA meg a fejlõdési rendszer is.
Én csak annyit kérdeznék: hogy sikerült ebbõl
ezt csinálni?????

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Kezdtem egy új játékot a Betissel.
Elsõ 3 forduló=2 pont, majd ezután 7 gyõzelem zsinórban!!! Ezután jött a 3 nagy! Döntsétek el Ti:
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
mikor leigazoltam ingyen a gyereket nem gondoltam h ilyen jó lesz 😊

#29568 Keci jó vagy <#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bari meccsek így sikerültek az Empolival
És most kezdõdik a Seria B<#eplus2>#eplus2>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Egy ilyen emberre lenne szüksége az MLSZ-nek is mint amilyen te vagy!<#worship>#worship>
una volta per sempre INTER!
ismét szép beszámoló
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Pedig én sem játszok már mostanában. Remélem a következõ résszel is játszol majd és be is számolsz.
Addig is kitartás mindenkinek <#hawaii>#hawaii>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi