Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
jó elõjelek a nyári átig. idõszakra 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
Most viszont szop*k... Arteta 2hónap Simao 1honap sérülés a 2 legjobb szélsõm:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Spanyol s jó középpályás ez kellett nekem akkor. am ja drága volt:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
thx😄

Megeshet😄Dd Mázlim volt😛

5w0rdf15h
szép

bár Artetaval átbasztak, fele annyit se ér 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

h h minden csatárnál? remélem csak viccelsz...

VAMOS MADRID!

fasza vagy Imikém <#eljen><#eljen>

bár a cselzi meccset nemkicsit bemakkoltad 😄

Fabio Capello
ez minden csatárral így van, ne félj... 😄

megvettem Hamsikot és Van der Vaartot...! 😊 a védelembe jön majd még Richards, és elõre kell vennem 1 normális csatárt, mert Raúl és Nistelrooy már nagyon idegesítenek!
szinte minden meccsen minimum 2-szer (de van mikor 4-5-ször) egy az egyben vezetik a labdát a kapusra, és mindig elrontják! fõleg Raúl, már nagyon idegesítenek!
jó lenne Villát elhozni, mert ez a két szerencsétlen...!
amúgy a valóságban szeretem õket! 😊

VAMOS MADRID!

fsgh
thx😊

Fabio Capello
nagy vagy maestro <#worship> 😊

Darthmushroom
Hi & grat all!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

fsgh
na akkor pár kép😊

elsõ szezon félidejében vagyunk. Én a szezon elején egy 4. helyet céloztam be magamnak hogy a bl azért meglegyen jövõre is.

Az igazolásoknál sokat nem gondolkodtam... Felnyomtam maxra az átigazolási keretet (fizetés keret csökkentésével többek közt) És megvettem õket:

Mind2-en nagyon jó igazolásnak izonyultak. De fõleg Nihat alkot maradandót Agueroval😊

Félidõben így állok a bajnokságban:

Ami érdekes volt az a bl eddig😄 Elöszõr is egy selejtezõn kellett túljutnom. Ki mást kaptam volna már a selejtezõkben mint a Juvét...De nagy nehezen tovább mentem egy 3-2-es összesítéssel. Elsõ meccs, Második meccs
Ezután olyan csoportot kaptam magam sem hittem el... Roma,Chelsea,Anderlecht.. Itt már elgondolkodtam hogy nem is lesz olyan rossz az uefa upában menetelni😄
Erre jöttek a következõ eredmények: Chelsea ellen, Chelsea ellen 2
Ezzel a 2 meccsel gyakorlatilag a Chelseat az uefa kupába taszítottam😊 de a Romát se kíméltük: Hazai pályán kaptak egy négyest, Idegenben 10emberrel is sikerült nyerni :o
Mindezek után a bl tabella:

Jelenleg egy 15 meccses gyõzelmi szériában vagyok, ami klubb szinten már rekord. Szal elég jól megy, lehet nem is váltok a 09-re😄

fsgh
Hi all!

Kezdtem nemrég egy mentést az At. Madriddal😊 Elég jól megy. Nemsokára dobok képeket is arról hogy mi történt eddig.

www.fmhungary.hu

vagy itt fent a sorti 😊
inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Maximus4
Hi & grat all!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

ToTiTa
sziasztok!Honnan lehet a csapatok címerét és a csapatoknak a mezét letölteni????Elõre is köszi!!😊

lol

Huni92
Hamsik. 😄

Gunnersboy
Hamsik?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
minek? ott van diarra és gago, mindketten jók

és védekezõ középpályás? 😊

VAMOS MADRID!

Huni92
Irányitó? Van der Vaart 😊 13-15 millió euró, és überszuperhiperállat 😊

Huni92
Abbahagytam a Palermot, úgyis csak kinlódok az FM-mel, úgy ámblokk 😄 Elinditom, megy 10 percet, azt kilépek belõle 😊
Talán kezdek egyet az aktuális Real Madriddal.....taláán...

értem, köszönöm! 😊
akkor Richardsot megveszem, az biztos...! viszont kéne nekem még egy klasszis irányító, mert mondjuk Guti most lesérült 5 hónapra, Sneijder pedig 2 meccsenként pirosat kap! :S (na jó azért nem 😄)
nagyon kevés a középpályásom, mert alapba csak kettõ védekezõ van (Gago, Diarra) és irányítonak is "csak" Guti és Sneijder...! azt szereném, hogy legalább 3 irányítóm legyen, hogy tudjam õket "forgatni"...ugyanígy a védekezõ kp-okkal is...!
szóval akkor kit lenne érdemes irányítónak illetve védekezõ kp-nak?
csatárnak meg a tobábbiakban, hosszú távon szerintem Robinhot fogom tenni, ha már Nistelrooy kiöregedik...!

VAMOS MADRID!

Huni92
Hi all!

Richards simán Real szintû 😊 Egyik legjobb középhátvéd a játékban. Vela a késõbbiekben lesz nagyon jó playa. Makount meg Modricot feleslegesnek érzem, mivel 2-2 olyan ember van a posztjukon, akik világklasszisok/ahhoz közelitnek. Tamuz meg sztem cserének lenne jó, de arra ott van Saviola meg Soldado is, ergo nálam felesleges. Ezzel nem akarom azt mondani - egyáltalán -, hogy ne igazold le õket. Mivel te játszol, azt teszel, amit a szived akar 😊 Viszont egy nagyon jó csatárt szerintem majd vegyél, mert Paci kiöregszik, Raúl sem a régi (FMben SEM), Soldado meg Saviola inkább kiegészitõ-ember egy Realban, és Higuain késõbb érik be. Ajánlanám Agüerot, Villat, vagy akár Robinhot is játszathatod csatárként, és akkor csatárgondok megoldva 😊 Sok sikert!

szóval akkor nem lennének jó igazolások ezek a játékosok?
-Micah Richards
-Makoun
-Modric
-Toto Tamuz
-Carlos Vela

akkor kiket érdemes, aki Real Madrid szint (vagyis az lesz)?

VAMOS MADRID!

margitozást be lehet fejezni...
köszipuszi<#puszis>
Akkor kik Real Madrid szintûek?

VAMOS MADRID!

asafderg
Egy kis segítség a teamtalkhoz, ami nagyban befolyásolja a moral alakulását.

Az eredeti anyag

Itt pedig a fordítás

Én ugye FM07-tel játszom, és ott még egy lényeges dolgot figyeltem meg. Ha a meccs elõtti beharangozókban -és csakis a sajtó által felvetett kérdéseket illetõen- elhangzottak szintén nagyban alakítják a morált. Mivel én csak jó szériában lévõ csapatról tudok beszámolni 😊, ezért csak a képen látható válaszok közötti különbségeket ismerem. Elöljáróban annyit, hogy én mindig a "nem szabad lebecsülni az ellenfelet, de mi most kiváló formában vagyunk" sajtóközleményt kürtölöm szét. Ez mindig egy kis pluszt tesz hozzá, viszont nagyon semleges opció. Mikor a "enyitmegannyit nyertünk zsinórban, és most is gyõzelmet várok" volt a válaszom, a handling pressure mutató alapján alacsony besorolású embereim morálja lezuhant, mondván nem tudják kezelni a nyomást amit rájuk rakok, a magas besorolásúak meg feltüzelõdtek. Szóval ez kétélû taktika volt. Aztán volt olyan válasz ahol meg azért sírtak-rítak a profijaim, hogy nem bízom bennük és a képességeikben. Szóval maradt a már említett -> we're in good form at the momet.

nekem általában az jön be ha otthon játszunk akkor a : szurkolókért, ha idegenben akkro csak a félidõben intéze kszavakat hozzájuk az eredménytõl fûggõen, ha vezetünk 2-3 góllal akkro figyelmesek legyenek, ha szoros az állás akkro megtudják nyerni, mecs végén: meg ha nálunk erõsebb csapatot verünk: akkro szenzációs, 8-9 osztályzatnál jó volt, vagy elégedett vagyok 9-10 nél általában ragyógó v. fantasztikus. a lényeg h idegenbeli mecseknél lágyszívûnek, biztatónak, dícsérõnek kell lenni. ha valami sokkalta erõssebb csapattal játszunk akár otthon akár idegenben érdemes azt mondani nekik h nincs rajtuk nyomás, ez jópárszor bejött már nekem, votl h a coventry-vel így vertem el az Arsenal-t a kupában. mindig tarstd magasan a morált az nagyon sokat számít!
nem real margit szintûek 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ezzel próbálkoztam én is, de hiába dicsértem, az volt rá a reakció h a játékos szerint õ nem is játszott jól...!
értem, és a meccsek elõtt mit érdemes beállítani? hogy játszanak nyugodtan vagy, hogy játszanak a szurkolókért...stb.?
amúgy, most nyertem 4 meccset zsinórban és nagyjából helyreálltak a morálok, de még így sem a legjobb...!

más:
nézelõdtem egy kicsit, hogy kiket lehetne igazolni, és úgy gondolom, hogy a védelembe megveszem Micah Richards-ot, a középpályára Diarra és Gago mellé Makoun-t, irányítónak Modric-ot (Guti és Sneijder mellé) elõre pedig Toto Tamuz-t és Carlos Velát...! 😊 mit gondoltok, õk jó igazolások lennének? 😊 vagy esetleg tudtok ajánlani másokat is? :

VAMOS MADRID!

Hi & grat all!

nagyon sok múlik h mit nyilatkozol és h mit mondasz a játékosoknak a meccs elõtt és a szünetben! fõlleg ha idegenben nyomjátok, olyankor dícsérni kell õket, és a jó játékosokat meg állandóan dicsérni a sajtóban...le vagy nyûgõzve, mostanában jó nyomja meg ilyesmik....meccs után is a jó játékost külön dícsérd meg, egyenként <#crazya>
Fabio Capello
a morál nem az alapozáson, hanem az eredményeken múlik... 😊

most kezdtem a Real Madriddal egy új játékot, de nem tudom, hogy mi van, mert olyan szinten gyengék a morálok, hogy az nem igaz! én tudom, hogy miért, lehet, hogy valamit elrontottam az alapozáskor! pedig elvileg jól csináltam, az elsõ felkészülési meccs elõtt állítottam be az erõnlétet (erõnlét és aerobik edzés "erõs" szinten, a többi pedig semmi...ez így jó egyáltalán?) és az utolsó barimeccs után pedig beállítottam a rendes edzést, posztonként...! nem tudom mi lehet, pedig 2 gyõzelemmel kezdtem a bajnokságot, azóta viszont 2 döntetlen és egy vereség, a morálok meg egyre inkább elkeserítõek! :S
nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?

VAMOS MADRID!

mondjuk eltérõ fm verzió? 😄
Huni92
Hi & grat all!
asafderg! neked külön gratula! de még mekkora 😊

Szabocsaba: FM2007-tel tolja asafderg. Ott más lehetett a PA meg a fejlõdési rendszer is.

nézted scoutban azt hogy mennyi a PA-ja és hogy milyen lehet ha kifejlõdik?

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szabocsaba1983
Grat!

Én csak annyit kérdeznék: hogy sikerült ebbõl

ezt csinálni?????

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Hi & grat all!

Kezdtem egy új játékot a Betissel.
Elsõ 3 forduló=2 pont, majd ezután 7 gyõzelem zsinórban!!! Ezután jött a 3 nagy! Döntsétek el Ti:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Hi & grat all!

mikor leigazoltam ingyen a gyereket nem gondoltam h ilyen jó lesz 😊

Maximus4
Hi & grat all!
#29568 Keci jó vagy <#eljen>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

inter94
Hi & grat all!
Bari meccsek így sikerültek az Empolival

És most kezdõdik a Seria B<#eplus2>

inter94
Grat 😊Keci jó vagy <#eljen>

Markov
Hi & grat all!

Egy ilyen emberre lenne szüksége az MLSZ-nek is mint amilyen te vagy!<#worship>

una volta per sempre INTER!

Darthmushroom
grat
ismét szép beszámoló

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Egyszerûen imádom a beszámolóidat. Munka közben nem szabad ezt olvasgatni, mert FMezni támad kedvem <#zavart1>
Pedig én sem játszok már mostanában. Remélem a következõ résszel is játszol majd és be is számolsz.
Addig is kitartás mindenkinek <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darkon
<#worship>
MU-ert<#worship><#worship><#worship>

Born to win