Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
directx

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Magic Boy
Helyes<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Scouser
Igenis fõnök úr! Szerintem is legyen vége!

You\'ll Never Walk Alone

Fabio Capello
Na akkor csak a teljesség érdekében, a CM vs. FM flémnek itt és most vége.

Scouser

You\'ll Never Walk Alone

Scouser
Tejlesen igaz. Csak CM és FM egyenlõre ugyanazt jelenti az embereknek, mert még a CM 2008 sem éri utol egyik FM-et sem. Majd, ha igazán nagy durranás lesz a következõ CM akkor lesz új topicja, addig marad ez legalábbis szerintem. Nincs szükség addig rá, mert mindenki FM-ezik, ha tagadja akkor is😊

You\'ll Never Walk Alone

Ez oké, csak hogy én ha bemegyek a Fifa topikba, akkor szeretnék a Fifáról dumálni és nem a Fifa vs. Pes vitát olvasni. Továbbá nem szeretném látni a Fifa topikba azt, hogy jövõre milyen kibaszottul fasza lesz a Pes, ha erre vágyok benézek a Pes fórumba, szerencsére mindössze két kattintás.

Ezért kellene egy CM topik.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Scouser
Csak, hogy tiszta legyen, már alig várom a 14-ét, hogy megvehessem az FM09-et, de adni fogok lehetõséget a CM-nek is, ráadásul úgy, hogy a CM-hez 2009 szeptemberében járni fog egy hivatalos database update biztos vagyok, benne, hogy sokan kipróbálják majd, ha másért nem a friss keretek miatt biztosan...

A flém valóban nem kellene, viszont minden játék megjelenése után van ilyen.
-sokan fikázzák a Far Cry 2-t, sokan szeretik,
-sokan azt mondják a Fallout 3-ra, hogy nem hû a régi nagy Fallouthoz, de ennek ellenére 94% az IGN-en
-ott van a PES és a FIFA között vergõdõ sok hülyegyerek aki folyamatosan meg akarja gyõzni a másikat, hogy az övé a jobb, ahelyett, hogy játszana
-a WoW utálók és a WoW istenítõk

Mi meg inkább örüljünk neki, hogy megjelenik az FM09 számomra tetszetõs újításokkal és a szokásos FM hangulattal, aztán ha nem nyeri meg a tetszésemet majd eladom valakinek és megveszem áprilisban a CM-et, ami aztán ha tényleg olyan jó lesz, akkor majd nem veszem meg miatta az FM2010-et és így tovább...

Mi felhasználók éppen ezért kifejezetten jó helyzetben vagyunk...

You\'ll Never Walk Alone

Ngeri
Valaki nem tud infot a fm.exe hibát észlelt slágerrõl? sok embert érint és hátha van valami megoldás rá?<#szomoru1>

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Gunnersboy
*kipróbáltam még régebben de

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
én nem CMezek😄
egyszer kiprobáltam még de az FM jobban megfogott

miért kérded?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Amúgy mennyit játszottál te a CMmel?

Egy tipp:

Legyen egy külön CM fórum itt az Sg-n. Mert ez igy egyrészt idegesítõ,másrészt flém, harmadrészt meg gáz, hogy a meg se jelent CM-et istenitik itt páran.
KB mint a FIFA VS PES harc. Lehetne nyugodtan csinálni topikot, azt lehet ott nyálatcsorgatni statisztika elemzõ CM-re (bocsi, csak ez igy megfogott😛 ) - itt meg mehetne a farokverés istenkirálycsászár FM-re.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Scouser
Ja, most olvasom, hogy ezt tervezik!!! Barvóóóó

You\'ll Never Walk Alone

Gunnersboy
ha nemkapok 2 golt, akkor énis 0-1re nyerek -.-

Scouser
A CM-ben hatalmas potenciál van. Ha fejlesztik az adatbázist akkor odaverhet még az FM-nek is. A statisztikai elemzõ progi ami bele van építve fenomenális, már csak azért is érdemes lesz kipróbálni. Majd kiderül, ugyanis én a helyükben úgy csinálnám, hogy kiadom a játékot márciusban és cserében szeptemberben hivatalos adatbázisfissítést kapunk és akkor nekik sem kell egy teljesen új játékot kiadniuk jövõre, ráadásul 3 hónappal megelõzik az FM 2010 megjelenését, ami miatt azok akik márciusban nem vették meg a CM-et azok megteszik majd szeptemberben és ilyen módon másfél évig fog kitartani a program.

You\'ll Never Walk Alone

5w0rdf15h
én 0-1re nyertem ellenük -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magic Boy
Sok sikert jövõre, de elsõ évben ez is nagyon szép.
Grat!<#eljen>

Gunnersboy
Na megtörtént az elsö vereségem a 09-be
a Boro-tol kaptam ki 2:1re, 82.ben 2-0ra mentek, de Bendtner felhozta 2:1re, egyenliteni sajnos nem maradt idönk, de legalább nem két csitgollal kaptam ki 😄

Fabio Capello
nekem azt mondták lesz.

Mor3llo
gratula, látom tényleg kicsi visszaesés történt, de sebaj, majd jövõre 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
azért nem errõl volt szó, csak szerintünk jelenleg semmivel sem jobb a CM az FM-nél 😊 fõleg elnézve ezt a 2009-est játékot.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Csacsi
Nah, kicsit mot lehet, hogy offolok, de véget ért az elsõ szezonom az elõ osztályban. Jobb eredményt vártam, de félidõben valami történt, é teljeen összestünk. Remélem jövõre valamilyen nemzetközi porondot érõ helyezést sikerül elérnünk. Elég sok igazolást tervezek. Elég sok játékosom is eladom. Sajnos õk nem voltak készek a PL-re. Majd jövõre, új taktika, új emberek 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Most már biztos kifogom próbálni a CMet. Magyar bajnokság lesz benne?

Jahogyúgy :o

5w0rdf15h
De, még a 2. fordulóban

kraawz
szép, jó, minden, de csak ugyanaz mint eddig

Fabio Capello
tudod mit, hagyjuk, legyen nektek igazatok, a CM egy fos, és az FM az isten... mindenki boldog lehet, én ebbe belefáradtam.

szóval szerinted az FM eladásai a fõbb angol és a teljes magyar fórumot összeadva párszá z db? khmkhmkhm

Scouser
A manager játékok készítésének az a hátulütõje, hogy a készítõknek el kell dönteniük, hogy mennyire legyen nehéz érvényesülni benne. Ha túl könnyû akkor az a baj, hogy csak nyer vele az ember, ha pedig túl nehéz, akkor mindenki utálja és a csalódások miatt nem játszik vele.

Nyilván vannak olyanok, akik azt szeretik, ha le van egyszerüsítve a dolog és könnyen ér el benne eredményeket, viszont vannak akik szeretik a kihívásokat és a nehezebb játékmenetre voksolnak. Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg ez a kérdés választja el egymástól a FM-et és a CM-et.

Ha jól belegondolunk, mi fanok azt akarjuk, hogy a játék minél reálisabb legyen, de abba nem gondolunk bele, hogy esetleg nehezebb lesz játszani a játékkal és nem csak önfeledt gólszámlálásba torkollik a játék elindítása, hanem óriási pofonokba. Azt aláírom, hogy ezt az FM08ban elcseszték, mert úgy jött le, mintha a gép csalna, remélem a 09-el nem így lesz.

Az pedig, hogy a sérülés bug illetve a gépelési hiba miatt valaki majd nem játszik enyhén nevetséges. Tavaly ilyenkor a játékosokat állandóan kiállították, nem voltak hajlandóak letámadni az ellenfeleket, ugyanígy ottvolt a sérülés hiba és még sorolhatnám. Ahoz képest ez hatalmas elõrelépés. Ami most bosszantó benne van egy patchel kijavítják és kész.

Ja és mindenki azzal játszik amivel akar és amivel jólérzi magát. ..

You\'ll Never Walk Alone

Fabio Capello
egy kicsit gondolkozz már

ha vesszük az összes magyar fórumot, plusz mellé a fõbb angol fórumokat, akkor sem jön össze több ezer ember, maximum pár száz...

és mellesleg kiforgatod a szavaimat, én nem azt mondtam hogy minden angol azt mondja hogy a CM az isten, hanem azt, hogy jópáran mondják, hogy jobb.

részemrõl nincs kedvem tovább foglalkozni a témával.

miért maradsz ki?

kraawz
akkor még nem játszottál tottenham ellen 😊

soma: szerintem ez lesz az fm széria csúcsa majd, de ebbõl valszeg kimaradok már.

Magic Boy
Akkor én (is) félreértettelek amiért elnézésedet kérem.

Mindenkinek meg van a joga a véleményéhez.

Hmmm. a te szavaiddal élek, ha nem baj:

Fabio Capello - ma 18:24 | privát | galéria | válasz erre | #30801
juj. azért a sokezer merõ túlzás, nemdebár? inkább párszáz.

tehát te egy pár angol forrásra támaszkodsz, miközbe másokat " leugatsz" ha felhoznak egy számot, hogy ennyi ember szerint jó lett.

az a pár angol forrás se lehet több párszáznál, szal túlzásokba ne essünk

Annyira hypoltad a CM-et Te is, gondoltam egész szép idõt letoltál ott is.

De sajnos tévedtem, beismerem 😞

ui: pontosítsunk kéremszépen:

soma22 - VIP 2004. 11. 22. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 18:38 | privát | galéria | válasz erre | #30811
a 2008as cm nálam megverte az efemet.

5w0rdf15h
Adebayor nagyon durván tolja a demoban 😊 Almunia meg jól véd, bajnokságba még nem kapott gólt 6 forduló alatt....

Fabio Capello
na azért ne szaladjunk már el ennyire... nem mondtam hogy a CM a legjobb, azt mondtam hogy SZERINTEM (és egyes angol források szerint) a 08-as CM jobb lett mint az FM.

Magic Boy
Akkor mihez hasonlítottad?

Amúgy elnézést, hogy rosszul fogalmaztam és félreértettél.

soma22
túlspirázod amit irtam.azért játszom a 07el mert azt és a 06ot tartom a managerjátékok királyának. mint te is észrevetted nem ezekhez hasonlitottam a cm-et.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Én istenitem az FM-et és rohadtul sokat játszok vele.

Te istenited a CM-et és mégiscsak idõnként játszol vele?

Hogyisvanez?

Fabio Capello
mert azzal játszom amivel kedvem van.

megjegyezném, látnoki képességeiddel megállapítottad, hogy csak a 06-al tudok játszani? Honnan tudod hogy a CM08-al nem játszom idõnként?

Magic Boy
Szépen menetelsz. Grat.
Ahogy Gunnersboy-nak is grat a szép Bl meccshez.

Nah akkor szép sorba!

Soma:
Az okés, hogy van a Te verziód, hogy szarfoshugylé lett az FM és a CM sokkal jobb volt a 08-as szériába. Akkor kérdésem azlenne, hogy miért a 07-es FM-el játszol, ha a 08-as CM jobb volt a 08-as FM-nél? Kijavitottak nagyon sok hibát és érdekesebbé tették a játékot, de becsúszott pár új és sajnos pár régi hiba is - köztük a szaggatás sok gépen, a duplairás, a sérülések. - Ezek közül esküszöm csak a sérülés idegesítõ és jogos, mert az mindenkinél van, a többi az gép és emberfüggõ, ahogy maga az FM is.
Hibátlan termék nincs és nem is lesz soha, de látom te egy majdhogynem hibátlan játékot vársz.

Capello: szintén a CM-FM kérdés. Miért nem CM-ezel és miért FM06-ozol, ha a CM klasszisokkal jobb volt a 08-nál.

Szabolcs: a sok apró hibát sorold már föl lécci a sérülésen kivül. A duplairás megoldható az ablakos módba való futtatással. a szaggatás téged nem érint, tehát?
Elmondták a fejlesztõk, hogy igen, hibás, mert sietve ki kell adniuk a kiadó miatt, de ez egyeseknek elfogadhatatlan.
Az okosabb vagyok mint egy 5.-es dologhoz meg annyi, hogy te kezdtél el személyeskedni az FM részvénytulajdonos és egyéb apró kis szúrkálódással, ami után nem vagyok hajlandó normális stilusba beszélgetni.

Leder: PM KÖFIPUFI.

Magic Boy
Egy grat azért jöhet? <#vigyor0>

Magic Boy
Nem azt mondtam, hogy nem szereted az FM-et csak azt, hogy valamiért ez ellen ellenszenvvel vagy ami nem feltétlenül a hibákon alapul.

Az eredményeidet mindig is elismertem és szívbõl gratuláltam hozzájuk.

Az valahogy nem jött le, hogy ennyit játszottál vele, de akkor, hogy hogy nem vetted észre a pozitívumokat és miért húzod le ennyire?<#wow2>

Gunnersboy
kicsit játszottam énis

Scouser
Egyetértek veled, viszont ha már taktika, akkor hogyan éred el, hogy a szélsõ behúzódjon középre?

You\'ll Never Walk Alone

kraawz
nekem eddig háromból három. Végre mûködik a kontra is. Ha a végén kijön az ellen,nem az van,hogy bármit állítok jönnek,hanem hosszú labdákkal meg tudjuk õket lepni. Vagyis Rossi.
És végre az én kapusom is foghat ki jó napot. Ochoa 8.9 átlaggal védett.

MAGIC, NEM KELL KOMMENTELNED 😉

soma22
most hirtelen ez akadt a kezembe a régi galériából

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...