Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
Ezért kellene egy CM topik.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A flém valóban nem kellene, viszont minden játék megjelenése után van ilyen.
-sokan fikázzák a Far Cry 2-t, sokan szeretik,
-sokan azt mondják a Fallout 3-ra, hogy nem hû a régi nagy Fallouthoz, de ennek ellenére 94% az IGN-en
-ott van a PES és a FIFA között vergõdõ sok hülyegyerek aki folyamatosan meg akarja gyõzni a másikat, hogy az övé a jobb, ahelyett, hogy játszana
-a WoW utálók és a WoW istenítõk
Mi meg inkább örüljünk neki, hogy megjelenik az FM09 számomra tetszetõs újításokkal és a szokásos FM hangulattal, aztán ha nem nyeri meg a tetszésemet majd eladom valakinek és megveszem áprilisban a CM-et, ami aztán ha tényleg olyan jó lesz, akkor majd nem veszem meg miatta az FM2010-et és így tovább...
Mi felhasználók éppen ezért kifejezetten jó helyzetben vagyunk...
You\'ll Never Walk Alone
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
egyszer kiprobáltam még de az FM jobban megfogott
miért kérded?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Legyen egy külön CM fórum itt az Sg-n. Mert ez igy egyrészt idegesítõ,másrészt flém, harmadrészt meg gáz, hogy a meg se jelent CM-et istenitik itt páran.
KB mint a FIFA VS PES harc. Lehetne nyugodtan csinálni topikot, azt lehet ott nyálatcsorgatni statisztika elemzõ CM-re (bocsi, csak ez igy megfogott😛 ) - itt meg mehetne a farokverés istenkirálycsászár FM-re.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
You\'ll Never Walk Alone
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Grat!<#eljen>#eljen>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
a Boro-tol kaptam ki 2:1re, 82.ben 2-0ra mentek, de Bendtner felhozta 2:1re, egyenliteni sajnos nem maradt idönk, de legalább nem két csitgollal kaptam ki 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nyilván vannak olyanok, akik azt szeretik, ha le van egyszerüsítve a dolog és könnyen ér el benne eredményeket, viszont vannak akik szeretik a kihívásokat és a nehezebb játékmenetre voksolnak. Mindannyian tudjuk, hogy jelenleg ez a kérdés választja el egymástól a FM-et és a CM-et.
Ha jól belegondolunk, mi fanok azt akarjuk, hogy a játék minél reálisabb legyen, de abba nem gondolunk bele, hogy esetleg nehezebb lesz játszani a játékkal és nem csak önfeledt gólszámlálásba torkollik a játék elindítása, hanem óriási pofonokba. Azt aláírom, hogy ezt az FM08ban elcseszték, mert úgy jött le, mintha a gép csalna, remélem a 09-el nem így lesz.
Az pedig, hogy a sérülés bug illetve a gépelési hiba miatt valaki majd nem játszik enyhén nevetséges. Tavaly ilyenkor a játékosokat állandóan kiállították, nem voltak hajlandóak letámadni az ellenfeleket, ugyanígy ottvolt a sérülés hiba és még sorolhatnám. Ahoz képest ez hatalmas elõrelépés. Ami most bosszantó benne van egy patchel kijavítják és kész.
Ja és mindenki azzal játszik amivel akar és amivel jólérzi magát. ..
You\'ll Never Walk Alone
ha vesszük az összes magyar fórumot, plusz mellé a fõbb angol fórumokat, akkor sem jön össze több ezer ember, maximum pár száz...
és mellesleg kiforgatod a szavaimat, én nem azt mondtam hogy minden angol azt mondja hogy a CM az isten, hanem azt, hogy jópáran mondják, hogy jobb.
részemrõl nincs kedvem tovább foglalkozni a témával.
soma: szerintem ez lesz az fm széria csúcsa majd, de ebbõl valszeg kimaradok már.
Mindenkinek meg van a joga a véleményéhez.
Fabio Capello - ma 18:24 | privát | galéria | válasz erre | #30801
juj. azért a sokezer merõ túlzás, nemdebár? inkább párszáz.
tehát te egy pár angol forrásra támaszkodsz, miközbe másokat " leugatsz" ha felhoznak egy számot, hogy ennyi ember szerint jó lett.
az a pár angol forrás se lehet több párszáznál, szal túlzásokba ne essünk
De sajnos tévedtem, beismerem 😞
ui: pontosítsunk kéremszépen:
soma22 - VIP 2004. 11. 22. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 18:38 | privát | galéria | válasz erre | #30811
a 2008as cm nálam megverte az efemet.

Amúgy elnézést, hogy rosszul fogalmaztam és félreértettél.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Te istenited a CM-et és mégiscsak idõnként játszol vele?
Hogyisvanez?
megjegyezném, látnoki képességeiddel megállapítottad, hogy csak a 06-al tudok játszani? Honnan tudod hogy a CM08-al nem játszom idõnként?
Ahogy Gunnersboy-nak is grat a szép Bl meccshez.
Soma:
Az okés, hogy van a Te verziód, hogy szarfoshugylé lett az FM és a CM sokkal jobb volt a 08-as szériába. Akkor kérdésem azlenne, hogy miért a 07-es FM-el játszol, ha a 08-as CM jobb volt a 08-as FM-nél? Kijavitottak nagyon sok hibát és érdekesebbé tették a játékot, de becsúszott pár új és sajnos pár régi hiba is - köztük a szaggatás sok gépen, a duplairás, a sérülések. - Ezek közül esküszöm csak a sérülés idegesítõ és jogos, mert az mindenkinél van, a többi az gép és emberfüggõ, ahogy maga az FM is.
Hibátlan termék nincs és nem is lesz soha, de látom te egy majdhogynem hibátlan játékot vársz.
Capello: szintén a CM-FM kérdés. Miért nem CM-ezel és miért FM06-ozol, ha a CM klasszisokkal jobb volt a 08-nál.
Szabolcs: a sok apró hibát sorold már föl lécci a sérülésen kivül. A duplairás megoldható az ablakos módba való futtatással. a szaggatás téged nem érint, tehát?
Elmondták a fejlesztõk, hogy igen, hibás, mert sietve ki kell adniuk a kiadó miatt, de ez egyeseknek elfogadhatatlan.
Az okosabb vagyok mint egy 5.-es dologhoz meg annyi, hogy te kezdtél el személyeskedni az FM részvénytulajdonos és egyéb apró kis szúrkálódással, ami után nem vagyok hajlandó normális stilusba beszélgetni.
Leder: PM KÖFIPUFI.
Az eredményeidet mindig is elismertem és szívbõl gratuláltam hozzájuk.
Az valahogy nem jött le, hogy ennyit játszottál vele, de akkor, hogy hogy nem vetted észre a pozitívumokat és miért húzod le ennyire?<#wow2>#wow2>

You\'ll Never Walk Alone
És végre az én kapusom is foghat ki jó napot. Ochoa 8.9 átlaggal védett.
MAGIC, NEM KELL KOMMENTELNED 😉