Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Water
Daver thx!
Csacsi nem találom a jelzõket!!
<#worship><#worship><#worship>

Forza Juve per sempre!

Darthmushroom
igazolásaim:
-saivet 5,75m font
-marcelo 4,4m font
-aguero 40m font
távoztak:
-tevez 30m font
-saivet kölcsönbe

mecsek:
-sheff wed 1:0
-köln ellen 2:0
-huddersfield 2:0

eddig ennyi a MU-ról

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

InfoMester
Valaki tud Staff ba valakit ajánlani??nemnagyon találok a csapathoz szemyélzetet..senki nem akar jönni...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Ezt én is kösz 😊

daver88
próbáld újra, data mostanában szarakodik, de ha mûködik, akkor verhetetlen...

Mor3llo
nekem vmiért nem mûködnek a linkek!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
nagyon nagy thx
Csacsi-Keci jó vaagy

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

daver88
lehet kihagytam a listából pár országot, mint például spanyol...de az is benne van a packban, 95 %-ban benne van európa

Mor3llo
Hatalmas meccs volt 😊 szerencsére nyerni tudtunk!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
uhh, hatalmas gratula!
daver88, neked pedig óriási THX!

Darthmushroom
köszi

Fabio Capello
nagy vagy daver, HTX <#worship>

nem jutok szóhoz,. ilyen nincs <#wow1> grat <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Csacsi
Nah így állunk a 3 évünkben a Premier Ligában féltávnál.

Az Uefa-ban csoportelsõként jutottam tovább, és a Feyenoord csapatát kaptam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

daver88
összeszedtem a 2008-as csapatlogóimat a játékhoz, és megnéztem, mûködik-e a 2009-el..szerencsére igen, ezért felraktam õket, így nem kell a fantomlogóval játszani, hanem a jól megszokott csapatcímerek jelennek meg:

a csomag tartalma országok szerint:

Albánia
Andorra
Argentína
Belgium
Örményország
Ausztria
Azerbajdzsán
Fehéroroszország
Bosznia-Hercegovina
Braília
Bulgária
Horvátország
Ciprus
Csehország
Dánia
Anglia
Észak-Írország
Észtország
Feröer-szigetek
Grúzia
Németország
Görögország
Magyarország
Izland
Írország
Izrael
Olaszország
Kazakhsztán
Lettország
Liechteinsein
Lettország
Luxemburg
Macedónia
Málta
Lengyelország
Mexikó
Moldova
Norvégia
Franciaország
Portugália
Oroszország
San Marino
Skócia
Szlovákia
Szlovénia
Svédország
Svájc
Törökország
Ukrajna
USA

+
UEFA versenyei

Képek:

Telepítése 3 lépésbõl áll:

1. Létrehozol egy graphic mappát a Sports Interactiv/data mappában
2. Bemásolod a letöltött fájlokat a graphic mappába
3. Elindít a játékot, majd bemész a Beállítosokba (Preferences). Display and Sound menüben kiveszed a pipát a "Use Skin Cache"-bõl.

és kész...

Méret: 119 Mb.

Letöltés:
http://data.hu/get/855668/logos_by_daver88.part1.rar.html

http://data.hu/get/855700/logos_by_daver88.part2.rar.html

Jelszó nincs!

Jó játékot!!!! 😉😉

nálam is megvette, sztem elõre programozott😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

kraawz
A Milan megvette Vadd Ádám játékjogának a felét .. A gép azért ritkán téved..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hol lehet beállítani, hogy ne tömörített legyen a mentés?

Darkon
En most probalom elhozni scout szerint 2.1korul el lehet.

Most neztem meg ez az Edmilson 3.9M euros fizetest kap 32evesen(!!), adom is el.

Born to win

Attól függetlenül mentsél gyakran 😊

kraawz
egy, de már semmi baja

nikola kalinic
nézzetek rá, jónak tûnik.

Köcsög játék... :o Tegnap 2-1-re nyertem Toulouse ellen... Crash dumps... Ma kikaptam 2-1-.re, simán továbbmegy.. köszipuszi.

AdaKiller
fredet nem tudta elvinni a sxhalke mert kevés fizut ajánlott. nem tudom mit csináljak vele:S

Steam Nick: adakiller

Water
Látom Casillas azér belelendült!Nálam év kapusa lett Buffon elõtt.

Forza Juve per sempre!

Water
Na így állunk féltávnál:

Most x-eltem le Firenzében, a Bl-ben pedig a Barca mögött jutottunk tovább.(Mekkora szerencse:õk az MU-t én a Bayernt kaptam...)

Forza Juve per sempre!

kraawz
3M euroért leigazoltam Saivetet 😛

Darkon
En ugy akarm hogy o lesz a target man. Rossi hatrebb AMC-bol jon fel, Mati sima AMC senna meg DMC-be szervez hatul.

Camacho-t engednek 8M-ert de maxon a fizetesi keret:S At kell szerveznem

Born to win

inter94
hupsz:S

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fabio Capello
napot mindenkinek

mostmár rendben vannak a bannerben a linkek. Faq még nincs kész, de amint lesz, az is bekerül!

rvn
a fm 2008 magyarítása jó a 2009hez?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Huni92
1-1 a Getafe ellen, Casillas kapuját 640 perc után vette be Mario Cotelo egy 25 méterrõl leadott bombával. A 4 pontos elõny 2re csökkent a Barcaval szemben. 9 fordulón vagyunk túl.

zorrobomber

Darthmushroom
elkezdtem Manchester Uniteddel az fm09 pályafutásomat!!😛

Hát ezt én se udom... :/ Amúgy neked pedig egyfajta RAM van nem...? :/

InfoMester
Reggelt!!
csak van egy gond ha magyarositás lessz akkor a médiánál amit beirsz szöveget angolul értelmezi..azaz csak angol szöveget irhatsz be..a magyart nem fogja értelmezni és szavanként fogja fel a dolgot..

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

AdaKiller
nálam is sokszor van 98. min is😞

AdaKiller
köszi😊)

freddel kapcsolatban kinek van tapasztalata, nem tudom hogy megtartsam vagy sem. mondjuk opciós joggal elngedtem el kölcsönbe

Mor3llo
Húh faszom...fordítunk, oké. 5perc hosszabítás, oké. nézzétek meg mikor fújta le!!! azért ezen javíthatnának...jah, nem mellesleg 99.(!!!) percben lesérült ugyebár Wijnaldum. Kapott 5 hónap pihenõt. Rohadt boldog vagyok, tényleg...

kraawz
na, most elõször engem is kibaszott crash dumpsal..

ezzel a lapozófájllal mit kéne csinálni ?

kraawz
nekem a demoban ha rossi mellett,ha llorente mellett játszott,állat volt. Valami 11 meccsen rúgott 9et meg 4 assist 😊

adeex7
Matias Lequi,középsõvédõ,27 éves a játék elején ingyen elhozható,olyan 25k fizetésér bárhova elmegy,és nagyon megbízható,jó pléja!!

kraawz
elsõ tétmeccsem inter ellen lesz, köszi ... 😄

zorrobomber
<#buck>

Huni92
Én sem tudnám élvezni (annyira) azt, ha nem látom a meccset, de ezt ki-ki döntse el magának. Ofkorsz nem itélek el snekit mert igy avagy úgy tolja a meccseket.

Casillas 640 perce nem kapott gólt, Higuain 772 perce nem képes betalálni, szal jóez 😄 Felépült Sneijder is,jelenleg nincs sérült a csapatban 😊

Darkon
Raadasul Camacho-bol nagyobb tehetseg lehet mint Veloso-bol!!!

Most harcolok erte, a Real meg Nihat-ert de megszivattam mert szerzodest hosszabitott igy a 20Mos zaradekat 100M-ra emeletem. Iden nem fogjak fillerekert elvinni.

Born to win

McFrost
Kétezerkinyalc

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hát azért õt a való életben is a legtehetségesebb spanyol fiatalok között tartják számon, úgyhogy nem kellett a "megtalálásához" nagy tudás 😊
(Nem rosszból írom persze 😊 )

inter94
gratula
2.lettél Lazioval nagyon szép,látom rendesen bevásároltál jó csapat lesz ez. sok sikert

AdaKiller
ja és hoztam az udinébõl alexis sanchezt közös tulajba. hihetetlen hogy mind3 közös tulajba elhozott játékos az árába el tudtam hozni(10m összérték akkor 5be odaadták)

AdaKiller
2. lettem. nyáron jött veloso, rafinha, rosina és quagliarella(mind2 közös tulajdonba). pandevet meghülyítette a real madrid. ajánaltott tett érte; €25m amit megemltem 48ra, és lotito elnök pedig elfogadta. ingyen elhoztam fredet, aztán caraciollot és kerlon pár milláért. ez a triumvirátus gyakorlatilag semmit nem csinált. fredet elengedtem kölcsönbe a schalkéba ott pedig megtáltosodott( 6 meccs 6 gól).