Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
jolesz wonderkidnek is😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Markov
STEVAN JOVETIC (Fiorentina)

Nem tudom mi volt az FM08-ban, de 09-ben WUNDERKID<#nyes> azaz CSODAGYEREK!

una volta per sempre INTER!

Csak õ magára értette! 😉 Legalábbis a szövegkörnyezetbõl ez következik! 😊

www.smart-bus.hu

miki36
semmi a topik színvonalát csökkentendõ szándékom nem volt, elnézést!
csupán egy kis viszonzás a #32604-re😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zyndar
Estét Urak! <#integet2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

miki36
<#worship><#worship><#worship>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

BBeno2
a REAL-ban is csak Saviola szeretné a 7-est mindenki megelégszik a sajátjával. erre Saviola persze nem kapta meg egybõl lesérült 1 teljes szezonra 😄 keresztcsont-törés.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Huni92
Na, megvolt az utsó BL meccs is. 0-1es félidõ után lecseszés, 4-1 a vége. nemértem. nincs annyi agysejtem, ami feltudná ezt fogni. elsõ félidõ 0 játék, 2.ban alázunk 😄SA😄:A_S

Lehetséges ellenfelek a nyolcaddöntõben: bordeaux, sporting l., chelsea, lyon, porto, és a legnagyobb meglepi, a panathinaikosz (bayer, pana, pool, szpartak moszkva volt a sorrend xD)

Fabio Capello
c'est la vie 😄

Frost: elég jól nyomod 😊 <#eljen>

csakhát nálam senkinek sincs preferált száma. ehhh igazán hasznos fejlesztés kiscsapatnál pfff
McFrost
Sétálunk, sétálunk, egy kis dombra lecsücsülünk, csüccs! 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Bulykin
Hi all!!! I'm back^^

Fm09 is van már, szóval megjöttem én is😄
Ismét Chelsea, ismét jó vagyok, 6 meccs, 10 büntetõ, abból 2 be is ment😄
Holnap is gamelek majd, lesznek pikcsörök is, egyébként sokkal jobb lett mint a 08, veri kúl...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

miért a 10-12dik percben kapcsolódik be sokszor a meccsbe,addig tölt.?

Üdvözlet!

Lassíts, mert kisodródsz! Semmi szükség a lámázásra... próbáljunk meg tartani egy szintet! Köszönöm!

www.smart-bus.hu

Huni92
Bajnokságban 14 fordulóra az 5 pont elõnybõl 5 pont hátrány lett....nem megy a játék. Jön a Schalke.
Igazából a csatárok impotensek, kivéve Cardozot és pacit.

miki36
még nem generálta át a csapatokat a következõ szezonra<#lama>

aaaaa, értem, köfi
Fabio Capello
amikor megcsinálod a csapatszámozást, a számok melletti oszlopban ottvan

Magic Boy
Hupsz ez igaz. <#lama>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

miki36
nem minden játékosnál van, játékos regisztráláskor ha valakinek van, akkor kiírja

srácok, hol tudom megnézni hogy a játékosok milyen mezszámban játszanának szívesen?
(ha jól emlékszem volt valami ilyesmi a beharangozóban)
miki36
mivel vége van a bajnokságnak, így már õk a címvédõk.

Magic Boy
Az igen. <#wow1>

Darkon
Ez lett volna

Born to win

Magic Boy
Igen van, de ha az FC Rosztov a címvédõ akkor nekik már a Premierben kéne legyenek és nem megint itt.

Magic Boy
Nem ismerem rendszert, de a kiesõk száma soknak tûnik.
Na meg, ha az FC Rosztov a címvédõ akkor mit keres még mindig ebben az osztályban?

BBeno2
furaság orvosolva. ezeknél az elsõ osztály felett is van egy osztály😄 premier 😄

BBeno2
csak nekem fura itt valami???

inter94
na én mára léptem,újra kel tennem a rendszert tele vagyok vírussal:S
további jó efemezést😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darkon
Hehe jo kis gol😊

Born to win

Huni92
Na, értem én, h skill a playa, meg minden de azé...😄

Na, megvan az elsõ gyõzelem is, nem volt egyszerû meccs:

Darkon
Jah en is Elevated-be jatzsom

Born to win

Mor3llo
Elevated.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
megy ez😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Elevated... nekem így bejön! Néha kicsit buta a mozgásuk, de sok plusz infót ad...

www.smart-bus.hu

Csacsi
Akkor csak nekem nem jön be egyáltalán. Melyik nézetben használjátok?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Huni92
Bétea verzsön, amely amúgy elég jól mûködik, és szvsz jobb mint a tavalyi. KLIKK!

Water
én is használom

Forza Juve per sempre!

Huni92
gratula mindenkinek ismételten.

Juve ellen mimeccset toltam már :o Cardozo góljával vezettünk, Tiago egyenlitett. Félidõ elõtt újabb Juve gól. gg. Behoztam Ruud van NistelHorset (szünetben kapott zabot meg kockacukrot 😄D), 10 perc múlva gól, 2-2. 90. percbe léptünk, kontra, Ruud kap labdát, 28ról bumm....hatalmas gól. nyertünk -.-
Csoport állása 5 forduló után: 1. RM -9 pont
2. Schalke -8 pont
3. Juve -7 pont
4. Fener -4pont
Utsó körben Schalke az ellenféél.

DONGUBA
Hello magyarositas van a 09-hez?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
még szép h használom, ha már van. nekem sokkal jobban bejön.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

inter94
én használom😊

Csacsi
Tényleg. Használja valaki a 3d nézetet? Én maradtam a 2d classicnál az elsõ meccsem után 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darkon
Na kiprobaltam 30fele taktikat marad a szuk gyemant alakzat.

Ben Arfa-ekat bedongoltuk a foldbe
Gomez eddig jo 3meccs 2gol 1golpassz 1meccs embere

Born to win

Mor3llo
Basszus, én el nem tudnám így képzelni akármelyik csapatomat sem, hogy ne legyen középpályám 😄

Csacsi
Én több mint valószinû 4-4-2 es felállásban szeretnék játszani. Nagyjából így
Buffon
De ceglie(Molinaro)/Chiellini/Legrotaglia(Mellberg)/Grygera(Zebina)
Nedved(Giovinco)/A két középsõ rotálva Poulsen/Marchisio/Tiago/Zanetti/Sissoko ötösbõl valaki, majd jobb oldalt Camoranesi/Marchionni.

Elõl meg a 4 csatárból rotálva

Water
B+ elfelejtettem méretezni 😄

Forza Juve per sempre!

Water
Most épp ez a taktik megy, mióta volt 1 kis hullámvölgy. Eddig bevált...

Nálad ki lesz a balhátvéd?Mer én most rotálom M-t és DC-t. Nemtok dönteni...

Forza Juve per sempre!

Csacsi
Nah hát ez nem pont úgy ikerült ahogy terveztem 😊

Nah mind1. Látom taktikailag megint 0-ról kell szinte kezdenem mindent. De nem baj, így legalább van kihívás 😊