Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nem tudom mi volt az FM08-ban, de 09-ben WUNDERKID<#nyes>#nyes> azaz CSODAGYEREK!
una volta per sempre INTER!
www.smart-bus.hu
csupán egy kis viszonzás a #32604-re😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Lehetséges ellenfelek a nyolcaddöntõben: bordeaux, sporting l., chelsea, lyon, porto, és a legnagyobb meglepi, a panathinaikosz (bayer, pana, pool, szpartak moszkva volt a sorrend xD)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fm09 is van már, szóval megjöttem én is😄
Ismét Chelsea, ismét jó vagyok, 6 meccs, 10 büntetõ, abból 2 be is ment😄
Holnap is gamelek majd, lesznek pikcsörök is, egyébként sokkal jobb lett mint a 08, veri kúl...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Üdvözlet!
www.smart-bus.hu
Igazából a csatárok impotensek, kivéve Cardozot és pacit.
(ha jól emlékszem volt valami ilyesmi a beharangozóban)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Na meg, ha az FC Rosztov a címvédõ akkor mit keres még mindig ebben az osztályban?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
további jó efemezést😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
www.smart-bus.hu
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Juve ellen mimeccset toltam már :o Cardozo góljával vezettünk, Tiago egyenlitett. Félidõ elõtt újabb Juve gól. gg. Behoztam Ruud van NistelHorset (szünetben kapott zabot meg kockacukrot 😄D), 10 perc múlva gól, 2-2. 90. percbe léptünk, kontra, Ruud kap labdát, 28ról bumm....hatalmas gól. nyertünk -.-
Csoport állása 5 forduló után: 1. RM -9 pont
2. Schalke -8 pont
3. Juve -7 pont
4. Fener -4pont
Utsó körben Schalke az ellenféél.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ben Arfa-ekat bedongoltuk a foldbe
Gomez eddig jo 3meccs 2gol 1golpassz 1meccs embere

Born to win
Buffon
De ceglie(Molinaro)/Chiellini/Legrotaglia(Mellberg)/Grygera(Zebina)
Nedved(Giovinco)/A két középsõ rotálva Poulsen/Marchisio/Tiago/Zanetti/Sissoko ötösbõl valaki, majd jobb oldalt Camoranesi/Marchionni.
Elõl meg a 4 csatárból rotálva
Nálad ki lesz a balhátvéd?Mer én most rotálom M-t és DC-t. Nemtok dönteni...
Forza Juve per sempre!