Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon-nagyon jó, hogy a assziszt manager véleményét lehet nézni meccsközben aki elmondja a véleményét a taktikáról, helyezkedésrõl és a játékosokról."
na ezt még nem is néztem....hol is van ez pontosan TV nézetben csak?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Az oldalirányú nyilakat meglehet oldani. Mondjuk egy középsõ középpályás ki akarsz irányítani a jobb szélre, akkor a beadás átállítod "Vonalban"-ra, és már kinntebb is mozog.
A sajtótájékoztatós dolog, miszerint egy kérdést többször is felraknak, csak másképp megfogalmazva, abban rejlik, hogy nem csak egy újságíró kérdez tõled. Gondolom a való életben is minden újság képviselõje kérdezget, hátha egy információ csepp kicsurran mégis. Habár ez egy kicsit hülyeség, mert ha egyszer azt válaszolod, hogy nem, nem tervezem a leigazolását xy-nak, akkor a következõ ugyanarra rákérdezõ újságírónak meg nem fogod azt válaszolni, hogy 'jaaaa, de mégis'. Ez szerintem csak logikátlanság.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Negatívumok:
Az elsõ 2-vel egyetértek a 3. viszont jó, hogy véltozott, mert így életszerûbb lett. Az elõre nyíl is felesleges, mert a játékosbeállításoknál az is beállítható nyíl nélkül.
Pozitívumok:
1. A sajtótájékoztató rész szerintem nagy dobás és én örülök, hogy ilyen sok kérdés van.
2. A program jelzi, ha van új csak figyelni kell.. Szerintem növeli a hangulatot és az életszerûséget, hogy belekerült ez az opció.
3. Szerintem is elõnyére változott.
4. Nagy segítség szerintem, hogy a manageraszisztens aktívabb lett.
5. Sokat javult és ezzel reálisabb lett.
Remélhetõleg a 2009-ben reálisabb a reputáció növekedés.
Kíváncsian várom a többiek gondolatait.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Pozitivum nalam az asszisztens segit sokat+igazolasok jobbak lettek
Born to win
Utólagosan nem fogok törölgetni és pontokat adatni a flémelõknek, de még egy ilyen és garantáltan banánra kerül aki elkezdi, és aki reagál rá egyaránt.
Zsilike, ez a sokadik dobásod, egyrészrõl én a helyedben nem flémelnék, és sürgõsen leállnék a fantasztikus oldalad reklámozásával. A legközelebbi ilyen esetnél reklám miatt öt büntetõpont rendel.
Remélem mindenki számára elég világos voltam, további jó játékot.
inferior véleménye:
"Az én eddigi tapasztalataim elsõ blikkre az FM09 -rõl:
Negatívumok:
1. grafika
A 3D rõl nem tudok nyilatkozni, mert ahhoz az én gépem kevés. Az alap skin viszont megint mega szarul sikerült, még a 08 -at is sikerült felül múlnia, OLVASHATATLAN és kifolyik tõle az ember szeme. Az a grafikus aki kitalálta, szarjon sünt miközben kötelezõen napi legalább 16 órában bámulnia kelljen a mûvét.
2. Meccsmotor
Nem igazán értem miért tölti be 2x -er lassabban a 2D nézetet mint a 08 -ban nem találok rá logikát, nem kellett hozzá nyúlniuk ennek ellenére még is ez van.
3. Taktika
Miért kellet megszüntetni az oldalirányú taktikai lehetõséget???
Pozitívumok:
1. Nagyon hangulatos a sajtótájékoztató 😊 Egy hibája van hogy szerintem sok a kérdés tájékoztatóként 5-8 között, amibõl 3 mindig már egy addigra feltett kérdés csak máshogy fogalmazva.
2. Átigazolási fülesek
Ez is tök jó hangulatot ad, de ugyanazt a hibát elkövették mint a 08-ban, a hírek és leveleknél. Azaz nem kapod meg automatikusan a levelek között, hanem rákell klikkelned a fül ikonra, bevallom nekem kiszokott menni a fejembõl hogy megnézzem.
3. Edzés
Végre lehet az egyedi mozgásokat ( erõs lövés, elfekteti a kapust, stb) mindenkinek beállítani külön képzésre, és nem csak a másik játékostól tanulás van mint a 08 -ban, ÉS nincs korhoz, válogattsághoz kötve 😊 A 08 -ban kicsit viccesnek tartottam hogy ha egy játékos szerepelt a válogatottban akkor már nem lehetett egyedi mozgásokra tanítattni. Mintha real egy játékos már nem fejlõdhetne a karrierje alatt mert pl 18 évesen bemutatkozott a válogatottban. ( pl. rooney)
4. Meccs
Nagyon-nagyon jó, hogy a assziszt manager véleményét lehet nézni meccsközben aki elmondja a véleményét a taktikáról, helyezkedésrõl és a játékosokról
5. Igazolások
így elsõre reálisabbnak tûnnek az átigazolási összegek, és hogy ki hova megy.
Az még nem derült ki számomra, hogy a klub reputáció növekedés a játékos igazoláskor vajon fog -e érvényesülni? Magyarul ha kis csapattal lépkedsz osztályonként felfele + nemzetközi siker akkor jönnek e a jó nevû játékosok majd vagy nem.
Hát nekem ennyi elsõre."
Kinek mik a tapasztalatai?
Én már kb 4-5 éve csinálom.
töltöm a wigant..grat mindenkinek..
Magic:nemsok ez egy kicsit?? 😊))
Elõre is köszike
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ez a Fehérváros dolog azér üt...nemkicsit 😄D Amúgy gratula mindenkinek, BL cimért, bajnokságért, kupáért, lyon elleni x-ért ésatöbbi. Tegnap nem volt idõm játszani, de ma talán sor kerül erre is 😊
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
VAMOS MADRID!
ma jöttem csak rá hogy az Udinese milyen jó csapat is..nemcsodálkozom hogy most a toplistások között van a Seria A-ban..milyen meglepõdés lenne ha õ nyerné a bajnokságot..😊))
nanana ne ilyen csúnyán..

Én is elértem végre az elsõ tétmeccsig, az õsi rivális Bordó elleni hazai 2-2. Kiesés elkerülését várják tõlem, én nemzetközi kupaszereplést ígértem nagyképûen <#vigyor>#vigyor>
Igazolások, semmi komoly:
szóval ha kell, akkor holnap estére feldobom!!!! (a 2008-as packom, de teljesen megfelel 09-hez is...)