Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
persze hogy megint idegenbe lõtt több góllal, a hosszabításban szerzett góllal...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
persze, ha nektek jó, akkor maradjon így, éncsak megemlítettem a fenntartásaimat ezzel kapcsolatban...
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
sztem sokkal többet tükrözne az, ha beraknátok olyan képeket, amik az egész szezonról adnak eredményeket (mérkõzések menü...), nemcsak egy-egy meccsrõl...sokkal többet le lehetne szûrni, hogy ki hogyan tudja irányítani a csapatot, milyenek az eredmények...
nyugodtan le lehet hurrogni, de én így érzem
Ez így van, de szép is volt, CM00/01 mellett tanulni
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Hogy állsz?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
VAMOS MADRID!
<#wow2>#wow2>empoli nem fog fel jutni a seria A-ba,ez nemsemmi
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Érdekes történet ez... Leigazolta a Celtic, játszott két meccset..: Most nálunk játszik, jóval többet majd.
Annyira nem vészes, itt van a számítógép mellett egy vastag könyv, most voltam kávét is fõzni. 😊 De szerintem máshogy nincs értelme a játéknak. Viszont eddig nem volt crash dump.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
nem tölt félóráig két mecs között?
nemigaz nincs erre egy normális magyarázat <#conf>#conf>
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
fm08-empolival voltam feljutottam a seria a-ba és harmadik vagy negyedikként végeztünk frissen feljutóként,volt nálam egy Nicola Pozzi csatár aki nagyon jól tolta,úgynézem hogy a 09-be jól visszavették az értékeit:S
Töltöm az ETO-t
ebéd után töltöm a PARMA-t!
una volta per sempre INTER!
Nekem is egy ev kellett mire belejottem ez volt a maximum amit elerhetunk. Kivancsi vagyok most hany ev lesz mire behozzuk a Barca-t meg a Real-t. Ugy erzem a multkori 5-6szezonnal kevesebb amennyi uj wonderkid gyanus jatekost vasaroltam.
Rossi-nak eleg sokmindent koszonhetunk, Adriano meg mint egy furdos k. folyamatosan nyavajog hogy kemeny az edzes es 2hetente leserul eddig negyszer osszesen 7honapra😮
Hulk meg 😊)
Born to win