Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
egybõl sokk, jó, oké, szépvolt eddig is, ennyi
aztán amikor megláttam a bajnoki helyezésüket:
kezdtem reménykedni.
Aztán angliában 3-0-nál elszállt minden remény.
A végeredmény viszont kísértetiesen Déja Vú
A visszavágó elõtt 10% esélyt adtam magunknak, aztán elkezdõdött a tündérmese: lefociztuk õket (is)
Egy korai tizi, egy Zidan szoló, és már csak az órát figyeltük.
Érdekes, mitõl van ekkora pálfordulás otthon. Talán a 12. játékos a 75000 nézõ, vagy a 13. játékos a CSODA, nemtudom.
Kinéznéd ebbõl, hogy ez a csapat UEFA döntõt játszik a Napolival?
Itsuki: remélem nem érzed szégyenben magad miattam:)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Tabella ( méretezve túl kicsi lett... 23 pont van nekem, West Prom 21, Stoke 19
10 forduló van még hátra... Nehéz lesz...
Csaba thx
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
una volta per sempre INTER!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
(és köxxxxépen)
Ha valakiért 31 évesen kapok 8 milla fontot, ráadásul ilyen helyzetben, hááát...
Kringe nélkül meg van élet.
Aki ér valamit az 30 körüli, kivéve 1-2-õt, a többi kuka, tehát tömeges igazolás kéne, de 0 átigazolási kerettel LOL
Ja, és a fizuk is magasak a tudásokhoz képest, tudok jobbakat igazolni kevesebb fizuért.
Persze a kötõdést megértem, én se adném el Lampardot meg Terryt 40 évesen se, persze ott más a helyzet csöppet :)
Olasz stadioncsomag:
Olasz Seria A, B, C1 és C2 stadion csomag
LETÖLTÉS
Holland stadioncsomag:
Elsõ és másodosztály stadionjai
LETÖLTÉS
Német stadioncsomag
Bundesliga 1, 2, 3 és Regionliga
LETÖLTÉS
Spanyol stadioncsomag
Spanyol 1. és 2. osztály
LETÖLTÉS
Orosz stadioncsomag
Orosz 1. és néhány alacsonyabb osztályú csapat pályája
LETÖLTÉS
<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
A muszály nagy úr! Az elsõ évet túl kell élni.
Vagy eladsz, vagy nemigazolsz vagy éhenhalsz:)
Nem számítottam gyõzelemre, de a fiúk megleptek... Überszarfos Dempseyt kivettem a kezdõbõl, helyére Kaliot raktam be. Második félidõ kb 70-75. percében meg felhoztam Murphyt, aki nem valami gyors, de a még nála is lassabb Campbellt futotta le, így 2-0 lett, ekkor visszaálltam, s hálisten nem kellett szarnom már.
Portsmouth amúgy az 5. helyen áll... Én most így a 17. Következik a Stoke City.
Grat Szabolcs!
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Ha megkapnám az értékét, simán eladnám. Szerintem sokat keres, és tudnék jobbat venni, ha feltörném a malacperselyt. egy csatárral tolom, és hát Huntelaar fiatalabb meg jobb meg majdnem feleannyit keres, szóval Frei off lesz a nyáron
10meccs óta veretlen vagyok a sampdoriával erre jött az atalanta és kikaptam mondhatjuk megérdemelten 1-4,kicsit alábecsültök az ellenfelet amugy nálam Genoa-nak második szezonba nagyon megy a szekér elsõk a bajnokságba 11forduló után

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Javíthatatlan hibaüzire van megoldás?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Fogadd el, itt ez a rendszer, nem kell besértõdni.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De folytassuk az UEFA-menetelést:
elsõ meccs=meglepõen sima, második meccs=impotens játékkal is majdnem ikx, Frei megy tizit gyakorolni<#beka3>#beka3>
Nézõszám még mindíg LOL, és üdv az elõdöntõben<#wave>#wave>
az írtam, hogy heti 1-2 ilyet, tehát körülbelül hetente 2 ilyen kommentet, mert nekem bizony egy szezon nem egy délután...
hehe:D Fairplay se a villareal-é lesz...
te ilyennek akarod látni a fórumot?
itt egy példa..sokkal átláthatóbb, és kifejezõbb:
giorgio81 üzenete:
katt
Miféle kommunista szürke fórum lenne, mindenki csak írna Árokbottyán - Maglód 0-1 ez az ami kit érdekel, képekkel lesz színes és feldobott a fórum! Az TÉNY, hogy nem kell a 38 fordulót végig dobálni a meccs képekkel de aki amikor ugy érzi hogy nagy eredményt ért el egy meccsen jöhet, mert érdekes.
u.i: az irományomben semmiféle kötözködõs szándék nincs, vélemyén!(mielött jönnének a megszólások hoyg OFF nem az!mivel itt vetõdött fel ez a kérdés.)<#worship>#worship>
grat :P