Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

grat.

szabocsaba1983
Megkaptuk az ellenfelünket z elõdöntõben: ManCity
egybõl sokk, jó, oké, szépvolt eddig is, ennyi
aztán amikor megláttam a bajnoki helyezésüket:

kezdtem reménykedni.
Aztán angliában 3-0-nál elszállt minden remény.
A végeredmény viszont kísértetiesen Déja Vú

A visszavágó elõtt 10% esélyt adtam magunknak, aztán elkezdõdött a tündérmese: lefociztuk õket (is)
Egy korai tizi, egy Zidan szoló, és már csak az órát figyeltük.

Érdekes, mitõl van ekkora pálfordulás otthon. Talán a 12. játékos a 75000 nézõ, vagy a 13. játékos a CSODA, nemtudom.

Kinéznéd ebbõl, hogy ez a csapat UEFA döntõt játszik a Napolival?

Itsuki: remélem nem érzed szégyenben magad miattam:)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Na Kallio megint betalált:

Tabella ( méretezve túl kicsi lett... 23 pont van nekem, West Prom 21, Stoke 19

10 forduló van még hátra... Nehéz lesz...

grat!

inter94
köszi,várom a képeket
Csaba thx

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Markov
széép! nekem most jön az Utolsó forduló a Seria-B be a Parma-val, aztán jönnek a meglepetés képek<#vigyor2>

una volta per sempre INTER!

szabocsaba1983
Szép<#vigyor2>

giorgio81
Én is azt vettem észre, hogy a Tottenham tartalékok nem indul semmilyen bajnokságban, így onnan szinte mindenkit kölcsönadtam, akit lehetett. Az U18-nak van bajnokság, a szezon elején írták is, hogy meghívást kaptak bajnoki részvételre.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

daver88
csak a megszokott forma...

inter94
<#taps>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

szabocsaba1983
Királyok a cuccok, így tovább!
(és köxxxxépen)

szabocsaba1983
Jah, hát sajna választani kellett.
Ha valakiért 31 évesen kapok 8 milla fontot, ráadásul ilyen helyzetben, hááát...
Kringe nélkül meg van élet.
Aki ér valamit az 30 körüli, kivéve 1-2-õt, a többi kuka, tehát tömeges igazolás kéne, de 0 átigazolási kerettel LOL
Ja, és a fizuk is magasak a tudásokhoz képest, tudok jobbakat igazolni kevesebb fizuért.
Persze a kötõdést megértem, én se adném el Lampardot meg Terryt 40 évesen se, persze ott más a helyzet csöppet :)

Érdekes, a tartalék csapatom nem indult a abjnokságban

a muszáj nem nagyúr, hanem pontos J
daver88
Néhány háttércpack:

Olasz stadioncsomag:
Olasz Seria A, B, C1 és C2 stadion csomag
LETÖLTÉS

Holland stadioncsomag:
Elsõ és másodosztály stadionjai
LETÖLTÉS

Német stadioncsomag
Bundesliga 1, 2, 3 és Regionliga
LETÖLTÉS

Spanyol stadioncsomag
Spanyol 1. és 2. osztály
LETÖLTÉS

Orosz stadioncsomag
Orosz 1. és néhány alacsonyabb osztályú csapat pályája
LETÖLTÉS

<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

én csak a Kickers Emdennel,de ott a második szezonba buktam bele,pedig a fél dortmundot(sadrijaj,hillenbrand:D)ot is elhoztam:D tudom ám,csak hát...:P

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

szabocsaba1983
Játszottál már a Dortmunddal 2009-ben?
A muszály nagy úr! Az elsõ évet túl kell élni.
Vagy eladsz, vagy nemigazolsz vagy éhenhalsz:)

te javíthatatlan vagy :D
inter94
jaaa,így már értem:D

dédét és kringét eladtad?:D ajjajjj:P amugy jók az igazolások,de én öket sosem adnám el:)

szabocsaba1983
Ja, nem úgy van az, 5 milla készpénz, 6 milla 24 hónap alatt, 16 milla 40 bajnoki gól után (majd 39-nél véletlenül eladom 10-15 milláért DDD)

Ha tetszik, ha nem :

Nem számítottam gyõzelemre, de a fiúk megleptek... Überszarfos Dempseyt kivettem a kezdõbõl, helyére Kaliot raktam be. Második félidõ kb 70-75. percében meg felhoztam Murphyt, aki nem valami gyors, de a még nála is lassabb Campbellt futotta le, így 2-0 lett, ekkor visszaálltam, s hálisten nem kellett szarnom már.

Portsmouth amúgy az 5. helyen áll... Én most így a 17. Következik a Stoke City.

Grat Szabolcs!

Mivel én mindigflémet szitok, ezért TÁMOGATOM dave88 ötletét^^

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

szabocsaba1983
Õszintén szólva én nem vagyok vele megelégedve.
Ha megkapnám az értékét, simán eladnám. Szerintem sokat keres, és tudnék jobbat venni, ha feltörném a malacperselyt. egy csatárral tolom, és hát Huntelaar fiatalabb meg jobb meg majdnem feleannyit keres, szóval Frei off lesz a nyáron

inter94
huntelaar nem volt kicsit drága?:)

inter94
grat
10meccs óta veretlen vagyok a sampdoriával erre jött az atalanta és kikaptam mondhatjuk megérdemelten 1-4,kicsit alábecsültök az ellenfelet amugy nálam Genoa-nak második szezonba nagyon megy a szekér elsõk a bajnokságba 11forduló után

szabocsaba1983
Csakneked:

Mor3llo
Amúgy Frei hogy tolja ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

McFrost
Helló!
Javíthatatlan hibaüzire van megoldás?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
ne magyarországozz már, tök szánifánicska:AS:DAS
Fogadd el, itt ez a rendszer, nem kell besértõdni.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szabocsaba1983
Ez így van.

De folytassuk az UEFA-menetelést:
elsõ meccs=meglepõen sima, második meccs=impotens játékkal is majdnem ikx, Frei megy tizit gyakorolni<#beka3>

Nézõszám még mindíg LOL, és üdv az elõdöntõben<#wave>

Mor3llo
Itt már évek óta ez a szokás. Mellesleg egy nem nagycsapattal nagy eredmény akár egy kis gyõzelem is...

kapd fel a vizet, mert halva született ötleted volt...
Markov
Swabo: ha megszerkezteztenéd a képet sokkal jobb lenne átméretezni kissebbre!<#eljen>

daver88
bfejezném itt a témát, egy ötlet volt, nem akartam megreformálni semmit, itt se voltam, rakjátok a képeket, én is ezt fogom tenni....éljen magyarország...

látom még a szövegértelmezéssel is gondok vannak :S
az írtam, hogy heti 1-2 ilyet, tehát körülbelül hetente 2 ilyen kommentet, mert nekem bizony egy szezon nem egy délután...

hehe:D Fairplay se a villareal-é lesz...
Markov
Óriási<#vigyor4>ezzel sincs semmi baj, csak nem fogod tudni megreformálni a fórumot, hogy mindeki így tegyen be képet és ez legyen a szabvány.<#vigyor2>

daver88
karajjnak ment

daver88
1-2 hét alatt játszol le 10 fordulót?

szabocsaba1983
Kösz és bocs :)

ha most valamennyire beleéled magadat a játékba,és 1 utolsó perci góllal jutsz tovább,megakarod mutatni másnak is... vagy más eredményt... értjük mire gondolsz,de ez csak a te véleményed. én tiszteletbe tartom. számomra téma off

na akkor mindenki írna heti 1-2 ilyet és kész...
te ilyennek akarod látni a fórumot?
daver88
én nem olyanra gondoltam, amit írsz...

itt egy példa..sokkal átláthatóbb, és kifejezõbb:

giorgio81 üzenete:
katt

+1

Markov
...méghogy ne tegyünk be képet <#wow1>
Miféle kommunista szürke fórum lenne, mindenki csak írna Árokbottyán - Maglód 0-1 ez az ami kit érdekel, képekkel lesz színes és feldobott a fórum! Az TÉNY, hogy nem kell a 38 fordulót végig dobálni a meccs képekkel de aki amikor ugy érzi hogy nagy eredményt ért el egy meccsen jöhet, mert érdekes.
u.i: az irományomben semmiféle kötözködõs szándék nincs, vélemyén!(mielött jönnének a megszólások hoyg OFF nem az!mivel itt vetõdött fel ez a kérdés.)<#worship>

igazooltál valakit a csapathoz?

neked gratulálok, erre kiütsz -.-

grat :P

szabocsaba1983
Majd igyekszem XD