Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
grat<#worship><#worship>
szegény inter csak hatodik:S
sampdoria 12,remélem hogy jobb helyre sikerül nekem behoznom😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Mor3llo
<#worship><#worship><#worship>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

5w0rdf15h
Bajnokság vége:

Rocchi gólkirály lett 24 góllal, nagy részt ez neki köszönhetõ, hogy ország-világ megdöbbenésére megnyertük a SerieA-t. 😊 Végére nagy különbség lett, mivel a nagycsapatok körbeverték egymást, pl a Juve utolsó fordulóban került egyáltalán dobogós helyre 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Mor3llo
Huh, elsõ fordulóban nem is olyan rossz ez az eredmény 😛 bár azt kell mondjam, csalódott vagyok, mert a nagyobb helyzeteink nekünk voltak 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zorrobomber
szkaut report?

arsnl
Én innen szedtem:
link

Danka88
http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=13770

Ez?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Õ lesz valószínû az utolsó igazolásom... A jövõ támadósorával szvsz nem lesz gond.

arsnl
ja a játékosokra gondolsz.. Mindjárt megkeresem, egy 500megás facepack amúgy..

Danka88
Akkor azt kérdezem, hogy hogy van ilyen kép? hogy az alsó sarkában ott a zászlo, az is skin?

arsnl
#34659 Skinnek hívják 😉

Danka88
Hali!
Megkérdezhetem, hogy ezt a modot/patch-t honnan töltötted le? Nagyon jól néz ki.

Kezdi a játék... Lesérült az újonnan vásárolt kapusom, ezért a csere vén Svarc állt be... Távolabb, mint a félpálya felétõl kapott egy szabadrúgást gólt a pipba (...) - 12-es szabadlövásû , s 11es távoli lövésû játékostól.. Majd szögletgól: Szinte a kezébõl fejelik ki a labdát... Mi meg lövünk 3 kapufát... beszarok...

Darthmushroom
hi grat all!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

<#taps><#worship>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

arsnl
kösz 😊 Elég hasznos kis írás, nagyjából talán megértettem. Köszi 😊
Grat a Marseille elleni meccshez.

Daver kitartás!

Szép eredmények, jó pléják.😊

Egy skin linket kaphatnék??😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

John Cena
nekem manchesterbe 3 meccsen át Fletchher védett😄 akkor vettem észre😄😄 3-3at nyertünk de csak 1 Gólnélkülie volt😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zyndar
Kitartás a "Jövõ Csapatához" ! 😛
Segített valamit amit küldtem?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

daver88
jónagy hullámvölgybe vagyok...

manutd - mancity 4:1 PL
mancity - PSG 2:3 UEFA
mancity - Chelsea 1:2 PL
mancity - Pompey 0:2 LG

és ez így sorban egymás után...nemtom mivan a srácokkal, pedig eddig jöttek az eredmények, bár még így is bajnokság 3. hely 15 forduló után...sérült sincs, nem értem mivan...

zyndar
A 10. percben átkapcsoltam kommentárra <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fulham - Nottingham 3-0

soma22
senkinek sem huzza szét, csak lesz egy pöttyözött vonal a kép körül. nomeg a méret miatt lassabban tölti be a honlapot, igy lassabb lesz az egész. mindez egy ekkora forgalmú opiknál idegesitõ lehet.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Mike94
xp-m van és nekem se húzza szét

BBeno2
amugy simán kérdezem, hogy miért kell átméretezni a képeket??
merthogy és nem tapasztalok semmiféle hátrányt ha valaki nem kicsinyíti le. nem tudom nekem nem húzza szét a fórumot. ha rákattintok látom legalább eredeti méretbe ami hasznos. nem tudom XP-n mivan de Vista-n hátrányt nem látok. mégegyszer elmondom, hogy csak kérdezem mert nem tudom hogy miért kell lekicsinyíteni és nem is akarom hogy megváltozzon a szabály.. eddig is törekedtem méretlimitet bertatani ezután is fogom. köszi.,

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

arsnl
Dindaneért sry, elfelejtettem átméretezni :S

arsnl
Grat all!
Folytattam Lens-es karrierem, amiben a 2odosztály megnyerése után várt a Ligue 1. A nyári átig szezonban sikerült áron alul megszerezni Daniel Carvalho - Sepsi – Kazmierczak hármast. Utóbbi 2 bevált, míg a brazil nem igazán találta meg a helyét a csapatban… Zola jött még, mint ifjú tehetség, igaz nem nagy szám, de legalább francia 😊

Téli szünetben jött még 2 wonderkid ( Fotescu és Snelders ).

Így ezzel a kerettel vágtam neki az idénynek, ami elég gyengusra sikeredett. Védelem sokszor bakizott, összehozott pár öngólt, beadásokkal nem tudtak mit kezdeni és szögleteknél se voltak toppon, így csak egy 12. helyre futotta… =/

Csapatom 2 legjobbja a már említett Sepsi és a tunéziai Jemaa a statisztika alapján, de számomra egyértelmûen Milovanovic volt a beszt, 17 gólpasszal és 8 góllal, ugyan becsúszott pár alibi meccs ahol éppen elérte a 6os átlagot.. Gólkirály Dindane lett.
Milovanovic

Diomande

Dindane

Jemaa

Monnet-Paquet

Sepsi

Mor3llo
na még1x

Mor3llo
HUNLonsdale gratula! Csak így tovább!
Én meg megkaptam az UEFA csoportom...továbbjutás meglehet.
Szegény Debrecen milyen csoportot kapott :S
http://kepx.info/files/68sv8jgeey1u7bqc5ri1.jpg

BBeno2
amíg lövi a gólokat addig ne érdekeljen hogy mennyire ocsmány az arca 😄

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

soma22
de ne felejtsd el hogy 17éves.

statisztikái azok szépek, de az edzése vagy katasztrófa vagy nemtudom😄

olyan mintha vmi hibrid csatár, védõ edzést kapna:
Befejezés,Higgadtság,Erõs,Szerelés,Döntések,Bátorság...
egyik se a szélsõ kp-k fontos tulajdonságai

HUNLonsdale
Shadowman fia szuper hõsködés helyett focizni kezdett.

be van durranva!

Üdvözlet!

soma22
szép

GRAT!!!!!

Üdvözlet!

[/img]

Üdvözlet!

zyndar
Az szép, gratu. 😊

HUNLonsdale: a többi hazai meccsen is ilyen teljesítménnyel igen. <#eljen>

HUNLonsdale
Lehet tovább tudunk jutni?

Darkon
Izgalmas 90. perc.

Born to win

Darkon
Az igen nekem is szokott neha Cani raivelgetni de meg nem jott ossze eddig.<#worship>

Born to win

zyndar
😊))

Na itt vannak az igazolások. Szerintem egész jól erõsítettem, maximum még egy védekezõ kp kellene:

És az elsõ meccs... A csatár rögtön betalált, s nyertünk is.. Felck lett a legjobb a meccsen ( simán nyernünk kellett volna egyébként 16-4es helyzetarány)

És a csapat... Elég rotálás szaga van:

soma22
bocs, rosszul emlékeztem.

Mor3llo
ill az beteg, a cold a megfázás.

daver88
Nézzétek meg Jorge Andrade-t a játék elején...12 hónap

szabocsaba1983
8 hónapos megfázás: DSD:_SASD:_ASD:AS_DA:
Sahinnál meg a lábtörés 4 hónap

Ezek az influenzavírusok tényleg fejlettebbek a régieknél😊 Legalább ez igaz a hírekben...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fabio Capello
O.o

soma22
egyébként az ill az megfázás