Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Haverommal szeretnék játszani. Lehet játszani ip alapján valahogy ? Ha van valami ötlet légyszi írjatok.
Köszi
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
És a szuper kupa behúzva.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
korai kiállitás megpecsételt minket
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
4.helyre elég
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
brazil csatár duó megint alakított, már amikor azt hittem h a Bozsik-stadionba hagyunk két pontot, Jardel kiugratta A.Júniort és góllal fejezte be az akciót 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Királynak lejár a szerzõdése.3500e fizut kér,de nekem ottvan kapuba Kemenes is.Keret meglenne rá,kérdéses h jobb e Kemenesnél?
nemtüntem még el nyugi nézem minden nap a forumot.. bár nemhiszem hogy ez titeket izgat <#vigyor>#vigyor>
ugy bucsuztam legutobb hogy jön a Tottenham-es beszámolom...hát most télleg itt van:
Célnak nem mást jelöltem be mint a harc a bajnoki cimért és ezt komolyan is gondoltam!
Igazolások:
Az erõsitések nagyon jók lettek ehez hozzájárult a kedves vezetõség is a csekély 37Millioval és a pár középszintü játékos eladása!
Érkeztek:
Miguel Veloso (Sporting) 10.5M
Agüero (Atl. Mad.) 20M + Pavlyucsenko +pár záradék
Pogrebnyak (Zenit) 6M
Wijnaldum ( Feyenord ) 3 vagy 4M-ért jött
Mathieu (Toulose) 2M
(félévkor tervezek egy csomo fiatal igazolást)
Távoztak:
Pavlyucsenko ügye Agüero csere
Jenas 6M (Man. City) amugy ez a Man City õrült egy csomo jó játékost vett egy posztra de nembaj mert majd elégedetlenek lesznek és lecsapok rájuk 😄 pl:Hamsik 16M stb.
Bent ugyancsak 6M
Taarabt ( Napoli ) 4.5M
Boateng 2.5M
Lennonnal éppen egyezkednek...
A keret tehát jól meglett erösitve(bár hozzáteszem eddig se volt gyenge)
itt a keret + felállás:
A felkészülési meccsek jól sikerültek mindet megnyertem (sajnos mint láthato a képen kivel kezdem a Premier League-t? Persze hogy az Arsenal-al):
Az Arsenal elleni meccsröl még küldök majd képet + a rangadokrol és a tabellárol...
További jó fm-et , kössz hogy elolvastad!
A többieknek nagy grat.
Lazioval bajnokságot nyerni...<#eljen>#eljen>
Mondjuk tõle már megszoktuk...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Elõször is hadd gratuláljak minden szép eredményért, kecijól toljátok a zsugát.
Másodszor meg egy rüpke helyzetjelentés: 0-0 a Bristol ellen, aztán 6-4 a Sheffield ellen (77. percig 4-1 volt az állás javunkra, de a vége izgalmas volt azér), ami fagyás miatt elveszett 😞 Igy most azt a meccset újra kell tolnom.
Egyébiránt 7 meccs alatt 8 pontot gyûjtöttünk 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Most már akkor BL is lesz ugye?
most aztán gatyót fel és lehet igazolni 😄 sajnos Quagliarella az alacsonyabb fizut és a milant választotta...így õt buktam
A képeseknek: nem a széthúzás a gond, hanem az, hogy mivel a szerver elõször betölti a teljes képet, majd leméretezi (fekete vonal körülötte), majd ismét betölti = 3-4x akkora betöltési idõ, amit sem a szerver, sem a mezei user nem szeret. Arról nem beszélve, hogy felsõbb utasításban mondták rám, hogy figyelmeztessem erre a topiklakókat.
Zsil, pinnacle: most le is lehet állni.
mindenki másnak pedig nagy grat, csak így tovább 😊
Köszi
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
ennyi elég is😊 értelmi fogyatékosokkal csak szakképzett tanárok beszélgessenek😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Üdvözlet!
Üdvözlet!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
mit jelent a távoli lövésnél az érték? Mert nem hiszem, hogy azt, hogy milyen jól lõ távolról, mert akkor nem lõnének nekem sorozatosan 9esek bombagólokat...... Ez nagyon dühít... Andreasen meg nem képes eltalálni a kaput. ( kiestem természetesen a Liga Kupából, meg sem említem ki volt a jobb... nagyon felhúz ez a geczi )
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"