Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna ajánlani a wiganbe 1 csatárt és 1 jobbhátvédet?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

na kezdödik a bajnokság a city ellen. nem igazoltam senkit,de Heskey és a többiek eligazoltak...nehéz lesz

mivel felülírtad a magyarosítással az eredeti lang db-t
Nálam is pont ez a gond...
jóaz, csak a magyarítás nemtetszik neki...
GaVino
Hali!
Haverommal szeretnék játszani. Lehet játszani ip alapján valahogy ? Ha van valami ötlet légyszi írjatok.
Köszi

Nyugi Soma jobb késõbb mint soha 😉

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

soma22
lehet röhögni, de ez még az nb2 volt.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
kemenes nálam megbízhatóan és jól véd, igaz nb2ben, nomeg egy elég erõs védelem mögött.

Basszus nem jó az editor... Amikor a Loading Languagesnél jár mindig hibát ír ki............... Pedig megakarnám nézni néhány embernek az azonosítószámát.. Mitõl lehet?

Maximus4
Hi&grat all!Gondoltam 09-ben is kipróbálom a Zenitet.Féltávnál így állunk:

És a szuper kupa behúzva.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Darthmushroom
Cardiff 0:1 Blackburn
korai kiállitás megpecsételt minket

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mike94
hát nem tudtunk csodát tenni 😞

Darthmushroom
eddigi tétmecseink:

4.helyre elég

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mike94
ez most nagyon kellett feyenoord meccs elõtt, azután h magyar kupába cegléd ellen tizikkel elvéreztünk magunknak köszönhetõen
brazil csatár duó megint alakított, már amikor azt hittem h a Bozsik-stadionba hagyunk két pontot, Jardel kiugratta A.Júniort és góllal fejezte be az akciót 😊

Hát nemtudom elég jok az értékei.De mind1 hiszek neked megvesze Király-t de elõszõr az összes igazolás átjön és megnézzük mennyi az össz fizu,mert vannak még "nagy" nevek.

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Kemenesnél egy leszúrt karó is jobb a gólvonalon <#nyes>
Sziasztok lenne egy kérdésem átig. ügyben.
Királynak lejár a szerzõdése.3500e fizut kér,de nekem ottvan kapuba Kemenes is.Keret meglenne rá,kérdéses h jobb e Kemenesnél?

Hi & grat all!
nemtüntem még el nyugi nézem minden nap a forumot.. bár nemhiszem hogy ez titeket izgat <#vigyor>
ugy bucsuztam legutobb hogy jön a Tottenham-es beszámolom...hát most télleg itt van:

Célnak nem mást jelöltem be mint a harc a bajnoki cimért és ezt komolyan is gondoltam!
Igazolások:
Az erõsitések nagyon jók lettek ehez hozzájárult a kedves vezetõség is a csekély 37Millioval és a pár középszintü játékos eladása!
Érkeztek:
Miguel Veloso (Sporting) 10.5M
Agüero (Atl. Mad.) 20M + Pavlyucsenko +pár záradék
Pogrebnyak (Zenit) 6M
Wijnaldum ( Feyenord ) 3 vagy 4M-ért jött
Mathieu (Toulose) 2M
(félévkor tervezek egy csomo fiatal igazolást)
Távoztak:
Pavlyucsenko ügye Agüero csere
Jenas 6M (Man. City) amugy ez a Man City õrült egy csomo jó játékost vett egy posztra de nembaj mert majd elégedetlenek lesznek és lecsapok rájuk 😄 pl:Hamsik 16M stb.
Bent ugyancsak 6M
Taarabt ( Napoli ) 4.5M
Boateng 2.5M
Lennonnal éppen egyezkednek...
A keret tehát jól meglett erösitve(bár hozzáteszem eddig se volt gyenge)
itt a keret + felállás:

A felkészülési meccsek jól sikerültek mindet megnyertem (sajnos mint láthato a képen kivel kezdem a Premier League-t? Persze hogy az Arsenal-al):
Az Arsenal elleni meccsröl még küldök majd képet + a rangadokrol és a tabellárol...
További jó fm-et , kössz hogy elolvastad!
Markov
Kirõl van szó?<#bohoc>

una volta per sempre INTER!

Fabio Capello
én se hõbörgök a merda Juve aláírások miatt, pedig megtehetném és szíven vág, de mindenkinek joga van az egyéni véleménynyilvánításhoz, ezvan.

Óriási 20.fordulóban járok,de már 2bajnoki pontnál járok<#pias>Igaz -30 ról indultunk.FA kupába a Hereford idegenbe és a York is kipipálva,fogadjuk a Nottm.Forestet😊
A többieknek nagy grat.
Lazioval bajnokságot nyerni...<#eljen>
szabocsaba1983
Valakinek már megint nagyon szimpatikus és kifejezetten intelligens az aláírása. Az nem is zavarja, hogy ezzel esetleg meg is bánthat másokat.
Mondjuk tõle már megszoktuk...

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Markov
GRAT<#eljen>
Inter uefa kupa LOL

una volta per sempre INTER!

Huni92
Halihó!

Elõször is hadd gratuláljak minden szép eredményért, kecijól toljátok a zsugát.

Másodszor meg egy rüpke helyzetjelentés: 0-0 a Bristol ellen, aztán 6-4 a Sheffield ellen (77. percig 4-1 volt az állás javunkra, de a vége izgalmas volt azér), ami fagyás miatt elveszett 😞 Igy most azt a meccset újra kell tolnom.
Egyébiránt 7 meccs alatt 8 pontot gyûjtöttünk 😄

5w0rdf15h
jólvan vakság b+...sry 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Soma22: Ez hanyadosztály? 😄 3-4 csapat kivételével ezek mind 2.-od osztályu csapatok 😄

5w0rdf15h
Gratula 😊

Most már akkor BL is lesz ugye?

5w0rdf15h
köszi mindenkinek 😊

most aztán gatyót fel és lehet igazolni 😄 sajnos Quagliarella az alacsonyabb fizut és a milant választotta...így õt buktam

Fabio Capello
nagyonjóvagy <#eljen><#worship>

soma22
ezt illett volna tavaly is, de most sem bánkódok

soma22
nem túl bíztató az elõjel:

Fabio Capello
Mike: najó, de háromszor annyi meccse volt, Buffon sérült... 😞

A képeseknek: nem a széthúzás a gond, hanem az, hogy mivel a szerver elõször betölti a teljes képet, majd leméretezi (fekete vonal körülötte), majd ismét betölti = 3-4x akkora betöltési idõ, amit sem a szerver, sem a mezei user nem szeret. Arról nem beszélve, hogy felsõbb utasításban mondták rám, hogy figyelmeztessem erre a topiklakókat.

Zsil, pinnacle: most le is lehet állni.

mindenki másnak pedig nagy grat, csak így tovább 😊

giorgio81
Hi srácok! ma nem tudom nyomni a Tottemhamet, nem a saját gépemnél vagyok. Légyszi toljatok már be egy profil errõl a srácrõl: Tozé Marreco, az ETO-ban tesztelik, holnap elvileg játszik a Budaõrs ellen a Ligakupában. Kiváncsi vagyok rá az FM hogy értékeli.
Köszi

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

nem belekötöttem te fasz

ennyi elég is😊 értelmi fogyatékosokkal csak szakképzett tanárok beszélgessenek😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Egyfajta felhozó edzést kap éppen,mivel fiatal és super tehetség,tudhatod hogy egy darabig igy szoktak fejlõdni,márhogy sok tulajdonság egyszerre fejlõdik.És ne azt keressd hogy mibe köthetsz,ez jellemzõ

Üdvözlet!

mi ez az arc?

Üdvözlet!

Mor3llo
ááááh...ilyen nincs!!!!!!!444 közük nem volt a meccshez, volt h a labdabirtoklás 75-25 volt nekem...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Így állunk perpill, Ligakupában döntõ lesz a Lyon ellen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

na kiprobálom a wigant

Mike94
OFF
kápelló ajánlom figyelmedbe, elég lol 😄
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=210630&

Mike94
te hülye b*zi, feyenoordot kaptam uefába lokival 😄

elhiszem, de akkor Andreasen is belõhetne a 20 lövésébõl egyet.... Ha ellenem minden Kiss Tibinek sikerül.

Mor3llo
a való életben is lõhet kiss tibi a megye3-ban egy meccsen 2 bombagólt, nem kell feltétlen a legnagyobb kvalitással rendelkeznie ehhez!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
nem, nem hívta vissza a Real...ezkész 😄 játszott 3 barátságos, 1 bajnokit, és visszamegy...hát nem váltja itt meg a világot 😄

Kicsit bugyuta kérdés ,de..:
mit jelent a távoli lövésnél az érték? Mert nem hiszem, hogy azt, hogy milyen jól lõ távolról, mert akkor nem lõnének nekem sorozatosan 9esek bombagólokat...... Ez nagyon dühít... Andreasen meg nem képes eltalálni a kaput. ( kiestem természetesen a Liga Kupából, meg sem említem ki volt a jobb... nagyon felhúz ez a geczi )

zyndar
Tapsifüles!!! <#taps><#taps>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

visszahivas opció?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Mor3llo
Ez mia a faszom ? 😄DD most vettem kölcsön 1 hónapja és év végéig....beszarok AD:S😄AS

soma22
grat te állat😊