Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy ilyen mérnem veszi meg a Barcikámat? 😄DDD
bár most nem panaszkodok, a fradi idén két játékosomat vitte el összesen 15 millió ojróért 😛
kit mennyiért igazoltál?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
27meccsen 5gól 1assziszt 7.25átlag
32meccsen 5gól 15assziszt 7.49átlag
15meccsen 3gól 3asszisz 7.23átlag
29meccsen 10gól 7assziszt 7.02átlag
32meccsen 25gól 3assziszt 7.24átlag
a kulcsemberek 😊
Btw 3 forudló után 2. helyen vagyunk a BLben. Vertük Benficat, Benfica verte Sampot, Samp vert minket, Barca meg mindenkit ütött. 9-3-3-3. Elég szoros 😊
Nem lenne rossz vásár...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

elsõ meccsen idegenben kikaptam 3:1-re
aztán jöttek Barcikára XD

FORZA MILAN!!
most töltöm a lille-t,elég kedvezö helyzetböl folytatom,ime a tabella:
az elsö helyen álló lorient látogat hozzám,remélem sikerül...
FORZA MILAN!!
Btw azzal, hogy szétcsalja vki a játékát, saját szegénységi bizonyitványát állitja ki. Nem nehéz megtanulni játszani ezzel a játékkal. Az sem tiltott, hogy netrõl, havertól vagy bárhonnan máshonnan vegyél taktikát, hogy legyen egy kiindulási alapod.
Szvsz azzal nem lesz sneki JÁTÉKOS, hogy összehoz editorral egy ütõs csapatot, aztán sorra nyeri a meccseket sok-sok gólos különbséggel.
Nem tudom elképzelni, hogy ebben mi a fasza dolog.
leszarom csitelek-.- godmode on
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Egyébként másoknak a 9.0.2.-es peccs nem rontotta el az árnyékokat ?
Ilyen verést még nem kaptam
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
amugy grat all királyok vagytok
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
én az eddigi részekhez sokat használtam a scout progit.most, hogy a 09es verzsönhöz késõbb jött icit, és elkezdtem a megfigyelõket használni hihetetlen élmény.egyszerûen mostmár nem is akarok külön progit hozzá.azt hiszem az eredményeim pedig mutatják, hogy ha jol használod akkor jo pleyákat dobnak(sõt van aki fossa a jobbnál jobbakat)
hozzáteszem nekem más csapata és eredménye is "gyanus", de név nélkül.mindenkinek saját lelkiismerete hogy hogy játszik és mire büszke.azt hiszem mindenki el tudja dönteni, hogy egy egy csapatnál mi az ami reális kereteken belül elérhetõ
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nade mindegy, túléljük ezt is. Kiosztottam kb 8 heti fizumegvonást, meg 5-6 szóbeli figyelmeztetést (profihoz nem illõ viselkedés...ugye az eligazolás kapcsán pozitivan reagáltak a hirekre), most válogatott szünet van. Nem is gond, fejben kicsit rendbejön a társaság, aztán alázhatjuk a Barcelonat ^^