Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az is hozzátartozik, hogy a két sérült az a két csatárom és már nem volt cserelehetõségem, szóval a 67. perctõl emberelõnyben voltak, a 84. perctõl pedig kettõs emberelõnyben, én meg csatár nélkül 😄

na de jönnek még barcikára<#vigyor1>
zyndar
Azok se rossz eredmények! 😛
Ilyen hozzáállást sem láttam még. Egyébként is backup a státusza.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

soma22
nemrossz😉

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Water
Na megvolt a karácsonyi vacsi is!Teli gyomorral jó managerezni!<#finom>
Már vártam mikor unod meg az alázást... Sok sikert az új kihíváshoz!
Soma,Itsuki,Dubi gratu!

Forza Juve per sempre!

nah, mivel elszállt a bréma ellen 1:1 után a gép, ezért újra kellett játszanom a Feyenord meccstõl mindent...

Barcikai-Feyenord 1:1
Werder-Barcika: 0:0

és most ez:

Bartha jáccott 1szer a kezem alatt (Karcag😄) 20meccs 2 gól... 1 pancser

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

soma22
sajnos hamar kikerült Peti a csapatból, de mostmár az edzõ stábot erõsíti(akármilyen értékei is lettek volna nem engedem el😊) bartát meg elsõ évben eladtam a francba, nem szimpatikus az életben sem.eddig szerencsére egy hasonló döntésemet sem kellett megbánnom

Forza Italia
Na mégse Hoffenheim hanem Sunderland lett😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Gunnersboy
nálam 2011 januárjában még a Lipcsei - Bartha duó kapitánykodik 😊

amugy durva kis pléja, hozzám 175e euroért jön egy hasonlo értékekkel rendelkezö, de MÉG csak 16 éves csatár a Váctól 😄 fél évig nyaltam neki mire elfogadta a szerzõdést 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mér kell szétszedni mindig a jó csapatomat?😞

Forza Italia
😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Cottbus nagyobb kihivás😄

Boldog Karácsonyt minden menedzernek!
lehet még ma dobok egy kis karrierbeszámolót a Racingomról!
soma22
Miroslav Saric, a helyettese pedig Alberto Gomila😊gondolom sokat mondanak😊

ennek a csókának meg nyalom a seggét már egy ideje, de nagy benne a klubhûség. át kellene téríteni, szerintem nagy pleját nevelnék belõle

Forza Italia
mér kivel?

Gunnersboy
ki az uj csk? 😊

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

mér velük?

Forza Italia
Na meguntam a sorozatos gyõzelmeket a Juvéval. Asszem kezdek egyet a hoffenheimel. Tippek igazolásokra?

továbbmentünk😊

ök jönnek és ejtenek ki.

soma22
az eddigi szezonkezdet makulátlan:

2 meccs 10 rúgott, 0 kapott gól

soma22
tavaly csúnyán formán kivül kezdtük és zártuk a szezont, ez idén nem fordulhat elõ megint.

jót tett a csapatnak a csk váltás, nomeg az erõsítések is

Gunnersboy
grat 😊
nekem is hasonlóan alakult az Újpest elleni kupanyolcaddöntõ, ott kétszer 4:0-ra nyertem 😊

Gunnersboy
Kellemes ünnepeket minden managernek! 😊

InfoMester
Reggelt estét Ünnepeket midenkinek!!van 1 kis idõm töltöm a Blackburnt...

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

soma22
elsõ tétmeccsünkön lenyûgöztek a srácok, kamatéra a kezdetek óta számíthatok, most 45 perc alatt vágott 3at.

11 millióért bejelentkezett a MU. eladjam...?

visszatértünk...😊

Boldog Karácsonyt

inter94
~~~~

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
Capello rem most tõlem is találsz jó képet!!😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mijez?😄

inter94
jajjj

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
grat,azért keményebb csoportot volt mint nekem

nagyok vagytok...😄 gratu hozzá,szép eredmények...😊

Water
Grat!Nekem is!<#crazya>El sem hiszem...

Forza Juve per sempre!

inter94
megvan a továbbjutás

DONGUBA
Boldog karit skacok.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
Carioca: DM, MC pa:172
a másik srác meg AM. FC és 174 pa-s

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
Carioca az nem vkp? Mintha rémlene hogy nekem is ajánlották a scoutok 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
mondok két nevet, beszarás mind2

Guilherme
Rafael Carioca

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

inter94
durva csoport

szabocsaba1983
Szezonkezdet-jól alakul

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Water

Bayern-Getafe,Kiev-Lyon következik!Necces lesz...

Forza Juve per sempre!

Maximus4
Grat mindenkinek!
NAGYON BOLODOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

szabocsaba1983
BL csoport:

Hát most eldõl, mennyire is erõs ez a BVB.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Water
Sziasztok!Mindenkinek boldog karácsonyt!Én is tolok egy kis karácsonyi FMet...

Forza Juve per sempre!

Fabio Capello
Grat, és boldog karácsonyt mindenkinek!

nálunk most beindul a kétnapos tivornya, szal vagy félrészegen leszek jelen, vagy sehogy, de holnap reggel indul a szavazás majd 😊

Just B
Neked is boldog karácsonyt :

Dátum: 2008.12.24. 14:01 Adta: Kandurex
Chat és fórum rongálás, inkább vissza se gyere,-...boldogtalan és sikertelen új évet kíván az SG.hu teljes fórum közönsége és a szerkesztõség, valamint a moderátorok.
<#banplz><#lama><#taps>

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

nemhiszem el, 1:1-et játszomttam idegenben a Werderrel és meccs után újraindult a gép <#falbav>
Huni92
Igyvan. Kerzhakov is 0-t kért, aztán jött az üzi, h nem elégedett a fizujával és nem ir alá.