Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de jönnek még barcikára<#vigyor1>#vigyor1>
Ilyen hozzáállást sem láttam még. Egyébként is backup a státusza.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Már vártam mikor unod meg az alázást... Sok sikert az új kihíváshoz!
Soma,Itsuki,Dubi gratu!
Forza Juve per sempre!
Barcikai-Feyenord 1:1
Werder-Barcika: 0:0
és most ez:
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amugy durva kis pléja, hozzám 175e euroért jön egy hasonlo értékekkel rendelkezö, de MÉG csak 16 éves csatár a Váctól 😄 fél évig nyaltam neki mire elfogadta a szerzõdést 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
lehet még ma dobok egy kis karrierbeszámolót a Racingomról!
ennek a csókának meg nyalom a seggét már egy ideje, de nagy benne a klubhûség. át kellene téríteni, szerintem nagy pleját nevelnék belõle
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
továbbmentünk😊
ök jönnek és ejtenek ki.
2 meccs 10 rúgott, 0 kapott gól
jót tett a csapatnak a csk váltás, nomeg az erõsítések is
nekem is hasonlóan alakult az Újpest elleni kupanyolcaddöntõ, ott kétszer 4:0-ra nyertem 😊
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
11 millióért bejelentkezett a MU. eladjam...?
visszatértünk...😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
mijez?😄
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
a másik srác meg AM. FC és 174 pa-s
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Guilherme
Rafael Carioca
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
NAGYON BOLODOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Hát most eldõl, mennyire is erõs ez a BVB.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Forza Juve per sempre!
nálunk most beindul a kétnapos tivornya, szal vagy félrészegen leszek jelen, vagy sehogy, de holnap reggel indul a szavazás majd 😊
Dátum: 2008.12.24. 14:01 Adta: Kandurex
Chat és fórum rongálás, inkább vissza se gyere,-...boldogtalan és sikertelen új évet kíván az SG.hu teljes fórum közönsége és a szerkesztõség, valamint a moderátorok.
<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#taps>#taps>
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!