Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
bl:

döntetlen a chelsea, és partizan
vereség a moszkva

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

inter94
BL negyeddöntõ elsõ meccs Málaga 0-0 Barcelona

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
Gratula
töltöm a málagat

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Darthmushroom
régen raktam már képet most egy pár napja lejátcot meccsemmel potolom:

nemsoká friss kép is lesz

Darthmushroom
Valaki van még?
én most töltöm be PSG-t

Mike94
sztem irl már most ilyen szinten van 😊
nekem meg most jön utolsó csoport meccs otthon panathinaikosz ellen
csak rá kéne magam venni h betöltsem 😊

soma22
nem állat, de tökéletes rotálni. ha nincs utban ne add el

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

köszi 😊

nagyjából ilyenre számítottam, ha a játék elején vett értékeit veszem figyelembe, de azt hittem, h nálad ott van akkor valami irreálisan fejlõdött valamit 😛

soma22
valóban szarul fest az elején ezért is adtam el. most sem olyan állatok az értékei, de szépen játszik, és az asszisztom ajánlotta mint erõsités a kpra

zyndar
Az ilyen csicska csapatok menjenek már... <#idiota>
A 2 meccsen a statok (összes lövés/kapura tartó/gólok) Nekem 31/16/0 ; Barcának 18/9/5. Persze ezt is lehet sokféleképpen értelmezni. Na mind1.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

heliosz007
boldog karácsonyt mindenkinek

nekem már megvolt😄

InfoMester
az jó..Grat a Manchesteri parádédnak..és am is Grat mindenkinek!!

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

InfoMester
utcsó bari meccsem..sztem elkészült a tacticsom..kisebb finomitgatásokkal
C.Brügge-Blackbunr 0-5
2 Santa Cruz 2 Seleznyov(!) 1 Carthy

BBeno2
Paris FC. 2. szezon kezdet.

elsõ szezonban magabiztosan bajnokok lettek a fiuk. igy a 3-ad osztályból mentünk a ligue 2 oranje-be. anyaegyesületként megszereztem a Lens-t és a Monaco-t. Lens azóta 1. osztályba feljutott igy a kapcsolat megmaradt.

képek:

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

inter94
én vagyok kb 11-25ig.és kb 1.15kor jövök vissza

InfoMester
az idõm most jött el!!!kivan még???

inter94
kösz,ok ismételt meg😄

Tóth Bencérõl dobhatnál egy képet h milyen lett nálad, mert az elején nem valami veretes 😊

idengbe adsz nekik 1 4est,de sajnálom az eredményt:S

Dubi,grat neked,de holnap megismétlem ezt én is,csak nem Málaga hanem KSC lesz😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

inter94
grat te is jól állsz(nyugodtan hívj Dubi-nak😊
ennyit tudtok....MEGVAN A továbbjutás olééééé

zyndar
Inter94 megint jól tolod! Hajrá Itsuki! 😛
Bajnokság állása nálam:

És a BL szereplés vége, már az elsõ meccsen <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

inter94
ezt a mákot....Keirrison az én emberem

köszönöm istenem hogy eme áldott napon ezt a könnyü csoportot megkaptam...😄 2.hely meg kell lennie...

Gunnersboy
hát idén nálam sem játszik már annyit, hoztam egy Portugál védekezö kp-t a Vitoria Guimaresböl, méltó utód lesz 😊

Barthát meg eddig nemvolt okom eladni nálam nb2ben, meg elsö nb1es szezonomban házi gólkirály volt, de mivel most már van konkurencia nyáron valoszinüleg megválok tõle, de megfogom kérni az árát😄
mostani házi golkirályom gyak. fél év alatt termelt 27 gólt 😄 (Jesús Rey)
+ ottvan még a rotácios rendszerben Osei, egy skót generált csatár, Jovánczai akit senki nem akar megvenni, pedig hozza a meccs / gól átlagát + az ifieim
és mindezt egycsatáros rendszerben

+ingyen eltudtam hozni Curro Torrest! 😄 33éves, 2 évre szerzõdtettem, nb1be még jó játékos😊 + mezeladásokat is megdobta 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

cenobite
Grat mindenkinek!

gamertag: kenobita

azigen 😮
inter94
így állunk

na ennyit hoztak az igazolásaim😄 fasza fiuk. na jön a sorsolás

Seraf
grat mindenkinek

3év 3gólkirályi cím a kemény munka meghozta gyümölcsét 😊

majd kiderül hogy kiesünk-e... eddig utolsók vagyunk.

zyndar
Kiccsávót beválogatták és egybõl beköszönt 😊

nincs megkésve,Neked is😊

Markov
Talán kicsit megkésve, de Kellemes Karácsonyt és Manager sikerekben gazdag Új évet kívánok mindenkinek!<#wave>

una volta per sempre INTER!

1 spanyol válogatott irányitót hoztama csapathoz... szélsõ után nézek,meg 1 csere védõért. 2 nap van vissza, most uefa vvágó. továbbjutottunk a finn ellenfeleünkön

zyndar
Bonnet, D'Alessandro, Bergougnoux, Namouchi így a Tuluzból 😛

elõferdülnek az ilyenek 😄DDDDDDDD
soma22
akkor egy laza 9-0al lettünk szuperkupa gyõztesek😊

tóth bencét visszavettem a csehektõl, miután nagy fejlõdést mutatott

ez lesz az utolsó évem a csapatnál,kirugnak majd😄 elsõ 6ba igértem a csapatot,most látom hogy kiesés ellen harcolunk😄

Water
Kössz... 1 ilyen csoport után!Láttam te jól megszívtad... Azért hajrá!

Forza Juve per sempre!

soma22
ne kiabáld el, volt egy idõszak, mikor engem a 2008ban pont a fener szopatott mint állat, tele voltak brazil östulkokkal.

sok sikert

inter94
jó neked....

Water
NA!Egyszer szerencsénk volt?Majd kiderül...

Forza Juve per sempre!

soma22
A mesterhármast szerzõ egyén nem csatárom, középsõ kp. 2 távoli bomba és egy fejesgól, mindhárom akcióból:

Mike javaslatára mikor tanácstalan vagyok nézem az asszisztens jelentését meccs közben, félidõben. Ezt a gyõzelmet csakis neki köszönhetem, minden változtatás amit ajánlott bejött.

2 hét van az átigazolási idõböl.. ifivel lehet nem kellene rohangálni,bár hülye voltam hogy kölcsön adtam a fiatal sztárvédõmet... de az iránnyitó itt a baj,az nagyon kell 1 nagy név.

soma22
ezeket beállitod az egyik játékosmegfigyelõdnél, és pár hét mulva meg is találod a megfelelõt.

keress valami generált tehetséges ifit szerintem
kell 1 csere védõ,1 jobb szélsõ és 1 támadóközéppályás. 1 német közepcsapatba de 5. évem ez. valaki tud ajánlani? 30milla a igazolási keretem...

Forza Italia
köszi

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter94
széép

Water
Hmmm... Szép eredmények<#worship>

Forza Juve per sempre!