Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mindenben jobb a catanaia. Több pénzük van, jobb a keretük, jobb szakmai stáb...
Szóval mi alapján sorolják be a csapatokat?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Jó8, huzok fekszek egy jót,még esti mesét kell olvasnom az FM-nek<#integet2>#integet2>
\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Bl elsõ kiesési kör elsõ meccs
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ismét felbaszott ez a menedzseri célok keresése rész új játék generálásánál....mindamellett, h kumma lassú, még be is fagy egy bizonyos pontnál..:s
Kiestünk az FA kupából (hatalmasan jók voltunk, az utolsó selejtezõfordulóban egy magasabb osztálybeli ellenfelet búcsúztattunk 2-0val és ez elsõ fordulóban kikaptunk pocsék játékkal), leszidtam a játékosaimat és mindegyiknek lement a morálja nagyon jóról jó-ra. A következõ bajnokin 0-0 az utolsóval szemben. A mérkõzés után leváltottam a csk-mat (mert egyáltalán nem játszattam (igazoltam helyette egy jobb kapust és folyamatosan 7.0 fölött teljesített így nem jutott szerep ryan-nak)).
Az összes! játékosomnak rögtön gyenge lett a morálja. A következõ mérkõzésen kikaptunk 0-3ra. A játékosokat megint leszidtam, mert semmit nem csináltak. Mintha direkt veszíteni akartak volna. Ezután mindenkinek nagyon gyenge lett a morálja és a vezetõség úgy döntött, hogy kirúgnak...
FA kupában elértük az 1. fordulót (a vezetõség kérése a 2. selejtezõforduló elérése volt)
Az SS kupában is simán teljesítettük a vezetõség kérését.
A liga kupában is talpon voltunk még.
A bajnokságban 18 forduló után az elsõ helyen álltunk. (sima kiesõnek jelöltek minket)
köszönöm weston super mare 😊
Öröm az ürömben, hogy valószínûleg amúgy is hanyagolnom keleltt volna ezt az elmentést. Egy egy fordulót fél óráig töltött a gép (mire a 6 osztály meccseit lejátszotta). Így elég "unalmas" volt 😞.
Most elhatároztam hogy újra olaszban kezdek egyet és a jobb idõket is megért Chievot ((élõben) 17 meccs 9 pont + az fm-ben is mindig kiesnek az utolsó helyen) mentem meg és készítek belõlük egy jó csapatot 😊.
a szezon közepénél járva vezetem a bajnokságot, készülök a spanyol kupa negyeddöntõjére (sevilla) és most vertem idegenben 2-0-ra a fenert a BL nyolcaddöntõjében...!
VAMOS MADRID!

ez se rossz😄
Találtam egy inyencséget, ha lejön, akkor ezzel fogok kezdeni egy karriert 😊

nem tudom ki managerzone-ik itt. van 1 hokicsapatom a játékba és bentmaradásért(azt se tudom hogy mit kerestünk olyan helyen,ja tudom,csal😄) 1 szar csapat ellen játszottam. 5-2re kikaptam az irtógyenge ellenféltöl 14-6os kapuralövéssel. ezt 7.0ra nyernem kelett vna😄 mlg jó h nem veszem komolyan,mert ha igen,megöltem volna magam😄
2: nem unatkozoll😄