Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
Nemértem ezt a média elõrejelzést. A cataniat a 20. helyre várják, a chievot a 17.re.
De mindenben jobb a catanaia. Több pénzük van, jobb a keretük, jobb szakmai stáb...
Szóval mi alapján sorolják be a csapatokat?

Gunnersboy
attol függ mihez képest jó kapus, magyar/angol/spanyol bajnokság szintjén

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Tud ajánlani valaki egy olcsó (értem ezalatt h 1 milla körüli) de jó kapust?
Gunnersboy
na nincs senki?😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Huni92
Valaki bagolynak marad? 😊

inter94
<#eljen>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Huni92

InfoMester
szegény Dubit ,egfertõzte a szernényésg 😄D
Jó8, huzok fekszek egy jót,még esti mesét kell olvasnom az FM-nek<#integet2>

\"Ég a suli,ég, elne aludjék,ha akarsz több lángot látni,hozzál benzint még!\"

Huni92
ööö....jól vagy? 😄

inter94
hát...azért még nincs eldöntve

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
mindjárt kezdõdik Roma elleni meccsünk
Bl elsõ kiesési kör elsõ meccs

nekem se müxik.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyelõre nincs mûködõ crack hozzá...ergo nem lehet vele tolni....offban olvass vissza.

Egyébként ismét felbaszott ez a menedzseri célok keresése rész új játék generálásánál....mindamellett, h kumma lassú, még be is fagy egy bizonyos pontnál..:s

inter94
én linkeltem😄

Huni92
Ja, kb 😄 A múltkor láttam egy képet (talán ide is bevolt tolva), amelyben a tag az Interrel vmi 2150 körül járt...szóval...😄:😄

InfoMester
😊)) és a 02 patch mennyivel másabb mint a 01 ???érdemes am letölteni??mert akkor nem is érdekel..most nemnon van kedvem újrakezdeni..

inter94
ameddig el nem b@szódik a mentés:😊

InfoMester
am meddig lehet tlni az FM et??mármint években??

kas123

Kiestünk az FA kupából (hatalmasan jók voltunk, az utolsó selejtezõfordulóban egy magasabb osztálybeli ellenfelet búcsúztattunk 2-0val és ez elsõ fordulóban kikaptunk pocsék játékkal), leszidtam a játékosaimat és mindegyiknek lement a morálja nagyon jóról jó-ra. A következõ bajnokin 0-0 az utolsóval szemben. A mérkõzés után leváltottam a csk-mat (mert egyáltalán nem játszattam (igazoltam helyette egy jobb kapust és folyamatosan 7.0 fölött teljesített így nem jutott szerep ryan-nak)).
Az összes! játékosomnak rögtön gyenge lett a morálja. A következõ mérkõzésen kikaptunk 0-3ra. A játékosokat megint leszidtam, mert semmit nem csináltak. Mintha direkt veszíteni akartak volna. Ezután mindenkinek nagyon gyenge lett a morálja és a vezetõség úgy döntött, hogy kirúgnak...

FA kupában elértük az 1. fordulót (a vezetõség kérése a 2. selejtezõforduló elérése volt)
Az SS kupában is simán teljesítettük a vezetõség kérését.
A liga kupában is talpon voltunk még.
A bajnokságban 18 forduló után az elsõ helyen álltunk. (sima kiesõnek jelöltek minket)

köszönöm weston super mare 😊
Öröm az ürömben, hogy valószínûleg amúgy is hanyagolnom keleltt volna ezt az elmentést. Egy egy fordulót fél óráig töltött a gép (mire a 6 osztály meccseit lejátszotta). Így elég "unalmas" volt 😞.

Most elhatároztam hogy újra olaszban kezdek egyet és a jobb idõket is megért Chievot ((élõben) 17 meccs 9 pont + az fm-ben is mindig kiesnek az utolsó helyen) mentem meg és készítek belõlük egy jó csapatot 😊.

leszerzõdtettem Richardsot! 😊
a szezon közepénél járva vezetem a bajnokságot, készülök a spanyol kupa negyeddöntõjére (sevilla) és most vertem idegenben 2-0-ra a fenert a BL nyolcaddöntõjében...!

VAMOS MADRID!

ez a rapidshit vmi szánalom...

Huni92
C😄okumentumok/FM09/db....

inter94
egy sima továbbjutás😄

hova kö bemásolni? bár megnézem azt megtom😄

Huni92
Letöltöttem, és nem megy 😞 Egyszerûen nem ismeri fel az FM az új adatbázist. Az a gyanúm, h 920as patch kell hozzá. Ha esetleg van valaki, akinek ez fentvan, megnézné, hogy úgy mûködik-e? Legalább 'megnyugtatásképp'....

http://sortitoutsi.net/forum/index.php?showtopic=36150
ez se rossz😄

Idõközben a boróból eladom Pogatetzet 7.000.000 fontban,és 3.400.000 fontért Mido-t.Egy csatár még mondjuk kell mert csak 3an maradnak(Afonso Aves,Seleznyov,Tuncay),de ez a Mido 30ropit nem fog kapni nálam.Kb 8,000,000 lesz igazolni.És Vidal is visszatér a csapata.Valami Angol csatár kéne nekem.Elsõre Lita-ra gondolok,de hátha van valakinek valami ötlete.
Huni92
Egész csapatnak mezszámot állitani csak augusztus végén, valamint december/január elején/végén lehet.

Azt megkérdezhetem, hogy hol lehet kiosztani a csapatszámozásokat? Leigazoltam valakit és ugye mikor annak megadtam a számát láttam hogy egy játékosomnak van kedvenc száma de a mezszáma nem az, de nem engedte állítani.
szart se ér,de köszi h megnézted... akkoriba szerettem naon a focit,igaz vvoltam kb 9-10 éves...😄

Huni92
régebbit nem találsz? 97-98as érdekelne engem...😄

Huni92
Abbahagytam a Castillat. És senkinek nem ajánlom. Ha nem épp a válogatott meccsek miatt nincs játékos, akkor azért, mert Cipészék felvitték õket az U19be vagy a nagyokhoz......lehetetlen igy játszani...

Találtam egy inyencséget, ha lejön, akkor ezzel fogok kezdeni egy karriert 😊

Darthmushroom
grat all

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

InfoMester
Rafinha,Hulk 2-3 hónap sérülés..elsõ meccsükön..Cardozo 1 hónap a PL elkezdése elõtt

zorrobomber
jobb középpályás

zorrobomber
gondoltam megérdemel egy kis lehetõséget, felhoztam tarcsiból, erre 2meccs/2gól/2mom 😊

koblenzben is végeztem ugy néz ki,nem akarnak szerzödést hosszabitani😄

de sikerülni fog😄)

nem tudom ki managerzone-ik itt. van 1 hokicsapatom a játékba és bentmaradásért(azt se tudom hogy mit kerestünk olyan helyen,ja tudom,csal😄) 1 szar csapat ellen játszottam. 5-2re kikaptam az irtógyenge ellenféltöl 14-6os kapuralövéssel. ezt 7.0ra nyernem kelett vna😄 mlg jó h nem veszem komolyan,mert ha igen,megöltem volna magam😄

Huni92
Na, az biztos 😄 Elsõ meccs hazai pályán amúgy 0-0 lett. És ez a negyeddöntõ a rájátszásban. Tehát nem lesz egyszerû....

lényegretötö a kép😄
2: nem unatkozoll😄

Huni92

:/

InfoMester
hátha aggódik az gond..esetleg sok játékos lehet azon a poszton..

InfoMester
rakj be jó zenét 😄DD

nálam pár játékos neve mellett ott van a kis ikon h aggódik+ teljesítmény értékeléseknél nagyon lent van az öltözõi hangulat. de amúgy meg nyerem folyamatosan a meccseket tehát hatása nincs csak zavar
én semmit sem szoktam és mindig fullon van ,sokszor az miatt nem rugtak ki. nem kritizálok nem dicsérek😄 koblenzbe is sehol sem volt a hangulat most már átlagos

mit kell tenni hogy az öltözõben fagyossá vált hangulatot megváltoztassuk? pls segítsetek, köszi
zorrobomber

inter94
2.helyért harcoltak,nem játszottak jól,de nyertek😄

Huni92
Szépnek szép, de a képméret már nem annyira :s

Hazai pályán 3-2re vertük az Ejidot.