Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
töltöm már lefelé amúgy!
a 9.2.0 a legújabb patch?
VAMOS MADRID!
azzal a taktikával amivel gyepálom a népet a Reallal, a Uniteddel a bajnokság felénél 9 pontos hátrányt szedtem össze a cselzi mögött...! pedig a keret még így is nagyon jó, de akkora hibákat követnek el fõleg a védõim
látszik, hogy ez nem az én csapatom! 😄
visszatérek a Realos mentésemhez mégiscsak! 😊
az a baj, hogy az meg kicsit már unalmas, nem feltétlen azért, mert gyepálom a népet, hanem mert elveszítette már a varázsát...lehet le kéne töltenem a 2009-et és ott kezdeni egyet a Reallal, csak kérdés, hogy vinné e a gépem!? ebben már nem vagyok biztos! 😞
VAMOS MADRID!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
nem tudom, hogy a szezon végeztével mennyi lóvét kapok átigazolásokra, de lassan gondoskodnom kell Giggs, Neville és Van der Saar pótlásáról...Scholes utódja pedig már a tarcsiban rúgja a bõrt--->Toni Kroos!
VAMOS MADRID!
Végeztem nagy nehezen az átigazolási szezonnal. Radu-t fájó szívvel adtam el, de egyrészt tavaly szinte mindig csere volt hála annak hogy a kezdõk egyszerûen nem hagyták beférkõzni, másrészt pedig kellett a pénz ha más gyengébb posztokat erõsíteni akartam. Igazából egy pont volt ahova tavaly a sok ember közül egy se felelt meg igazán, a támadóbb szellemû MC pozíció. Játszott ott tavaly Hugo Viana, D'Alessandro, Romagnoli, Mascio, de hiába osztogatták tûrhetõen a labdát, túl sokszor vesztették el. Mint korábban mondta itt valaki, azért nem jó ez a formáció, mert középen átjáróház. Na, akkor is úgy gondoltam hogy van ebben valami, és olyan ember kell oda, aki nem csak hogy valamennyire kreatív, és kvázi irányítani is tud, de védekezni is. Mivel kevés pénzbõl kellett gazdálkodnom, így szûkösek voltak a lehetõségek, végül Cabaye lett a nyertes.
Elsõ barimeccsen be is mutatkozott:
Tervezett kezdõcsapat:

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gratu néktek!
jo8 all
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
még van hátra 8 forduló, 7et kaptunk 😞
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
08ban már 20 évesen jobbak a tulajdonságai, erõsen nyalok neki hogy nyáron végre ideigazoljon 😄 Ignashevicnek lejár a szerzõdése ugyhogy kell helyette valaki
Am gratula! <#vigyor3>#vigyor3>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"XY a földön fetreng, arca eltorzul a fájdalomtól"
"szurkolók: FÖLDET RÁ, FÖLDET RÁ!!!"
😄
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Egy izgalmas BL döntõ