Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én csak németországban tudok játszani... csak nem tudom kivel kellene...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Fabio Capello
szeretek monopolizni 😄

5w0rdf15h
Aki egy Monopolival játszik az csak hallgasson a csíterkedésrõl -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
hát igen jó csapat a Lazio nekem is van velük egy mentésem 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
hehe, azért rápillanthatna az engine a 3 nappal ezelõtti barimeccs eredményére 😊

zorrobomber
szorri

zorrobomber

BBeno2
privi ment.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

integrált videokártya, 1,7 GHz, 760 MB RAM!
töltöm már lefelé amúgy!
a 9.2.0 a legújabb patch?

VAMOS MADRID!

zorrobomber
rendben fõnök <#idiota>

Fabio Capello
ha mondasz egy konfigot, tán meg is mondjuk 😄

nem megy nekem ez a mencseszter...<#szomoru1>
azzal a taktikával amivel gyepálom a népet a Reallal, a Uniteddel a bajnokság felénél 9 pontos hátrányt szedtem össze a cselzi mögött...! pedig a keret még így is nagyon jó, de akkora hibákat követnek el fõleg a védõim hogy rossz nézni! meg amúgyse köt le annyira a man.utd.!
látszik, hogy ez nem az én csapatom! 😄
visszatérek a Realos mentésemhez mégiscsak! 😊
az a baj, hogy az meg kicsit már unalmas, nem feltétlen azért, mert gyepálom a népet, hanem mert elveszítette már a varázsát...lehet le kéne töltenem a 2009-et és ott kezdeni egyet a Reallal, csak kérdés, hogy vinné e a gépem!? ebben már nem vagyok biztos! 😞

VAMOS MADRID!

Fabio Capello
salihamidzic <#idiota>

csíterkedést csak abbahagyhatnád mán <#hehe>

zorrobomber
De Silvestri elég jó <#eljen> 27 meccs 4 gólpassz 7.28 a tavalyi mérlege nálam

zorrobomber

BBeno2
giggs pótlását már megoldotta a vén piás...---> anderson.

Fabio Capello
Saar helyett Lloris! 😄

De Silvestri jó lenne mint Gary Neville utódja?
nem tudom, hogy a szezon végeztével mennyi lóvét kapok átigazolásokra, de lassan gondoskodnom kell Giggs, Neville és Van der Saar pótlásáról...Scholes utódja pedig már a tarcsiban rúgja a bõrt--->Toni Kroos!

VAMOS MADRID!

zorrobomber
ráadásul a 3 olasz kezdõ pont mind húzóember

zorrobomber
van 3 argentím plejám is akinek van olasz útlevele <#idiota>

zorrobomber

Fabio Capello
igazán örömteli hogy ennyi olasz van a kezdõben <#idiota>

zorrobomber
bizony, most látom, tényleg jóság 😊

Végeztem nagy nehezen az átigazolási szezonnal. Radu-t fájó szívvel adtam el, de egyrészt tavaly szinte mindig csere volt hála annak hogy a kezdõk egyszerûen nem hagyták beférkõzni, másrészt pedig kellett a pénz ha más gyengébb posztokat erõsíteni akartam. Igazából egy pont volt ahova tavaly a sok ember közül egy se felelt meg igazán, a támadóbb szellemû MC pozíció. Játszott ott tavaly Hugo Viana, D'Alessandro, Romagnoli, Mascio, de hiába osztogatták tûrhetõen a labdát, túl sokszor vesztették el. Mint korábban mondta itt valaki, azért nem jó ez a formáció, mert középen átjáróház. Na, akkor is úgy gondoltam hogy van ebben valami, és olyan ember kell oda, aki nem csak hogy valamennyire kreatív, és kvázi irányítani is tud, de védekezni is. Mivel kevés pénzbõl kellett gazdálkodnom, így szûkösek voltak a lehetõségek, végül Cabaye lett a nyertes.

Elsõ barimeccsen be is mutatkozott:

Tervezett kezdõcsapat:

Fabio Capello
Remélem a Monopoli Sporthírek nem terjeszt kacsákat, és ígylesz 😄

Csacsi
Persze csak akkor, ha nem haladja meg az 1 oldalnyi olvasatlan üzenetet 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fabio Capello
nincsmit, pedig hasznos jószág, linkkel visszaugrik az uccsó olvasatlan üzenetedhez, szal még görgõzni se kell 😊

zorrobomber
ez még nekem is új, thx <#idiota>

Fabio Capello
fenn a címsorban (fórum --> játékosok fóruma --FM topik Házigazda: XY - oldalak), ott van egy csillag, ha rányomsz arra, kedvencek közé kerül a lap

inter94
tegyed kedvencek közé a topikot és látni fogod

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

BBeno2
nah úgytûnik vége az udinese virágkorának 😄

BBeno2
honnan látjátok mindig hogy mennyi uj üzi van amig offline voltatok??? én nem találom.

Huni92
58 új üzenet <#wow1> Nézem, miazisten történt itt ^^ Délutántól-estétõl én is aktivizálom magam 😊
Gratu néktek!

Fabio Capello
Repülõrajt a kupában... 😊 (közben elsõ bajnoki 2-1 gyõzelem)

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Gunnersboy
na de nekem estére ennyi, mert álmos lettem a sok gyógyszertõl <#idiota>
jo8 all

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Gunnersboy
nem, 5kapott gól alá akarok menni egy szezonba 😄
még van hátra 8 forduló, 7et kaptunk 😞

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
kéne csinálni, csak nem mindig van rá idõ :/

Gabikám te meg nem unod még? 😄

Gunnersboy
28. forduló

inter94
pedig olyan szépek😄D

Fabio Capello
gyors helyzetjelentés, négy hónap után pontosan 2000 kép van a képfeltöltõn 😊

BBeno2
pool-t kaptam egyenes kiesés 1. szakaszban ^^

Fabio Capello
le kéne szednem a kitüntetéseidet, nem érdemled mán meg õket... 😄

inter94
egyszer arsenal vezetett,rúgtunk egy gólt jött,csítadebayor rúgott egy gólt,ez ment a meccs végéig nem lehetett kiszámítania melyik percben kapunk gólt jó meccs volt ezért volt izgalmas😄

Gunnersboy
köszi szépen,
08ban már 20 évesen jobbak a tulajdonságai, erõsen nyalok neki hogy nyáron végre ideigazoljon 😄 Ignashevicnek lejár a szerzõdése ugyhogy kell helyette valaki

zyndar
Mi volt ebben izgalmas?
Am gratula! <#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
loooll

"XY a földön fetreng, arca eltorzul a fájdalomtól"
"szurkolók: FÖLDET RÁ, FÖLDET RÁ!!!"

😄

zyndar
Hoppsz, rossz kép, összekevertem egy másik Liverpool veréssel. Itt a jó, meg akkor már Brosco

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
gratula 😊

inter94
Hi all&grat all!
Egy izgalmas BL döntõ

Fabio Capello
nálam túl sok a rejtett attribútum...