Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felakartam tenni a peccseket újra telepítés után, és az fm.exe feltöltésnél asszem a 528-as feladat sornál leáll azzal a szöveggel, hogy az fm.exét más alkalmazás használja ezért nem fér hozzá. de nem használja semmi, legalábbis én nem látom. már megnéztem, hogy mik futnak a gépen, de nem láttam hátérben sem. Találkozott már valaki ilyennel???Segítsetek legyetek szívesek, mert addig nem tudom feltenni a peccseket és játszani sem tudok:(
<#nemtudom>#nemtudom><#boxer>#boxer>
Haladtam a Fradival, vegyes érzelmekkel telik a szezon, kap a csapat hideget-meleget is.
ELõször 10 meccs után:
És az eddigi meccseink:
Két kiemelkedõen érdekes meccsünk volt:
Az Újpest otthonában nem tudom pontosan mi okból de a csapat ellenállhatatlanul játszott, a hazaiknak gyakorlatilag esélyük nem volt. Az egész csapat olyan teljesítményt nyújtott amire gondolni sem mertem:
És a hét csapata a meccs után:
Kicsit késõbb viszont a Loki bevitt egy hatalmasat a csapatnak, ráadásul itthon:
Azért remélem hogy a csapat nem zuhan össze a súlyos vereség után, a következõ meccseken bebizonyítjuk hogy nem vagyunk 5 góllal rosszabbak a címvédõnél.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Azér ez már bundagyanús <#nyes>#nyes><#nemtudom>#nemtudom>
Ezzel a meccsel megvan a rájátszás.
és pont õket kaptam (arsenal)
csak nehogy megverjenek:D

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Why ?? <#nemtudom>#nemtudom>
TUG tréningem van...
Egyébként a liga 2 legjobb védelme csapott össze.<#circling>#circling> Ez a meccs végére megváltozott...
Forza Juve per sempre!
Buzsaky jol jaccik ? (és Parejo ?)
VB 2010
Group A
South Africa, Mexico, Uruguay, France
Group B
Argentina, Nigeria, South Korea, Greece
Group C
England, USA, Algeria, Slovenia
Group D
Germany, Australia, Ghana, Serbia
Group E
Netherlands, Japan, Cameroon, Denmark
Group F
Italy, New Zealand, Paraguay, Slovakia
Group G
Brazil, North Korea, Ivory Coast, Portugal
Group H
Spain, Honduras, Chile, Switzerland
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
szép eredmény
én még az euro kupában a negyeddöntõig se jutottam, porto idegenbeli góllal jutott tovább.
olaszkupában döntõ lesz majd milánnal. bajnokságban meg 4. helyemet védem még 3 meccsen át.
Hát nem mondom h ellenálhatatlanok vagyunk, de a listavezetõt azért most megvertük.
BLben 2.-ak vagyunk, utolsó fordulóban dõl el a továbbjutás.
Forza Juve per sempre!
Igazolások
Felkészülés
az én esetemben volt teljesen hibás a lesjelzés, a 3 kritériumból egy se állt fenn.
Elsõ komolyabb meccsünk
Egy teljesen nyilvánvaló bugról van szó. Régesrégen eltörölték már azt, hogy a képen látható helyzetben lesállásról legyen szó. A szabálykönyvekben -ahogy azt te is másoltad- abszolút nem igy van megfogalmazva, viszont a játékban benne van, hibásan.

Leshelyzetben levõ játékos csak akkor büntetendõ, ha abban a pillanatban,amikor a labda érinti egyik csapattársát, vagy csapattársa megjátssza a labdát, a játékos a játékvezetõ véleménye szerint aktívan részt vesz a játékban úgy, hogy:
• beavatkozik a játékba vagy
• zavarja az ellenfelet vagy
• elõnyt szerez a leshelyzetbõl.
Szerintem itt egyik állítás sem igaz, így nem les.
A valóságban hányszor intenek vagy nem lest tévesen?