104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
SuLtAN17 #67236 Köszönöm a gyors és pontos választ!:) -
köszi Akvik. :) -
Szép munka Gabber:)
Sultan:NN skin.Saját hátterremel.
Facepack:összeszedtem egy csomagot amit majd Neonnal megpróbál kiegészíteni.megpróbáljuk beletenni a magyar és egyéb ligákat.(ha lesz rá időnk és ha sikerül.)Szóval ami eddig megvan és amit összeszedtem csomag annak a tartalma a következő:
-Premier League
-Ligue 1
-Bundesliga
-Super league(görög első osztály)
-Eredivise(holland liga)
-Serie A
-La Liga(spanyol bajnokság)
-Porto,Benfica,Cska,Sporting,Galata,Dinamo Kiev,Shaktar stb..
Holnapra megpróbálok összeszedni még csapatokat ebből a facepackből majd elkezdjük kiegészíteni a magyar arccsomaggal is.
D'10 facepack linkje.400mb.
Farferi: Ha játszik Remy akkor rá odakell figyelni nálam egyenlőre Gignac annyira nemjó de ő is néha betudja lőni távolról.Mandanda meghát nagyon jó kapus.Kontrákra oda kell figyelni...Alapból nemrossz csapat a marseille olyan mint mondjuk a spanyol ligába a sevilla vagy az angolba a tottenham vagy épp a city.Legalábbis sztem. -
farferi #67233 Akvik: Most játszom majd velük bl selejtezőt.Alapból erős a csapat, vagy van valami amire figyelni kell? -
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
http://fm2011graf.site90.net/
LINK MÉG MA
eddig elkészített:
Török
Szlovén
Szerb
Cseh
Osztrák
Magyar
Folyamatban:
Dán
Lengyel
http://fm2011graf.site90.net/
-
SuLtAN17 #67231 Szevasz!
Meg tudnád mondani ez melyik skin melyik facepack, esetleg egy linket is kérhetnék?
Előre is köszi a segítséget! -
u.i.: skin és a facepack lesz a magyar arccsomag alapja. -
Na kezdtem egy karriert az egyetlen bl-győztes framcia csapattal az Olyimpique Marseille-el.
Bajnoki címvédővel kezdtem egy szezont aki a lyon mögött még mindig második csapatnak számít franciaországban.Utoljára a csapat a 93-ban ért fel európa trónjára és most az új edző Akvik segítségével megint megpróbálja a lehetetlen és majd 20év után újra Bajnokok ligáját nyerni.A csapat magja adott mert van egy kiváló kapusunk és egy jó védősorunk és egy megbízható támadósorunk.Az elkövetkezendő években a célom hogy az OM visszaüljön európa trónjára.Remélem sikerülni fog a küldetés.
Átigazolások.
Keret.Remélem sikerül meglepetést okozni a bl-ben is.Jövőre pedig erősítésre szorul a csatársor és a középpálya is.
Első kupa:)
Első meccsünk a Caen ellen volt melyen Loic Remy vezetésével nyertünk:)
Jött két sima győzelem melyen a Macheda,Kakuta,Remy hármas remekelt.
Majd jött az első rangadó idegenbe a Bordeaux ellen mely sima győzelemmel zárult.
Eddig sztárjaim:Rémy,Macheda.
-
Zsoze19 #67228 Nekem sok a helyzetet alakit ki a csapat de azok értékesítésével nem vagyok megelégedve!Sok az olyan meccs , hogy 1:0-ra vezetek és utánna sorra hagyom ki a helyzeteket erre a 90. percben az ellenfél talál 1 góólt.Ettöl megörülök!Ja és sokkal több a kiálítás+sérülés mint a 10-ben volt!Legalábbis nálam!Pl Robben a fél szezont kihagyta na majd mondom felépül addigra a bl-ben is jönnek a kieséses meccsek erre a legjobb 8-közé jutásért játszottunk és lerugták....ujjab 3 hónap kényszerpihenő!Ribery-t,Lahmo-t,Badstuber-t is sérülés miatt nélkülözöm!Pedig ebben a szezonban Triplázni akartam...A bajnoki cím úgy néz ki meg is lesz!Bl-ben a OM lesz az ellenfél a legjobb 4.-ért!!!Majd meglátjuk! -
farferi #67227 Elpicsáztuk a dinamo kijevet(na jó 2-0 lett és több lövésük volt de semmi ziccer), jól zárul az estém. -
farferi #67226 Kíváncsi vagyok, hogy nektek a régi fm10-es taktikátokhoz képest mennyire változott a játék képe.A régiben nagyon sok szép megoldás volt, sok gólhelyzet a 11-ben jóval kevesebb.Nyeregetek éppeséggel csak nem tetszik a látvány.Nektek is hasonló vagy csak nekem nem megy annyira? -
Hát ez a meccs megérdemli hogy bekerüljön ide, a semleges nézők még élvezhették is, nekem viszont az agyam elszállt:
Az egyetlen pozitívum Boghossian játéka, meg talán az hogy a cserék (Wallner gól, Zárate gól, Ngwat Mahop 2 assziszt) jól teljesítettek. A védelem viszont iszonyat fegyelmezetlen volt, Sekagya és Schwegler értelmetlen helyzetben szabálytalankodott a 16-oson belül, és a 3. gól előtt is nevetségesek voltak, egyedül da Silva-t sajnálom hogy ilyen gyenge társakkal játszott. Ha ehhez hozzáveszem még hogy a Matte ellen Cziommer őrült módjára csúszott be az ellenfélnek és állíttatta ki magát, akkor megint nagy a gond, tavasszal is fegyelmezetlenséggel indult a hullámvölgyünk, és emiatt nem vagyok nyugodt. -
Látom szépen haladtok, grat mindenkinek, Huninak meg külön , nem semmi a menetelés :)
Elkezdtem a második idényt Salzburgban, nagy igazolások nem voltak, végre találtam egy egész jó kapust, már fél éve kerestem. Néhány embertől meg kellett válni, de így most elégedett vagyok a kerettel.
A csatársorom idén nagyon ütős lehet, Kadlec remélem tartja a formáját, ő és a tavaly szörnyen kezdő, de aztán szépen belerázódó Alan komoly mészárlásokat tarthatnak elöl reményeim szerint. Az eddigi két tétmeccsen (BL selejtező idegenben a Tirana ellen 3-1, bajnoki a Matte ellen 4-0) Alan lőtt 5 gólt és adott egy gólpasszt, Kadlec 2 gól, 2 gp. -
farferi #67223 Cak lőttek egy gólt de azért ez is szép.Mondjuk a Győrrel ikszeltem a bajnokin ez előtt, ezek szerint hasonló színvonalat képviselnek. -
farferi #67222 Bl félidő 0-0 az inter ellen. -
megéri felpakolni a 11.1.1-et?? javul vmit a zsáma? -
-
Végetért a rájátszás, elsőként jutottunk fel a másodosztályba. Elnökválasztás volt, de maradt a régi, aki ennek örömére megállapodást kötött a Salzburggal, így a Milan mellett az osztrákok fiókcsapata lettem.
-
A Lazio is a B csapattal játszott, ahogy a Samp, ennek ellenére szépet alakítottunk :D
Elődöntőben Juventus, másik ágon AS Roma - Pescara.
-
A 85 éves, honolului bácsika sem tudja, hogy mi az a globális felmelegedés, de azért nem árt, ha neked van fogalmad róla :)
jön a lazio elleni olasz kupa negyeddöntő, 'idegenben'. remélem megússzuk 5 alatt. -
farferi #67216 Nem mindegy?Ők se tuják leírni hogy Budapest. -
Helyesbítek. Roma-Chelsea-Inter-Fio-Juve...
BL csoport: Chelsea, Shakhtar, Anderlecht.
Brescia 3-1-el hazaküldve. -
Grat te szerencsés. :D (Egyébként mindenkinek!)
Ha már Samp. Pont velük kezdtem.
BL selejtező:
Hazai x után oktattunk idegenben.
A bajnokságban a Brescia ellen igyekszünk megszerezni a három pontot az első fordulóban, mert utána a Roma-Inter-Fio-Juve sorozat nem tűnik dicsmenetnek... -
-
Gratula mindenkinek!
Davernek külön sok sikert, én FM2010-ben voltam a Panával, a szívemhez nőttek:) -
RaBotnicki -
farferi #67210 Bent vagyunk a bl-ben!mondjuk szerencsém volt mert az ellenfelek a Radotnicki, a Dundee United meg az Omonia Nicosia voltak.A Dundee volt kemény 6-5-ös összesítéssel mentünk tovább úgy hogy itthon 3-2-re nyertünk de kint már 3-1-re vezettek,le is vettem a képet csak a szöveg ment, essünk túl rajta.Aztán csak sikerült.Remélem a nyert pénzből kapok majd téli igazolásra a főnökségtől.Csoportot még nem tudom jönni kellett dolgozni, majd este. -
Nm -
Utley #67208 Köszönöm Guba:) -
Kuldtem priviben -
Utley #67206 Van már angol 8.ligás adatbázis a 11-hez?
valaki belinkelné?Köszönöm! -
geo91 #67205 asszem a kövi szezonban nem lesznek csatárgondok. :)
futács
feczesin
mindketten ingyen jöttek. -
miszka #67204 QPR-el kezdtem egy karriert pont féltávnál vagyok, pénzem nem igazán volt igazolásokra inkább csak ingyen hoztam pár játékost, többek között Finnan, Carini, Yakubu (korábban Ajaxos), Julio Cruz jött, valamint kölcsönbe Kakuta és Bébé felemás eredményeket értem el eddig a 12. helyen tanyázom 4 pontra a feljutó helyektől és szinte ugyanennyire a kieső helyektől, eszméletlen körbeverések vannak, köszi, hogy elolvastad képek és további beszámoló majd az szezon végén. -
ijen = természetesen LY....:) :) -
Nohát nem bírtam várni a magyarításra, ígyhát gondoltam belekezdek én is egyet a '11-el...Kiválasztottam 5 ligát, véletlenszerűen kértem magamnak csapatot, Panatinaikoszt dobta a random :)
Eddig pár edzőmeccset, öt bajnokit, meg egy BL meccset játszottam, szerencsére eddig veretlenül...
Eddigi meccsek
Nem igazán vásároltam, csak egy támadó szélsőt Rogeriót, és jó áron egy szélsővédőt Atoubát vettem az Ajaxtól (240e Ojró nem nagy pénz érte sztem)
Keret
Szerencsére Cissé szépen rúgdossa eddig a gólokat, bár most 5-6 napra lesérült, télen egy csatárt mindeképp vennem kell az ijen esetekre. Egy csatáros taktikát játszok, de azért jó ha van mögötte két csere. (jelen esetben csak Luis Garcia)..
Kösz, hogy elolvastad, majd még írok később... -
-
KantaJóska egész jól nyomja. Na jó, ő mindennek a közepe :)
-
Jáj
Kitartás a következő szezonhoz.
Huni: te meg viselkedjél tudomhollaksz
-
szerintem nem egy fontos dolog,képekből,vagy beszámolókból úgyis kiderül,ki kivel tolja...neked se kell fáradoznod,hogy berakd ezeket :) -
"kisebb hullámvölgyben" voltunk 2 meccs erejéig, mivel a 10 győzelmünk mellé beszedtünk 2 x-et is -idiota-
13 forduló után így néz ki a tabella

, nem semmi a menetelés :)