104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• DONGUBA
    De most miert?Mert te eldontotted hogy hulyeseg?Azert te is ritka fele ember vagy.Nezz utana mielott ilyeneket irsz!!!!Szerinted miert nem fejlodes ha orosz es ukran csapat nyeri az uefa kupat?
  • farferi
    Ne veszekedjetek gyerekek.
    Amúgy az orosz példák jogosak szerintem.
    A Poolhoz meg sok sikert, bár ahogy az idényük indult a valóságban lehet, hogy jó nagy változtatásokat kell csinálnod.
  • Terminátor14
    Közben én is tolom a játékot, kevés sikerrel. A Fradival nagyon nem ment, 2. szezon elején ki is rúgtak...
    Aztán kezdtem a Sampdoriával, gondoltam az jobb lesz, de ott sem volt az igazi a dolog, ezért végül a Pool mellett döntöttem :D

Ez már egy fokkal könnyebb dolog, van pénz is, úgyhogy jó :D
    Első évben bl vagy pl megnyerése a cél, 2.-ban pedig mindent szeretnék megnyerni, meglátjuk mi lesz.
  • gabber_saviola
    szép munka
  • gabber_saviola
    ma folytatom a Horvát csomaggal, aztán jön majd a Német.

FM2011 - Bolgár labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Dán labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
    FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag

http://fm2011graf.site90.net/
  • Terminátor14
    Nem, mert hülyeséget beszélsz, de mindegy :)
  • DONGUBA
    Pl a Zenit uefa kupat nyert a Shahktar is a francia bajnoksag meg egyoldalo volt evekig de a tobbi csapat felnott au ztobbi ket evben a Lyonhoz.
    ELEG ENNYI?:DD
  • gojoci
    Elkészítettem egy újabb tréninget. Ez már jóval intenzívebb, de nincs több sérülés. Nekem ezzel folyamatosan fejlődtek a tehetségek, de a vén rókák is mentálisan erősebbek lettek. A környezet, ahol 1 évig teszteltem: minden edzés minimum 4 csillag, mindegyik light workload. A training facilities is közel maximális. Szóval nagycsapatoknak mindenképp ajánlom, a kiscsapatoknál nem tudom hogyan működik, próbáljátok ki.
    Néhány játékos content vagy unhappy lesz, de velük el kell beszélgetni hogy fokozzák az edzésen nyújtott teljesítményüket, és pár hét múlva már pleased vagy happy lesz mindegyik.
    A match preparationt használtam az edzésintenzitás pontos beállítására. Amikor nemzetközi meccsek vannak, vagy hosszabb (minimum 7 nap) szünet, vagy éppen felkészülési időszak, akkor lehúztam nullára, hogy az edzés 100%-on működjön. Sűrű meccsdömping (3 naponta meccs) idején very low/low-on hagytam, esetleg meccs után 1 napra low/average, hogy kicsit pihenhessenek a játékosok. De ha nem akarjátok állandóan a csuszkát huzogatni, hagyjátok very low-on, és havonta 1 nap szünetet iktassatok be a tréningbe.
    E tréning mellett nyugodtan lehet használni a többi edzéslehetőséget is (individual training, position training, preferred move stb), mert elég intenzív ahhoz, hogy ezek mellett is fejlődjenek a játékosok. Ha sok ilyen egyéni edzést alkalmaztok, ajánlatos a match preparation very low-on hagyni (vagy nullán ha már nincs rá szükség), és a pihenést is hanyagolni. Ami még nagyon fontos, amelyik játékos nincs rendszeresen játékban, az nem fog fejlődni! Ezért inkább rotáljatok. Akinek rövid a kispadja, az használhat több pihenést, vagy magasabb match preparationt.
    Várom a tapasztalatokat.

intensive training
  • Ars3nal
    grat

úgy néz ki sikerült megerősíteni a csapatot minden téren, indul az új szezon lassan, lenyomok pár meccset belőle sztem
  • Zsoze19
    Üdv az uraknak!Félretettem a Bayern-es karierem és most indulok a Magyar-Válogatottal!Ime a 26 Fős bő keret:
    Kapusok:Fülöp,Gulácsi,Bogdán,
    Védők:Juhász,kádár,Laczkó,Lázár,Lipták,Pintér,Vermes,Horváth,
    Középpályások:Czitkovics ,Dzsudzsák,Elek,Gera,Hajnal,Koman,Varga,Buzsáki,Huszti
    Tözsér,Vadócz,
    Csatárok:Priskin,Rudolf,Szalai,Németh,
    Kiváncsian várom mire megyek..Üdv
  • zyndar
    Kitartás és nézz szét jól a piacon.
    Itt is egy Avellinos helyzetkép. Úgy terveztem, hogy picit maradunk a másodosztályban, de mostmár inkább mennék :D. Ami zavar, hogy idegenben nagyon bénázunk és RENGETEGET lövünk távolról. Megpróbáltam már mindent, ez csak 1-2 meccsen nincs így. Jó, tudom, ne legyek telhetetlen.
  • technext
    Preston
    nah elérkeztünk a szezon feléhez
    Jelenleg 4. helyen állunk, 4 pontra az elsőtől. 4. legtöbb gólt lőttük, és 6. legkevesebbet kaptuk :). Ahhoz képest hogy a média a 19. helyre várt, és én is bent maradást ígértem, most reális esély van a feljutásra.

Az igazolások remekül beváltak, mindenki jól teljesít. Az új csatárom vezeti a góllövő listát 18 góllal. A tarcsiból felhozott Proctor is elkezdte termelni a gólokat. Szóval (Y)::)

Természetesen nem felhőtlen az öröm:
    1. 22 bajnoki mérkőzés alatt, kb 10 lesgólt szereztem, centimétereken múltak a dolgok. Ha ezek fele bemegy, magabiztosan vezetnék (sajnos sok mérkőzés ment el ilyeneken).

2. Hazai pályán egyszerűen nem pörögnek fel a srácok. 11 mérkőzésen 17 pontot szereztünk és +4 a gólarány. Idegenben ez a mérleg 11 mérkőzésen 24 pont és +11 a gólarány. :S:S

3. Az utolsó 5 mérkőzésen 1 győzelem 2 döntetlen és 2 vereség, itt egy kisebb hullámvölgy :/.
  • Ars3nal
    ennyi jött ki a szezonból, most fél csapat elmegy vagy lejár a szerződése és nem hosszabbítok vele úgyhogy megint új csapattal vágok neki a szezonnak de most cél a bajnokság megnyerése

• farferi
    Igen rekordbajnok, mindig ők nyerték a bajnokságot de a bl-ben is ott voltak folyamatosan ott voltak folyamatosan az meg kutyaütő játékosokkal nem megy.Persze utána kéne néznem, de nem hiszen hogy tehetséges fiatalokkal szerepeltek mindig.Akkor meg csak igazoltak.Én ezzel az egésszel azt akartam mondani, hogy ha nem változott semmi a 10-hez képest, akkor rohadt unalmas lesz évről évre megnyerni a bajnokságot a nemzetközi porondon meg elbukni és közben keresgélni az afrikai csodagyerekeket.Persze vannak itt a forumon fm zsenik akik így is megoldják, grat nekik de nekem ez nem fog menni mert belefáradok.Nem baj, majd elhív a Feyenoord és velük megnyerem 2019-ben mint tavaly.Na jó éjt, holnap meló aztán a hétvégén lehet nyomni.
  • Terminátor14
    De a dinamikus rep. a bajnokságokra vonatkozott, a csapatoké eddig is az volt már nemtom mióta.

Rosenborg rekordbajnok asszem, szóval ők aztán rohadtul nem a semmiből, 4 év alatt fejlődtek fel. De mondom mégegyszer, az egész okosság a bajnokságokra vonatkozik, nem az egyes csapatokra. :)
  • farferi
    Ez parttalan vita , én úgy értettem, hogy négy év alatt ha egy csapat folyamatosan nyeri a bajnokságokat és a bl-ben is ott van akkor oda már elmehetnének nevesebb játékosok is és elismertebb lenne Európában.Hirtelenjében a Rosenborg jut eszembea közelmúltból.A másik ok ami miatt gyorsabban növekedhetne, hogy rövid idő alatt telerakja generált csodajátékosokkal a progi és azért élvezetesebb nekem egy a valóságból ismert játékost szerződtetni.Persze ez már izlés kérdése.
  • Terminátor14
    Ezek remek példák, csak épp semmit nem írtál róluk.

Mi van velük? 4 év alatt megötszöröződött a nézőszám? Sztárok igazoltak oda? Bl-t nyert valamelyik csapatuk? Nem vágom :)
  • DONGUBA
    Pl ukran orosz francia
  • Terminátor14
    Ez valóban vicces...

Én nem tudok rá példát, szerintem nem is lenne reális.
  • DONGUBA
    Volt ra pelda hogy sokat:DDDD
    De amugy nem sok.
  • Terminátor14
    Szerinted 4 év alatt irl mekkorát lehet fejlődni bajnokság szinten...?
  • farferi
    4 év azért elég sok szerintem.Játsszunk 2025-ig?Na mindegy, majd meglátjuk.
  • DONGUBA
    Biztos van csak nem ilyen rovid ido alatt:)
  • farferi
    Akkor ennyit a dinamikus reputációról.Sejtettem én, hogy nem fog változni semmi ebből a szempontból.
  • DONGUBA
    Na elkelt a klub:DDDDDD
    Haz feri vette meg:)
  • penge96
    Nah, nekem jól kezdődik a szezon a Pompey-val. A Barátságos meccseket az ifi csapatot kivéve 4-5-6 gólos győzelmekkel hoztuk (nem Real Madrid kaliberü csapatok ellen :)).

Külön öröm volt számomra, hogy az ex-Arsenalos, Nwankwo Kanu is betalált, méghozzá egy nem is akármilyen góllal.
  • DONGUBA
    Igazolni lenne penz mert 3-szor jutottam a bl csoportkorbe az 3*7 milla +3* asszem 800 ezer a tv-s dijakert de a kutya nem jon el es ahogy elnezem a reputacio se emelkedik ahogy irtak a magyar liga helyezese meg ugral ossze vissza:DDDD Egyik evben 15 helyet elore utana vissza 15-ot asszem:))))))
  • Terminátor14
    De amit ott ír, az az ár, amit az új tulaj fizetni a réginek, hogy megvegye a csapatot. Nem sok köze van a később általad elkölthető összeghez...

Amúgy nálam a tavaly előtti fm-ben volt olyan szezon (15. körül...), amikor 100m euro volt az igazolási keretem, szóval nem lehetetlen.
  • DONGUBA
    Jo hat remenykedni lehet nem?:DDDDDD
  • penge96
    Nem hinném, hogy 31 millió fontot odaadnának egy magyar csapatnak igazolni :) kicsit lenne érdekes
  • DONGUBA
    Nem de elkuldtem privatban nezd meg
  • bdlaci
    http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3480 ez lenne az?
  • Ars3nal
    majdnem sikerült februárban megszerezni Bogdanit de csak 2200at tudok adni hetente és az kevés úgyhogy maradnak a csatárgondok, most mondjuk már rájátszást érő helyen vagyok, de azért nem ártana egy rutinos jó csatár a csapatba
  • DONGUBA
    meglatjuk remenykedunk bar ugyse tudok ""sztart"" igazolni:D a legdragabb jatekos aki eljonne 2 millaba kerul es ez mar a 4. ev.
  • geo91
    nem hinném, legfeljebb a töredékét
  • DONGUBA
    Fmbase.com
  • bdlaci
    Helló, az angol 7-8 osztályban szeretnék egy karriert kezdeni de, a játékban nincs benne, nem tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt ahonnan le tudnám szedni. És megkérnék valakit hogy írja le hogy hová másoljam be hogy működjön. Fm 2011-hez.

Köszi előre is a válaszaitokat
  • DONGUBA
    Es azt lehet megkapom igazolni?:))))
  • geo91
    annyit fizet a klubbért
  • farferi
    Csaltam....de nem az én hibámból.Haladás ellen ment az első tavaszi bajnoki, ők tökutolsók mi elsők, hazai pályán vagyunk.Erre a félidőben ők vezetnek, helyzetem nulla.Nem voltam mérges kicsit se.Második félidő, 10 perc után lefagyott a játék.Gép kikapcs, bekapcs,játék be.Ugyanaz a csapat, ugyanaz a taktika sima 3-0 ide.Érdekesen számol a gép.