104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Én 5500 euro-ért is tudtam hozni egy minőségi brazil középpályást, csak keresgélni kellett....
Úgyhogy az a 180k font sem rossz pénz azért. -
farferi #67475 Hülye vagyok mikor entert nyomtam jöttem rá, hogy ez Hrepka eladása miatt ennyi ők ugyan se maguktól se kérésre nem adnak többet. -
farferi #67474 Na megkaptam a klub ajánlatát 260 ezer font igazolásra de ez lemegy kb.180-ra a fizetési keret miatt.Kb 1 jó játékosra lesz elég, nagyon meg kell gondolnom. -
Váccal 2-2t játszottunk majd utolsó körben MTK-t vertük 2-1re hazai pályán így feljutottunk, év menedzsere lettem, két fiatalunk év fiataljai közt van és jópáran az év csapatában
az új szezonra a bennmaradást tűztem ki célul, erre a vezetőség 11ezer eurot ad hetente fizetésre és semmi más:D viszont egész jó kis játékosok eljönnek ingyen, majd holnap folytatom sztem
-
rohadt Vecsés megvert itthon minket:S de a Vác is csak X-elt, 2vel jobb a gólkülönbségük... -
farferi #67471 Hrepka is menni akar, remek.
-
sry kicsit nagy lett nem figyeltem...
eddig nagyon jó, Vácon kéne egy döntetlen és akkor meg kell legyen
-
farferi #67469 Kezdődik, Tischler nagyobb klubba akar menni, gondolom lesznek így még páran. -
Mindegyik kipihent, és a morál is rendben van :/ -
technext #67467 nálam akkor sétálgatnak a játékosok ha fáradtak vagy nem megfelelően motiváltak -
11 forduló után 10 ponttal a 14. helyen álltunk az akkor listavezető Bőcsnek volt 30 pontja, de erre nem gondoltam volna álmomban sem...15 meccsen 40 pontot szereztünk tavasszal 8meccsen 8győzelem, átvettük a vezetést de a neheze most jön, játszunk a Mezőkövesddel és a Váccal is idegenben...remélem a négy meccsen már nem pukkad ki a lufi:S
-
Igazából a meccseken azt veszem észre, hogy a játékosaim csak sétálgatnak, soha nem futnak, vagy cseleznek... semmi extra... mondjuk most pont rúgtunk egy gólt, de akkor is elkeserít -
Na jó, valóban kezdő vagyok a játékban, de az lehetetlen hogy semmit sem fejlődök. Akármelyik csapattal vagyok, a felkészülési szezonban alázunk, éles meccseken meg örülök ha gólt lövünk. Próbálok mindenféle felállást, taktikát, traininget de ugyanaz :(
Mit ronthatok el? -
farferi #67463 Köszi én is erre gondoltam, de biztos ami biztos. -
Hogy meddig is kell alapozni? Én az idény nyitó mérkőzés előtt egy héttel abba hagyom az alapozás és a szezon végéig mindenki a maga edzését tolja.
Mikor kezdjél alapozni? Mihelyt vissza térnek a szabiról a játékosok. (Durván az első éles mérkőzés előtt egy hónappal van.) -
Na alakulnak a dolgok. Az elvárás a kieső hely elkerülése, remélem ez menni fog mert én többet várok. Bár a csapat nem való még az első osztályba.
Az igazolásról annyit csak, hogy télen már vásároltam játékosokat akik a július 1-én jönnek majd. Mindig figyelem a játékos piacot és legtöbször lecsapok a lejáró szerződéses játékosokra vagy az ingyen igazolhatókra. -
farferi #67460 Gondolom ti is az erőnlétre helyezitek a hangsúlyt az előszezonban.De mikor kezditek vagy meddig tartson.A magyar bajnokság olyan juli20 körül már kezdődik ezért én már június elején elkezdem az alapozást.Szerintetek? -
kis gól is gól.
-
technext #67458 Nálam ezek miatt volt a morálingadozás:
lehet hogy nem elégedett a szerződésével
csapatstátuszával
edzésterheléssel
vagy amit Brandy csinált nálam, ugye ő stabil kezdő - legjobb játékosom...és ha lecseréltem meccs közben, rögtön veszített a morálból :/
(+ természetesen a cserék és backup játékosok kevesebb lehetőséget kaptak és azért)
Preston 2011/2012 PL
Az első szezonban rengetegen (akiket leküldtem a tartalékba) kérték hogy tegyem átigazolási listára. Ezt én megtettem, feljutottunk a PL-be és rögtön jöttek a kérések hogy ne adjam már el őket, mert szeretnének maradni :D.
Én meg lókukit a szájukba alapon akit lehet eladtam :).
Nem hittem volna, de a vezetőségtől kaptam 10 millió font fizetési keretet és 9 milka átigazolást. (középmezőnyi helyezést ígértem érte)
Tehát volt lehetőségem erősítésre.
Hoztam egy kapust, egy védőt, kettő középpályást és kettő csatárt (Németh Krisztián az egyik :)).
A staffot is átalakítottam, hoztam újakat és lecseréltem a régieket. Elégedett vagyok velük.
Változtattam az alap taktikán, egy átalakított 4-4-2 lett.
A védekezős pedig megmaradt a jó öreg 1-4-1-2-1-1.
Eddig két barátságos meccs volt:
1-0 (A) Plymouth
5-0 (A) Taunton (az új csatárigazolásom két gólpasszt is adott, ez tetszett)
most jön a Chelsea és az Everton elleni hazai barátságos meccs.
ui.: gratu farferi és neon
king - sok jó játékost el lehet hozni ingyen is :)
hajrá mindenki :) -
Neoncsoves #67457 Ja és elfelejtettem említeni, hogy a stadiont kibővítették, így már 92ezer néző fér el a Santiago Bernabéuban! Már többször is teltház volt :) -
Neoncsoves #67456 Na akkor egy kis rövid összefoglaló.
Real Madrid 2011/2012 szezon
Remekül startolt a szezon, mivel az Atletico Madridot megvertük a Szuper Kupán, így még egy trófeával bővült a vitrin. Egy kicsit aggódtam az első bajnoki meccs miatt - ugyanis a Barcelona ellen játszottam, igaz, hazai pályán. Meccs közben kicsit megnyugodtam, ugyanúgy ahogy a játékosaim is, így 4-0val fejeztük be a találkozót. A gólzáport Rossi kezdte (Higuaín helyett igazoltam le), majd a többiek folytatták. A sors igen kegyes volt velem a BL sorsolásnál, mivel egyetlen említésre méltó csapat a csoportomból a Lyon, őket idegenben 0-1re vertem. Folytatódott a menetelés, 7-8 meccsen keresztül kapott gól nélkül meneteltünk. Ezt a sorozatot egy BL meccsen szakították meg, amikor a Dynamo Kyev betalált a hálónkba, amikor idegenben játszottunk. A bajnokságban még mindig kapott gól nélkül álltunk a tabella elején. Becsúszott egy döntetlen, aztán még egy, így lecsúsztunk az Atletico Madrid alá a 2. helyre. Igaz, nem vagyunk elsők, de 10-11 meccs óta veretlenek vagyunk és talán ez a legfontosabb most. -
Jó reggelt!
Na a vezetőség meghozta a döntését a 2007/2008-as idényre szánt átigazolási kerettel kapcsolatban. Kőkemény 0 Eurót kaptam. Na ezzel lehet csapatot építeni! -
farferi #67454 Azért az utolsó meccsen elvertük a Debrecent, tetszett nagyon. -
Valószínűleg érdemes felrakni, mivel javítás... -
gyors help. érdemes rátenni a 11.1.1-es patch-et??? miket javítottak benne és mik a hátrányok? -
farferi #67451
-
farferi #67450 Na akkor egy kis beszámoló.Véget ért a második szezonom az MTK-val, ismét sikerült megnyerni a bajnokságot.A kupából a Debrecen kivert minket de a ligakupát sikerült megnyerni.A szezon előtt, alatt nem igazán volt pénz igazolásokra, rinyáltam is miatta itt a fórumon de ingyenes játékosokkal azért sikerült megerősíteni a keretet.Az ősz jól sikerült, a riválisok bukdácsoltak viszont a sorozatterhelés kemény volt.Egy kis szerencsével a bl-csoportból is továbbmehettünk volna de egy ponttal lemaradtunk a 3. helyről.A tavasz aztán kriminális lett, formaingadozások, érthetetlen morál ingadozás(pl. Kanta morál low, a meccsen jól teljesít felmegy vgoodra 2 nap múlva ok a meccs előtt már poor)Nem igazán értem ezt ha valakinek van ötlete szívesen meghallgatom.A vége előtt 5 meccsel húztam 19-re lapot, száműztem az ellenfél utasításokat a taktikából.Most ezért vagy más okból megtáltosodott a csapat és az utolsó forduló előtt megnyertük a bajnokságot.Még egy "apróság", az edzés.Két fm base-ről leszedett módszerrel próbálkoztam, gondolom nem lehetnek rosszak és mégis sokan sérülnek edzés közben.Télen vettem még egy erőnléti edzőt, így mindkettő(erő,gyorsaság) edzés 4 csillagos és mégis.A terhelés se olyan nagy szerintem, erről is várnék tapasztalatokat.Végül egy dolog még: júniusban jön 5 szabad játékos viszont a fizetési keret nem csökkent mivel még nem játszanak, kíváncsi vagyok,hogy ha még elköltöm és jó nagy minuszban leszek júniustól akkor mit mond a vezetőség.Hajrá mindenki. -
farferi #67449 Ez aztán a gólvágó csapat,grat hozzá. -
technext #67448 Preston North End
2010/2011
Befejeződött az első szezonom a Preston North End kispadján.
Nagyon jó év volt. Az igazolások remekül sikerültek. Gyorsan összeszokott a csapat, ami egy számomra csodának felérő dolognak köszönhető. A kulcsjátékosaim a szezon 95%ban bevethetők voltak. A sérülés őket elkerülte. Ezen nagyon meglepődtem, mert sorra írjátok, hogy "a fél csapat sérült".
Az év első negyedében főleg idegenben vitézkedtünk, a hazai meccsek nem alakultak tökéletesen, de ott voltunk az élbolyban.
Decemberben jött egy mélyebb repülés. Vereségek és döntetlenek sora.
Itt jött egy taktikai változtatás 4-4-2ről átálltunk 4-1-3-2re.
Ez meghozta a sikert. Ezután már csak kétszer szenvedtünk vereséget 1 bajnoki és 1 FA kupa meccsen. Jött még 4 döntetlen és 19 győzelem. Tehát sikeresnek mondható a taktika.
csapat és felállás
A liga és FA kupában is a 4. fordulóig jutottam el, jövőre tervezem a hosszabb menetelést.
A bajnokságban 5 fordulóval a vége előtt már biztosítottam a Rájátszást. Itt a srácok kicsit túlnyugodtak, rögtön jött is 2 döntetlen.
A végleges sikert 2 meccsel a vége előtt sikerült bebiztosítani.
A Cardiff csapatával játszottam, és Bernard Mendy meglőtte a 100. gólunkat. Ezzel nyertük meg a bajnokságot. :)
mérkőzések 1 2 3
Bajnoki Tabella 10/11
Természetesen az év menedzsere lettem.
4 játékosom került be az év csapatába (Brandy, Proctor, Mendy, Jones).
csapat stat
játékos stat
A végére egy vicces dolog. Proctort csak azért raktam be 1 meccsre, mert tetszett a neve (rendőr akadémia), ott duplázott és bent maradt a kezdőben :D
jövőre a cél: első 15-be kerülés, Fa vagy ligakupában az elődöntő.
hajrá mindenki :) -
farferi #67447 Megvan a második bajnokság, igaz, hogy a Debrecen meccs még hátravan de már nem érnek utol.Nagyon szoros volt de az utolsó meccsekre nagyon feljavult a csapat.Majd csinálok egy kis képes beszámolót is. -
Vecsés-Hajdúböszörmény NB2es vizilabdamérkőzés:D
-
2. fordulóban nyertünk utoljára, végre visszatértek a kulcsemberek is így jól játszott a csapat eléggé
-
MTK ellen kiestünk kupából 3. fordulóban, szokás szerint széjjelrúgtak mindenkit, idény közben kellett már csatárt igazolnom mert a 6ból 5en sérültek voltak legalább 3 hétig:S és még azthittem nagy lesz a 36 fős keret, nem sokan vannak akik még nem kezdtek bajnoki meccsen... -
dombigabor #67443 1000 thx
-
farferi #67442 Mintha bajnokot akarna csinálni a játék a Debrecenből, 11! meccsen győzőtt sorozatban.Még 5 pont az előnyöm. -
gratula 
Lejátszottam 3 meccset a szezonból Hajdúböszörménnyel nem rossz eredménnyel.
Békéscsabát otthon 1-0ra, Győr2-t otthon 1-0ra vertük kupában, Nyíregyházát meg 2-0ra idegenben, mindezt úgy hogy mindhárom meccsen jobbak voltunk az ellenfélnél. -
-
Jó reggelt!
A 2006/2007-es szezon fontosabb bajnokságainak eredménye: Angol, Spanyol, Portugál, Olasz, Francia és persze a Német.
Amiben pedig én szerepeltem: Északi területi liga
A tegnapi kis beszámolóhoz itt van az Őszi forduló valamint a tavaszi forduló eredményei.
Ezzel a csapattal sikerült mind ezt elérnem. Akiket pedig érdekelnek a területi liga statisztikái az itt nézheti meg.
Mindenkinek kellemes hétvégét és jó játszadozást! -
én hozzátenném azt is,hogy én a11-ben nagy csapattal is szar voltam még anno,amikor még toltam a 11-et :DDDD most a 10-et nyúzom,2. szezonba vagyok a sportinggal,első szezonban behúztam a bajnokságot -
Ja de meg szenvedek vele bar kipucoltak.