104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
farferi #67516 Tudtam én, hogy túlzásba vittem a játékosvásárlást de csak most látom, hogy mennyire.Unalmamban összeírtam fejből a kezdő tizenegyet meg a "B" csapatot.(munkahelyen vagyok ugye). Ez még nem is gond ennyi playa kell a sérülések meg asorozatterhelés miatt.De emellet még maradt egy komplett C csapatra való ember akikkel ha bajnokságot nem is de jó eredményeket el lehetne érni magyar szinten.Emellett még ott van a tarcsi a kutyaütőkkel, azok meg senkinek nem kellenek.Nem csoda, hogy 600ezer minusz volt múlt hónapban, valahogy csökkenteni kéne de tőlem nem nagyon akarnak vásárolgatni. -
Dinamo Zagreb ellen 4-0ás összesítéssel ki is estünk első körben:S
itt az igazolások listája, még Lázok érkezik ha nem lesz végre sérült mert addig nem engedik leigazolni
-
Szia.
"Összes csapat és bajnokság ill. kupa címere." Szóval nem csak az első osztály.
ez az új: http://fm2011graf.weboldala.net/
-
Jó reggelt!
Mikor lesz újra elérhető? Valamint egy csak az első osztályokat csináltad meg vagy készült kisebb osztályoknak is? -
Itt lesz az oldalam újra:
http://fm2011graf.weboldala.net/
szépen újra rakom fel az eddigi csomagokat. -
persze lesz mindennek.
viszont előreláthatólag megszűnök kicsit, amég nem találok egy normálisan használható ingyenes tárhelyet. -
Thx beraktam muxik.....ilyen nagybajnoksagoknak is csinalsz majd?Olasz angol spanyol? -
http://fm2011graf.site90.net/
EDDIG KÉSZ:
FM2011 - Német labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Horvát labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Bolgár labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Dán labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Lengyel labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Török labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Szlovén és Szerb labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Cseh labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Osztrák labdarúgó-bajnokság csomag
FM2011 - Magyar labdarúgó-bajnokság csomag
MOST: Görög, Ír, aztán jön a Skót. -
technext #67508 gratu szép eredmény :)
Preston 11/12
Rövid helyzetjelentés a PL-ből.
A bajnokságban eddig 4 meccset játszottunk
3-2 (H) Aston villa -> 3-0 volt, de a második félidőben majdnem kiegyenlítettek
1-1 (H) Everton ; 1-1 (A) Newcastle -> mindkettőt meg kellett volna nyernem :S jobbak voltunk, de nem használtuk ki a ziccereket
és amit pont most játszottam le, az els igazi skalp:
1-0 (A) Manchester United ^^
A mérkőzés előtt Fergussontól kaptam egy üzenetet, miszerint idén kiesünk a PL-ből.
Én rögtön visszaüzentem hogy nem tartom jó edzőnek. Tehát megvolt az alaphangulat a meccshez. Jobban kezdtük a mérkőzést, a Man Utd-ből ki is állítottak 1 játékost, itt elkezdtem bizakodni...de sajnos Proctor (a visszavont csatárom) is a kiállítás sorsára jutott. Félidőben kicsit átalakítottam a taktikát (nem volt középpályánk) és bevált!
1 helyzete volt a második félidőben a MU-nak. A 89. percben tizenegyeshez jutottunk és Treacy a mennybe lőtte a csapatot ^^.
Így most az 5. helyen állunk 2 pontra az első Chelseatől.
A ligakupában is teljesítettük a kötelezőt és továbbmentünk a 4. körbe. -
vége a szezonnak, elég szoros lett a befutó, utolsó meccsen Kecskemétet 4-0ra vertük ezzel még a második hely is meglett, elég sok a kapott gólok száma, ha jövőre 30 alatt lesz akkor annak már örülök
idén cél az első 6-ba kerülés, és megpróbálni bejutni az EL csoportkörbe...
kaptam 16ezer fizetési keretet, pár játékost hozok, de nem viszem túlzásba mert egységes a csapat, és tartom magam ahhoz hogy csak magyar játékosokat igazolok
-
farferi #67506 Elnéztem, azt hittem a tavalyi bejutás után nem három meccset kell játszanom.Sajna igen, a Partizan lesz az ellenfél, nem lesz egyszerű. -
farferi #67505 Sikerült ismét bejutni a bl-be, remélem most egy harmadik helyet meg tudok csípni.Utolsó csoportmeccs:
-
Jah, és még annyit, hogy a vezetőség elvárásait hol tudom megnézni? -
Húh, hát igazából már 5x újrakezdtem, de úgy látszik mindig beleestem ugyanabba hibába. Most megpróbálom folytatni a karriert, és végülis nem vagyok rossz helyzetben, mert 7. vagyok a Pompyval (npower championship) és a 3. hely 4 pontra van, de ha nem változtatok ebből szezon végén alsó ház lesz. A Pompynak ugye zárolva van az igazolási számlája, szal max ingyen hozhatok játékosokat, v kölcsönben. Plusz még az is gon, hogy a 2 legjobb játékosom csak kölcsönben van nálam :S
De most remélem összefog jönni, köszi mégegyszer. -
Neoncsoves #67502 szerintem kezdd újra az egészet és ne csak átpörgesd a felkészülési időszakot, hanem töltsd azzal az időt, hogy keresel minél jobb játékosokat... igaz egy Real Madriddal (nekem) nem nehéz jó játékost találnom, mert van pénz szarásig, de ettől függetlenül mindig keresek ifi játékosokat és olyanokat akik egy kis meccsgyakorlattal meg jó edzőkkel sokat fejlődhetnek... azok akik pedig nem rossz játékosok de nem érzed hogy beleférnek a taktikádba, azokat add kölcsön, ha fiatalok és még fejlődhetnek akkor végképp add őket kölcsön, lehetőleg olyan helyre ahol rendszeres játéklehetőséget kapnak. Ennek a vége az lehet, hogy végül egy tök profi, meccsgyakorlattal rendelkező játékost kapsz vissza, de elsülhet az is, hogy ugyanolyan szar mint volt vagy még rosszabb, ezesetben ha igényt tart rá a kölcsönző csapat, akkor add el nekik pénzért :) -
Köszi mindenkinek, megfogadom a tanácsokat.
Igazából a szezon negyedénél vettem észre, hogy nincs egy szélsőm se szinte, viszont van 2 viszonylag jó csatárom, a védelem meghát jó, minden meccsen max egy gólt kapunk, de egyet sem lövünk. De mostantól ügyelek az általatok leírt dolgokra. -
Neoncsoves #67500 Match preparationnél nyomasd heavy workloadra a kidolgozott taktikádat és semmi másra ne koncentráljanak!
ugyanazt a taktikát használom mint a 10-ben, és eddig már fél szezont letoltam (2011/2012 szezon) és veretlen vagyok, ligában 3 döntetlen, többi győzelem. 5 kapott gólom van eddig össz-vissz. -
Solt #67499 Az elején mérd fel, hogy a három legjobb játékosod milyen poszton játszik. Nézz egy taktikát, amiben mindhárman pályán lehetnek. Ezek után nézd meg, hogy a töltelék mire alkalmas. Ha pl van 1db értelmes szélsőd, akkor ne akarj mondjuk 4-4-2-t játszani.
Nézd meg kiket tudnál igazolni, akik meghatározó szerepet tölthetnek be. Ha ezek megvannak, akkor nézz egy taktikát ami szerinted illik a játékos állományhoz. Ha ez megvan, akkor ezt ne variáld... amíg nem szoknak össze rendesen, addig ne támadj fejetlenül... hirtelen ennyi... -
Hát jó, remélem meglesz az eredménye -
En csak egy taktikat hasznalok minden csapatnal....ha megy ha nem megy hagyom hagy tanuljak meg hisz azert kapjak a fizut:D -
karajjj #67496 pontosan, hagyd, hogy beletanuljanak -
Mindig próbálom variálni... de egyik sem jó... vagy pont az a baj, hogy mindig beújítok? -
karajjj #67494 a taktikád pl? -
Valaki elmondja, hogy mik az okai annak hogy a csapat úgy játszik, mint 11 óvodás?
A fejem tetejére állhatok akkor is gáz az egész... -
farferi #67492 Na itt a végleges igazolás lista.Mint látható hiába a sok millió "minimális" pénz ment el mert egyszerűen akik eljöttek volna azok vagy gyengék voltak vagy alapból ingyenesen megszerezhetők.Illetve ha drága de jó akkor kért volna 10ezret fizetésként ami a keretbe szerintem belefért volna de a vezetőség 4600-nál többet még kulcsjátékosnak sem hajlandó fizetni.Így is csináltam butaságot mert nagy örömömben igazoltam játékosokat de most már olyan bő a keret hogy sokan nem fognak játszani.A b-csapatom meg gondolom kiesett az nbII-ből mert nincsenek meccsek így még mecsgyakorlatuk sincs.
-
azóta 6 meccsen 5 győzelem 1 döntetlen, féltávnál igen jól áll a csapat, még bármi lehet a kiesésen kívül a végéig, viszont nagyon sok a sérült de szerencsére hosszú a kispadunk
-
na kész a Német, jön a Görög. Hazaérek tesztelek , aztán rakom ki. -
thx -
Nem, a nagyméretű címerek is alig érik el a 20-30 KB-ot. -
elkezdtem a szezont, kupából kiestünk 3. fordulóban Mezőkövesd ellen sajnos úgyhogy nemzetközi porond nemigen lesz...
9 játékost igazoltam,csak 4 van kezdőben többi csere vagy tartalék játékos
nem gondoltam volna hogy a 3 meccses vereségsorozatot a Vidi otthonában szakítjuk meg
és az eddigi meccsek
-
Koszi csak azt hittem ezek a dolgok lassitjak a jatekot:DDDDD -
karajjj #67485 egyáltalán nem -
Gabber azt szeretnem kerdezni mivel meg sosem hazsnaltam ilyet ez lassitja a jatekot vmivel vagy nem? -
Hétfő. Ma kezdem a Német graf. csomagot, aztán jön a Görög.
http://fm2011graf.site90.net/ -
geo91 #67482 kezdtem egyet a genoával. részben a honvéd mentésem pihentetése végett, részben a genoa irl gyengélkedése miatt.
csapat: átigazolások / felállás / taktik
felkészülés: meccsek
serie a: tabella / meccsek
lényegesebb meccsek:
vs. milan mázlis győzelem milánóban
vs. juve megérdemelt 3 pont a juve ellen
vs. lecce szoros első félidő után 4 gólos győzelem -
technext #67481 Befejeződött a felkészülés.
Nem vagyok elégedett. Az eredmények jöttek, a Chelseat is megszorongattuk, de a összességében nem tetszik a mutatott játék. Túl sok ziccer marad ki :/
A védelmemtől félek a legjobban, nem érzem PL szintűnek, pedig a játékosok értékei megvannak.
Első mérkőzésemet a TV is közvetíti az Aston Villa ellen.
A liga kupában pedig nagy örömömre a Swansea csapatát kaptuk (tavaly oda vissza vertek minket, 0-1(H) és 1-0(A) eredménnyel), perpill az a legfontosabb mérkőzés számomra. Mindenképpen nyerni kell. -
karajjj #67480 ha elhívod őket próbajátékra, akkor meglátod milyen tulajdonságaik vannak -
Ha ennyi pénzt kapsz igazolni, akkor kérd meg a vezetőséget, hogy messzebbre is mehessenek a scout-ok, valszeg engedélyezik.
Egyébként is érdemes rendszeresen baszogatni őket, előbb-utóbb belemennek dolgokba, úgy vettem észre.
-
farferi #67478 Nekem ezekkel a brazil-afrikai játékosokkal az a bajom, hogy még nem küldhetek oda figyelőt így nem tudom megnézni az értékeit csak amit kiad magától.De majd meglátjuk. -
farferi #67477 Öröm-bódogság.Visszaszívok mindent amit a vezetőségről mondtam eddig.4 millió fontot kapok igazolásra!!!!Mondjuk nem igazán tudtam lefordítani mire kattintottam lehet,hogy a bl megnyerésre.
Mindegy, kezdhetem a keresgélést éjfélig elleszek vele.