104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• BetonK
    Igor Pavlovic hogy szerepel nálad?
    Én is megvettem most Diósgyőrbe.
  • Ars3nal
    nem arra gondoltam hogy te csaltál hanem a gép csíter, nagy csapatok ellen állandóan ez van
  • Neoncsoves
    egyszerűen fáradtak a játékosaid, gyenge a morál, vagy lehet hogy nagyképűen állnak a meccshez
  • farferi
    Naaaaa.Nem csaltam nem töltöttem vissza csak a kommentár ment mert nem is mertem nézni.Ha ez vigasztal a következő fordulóban a haladás! alázott.Na ez az ami érthetetlen.
  • Ars3nal
    átvariáltam a taktikát a szezon előtt, első hat meccsen 6 győzelem 14-3 gólkülönbség
  • Ars3nal
    csítergép, de amúgy ígyis szép eredmény
  • Neoncsoves
    uh

engem most vertek meg, igaz én is idegenben voltam
  • farferi
    Most sírjak vagy nevessek?Nézzétek mikor egyenlítettek.Na jó, inkább nevetek.
  • technext
    Mérkőzés előtti felkészülés, az adott taktika betanulása.
  • gilgames00
    ez a match preparation mit is jelent itt pontosan?
  • csm
    sziasztok. az fm 11-ben hogy tudok meggyőzni egy játékost hogy ne vonuljon vissza? mert kapom az értesítést,hogy bejelenti a visszavonulást,de sehol nemtudom felajánlani neki,hogy maradjon még 1 évet.
  • Ars3nal
    az idei keret, most minden poszton elég jól állunk már érzésem szerint

és a játékosmozgás

• technext
    Ha a védelmedet helyre rakod, akkor simán meglesz a dobogó :)

gratu am
  • Ars3nal
    hát nem jött össze

rengeteg gólt kaptunk, nagyon hullámzott a csapat teljesítménye, ennek ellenére első hatba sikerült bekerülni, jövőre cél a dobogó, ehhez kell egy-két jó igazolás elsősorban középső védő

• Ars3nal
    nem kicsit vicces:D

jön az utolsó meccs, Fradi ellen idegenbe
    Győr nem nyerhet és nekünk muszáj nyerni akkor megvan a kupás hely, szóval semmi esély:D
  • technext
  • zyndar
    Ez valami új hadrend?

• penge96
    Júúúj, tényleg :D Háhá, dejó xD

Kösz:)
  • Utley
    Nézd meg jobban a formát:) Januártól a végleg a Tied :D
  • Ars3nal
    szokás szerint elmentem szabira téli szünetről, első bajnokin az fogadott hogy nincs bevethető kapusom:D így is vertük a Vácot 2-1re de gyorsan leigazoltam Balajczát:D
  • penge96
    Liam Lawrence óriásit produkál, de sajnos csak kölcsönben van :( Ő a csapat legjobbja, minden erőmmel azon leszek hogy sikerüljön megtartani.

Egyébként van olyan, hogy ha egy játékos kölcsönben van nálam, és jól szerepel, akkor megszereti a csapatomat és könnyebb leigazolni?
  • penge96
    Mégegyszer köszönöm mindenkinek a tegnapi tanácsokat, beváltak. A csapat egyre jobban játszik, ékes bizonyítékül szolgál a Cardiff elleni 5-1-es diadal. 1-1 volt félidőben, kicsit megszidtam őket, utána kimentek és lazán lefocizták a Cardiffot :)

Egyébként gratula mindenkinek!
  • Ars3nal
    grat szeretnék én is csak 18at kapni 30 meccsen:D

vége az őszi szezonnak, a lákit már a jóisten sem állítja meg, a kupás helyekért meg nagy harc van kilátásban
    volt egy nagyon gyenge 4 meccses nyeretlen széria, de amióta Lázok kijátszotta magát a csapatból kezdünk javulni
    utolsó meccsen Pápát vertük 3-1re ami lehetett volna 7 is akár

• technext
    gratu, az a 18 kapott gól szép nagyon :)
  • daver88
    Üdv!!

Régen írtam már, Panathinakosszal kezdtem játékot, ma befejeztem az első szezonom...
    Tabella
    Keret
    Kicsit belassultunk a végére, 3 fordulóval a vége előtt 7 pont volt az előnyünk, ebből 1 maradt...:( de a lényeg, hogy meglett...
    Szerencsére a védekezés nagyon szépen összeállt, azzal a 18 kapott góllal 30 meccsen kibékülnék jövőre is. (bár itt is hozzátenném, hogy 5-öt kaptam két meccs alatt a 28. és a 29. fordulóban...szebb lett volna azért 13-al)
    Támadásban Djibril Cissé az 1 csatáros taktikámban nagyon bevállt, gólkirály lett 22 góllal a bajnokságban. Bár ahogy néztem a meccset, bőven 30 fölé kerülhetett volna, ha a 100 %-osnak tűnő (1 az 1 ellen a kapusra vezetve) helyzeteit berúgja.
    Következő szezonban azért a legalább kettes gólátlagot szeretném hozni...

Bajnokok ligájában nyolcaddöntőben (mint korábban írtam) a Sampdóriával találkoztunk, de nem sikerült két meccsen legyűrni őket, két 11-est is kaptak, 3:2-vel továbbmentek...

Görög kupában viszonylag simán végigmeneteltünk, talán az elődöntőben az Ergotelis volt neccesebb, de ott is 2:0-ás összesítéssel bejutottam a döntőben. (amúgy nekem minden FM-ben volt egy mumusom, aki ellen sosem ment a játék, na nekem most az Ergotelis, oda-vissza vertek a bajnokságban...)

Akik középcsapattal kezdik a játékot, azoknak egy tipp (gondolok itt európai szinten középcsapatra), azoknak nagyon hasznos igazolás lehet Mahamadou Diarra...Első szezon közepén ingyen igazolható...remekül játszott nálam

Kösz, hogy elolvastad!!! Grat mindenkinek, és további sok sikert!
  • technext
    Játék indít...rögtön egy nehéz meccs.
    Az Arsenalhoz megyünk vendégszerepelni. Ha a Man Utd.-t sikerült legyőzni, akkor őket is elkaphatjuk.
  • farferi
    No akkor maradnak mert kiszámolva a fizetéssel kevesebbet bukok mintha elküldöm.Közössel meg nem akarnak menni.
  • Neoncsoves
    a release on a free használatával mindenképp megy, ha akar, ha nem. igaz általában ennél kicsit többet kell fizetni mint a közös megegyezésnél:)
  • farferi
    Mi a különbség a mutual contract és a release on a free között?Az elsővel közös megegyezés amúgy meg mindenképpen megy?Mert a mutualt választottam és nyavajogtak hogy maradnának.
  • Ars3nal
    persze hogy jobb, én idén a komplett ifit kidobtam hogy még a Lázokot el tudjam hozni:D most 18400at költök fizura 17500 a keret:D
  • Ars3nal
    Hajdúböszörmény, 3. szezonom

úgy néz ki idén is jó helyezést sikerül majd elérni, kupából kiestünk, most a Tatabánya ellen
    9 meccse veretlen a csapat, 12 meccs után 25 ponttal másodikak vagyunk Debrecen mögött 3 ponttal
  • bakkerman
    kivel vagy?
  • zorrobomber
    ok, de épp azt mondom, hogy csóró trógernek így is úgy is kifizeted a fizetését, akkor nem mindegy ha gyorsan kibaszod az összeset aki nem kell és előre kifizeted a fizetésük felét?
  • Ars3nal
    énis azt szoktam, csak nálam most az a baj hogy jó lenne pozitívba lenni pénzügyileg, de az 1000 fős libalegelőn is csak 8-900-an szoktak kinnlenni:D úgyhogy majd nemzetközi meccses pénzből tudok majd valamit csinálni, bár egyre többször tele van a stadion és a kezdeti 100fős közönséghez képest haladás
  • zorrobomber
    az én módszerem a terminate contract :)
  • bakkerman
    a gyökereket le kell szarni,fine 2 week wages azt cső...
  • Neoncsoves
    Én azt utálom, hogy mindig jönnek a Castillaból a gyökerek, hogy új szerződést akarnak me'hogy szar ami van nekik és ha nem emelek akkor kisírják a gondjukat a csapattársaknak -.-
  • zorrobomber
    Ált. én is úgy vagyok vele hogy inkább legyen még kevesebb pénzem, de a selejtnek mennie kell. Azt a pénzt így is úgyis elviszi, max nem rögtön hanem később, viszont a morált is bomlasztja ha hupákol a c csapatból hogy nekie játszani a kellene.
  • Ars3nal
    thx

Vadnai nálam csak csere, Vargát játszatom baloldalon, de Zsidai nagyon jónak tűnik

aki nem kell próbáld meg ingyen eladni ha másképp nem megy legalább nem viszik el a pénzt, én mondjuk kirugdalom őket, de az is sokba kerül csak nekem kicsi a fizukeretem, de ígyis 800k minuszba vagyok
  • farferi
    Vadnai, Zsidai nállam alapember az MTK-nál, jól beválltak.Sok sikert.