104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
technext #67596 azt a leborult szivar végit...:O
eddig én is az asszisztensre bíztam a dolgokat, plusz meccsek előtt is csapatüziket küldtem 95%ban
most eljött a Birmingham elleni idegenbeli mérkőzés
részt vettem a sajtóértekezleten, külön beszéltem a Birmről, személyre szabottan
Proctorral elbeszélgettem meccs előtt a formájáról (mondtam neki hogy legközelebb tegye oda magát)
beszélgettem a játékosaimmal mind meccs előtt mind félidőben és az eredmény...
-
Neoncsoves #67595 nekem is, de megéri a fáradtságot. pl. Real Madriddal kb 20-30 meccsig veretlen voltam :D és 10 alatt van a kapott gólok száma... egyedül a Barcától kaptam ki eddig, de csak azért mert ligameccs ellenük idegenben, 3 nap múlva meg kupa elődöntő szintén ellenük szintén idegenben :D kicsit fáradtak voltak a játékosok, úgyhogy a ligameccset hagytam elúszni (0-1 lett), kupameccset viszont behúztam 2-1el :D -
Solt #67594 Amikor van türelmem hozzá, akkor igyekszem így tenni... de 90%-ban az agyamra megy... :) -
Neoncsoves #67593 idegesítőek mégis sokat számítanak... volt hogy nem volt kedvem hozzá és mindig az asszisztenst küldtem, meg is látszott néha a csapatteljesítményen. sokkal jobb a morál és a játékkedvük ha te nyilatkozol, meg lehetőleg reálisan kell. tehát ha nehéz meccs jön, akkor próbáld meg buzdítani őket (pl. nehéz meccs lesz, de jók a játékosaid), próbáld meg elkerülni hogy nagyképűen álljanak a meccshez, tehát hanyagold a "biztos nyerünk" opciót, max a nagyon tuti meccseknél, bár ott is visszaüthet a dolog -
Solt #67592 Megnézem, köszi... :)
Jogos a két pont... ma is tanultam valamit! :) -
geo91 #67591 katt a tabellára és ott a rules-ra. fel vannak sorolva az eu-val egyenértékű országok. -
Solt #67590 Igen, pár afrikai... no, de egy horvát meg egy orosz mitől ne lenne idegenlégiós? -
Solt #67589 Na majd odafigyelek erre, bár én a sajtóval nem foglalkozom... idegesítenek azok az ismétlődő hülye kérdések... a beosztottam tárgyal velük! :) -
geo91 #67588 mert van pár ország ami hiába nem eu-s, de annak számít. -
Neoncsoves #67587 nem csak az esélyesség (de hülyén hangzik) számít, hanem az is mit mondasz a sajtótájékoztatón. ha azt mondod, hogy valószínűleg nyertek, akkor nyilván fel lesznek háborodva egy döntetlenen pl. :)
de nálam volt olyan, hogy egy Almería elleni 2-0 eredménynek jobban örültek mint Deportivo elleni 4-0nak :D elmondom miért: Almeria ellen 70%os labdabirtoklásom volt, sok helyzet, míg az ellenfélnek csak 1 vagy 2 volt. ez is beleszámít még -
Solt #67586 Urak! Van pár dolog amit nem vágok... 
Igazoltam a Fradihoz egy orosz, és egy horvát csókát. Egyik sem számít idegenlégiósnak, pedig mindkettő kizárólag saját országának állampolgára! Ez miért is van?
A másik csak egy megállapítás... irritálnak a szurkolóim!!! :D Megírhatták volna úgy, hogy a mutatott játék is számítson ne csak az eredmény... no meg figyelembe vehetnék, hogy esélyesként kapunk-e ki, vagy úgy, hogy szakadéknyi különbség van a játékosállományban... -
farferi #67585 Eloy Room(holland) azt hiszem a második évben ingyen eljött az mtk-ba.Elég ügyes. -
józsefvárosi piacon voltál már? pár fogatlan biztos beállna kapuba,1-2 felesért :DD -
Cső!
Kellene kapus és bal kp magyar bajnokságba. -
első bajnoki elég jóra sikerült St. Paulival
-
karajjj #67581 képek meg egy xml fájl, de elméletileg jó hozzá -
Lehet baromságot kérdezek de a Face pack ami a 2011-hez van az müködik a 2010-el is igaz? Hisz csak képek gondolom én. -
Onnan jöttem és jól benéztem :D nem a főkönyvtárba hanem documents-be ! -
karajjj #67578 faq? -
Leszedtem egy 1,7Gb-os logo packot. Ezt hova kell másolni? Mert elvileg csak annyit írt hogy a főkönyvtárba beraktam de nem változott semmi.
Most akkor hova kéne másolni vagy mi kell még hogy müködjön? -
végeztem az NB1el, egyszerűen meguntam az egészet, kezdtem egyet a St. Paulival -
farferi #67575 Megvertük a rangadón a Debrecent de...Ezeknek a pálya széli taktikai utasításoknak van valami értelme?Mert jó lenne ha működne de hiába mondom hogy work the ball to box ellövik 25-30 méterről inkább.Mondom hogy földön játszanak erre eszméletlen íveléseket látok.Van ennek így értelme? -
geo91 #67574 genoa után tuti motalázok majd, de köszi a tippet majd még szóba jöhet.
-
BetonK #67573 Ja, elkezdtem, köszi:) -
ha kedvet kaptál hozzá, akkor ma este 8 felé tolom fel a grafikai csomagot . -
BetonK #67571 A Partizan Minsk gazdaságilag tűnik jó döntésnek, 17600-as stadionjával:) -
ott van még a Volna Pinsk
vagy a Torpedo Zhodino
igazi nyalánkság mindhárom :) -
BetonK #67569 Húúú, ez fasza tipp!
Jó ez a Naftan-os kihívbás.. -
ha meguntad ezeket a divatcsapatokat, ajánlanám neked a Naftan Novopolotsket. Persze nem azért, mert a Fehérorosz csomagot csinálom, hanem mert van bennük fantázia. :D
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Naftan_Novopolotsk
-
geo91 #67567 GENOA CFC | 2010/2011
csapat: keret / átigazolások
(halleniust megvenni és vanden borre-t eladni eszem ágában sem volt, már a játék kezdetekor le voltak zsírozva ez a két traszfer...)
bajnokság: tabella / meccsek egyik fele / másik fele / gólkirály
kupa: meccsek
(nem értem hogy ejthetett ki minket pont a samp, pedig a bajnokságban kétszer is vertük őket 2-0-ra és 5-0-ra...) -
KÖVETKEZIK: Ír, Fehérorosz, Finn csomag
EDDIG KÉSZ CSOMAGOK: Belga, Skót, Görög, Török, Szlovén, Szerb, Lengyel, Német, Dán, Cseh, Horvát, Bolgár, Osztrák, Magyar
http://fm2011graf.weboldala.net/ -
Jól van, nem tudom mit néztem el, szóval 19 gólt lőttünk. Bocs a tripla posztért, este van... -
Elnézést, 7 meccs alatt 13 a lőtt gólok száma. (Nem egy nagy szám, tudom:)) -
Nah, mostmár kijelenthetem, mi is jó formában vagyunk :) (Portsmouth)
7 meccse veretlenek vagyunk, 6 győzelem egy X. 3-ok vagyunk a bajnokságban, és 7 meccs alatt 11 gólt lőttünk és 2-t kaptunk. Mondjuk meglepett, hogy nem én kaptam a hónap menedszere címet... viszont 4 játékosom benne volt a hónap válogatottjában.
Most lesz az első FA kupa forduló a Coventry ellen.
Röviden ennyi lenne:) -
farferi #67562 Ez aztán a helyzetkihasználás. -
kicsit elővettem a gémet
-
farferi #67560 Utóbbi lehet, mert a fáradtakat nem játszattam(mindig megnézem meccs előtt és lehet hogy 90-en van de ha fáradt akkor nem játszatom) .Mondjuk a cseréknek meg ilyenkor kéne villantani ha be akarnak kerülni a nagycsapatba.Az alázás amit írtam persze túlzás, csak abszolut impotens játékot csináltak, a halinak volt egy rakat helyzete aztán a végén én vertem be egyet.(már csak ilyen maximalista vagyok, bocsi) -
farferi #67559 4 gól 2 asziszt 7.34-es átlag, 7 meccsen.Igazából nem az értékei miatt vettem meg hanem mert irtó nehéz ezen a szinten jó ballábas csatárt találni.Ő meg az és viszonylag jó.Fejem fogtam korábban mikor a jobb lábas csatár totojázott vagy ballal ellőtte a francba a labdát.Emlékszem amikor az fm10-ben találtam még a Feyenoordba egy ballábas, minőségi csatárt akkor szórta a gólokat meg az aszisztokat mert azon az oldalon egy jó bal láb kell. -
folytattuk a hagyományt és ismét kiestünk első körben hazai pályán a kupából, most a ZTE2 vert el:D
-
farferi #67557 Tényleg?Ezt még nagyon nem vettem észre.Akkor biztos azért sikerült.Malacom volt oszt pont.