104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kijelölöd a játékosokat a ctrl-t nyomva tartva, majd jobbos után squad/training/rest.
Vagy a training résznél assign all/rest. -
Vége a szezonnak :/ Sajnos egy ponttal elmaradtunk a rájátszást érő helyektől, de annyira nem vagyok elkeseredve, mert így egy sokkal erősebb csapatot rakhatok össze, és ha majd jövőre sikerül feljutni, nagyobb eséllyel bent is maradunk a PL-be. -
Hogy lehet pihenőnapokat kiadni edzésnél? -
KoniZTE #67675 Sziasztok. lenne egy kérdésem. leszedtem az fmhungary.huról a magyarositásst az fm10hez és azota nem indul el a játék. mi lehet a baj ? sürgös lenne ! ( ugy csináltam mindent ahogy leirtak ) -
Jó reggelt!
Na a régi asszisztens ment és egy jött. Mivel nem tudom mit kell nézni így csak hasra ütésre választottam egyet néztem a hírneve nemzeti és az értékei ne legyenek túl rosszak.
Ti mi alapján választotok asszisztenst? Tényleg esetleg valaki mesélhetne az edzőkről vagy a játékos figyelőkről esetleg a gyúrókról hisz ezek is a siker forrásai. -
Az meg hagyjan hogy ezert a penzert kapott volna 2-3 jo kis brazil sokkal jobb jatekost. -
Itsuki #67672 sajnosa játékba van 1 szánalmas bug. 2 beliczky gergő van... -
10-es szerelés szélre is necces :) Tipikusan az a védő, aki nem tud szerelni és sok szabadot kap az ellen miatta, vagy éppen nem tudja szerelni a csatárt és szépen otthagyják :D
Mindegy hány csillagos, bár ha 14-15-ig felmegy a szerelése, akkor jó lesz, ha meg nem...:)
-
Itsuki #67670 magyar u19nél crsh dump hiba jön elő,de csak ott,ugyérzem ennek a mentésnek löttek... kezdenem kell 1 uj gémet...:/ -
én nagyon nem vagyok belenyugodva a szar szerelési értékébe meg a viszonylag gyenge fizikális tulajdonságaiba.
az meg hogy a Madrid (a margitozást nem kommentálom) vinné, nem jelent sokat, mivel a nagycsapatok 10-20-30 millió euró értékben vásárolnak hulladék fiatalokat minden nyáron a játékban. a Barcánál például azt vettem észre, hogy rendre 3-4 kapust vesznek minden nyáron. -
az szép, rájátszás meglehet -
Hááát, nemrossz -
Las Palmas,Liga Adelante, a táv harmadánál
-
összes edzőm szerint maxos lesz a csávó most még csak 3,5 csillagos, meg hát csaknem viccből akarta leigazolni a Margit meg fél Európa, olcsóbbért meg nem adták mert 6,5 volt az értéke
-
miszka #67664
Eredeti a játékom, ezzel a hibával mit lehet kezdeni? -
én megnéztem a mentésemben, nem nagy cucc a csávó, maximum 3-4 milliót adtam volna érte, és max padra való. fiatalság ide, fiatalság oda :)
lökj egy képet róla, kíváncsi vagyok. -
már most jobb mint a hátvédeim és még sokat fejlődhet, ráadásul még csak 18 éves -
köszi
-
az 5. hely szép, de áruld el nekem hogy ez a varane hol ér közel 10 millió eurót? :) -
elég jó pénzt kaptam igazolni, fizukkal el is szálltam 350ezer 250 helyett:D
-
Egy kis kedvcsináló:
Alessandro Schöpf
Breno
Christian Brode
Diego Contento
Jacky Vogt
Khouma Babacar
Ozan Arikan
Paulo Henrique
René Adler
Toni Kroos -
Itt a legújabb full-time training. Az előzőtől annyiban különbözik, hogy a winger és striker picit "finomhangolva" lett.
g3 Full-time training
(tesztelve: 5 csillagos training facilities, mindegyik edzés min. 4 csillag, light workload)
Néhány jótanács a tréninghez:
-ha egy játékos unhappy vagy content-->rá kell pirítani, hogy keményebben edzzen
-meccsdömping esetén (pl. 3 naponta meccsek) havi 1-2 pihenőnap közvetlenül meccs után
-emellett nyugodtan használhatjuk az individual/position/preffered move egyéni edzéseket is (ajánlatos egyszerre csak az egyiket)
-az edzés intenzitását a match preparation-nel változtassátok. Leírom a két szélsőséget: ha 2-3 naponta jönnek a meccsek, hagyjátok very low/low-on, ha min. 7 nap szünet, az első napokban none, meccs előtt 1-3 nappal mehet low/average, vagy akár high is.
-a tutoring-ot is használjátok a fiataloknál -
technext #67656 Lejátszottam az eddigi legnehezebb sorozatomat.
az 5 meccs végeredménye
és amit titkon reméltem, de hogy ilyen szinten...
Chelsea visszavágó!
Egyszerűen hihetetlen eredmény. Tény hogy liga kupa és nem a legjobb csapatával állt ki a Ch., de akkor is le a kalappal a csapat előtt. Megvan a döntőbejutás és most már senki nem állíthat meg minket :). -
technext #67655 gratu :) én is hamarosan befejezem a 2. szezonom a Prestonnal -
végeztem a szezonnal
tavasszal nem ment annyira a csapatnak, még a BLre is odaérhettünk volna de becsúszott pár nem várt hazai döntetlen
Bogavac 2. lett a góllövőlistán, Freiburg menedzsere pedig év menedzsere lett előttem
kiváncsi vagyok mennyit kapok majd igazolni jövőre, de meg kéne erősíteni a csapatot EL-re
az meg hogy a Köln bajnok lett:D hát nem kicsit vicces, jövőre úgyis szarok lesznek sztem
-
karajjj #67653 burkoltan leoltott mindenkit :D -
*belépő -

Hatásos belép Itsuki! -
Neoncsoves #67650 köszi
-
ha jól megy az angol akkor ajánlom ezt elolvasni: pdf sok hasznos infó van a pdfekbe -
szélsőkre szoktam letámadást, csatárra ha egy szem van akkor szoktam szoros emberfogást, meg általában az irányítóra is emberfogást, és kemény szerelést mindegyikre -
Neoncsoves #67647 értem..
és milyen instrukciókat éri meg megadni? csatárokra gondolom szoros emberfogást és hogy figyeljék az erősebb lábát -
gyorsaság, védelmi vonal, szélesség, posztokon maximum meccs közben változtatok helyzettől függően, és az ellenfél kulcsjátékosaira adok külön instrukciókat meccs előtt -
Jó reggelt!
Huni mester grat ezt jól csináltad!
Egy kérdés mire jó a manager asszisztens? Most járt le a szerződése és nem tudom mi legyen vele. Nála mire kell figyelni, van valami értelme? -
Itsuki #67644 na amig kintvoltam németbe ez a topik kihalt,érdekes... grat mindenkinek:) -
Neoncsoves #67643 hogy alakítod az ellenfélhez? (gyorsaság, védelmi vonal magassága, stb? vagy az emberek posztját variálod?)
köszi a válaszokat -
20 forduló után így néz ki a tabella -
a pénzre nem kell figyelned, mivel nincs -vagy nagyon kevés van- belőle :DD
sokat kell böngészni a lejárt szerződésű játékosokat, illetve az átadón levők listáját, lehet találni olyan embereket, akik az adott szinten brutáljók.
és persze nem kell azt várni a játékosoktól, hogy 70 méteres sprint után lealázzák az ellenfelet :) -
én megpróbálok egy egyszerű de hatásos taktikát csinálni és mindig kicsit az ellenfélhez alakítani és használom minden meccsen az ellenfelekre az egyéni beállítást, fő szempont hogy a védelem stabil legyen mert nem játszhatok arra hogy majd Ronaldo ver 4 gólt és kész is, ezenkívül igazolok pár jó játékost akik alkotják a csapat gerincét, csak akkor van baj ha ők nem játszanak jól vagy lesérülnek, olyankor lehet sorban veszíteni a meccseket, bár remélem nem futok bele egy sérüléshullámba -
Neoncsoves #67639 olyan jó olvasni ezeket a sikereket, lehet kezdek egyet valami kiscsapattal én is :D
ha kiscsapattal vagy akkor mire kell főként figyelni (a pénzen kívül) ?