104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• gojoci
    Kijelölöd a játékosokat a ctrl-t nyomva tartva, majd jobbos után squad/training/rest.
    Vagy a training résznél assign all/rest.
  • penge96
    Vége a szezonnak :/ Sajnos egy ponttal elmaradtunk a rájátszást érő helyektől, de annyira nem vagyok elkeseredve, mert így egy sokkal erősebb csapatot rakhatok össze, és ha majd jövőre sikerül feljutni, nagyobb eséllyel bent is maradunk a PL-be.
  • penge96
    Hogy lehet pihenőnapokat kiadni edzésnél?
  • KoniZTE
    Sziasztok. lenne egy kérdésem. leszedtem az fmhungary.huról a magyarositásst az fm10hez és azota nem indul el a játék. mi lehet a baj ? sürgös lenne ! ( ugy csináltam mindent ahogy leirtak )
  • king82
    Jó reggelt!

Na a régi asszisztens ment és egy jött. Mivel nem tudom mit kell nézni így csak hasra ütésre választottam egyet néztem a hírneve nemzeti és az értékei ne legyenek túl rosszak.
    Ti mi alapján választotok asszisztenst? Tényleg esetleg valaki mesélhetne az edzőkről vagy a játékos figyelőkről esetleg a gyúrókról hisz ezek is a siker forrásai.
  • DONGUBA
    Az meg hagyjan hogy ezert a penzert kapott volna 2-3 jo kis brazil sokkal jobb jatekost.
  • Itsuki
    sajnosa játékba van 1 szánalmas bug. 2 beliczky gergő van...
  • Terminátor14
    10-es szerelés szélre is necces :) Tipikusan az a védő, aki nem tud szerelni és sok szabadot kap az ellen miatta, vagy éppen nem tudja szerelni a csatárt és szépen otthagyják :D

Mindegy hány csillagos, bár ha 14-15-ig felmegy a szerelése, akkor jó lesz, ha meg nem...:)
  • Itsuki
    magyar u19nél crsh dump hiba jön elő,de csak ott,ugyérzem ennek a mentésnek löttek... kezdenem kell 1 uj gémet...:/
  • Huni92
    én nagyon nem vagyok belenyugodva a szar szerelési értékébe meg a viszonylag gyenge fizikális tulajdonságaiba.
    az meg hogy a Madrid (a margitozást nem kommentálom) vinné, nem jelent sokat, mivel a nagycsapatok 10-20-30 millió euró értékben vásárolnak hulladék fiatalokat minden nyáron a játékban. a Barcánál például azt vettem észre, hogy rendre 3-4 kapust vesznek minden nyáron.
  • Ars3nal
    az szép, rájátszás meglehet
  • szabocsaba1983
    Hááát, nemrossz
  • szabocsaba1983
    Las Palmas,Liga Adelante, a táv harmadánál

• Ars3nal
    összes edzőm szerint maxos lesz a csávó most még csak 3,5 csillagos, meg hát csaknem viccből akarta leigazolni a Margit meg fél Európa, olcsóbbért meg nem adták mert 6,5 volt az értéke

• miszka

Eredeti a játékom, ezzel a hibával mit lehet kezdeni?
  • Huni92
    én megnéztem a mentésemben, nem nagy cucc a csávó, maximum 3-4 milliót adtam volna érte, és max padra való. fiatalság ide, fiatalság oda :)
    lökj egy képet róla, kíváncsi vagyok.
  • Ars3nal
    már most jobb mint a hátvédeim és még sokat fejlődhet, ráadásul még csak 18 éves
  • gabber_saviola
    köszi
  • Huni92
    az 5. hely szép, de áruld el nekem hogy ez a varane hol ér közel 10 millió eurót? :)
  • Ars3nal
    elég jó pénzt kaptam igazolni, fizukkal el is szálltam 350ezer 250 helyett:D

• gojoci
    Egy kis kedvcsináló:
    Alessandro Schöpf
    Breno
    Christian Brode
    Diego Contento
    Jacky Vogt
    Khouma Babacar
    Ozan Arikan
    Paulo Henrique
    René Adler
    Toni Kroos
  • gojoci
    Itt a legújabb full-time training. Az előzőtől annyiban különbözik, hogy a winger és striker picit "finomhangolva" lett.

g3 Full-time training
    (tesztelve: 5 csillagos training facilities, mindegyik edzés min. 4 csillag, light workload)

Néhány jótanács a tréninghez:
    -ha egy játékos unhappy vagy content-->rá kell pirítani, hogy keményebben edzzen
    -meccsdömping esetén (pl. 3 naponta meccsek) havi 1-2 pihenőnap közvetlenül meccs után
    -emellett nyugodtan használhatjuk az individual/position/preffered move egyéni edzéseket is (ajánlatos egyszerre csak az egyiket)
    -az edzés intenzitását a match preparation-nel változtassátok. Leírom a két szélsőséget: ha 2-3 naponta jönnek a meccsek, hagyjátok very low/low-on, ha min. 7 nap szünet, az első napokban none, meccs előtt 1-3 nappal mehet low/average, vagy akár high is.
    -a tutoring-ot is használjátok a fiataloknál
  • technext
    Lejátszottam az eddigi legnehezebb sorozatomat.

az 5 meccs végeredménye

és amit titkon reméltem, de hogy ilyen szinten...
    Chelsea visszavágó!

Egyszerűen hihetetlen eredmény. Tény hogy liga kupa és nem a legjobb csapatával állt ki a Ch., de akkor is le a kalappal a csapat előtt. Megvan a döntőbejutás és most már senki nem állíthat meg minket :).
  • technext
    gratu :) én is hamarosan befejezem a 2. szezonom a Prestonnal
  • Ars3nal
    végeztem a szezonnal
    tavasszal nem ment annyira a csapatnak, még a BLre is odaérhettünk volna de becsúszott pár nem várt hazai döntetlen
    Bogavac 2. lett a góllövőlistán, Freiburg menedzsere pedig év menedzsere lett előttem
    kiváncsi vagyok mennyit kapok majd igazolni jövőre, de meg kéne erősíteni a csapatot EL-re
    az meg hogy a Köln bajnok lett:D hát nem kicsit vicces, jövőre úgyis szarok lesznek sztem

• karajjj
    burkoltan leoltott mindenkit :D
  • zyndar
    *belépő
  • zyndar

Hatásos belép Itsuki!
  • Neoncsoves
    köszi
  • Ars3nal
    ha jól megy az angol akkor ajánlom ezt elolvasni: pdf sok hasznos infó van a pdfekbe
  • Ars3nal
    szélsőkre szoktam letámadást, csatárra ha egy szem van akkor szoktam szoros emberfogást, meg általában az irányítóra is emberfogást, és kemény szerelést mindegyikre
  • Neoncsoves
    értem..

és milyen instrukciókat éri meg megadni? csatárokra gondolom szoros emberfogást és hogy figyeljék az erősebb lábát
  • Ars3nal
    gyorsaság, védelmi vonal, szélesség, posztokon maximum meccs közben változtatok helyzettől függően, és az ellenfél kulcsjátékosaira adok külön instrukciókat meccs előtt
  • king82
    Jó reggelt!

Huni mester grat ezt jól csináltad!
    Egy kérdés mire jó a manager asszisztens? Most járt le a szerződése és nem tudom mi legyen vele. Nála mire kell figyelni, van valami értelme?
  • Itsuki
    na amig kintvoltam németbe ez a topik kihalt,érdekes... grat mindenkinek:)
  • Neoncsoves
    hogy alakítod az ellenfélhez? (gyorsaság, védelmi vonal magassága, stb? vagy az emberek posztját variálod?)

köszi a válaszokat
  • Huni92
    20 forduló után így néz ki a tabella
  • Huni92
    a pénzre nem kell figyelned, mivel nincs -vagy nagyon kevés van- belőle :DD
    sokat kell böngészni a lejárt szerződésű játékosokat, illetve az átadón levők listáját, lehet találni olyan embereket, akik az adott szinten brutáljók.
    és persze nem kell azt várni a játékosoktól, hogy 70 méteres sprint után lealázzák az ellenfelet :)
  • Ars3nal
    én megpróbálok egy egyszerű de hatásos taktikát csinálni és mindig kicsit az ellenfélhez alakítani és használom minden meccsen az ellenfelekre az egyéni beállítást, fő szempont hogy a védelem stabil legyen mert nem játszhatok arra hogy majd Ronaldo ver 4 gólt és kész is, ezenkívül igazolok pár jó játékost akik alkotják a csapat gerincét, csak akkor van baj ha ők nem játszanak jól vagy lesérülnek, olyankor lehet sorban veszíteni a meccseket, bár remélem nem futok bele egy sérüléshullámba
  • Neoncsoves
    olyan jó olvasni ezeket a sikereket, lehet kezdek egyet valami kiscsapattal én is :D

ha kiscsapattal vagy akkor mire kell főként figyelni (a pénzen kívül) ?