104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    nagy grat, főleg mivel ez a keret azért nem egy bajnoki címért küzdő keret lenne
  • Ars3nal
    nem kicsit durva eredmény

• farferi
    Értem, akkor viszont még nagyobb grat, mert 2 év alatt ilyen ütőképes csapatot összerakni még nehezebb.
  • technext
    A 2. osztályban kezdtük :) sajnos a gépem nem elég jó hogy 2nél több ligát töltsek be :/
  • farferi
    De ha a legújabb akkor hogy van a Preston ilyen magas osztályban?Vagy én vagyok lemaradva és a másodosztályban kezdted?Nem kötözködni akarok csak azt hittem valami negyed osztályú csapat.
  • technext
    Legújabb, én se értem hogy hogy megy ennyire a szekér, de örülök neki.
    Sose volt még ilyen csapatom :)
    Utoljára a cm03/04ben értem el ekkora sikereket az Espanyollal.
  • farferi
    Hát ez nem semmi.Grat.De melyik fm?Merthogy 2012-ben vagy csak.
  • technext
    szezon összefoglaló

Preston North End

2011/2012

Felkészülési meccsek / átigazolás:
    A tavalyi szezon után úgy éreztem, hogy nem kell új csapatot igazolni. Megfelelőek az emberek a PL-ben való helytállásra is (az elképzelésem egy biztos bentmaradás - középmezőny elhelyezkedés).
    Meglepődtem amikor 9 millió fontot kaptam átigazolásokra, de ha már megvolt elköltöttem.
    Legfőképp a cserepadot erősítettem meg. 1 kapus - 2 védő - 3 középpályás - 2 csatár
    Közülük ketten lettek kezdőjátékosok (Ruddy és Molinero).

A barátságos meccseken elért eredmény 6 győzelem 1 vereség. Elégedett voltam vele. Erőnlétileg is felkészültünk, és a csapatba is beépültek az újak.

Bajnokság:
    A kezdeti elvárásokkal ellentétben végül felértünk a csúcsra.
    A csapat hihetetlenül jól játszott végig. Nem voltak nagy forma ingadozások. A sérülések továbbra is elkerültek minket (persze volt 1-2 de nem számottévő)

A csapat alapjaiban támadó játékot próbált felmutatni ezt a bajnokságban szerzett 83 gól mutatja is. A védelmünk is ki tett magáért a 29 kapott góllal (de ezt jövőre megpróbáljuk 20 környékére csökkenteni).

Nem szívesen emelném ki senki teljesítményét, mert ezt tényleg 1 csapatként értük el. Remélem ezt a játékosaim is így gondolják, és nem fognak elszállni maguktól.

kis történelem: utoljára 1890ben nyert PL-t a csapat :)
    bajnoki meccsek 1 2

Liga kupa:
    Év elején úgy gondoltam, hogy talán lehet esélyünk elcsípni az egyik kupát, de amikor kisorsolták ellenem a Liverpoolt, elszomorodtam...de fölöslegesen. Nagyképűek voltak és a legjobb 11em ellen a B csapatukat küldték ki. Egy ötöst hagytam ott nekik.
    Az elődöntőben a Chelsea csapatával meccseltem. Idegenben nagyon jól tartottuk magunkat, de végül 2-0ra kikaptunk.
    Itt elfogyott a reményem. Képtelenségnek tartottam, hogy 3 gólt rúgjunk nekik, de MÉGIS :D.
    Látnotok kellett volna a meccset. Momentumuk se volt. Lefociztuk őjet és a harmadik 5-0át játszottuk a liga kupában ^^.

A döntőben az Aston Villát kaptuk (nagyon utáljuk egymást, meccs előtt is beszólogatott a menedzserük én meg vissza) és megnyertük simán. Ezzel elhódítva a történelemben először a Liga kupát ^^.

ligakupameccsek

FA kupa:
    Itt is jól szerepeltünk. a B csapatom leverte 2-1re a Man Utd-t és a Bristol Roverst. A nyolcaddöntőben legyőztük a Chelseat idegenben 2-1re. Megálljt sajnos az Aston Villa okozott..hazai pályán szenvedtünk vereséget.

Díjak:
    Év játékosa: 2. Bramdy - 3. mendy
    Év tehetsége: 1. Mayor - 2. Proctor
    Gólkirály: 1. Brandy 23 gól
    Év menedzsere: én :D

és végül a csapat bejelentette hogy 9500 férőhellyel kibővíik a stadiont. Ennek örülök :).

grat & hajrá mindenki :)
  • gabber_saviola
    http://fm2011graf.weboldala.net/

grafikai csomagok gabbertől

• Solt
    Tökéletes ez így...
  • MVB10
    FIGYELEM!

A kommentár fájlt töltse le és rakja fel mindenki újra (Les már kicserélte a tárhelyen a javított verzióra). Két eseménynél volt benne egy kisebb hiba, a meccs előtti kifagyások szinte biztos, hogy emiatt voltak. Akinél a csere után továbbra is lennének hibák, az majd írjon róla.
  • MVB10
    Azt, hogy a ragozás és a névelők normálisan jelenjenek meg, az SI oldhatná meg, ha befektetne néhány millát egy igényes saját kiadású lokalizáció elkészítésébe, ennek részeként le lehetne programoztatni, hogy a program értelmezze, mikor milyen ragnak vagy névelőnek kell szerepelnie.

A mi szerény lehetőségeinkkel kénytelenek vagyunk ezt a "maszkolásos", kicsillagozásos technikát alkalmazni.
  • penge96
    A magyarításban majd javítva lesz az, hogy a kötőjelek után a toldalékok egyik betűje *-ként jelenik meg? (Pl.: Miután 2-0-r*.... az Emirates stadion-b*n.)
  • miszka
    Valószínüleg szerintem az lehet a probléma, aki más xml fájlt is használ bekavarhat neki a két magyarításhoz szükséges xml fájl, nálam fent van a peccs és a magyarítás és ezeken kivül más xml fájlt nem használok és tökéletesen működik
  • MVB10
    A german.ltc szerintem stabil, inkább az adatbázis xml fájlokra.
  • Wright111
    Szia!
    Most pontosan milyen txt-re is gondolsz? :) a german-ra meg az adatbázisra?
  • MVB10
    A hiba behatárolásához, hátha a két xml valamelyike okozza a kifagyást: akinél ez előjött, próbáljon először csak az egyik, aztán csak a másik xml fájlt aktiválva játékot indítani, végül pedig mindkettőt kihagyva. Kíváncsi vagyok a teszt eredményére.
  • technext
    nekem semmi extra nincs fenn, csak a 2 eddigi patch + a magyarosítás
    tökéletesen működik, nem kellett újat kezdeni se :)
  • Wright111
    újat kezdtem így is kifagy :( pont akkor miután kiválasztottam keretet és mennék tovább akkor kilép de semmi hibaüzenet semmi
  • Terminátor14
    Én ha nagy csapattal tolom, akkor mindig hozok 6-8 tehetséget is, pénz van végülis, és ha csak 2 érik be, már akkor is nagyon jól járok :)

Lehetőleg kölcsönbe kell őket küldeni, hogy jobban fejlődjenek.
    De pl most a Pool-lal találtam egy 17 éves középső védőt, aki majdhogynem kezdő lehetne már most is, ő pados és sokat játszatom csereként :)
  • CarterScott
    Hello!

Csak kíváncsiságból felteszek egy kérdést:

Biztos vagyok benne, hogy a kezdetekben (mikor vki elkezdte az FM/CM-et) mindenki letolt néhány szezont vmi nagy csapattal. Gondolok itt Chelsea, Real Madrid, Barcelona stb.
    A kérdés a következő: ti hogyan kezeltétek az U18-as és a tartalékcsapatot? Pl. ha elég sok selejt van, gondolom eladjátok, de egyből fel is töltitek tehetségesebb játékosokkal? Én úgy gondolom, hogy hozok jópár 18 év alatti tehetségesebb játékosokat az U18-as keretbe, és néhány jobbat (pl. Babacar, Yanogo) a tartalékcsapatba.
    Szerintetek jó ötlet?

Mármint persze ha egy nagyon fiatal játékos több szezont eltölt egy klubban, akkor az "ott nevelkedik", és kellenek az ilyen játékosok pl. a BL-be stb. Tehét ez pozitívum...
  • penge96
    Kezdj újat.
  • Wright111
    Nekem teljesen "szűz" játéknál is kifagy :(
  • MVB10
    Az adatbázis magyarítás csak új játék kezdése esetén működik, tulajdonképpen itt is egy adatbázis módosításról (editor data xml fájl) van szó.

A program kiakadása nálam is előfordul, bár én a túl sok elindított ligára / feltett kiegészítő (plusz liga aktiváló) xml fájlokra gyanakodtam. Ha kevesebb ilyet indítok, akkor mintha ritkább lenne, vagy eltűnne a kifagyás. Majd ránézünk, mitől lehet.
  • penge96
    Valóban, megnéztem, új játékkal már működik.
  • Terminátor14
    Igen, az adatbázis magyarítása az ország/csapat/liganeveket takarja, és német lesz, ha felrakod a szövegek magyarítását az adatbázis magyarítása nélkül.
  • penge96
    Mondjuk meccs töltésnél nekem is kifagy, de valszeg újat kell kezdeni, ha meg nem, akkor úgyis orvosolva lesz
  • penge96
    Egyébként még így, hogy csak 80%os is, nagyon minőségi magyarítás!
  • Huni92
    Heyho!
    Látom voltak szép szaftos viták, kár, hogy kimaradtam belőle, pedig lett volna hozzáfűznivalóm :D Most meg nincs időm leírni.
    Gratula a gyors magyarításhoz, bár én nem használom, sokaknak ez az egyetlen út a játékhoz :)
    Továbbá pedig gratulálok az elért eredményekhez mindenkinek

Az a Beira-Mar vs Odd meccs bazdmeg, epic. o_O

A végére pedig egy kis infót hoztam az online játékot is kipróbálóknak:
    Innen is érkezett az évek alatt néhány játékos, akik közül többen is jelentős eredményeket értek el az évek során az online játék terén, ezért két cikket hoztam nektek :)
    Elindult a magyar online FM 1vs1 bajnokság
    Útmutató az online játékhoz

Különösebb "reklámszöveg" nélkül azt tudom mondani, hogy gyertek, próbáljátok ki. Ha kérdésetek van, abban szívesen segítünk.

Azt meg csak remélni tudom, hogy Karesz nem minősíti ezt reklámnak, és megúszom az ejnye-bejnyét :D
  • gabber_saviola
    Ezek szerint a Németet írják át Magyarra, és amég nem 100%, addig a fennmaradó még Német.
  • penge96
    Az adatbázis magyarítás mit takar pontosan?
    Azt, hogy pl.: a "Világ" alatt az országok nagyrésze németül van?
  • Wright111
    Hali!
    Nem tudod mi lehet hogy miután magyarosítok kilép a játék meccs betöltés közben, más nyelveknél nem csinálja :(
  • Darthmushroom
    80% magyarosítás kiadva:
    http://huncm.freeweb.hu/
  • Janika114
    Hali!
    Mint írtam nem rég a Feyenoordal kezdtem egy karriert, sok fiatal, kevés pénz.
    Bár a felkészülési időszakot a barátságos meccseket általában az aszisztensre bízom, most úgy döntöttem mindent én csinálok.
    Igazolásaimat inkább kiegészítő embereknek hoztam a csatárokat leszámítva, De Cler-t nem akartam eladni, de muszáj volt a hatalmas fizuja miatt. Több igazolást nem tervezek.
    Felkészülés jól ment minden meccset nyertem bár nem volt nehéz, Franco mindig betalált. Elkezdődött szezon első meccsem egy bug miatt lett iksz, ezt másik topikba linkeltem is, jött a AZ elleni meccs hátul sok sérülésem volt bár csak oár naposak de így is gyengék voltunk sima vereség, biztató játékkal, és akkor jött az Ajax elleni meccs, már meccs előtt több sebből véreztünk és már az 5ik percben vezettek, hamar kaptam egy pirosat is, hát nem sok jót vártam, de Rensing bravurjai, és Smolov csodás szolója utána meg lett az iksz, de még szinte nyerhettünk is volna. VS Ajax
    Felkészülés, meccsek
    Szóval nem kezdődött vmi jól a szezon de mégis bizakodok, játék képe tetszik, csak nem volt szerencsénk, Euro liga selejtező se lesz könnyű. Majd még jelentkezek!
    Meg vki nem tudja h ha felteszem a magyarosítást, akkor az országok meg egy két dolog miért német? Azt hittem azért mert nem kezdtem új játékot, de vki azt írta h ő se kezdett és nincs ilyen gondja. köszi
  • gabber_saviola
    köszi a segítséget, már nem kell.
  • gabber_saviola
    valaki gyorsban megmondaná a psv id-jét? köszi
  • Ars3nal
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    HOGY BASZNÁ MEG A TETVES KURVA ANYJÁT EZ A GECIS SZAR GÉP

első meccsen kamutizenegyessel kapunk ki most meg... a tiziknél ráadásul mindkettő kapufa volt amit kihagytunk

• Wright111
    sziasztok!

Az miért lehet hogy megcsinálom a magyarítást és mikor kezdődne a meccs kilép a játék, semmilyen hiba üzenet semmi...., csináljam meg amit a crash dump-ra javasoltok?? Amúgy bejön a játék, Man City-vel nyomom ha sikerül meg csinálni a magyarítást tolok pár képet az eredményekről.
  • technext
    nagy grat :) ha bírná a gépem én is a Weston-Super-Mare csapattal indultam volna (alap FM-ben a legalsó osztály, leggyengébb csapata :))
  • karajjj
    jó a tavalyi is a idai játékhoz