104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Mostanában egyre többször jelentkezik :( -
Szerintetek az lehetséges, hogy a magyarításhoz mellékelt NB3 miatt jelentkezik néha a crash dump error? -
farferi #67924 Ne rinyáljtok mert aztán az okosok beszólnak. -
Lancelot1983 #67923 Sziasztok!
2010-hez lenne pár kérdésem:
Van köztetek olyan, aki az olasz 8. a spanyol 6. ligában kezdett? és első évben feljuttatta a csapatát? Itt főleg amatőr csapatok vannak és nem nagyon van pénz igazolásra meg semmire és csak nagyon gyenge focisták akarnak jönni, ilyen fél csillagosak:)
Japán bajnokságban valahogy az információt vagy a csapat történelmét meg lehet jeleníteni?
Előre is kösz. -
Neoncsoves #67922 Teljesen szét van esve a Madridom, idegenben megverem 1-2re az Atletico Madridot, majd utána idegenben kikapok a Betistől 1-0ra egy öngóllal
-
Janika114 #67921 Hali!
Reading 2011/12
Szóval miutána ott hagytam a Feyenoordot, eljöttem a Readinghez, mint írtam keret nem volt vmi erős, de nem is rossz, volt pár kiemelkedő játékosom, 12. helyen vettem át csapatot olyan 8 pontal voltam lemaradva elsőtöl, mután 5 meccsből 4et nyertem úgy gondoltam h akár a feljutás is meglehet simán főleg h januárba igazoltam párat: Igazolások
Hát nem így volt, vissza estem nagyon, szezon végére, viszont megint belejöttem és rájátszás meglett, kicsit agódtam mert a gól vágom Church a szezon vége fele már nem rugdosta a gólokat, de legjobbkor tért vissza: Playoff döntő Church gólkirály is lett 36 góllal.
Sajnis legjobb védőm Mills nem hosszabított velem, még tárgyalni se akart, lecseréltem egész keretet szinte az első osztályra. Erről majd legközelebb :D
-
farferi #67920 Imádom a szurkolók visszajelzéseit.Döntetlent játszunk idegenben a Hamburggal és elégedetlenek.Röhej. -
Ha majd kész lesz :) -
Köszi Karesz. -
Egybe? :ddd
Még a negyedénél sem tartok a csomagomnak. -
karajjj #67916 na a végén csak a Samp lett a kiválasztott, egy fillér nincs igazolni, viszont Cassano még itt van, elzavartam kölcsönbe a Barcához 5 millió euróért -
karajjj #67915 -
igenis büszke vagyok az Európa Liga győztes Győri ETOmra
sok a magyar :D
http://noob.hu/2010/12/11/eto.2015.jpg
-
Köszönöm!
(Azért nem semmi, hogy menny segítőkész ember van ezen a fórumon :)) -
karajjj #67912 grafikai beállításoknál tudod átállítani, csak vedd ki a pipát a grafikus értékek mutatása mellől és máris számok lesznek -
preferences - display&sound - show graphical attributes in profile elöl vedd ki a pipát. -
Egyébként gyakran látom a képeiteken, hogy mikor a játékosok profiljait mutatjátok, akkor a tulajdonságaikat számok jelölik. Nah, nekem viszont mindent grafikonok mutatnak, és nem tudom hol lehet átállítani.:/ Vagy valamit benéztem?:D -
Jó játékos
-
Janika114 #67908 Ne is említsd a nevét, akkora gólt rugott nekem h na, és ki is kaptam :D -
Nálam Liam Lawrence eddig egyszer hibázott, a 6-8 alkalomból... -
Neoncsoves #67906 attól függ ki rúgja... :) 5ből max 1, a legrosszabb eddig 3 volt.
-
Zsil #67905 okés,de sok a baki nagyon azért.....hány buntetö marad ki nalatok atlagban? -
Neoncsoves #67904 igen ez így van, nem hiszem hogy te mindig 100(vagy 110) százalékosan teljesítesz :) -
Zsil #67903 a hiszti jogos,ujratöltöm,csont ugyanazzal a taktikaval nyerem meg 3 nullra,amivel kikaptam 4 o ra elötte?????akkor? ez igy rendben van sztetek? -
Solt #67902 Soha nem fogom megérteni ezeket a hiszti rohamokat... -
pinnacle #67901 1 hsz-be mehet a rinya, nem kell 255 hsz-t szétcseszni vele.
Tartsd magad az utolsó hsz-hez, töröld és felejtsd el a játékot. -
Zsil #67896 ijra es ujra ra kell jönnöm hogy az uj egy FOS......barmit csinalok vereseg,lehetek akarkivel...akarmilyen taktikaval........1o buntetöböl 2 megy be,barki rugja,meccsebkent van 6 kapufam,persze minden bepattan neki......undorodom -
Zsoze19 #67895 Pedig a játék azt írja, hogy a kapusok 30-35 között nyujtsák teljesítményük legjavát......
De két ilyen kiválló kvalitásu játékos nem kell 1 csapatba.....Szvsz.. -
Neoncsoves #67894 Neuer leigazolása a Madridba a 31 éves Casillas helyére mennyire volt hülyeség? (Casillas utóbbi időben sokat hibázott, ezért gondoltam úgy, hogy talán kezd öreg lenni). -
azt szeretném kérdezni hogy ti melyik edzéstervet hasznnáljátok mert már csináltak elég sokat amiket lelehet tölteni. Tug's véletlenül nincs 11-re? vagy melyik a legjobb edzésterv ami neten van? -
probálkozz a Wigannel, most én is meg haverom is azzal szenvedünk:D kevés pénz,átlagos keret. hát eddig 3bajnokin 2vereség 1döntetlenem van:D -
Kevesen játszanak a franciákkal, talán próbálkozz ott:) Legközelebb énis vmi franciával kezdek. -
karajjj #67890 megjött a kedvem az fm-hez, végre van rá egy kis időm, csak nem tudom, hogy kivel kezdjek most :D bár lehet, hogy a Samp lesz a kiválasztott -
Köszi! :) -
a windowsban a képernyőfelbontást állítsa át 1280*1024-re, aztán mennie kell. utána visszaállíthatja. -
Jah és még valami: Gabber, nem akarod majd egybe felrakni az összes logodat? Persze, csak ha van kedved. -
Valaki tud segíteni abban, hogy miért nem lehet beállítani a felbontást "Ablak" módra? Nekem működik, viszont a barátomnak nem sikerül:/ Pedig full úgy néznek ki a beállításaim mint nekem. -
Ok isten vagy----rakattantam ezekra most nagyon..erdekes eddig soha egyik verzioban se raktam be ilyet de ez mestermunka szamomra. -
karajjj #67884 -
Köszi Guba. Kövi az Olasz lesz, aztán utána jön az Angol.