104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• penge96
    Mostanában egyre többször jelentkezik :(
  • penge96
    Szerintetek az lehetséges, hogy a magyarításhoz mellékelt NB3 miatt jelentkezik néha a crash dump error?
  • farferi
    Ne rinyáljtok mert aztán az okosok beszólnak.
  • Lancelot1983
    Sziasztok!

2010-hez lenne pár kérdésem:

Van köztetek olyan, aki az olasz 8. a spanyol 6. ligában kezdett? és első évben feljuttatta a csapatát? Itt főleg amatőr csapatok vannak és nem nagyon van pénz igazolásra meg semmire és csak nagyon gyenge focisták akarnak jönni, ilyen fél csillagosak:)

Japán bajnokságban valahogy az információt vagy a csapat történelmét meg lehet jeleníteni?

Előre is kösz.
  • Neoncsoves
    Teljesen szét van esve a Madridom, idegenben megverem 1-2re az Atletico Madridot, majd utána idegenben kikapok a Betistől 1-0ra egy öngóllal
  • Janika114
    Hali!

Reading 2011/12
    Szóval miutána ott hagytam a Feyenoordot, eljöttem a Readinghez, mint írtam keret nem volt vmi erős, de nem is rossz, volt pár kiemelkedő játékosom, 12. helyen vettem át csapatot olyan 8 pontal voltam lemaradva elsőtöl, mután 5 meccsből 4et nyertem úgy gondoltam h akár a feljutás is meglehet simán főleg h januárba igazoltam párat: Igazolások
    Hát nem így volt, vissza estem nagyon, szezon végére, viszont megint belejöttem és rájátszás meglett, kicsit agódtam mert a gól vágom Church a szezon vége fele már nem rugdosta a gólokat, de legjobbkor tért vissza: Playoff döntő Church gólkirály is lett 36 góllal.
    Sajnis legjobb védőm Mills nem hosszabított velem, még tárgyalni se akart, lecseréltem egész keretet szinte az első osztályra. Erről majd legközelebb :D
  • farferi
    Imádom a szurkolók visszajelzéseit.Döntetlent játszunk idegenben a Hamburggal és elégedetlenek.Röhej.
  • penge96
    Ha majd kész lesz :)
  • gabber_saviola
    Köszi Karesz.
  • gabber_saviola
    Egybe? :ddd
    Még a negyedénél sem tartok a csomagomnak.
  • karajjj
    na a végén csak a Samp lett a kiválasztott, egy fillér nincs igazolni, viszont Cassano még itt van, elzavartam kölcsönbe a Barcához 5 millió euróért
  • karajjj
  • BBeno2
    igenis büszke vagyok az Európa Liga győztes Győri ETOmra

sok a magyar :D

http://noob.hu/2010/12/11/eto.2015.jpg
  • penge96
    Köszönöm!
    (Azért nem semmi, hogy menny segítőkész ember van ezen a fórumon :))
  • karajjj
    grafikai beállításoknál tudod átállítani, csak vedd ki a pipát a grafikus értékek mutatása mellől és máris számok lesznek
  • Huni92
    preferences - display&sound - show graphical attributes in profile elöl vedd ki a pipát.
  • penge96
    Egyébként gyakran látom a képeiteken, hogy mikor a játékosok profiljait mutatjátok, akkor a tulajdonságaikat számok jelölik. Nah, nekem viszont mindent grafikonok mutatnak, és nem tudom hol lehet átállítani.:/ Vagy valamit benéztem?:D
  • penge96
    Jó játékos
  • Janika114
    Ne is említsd a nevét, akkora gólt rugott nekem h na, és ki is kaptam :D
  • penge96
    Nálam Liam Lawrence eddig egyszer hibázott, a 6-8 alkalomból...
  • Neoncsoves
    attól függ ki rúgja... :) 5ből max 1, a legrosszabb eddig 3 volt.
  • Zsil
    okés,de sok a baki nagyon azért.....hány buntetö marad ki nalatok atlagban?
  • Neoncsoves
    igen ez így van, nem hiszem hogy te mindig 100(vagy 110) százalékosan teljesítesz :)
  • Zsil
    a hiszti jogos,ujratöltöm,csont ugyanazzal a taktikaval nyerem meg 3 nullra,amivel kikaptam 4 o ra elötte?????akkor? ez igy rendben van sztetek?
  • Solt
    Soha nem fogom megérteni ezeket a hiszti rohamokat...
  • pinnacle
    1 hsz-be mehet a rinya, nem kell 255 hsz-t szétcseszni vele.
    Tartsd magad az utolsó hsz-hez, töröld és felejtsd el a játékot.
  • Zsil
    ijra es ujra ra kell jönnöm hogy az uj egy FOS......barmit csinalok vereseg,lehetek akarkivel...akarmilyen taktikaval........1o buntetöböl 2 megy be,barki rugja,meccsebkent van 6 kapufam,persze minden bepattan neki......undorodom
  • Zsoze19
    Pedig a játék azt írja, hogy a kapusok 30-35 között nyujtsák teljesítményük legjavát......
    De két ilyen kiválló kvalitásu játékos nem kell 1 csapatba.....Szvsz..
  • Neoncsoves
    Neuer leigazolása a Madridba a 31 éves Casillas helyére mennyire volt hülyeség? (Casillas utóbbi időben sokat hibázott, ezért gondoltam úgy, hogy talán kezd öreg lenni).
  • BBeno2
    azt szeretném kérdezni hogy ti melyik edzéstervet hasznnáljátok mert már csináltak elég sokat amiket lelehet tölteni. Tug's véletlenül nincs 11-re? vagy melyik a legjobb edzésterv ami neten van?
  • Darthmushroom
    probálkozz a Wigannel, most én is meg haverom is azzal szenvedünk:D kevés pénz,átlagos keret. hát eddig 3bajnokin 2vereség 1döntetlenem van:D
  • Nightwish006
    Kevesen játszanak a franciákkal, talán próbálkozz ott:) Legközelebb énis vmi franciával kezdek.
  • karajjj
    megjött a kedvem az fm-hez, végre van rá egy kis időm, csak nem tudom, hogy kivel kezdjek most :D bár lehet, hogy a Samp lesz a kiválasztott
  • penge96
    Köszi! :)
  • Huni92
    a windowsban a képernyőfelbontást állítsa át 1280*1024-re, aztán mennie kell. utána visszaállíthatja.
  • penge96
    Jah és még valami: Gabber, nem akarod majd egybe felrakni az összes logodat? Persze, csak ha van kedved.
  • penge96
    Valaki tud segíteni abban, hogy miért nem lehet beállítani a felbontást "Ablak" módra? Nekem működik, viszont a barátomnak nem sikerül:/ Pedig full úgy néznek ki a beállításaim mint nekem.
  • DONGUBA
    Ok isten vagy----rakattantam ezekra most nagyon..erdekes eddig soha egyik verzioban se raktam be ilyet de ez mestermunka szamomra.
  • karajjj
  • gabber_saviola
    Köszi Guba. Kövi az Olasz lesz, aztán utána jön az Angol.