104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    1.szezon vége:

hát mivel 2011t egy 7meccses nyeretlenségi sorozattal kezdtük ennyire telt de így is elégedett vagyok a csapattal. talán ha nincs Rodallega hosszú sérülése többre vittük volna.kapott gólok számával nem vagyok elégedett mert ez nagyon sok. 2.lettem ezzel az eredménnyel az év manageri címnél.
  • Aragorn10
    Nem kicsit alázott a csapat :):)
  • Utley
    Semmi játékost nem írtam be,csak 1 edzőt.A legnagyobb Olasz csapat egy emblematikus figuráját :) Francesco Flachi lett a segédem :D
  • karajjj
    aztán majd tessék írni az összefoglalót... :D

játékosokat raktál bele? vagy nem volt egy se a kezdésnél?
  • penge96
    Ja
  • Utley
    ráléptem a csalás útjára,mert létrehoztam az editorba a Cittá di Corleone csapatát és a létszámhiányos Serie D I csoportjába be is soroltam :)
    Célom a játék élvezete :D
    Grat mindenkinek a szép eredményekhez!
  • penge96
    Kis gól!
  • Ars3nal
    vége a szezonnak, sikerült megnyerni a bajnokságot, jövőre viszont komolyan meg kell erősíteni a csapatot, csak a kapusposzton állunk jól pillanatnyilag

• MrIncredible
    Srácok az új peccsel gond nélkül elindul?
  • penge96
    Ja, hát engem sem igazán érdekel:)
  • Aragorn10
    Ja bocs, hogy alternatívval sem hát ez van :)
  • Aragorn10
    A régi patch-el sem volt még magyar de valószínűleg az alternatív kommentár-t kéne felrakni de én nem foglalkoztam ezzel mert nem érdekel a meccs közbeni magyar kommentár csak a kezelőfelület a lényeg :)
  • Ars3nal
    megvolt a kupameccs, kiestünk 1-0val de ennek ellenére jól játszott a csapat és bőven túlteljesítettük az elvárásokat

5millió körüli összeggel nőtt az egyenleg, ennek meg külön örülök

• penge96
    Mondjuk a kommentátor nem magyar (alternatívval se) de ez valszeg az új patch miatt. Igazából nem nagyon érdekel, fő hogy megy a játék
  • Aragorn10
    Szívesen :):)
  • penge96
    Ííííí és még mindig nem kaptam hibaüzit :D
  • penge96
    Nah, úgylátszik működik... erre nem is gondoltam. (kop kop kop) Köszi mégegyszer!:)
  • Janika114
    Megint csak grat neked. Nekem meg megszakadt jó sorozatom, Mu ellen sima 2-0 nekik, egy helyzetem volt csak, Federici-nek köszönhetem h nem lett vagy 5-0 :(
  • karajjj
    van RTE, az működik gond nélkül
  • Ars3nal
    19 meccs után négy ponttal vezetjük a bajnokságot

kupában bennvagyunk a négy között!
    Hoffenheimet fogadtuk, nagyot küzdött a csapat, 92.percben megnyerhettük volna a meccset de kivágták a labdát a gólvonalról így kezdődött a hosszabbítás
    első 15 percben volt itt-ott pár helyzet, második 15 percre leszűkítettem a terepet és csak húztuk az időt, ez bejött mert helyzet nem volt a hátralévő időben egyik oldalon sem
    tizenegyesekre becseréltem a cserekapusomat is mert kapussal szoktam lövetni, ismét belőtte mindkét kapusom, Wessels(most igazoltam) pedig kettőt is megfogott így bennvagyunk az elődöntőben

elődöntőben a Stuttgartot fogadjuk, jó lenne döntőzni de nem hiszem hogy fogunk, meg egyébként is már vagy 3 millió befolyt a kupa miatt a klubhoz szóval elégedett vagyok a csapattal

• farferi
    Nekem is ez volt, választ nem kaptam.De nem is kell, elveszi a figyelők varázsát.
  • szabocsaba1983
    Hy!

Fm assistant11 hogy mükszik? Fut a gém, de nem tölt be az assistant? Tudjátok, mi a hiba?
  • Janika114
    10 mérkőzés óta veretlen vagyok a Readingel, Boro elleni győzelem, cserevédő sorral 10 emberrel, úgy h középpályásom lett a hátvéd, külön meglepetés volt, bár el voltam tiltva szal nem enyém az érdem. Most jön a MU, szinte esélyesnek érzem magam :D
  • penge96
    Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz játék közben
  • penge96
    Hát basszus működik, kösz!
  • Huni92
    csinálj egy töredezettségmentesítést a gépeden, talán megoldódik.
  • Aragorn10
    Nálam ez volt a gond. Viszont én az adatbázis magyarosítást nem raktam fel csak a kezelőfelület és a kommentár került nálam fel és akkor nem fagyogatott.
  • penge96
    Fent volt eddig is, de megnézem mégegyszer
  • penge96
    Megpróbálom a reinstallt, és ha kapok mégegy crash dumpot végleg törlöm...
  • Aragorn10
    Rakd fel a magyar nyelvű kommentárt is akkor nem crash-el.
  • penge96
    Aha, kösz.

Töröltem a magyarítást, ígyis crash dumpot kapok új játék kezdésénél. Nah ilyenkor mi van?
  • karajjj
    az csak azt jelenti, hogy oroszorszgában nem vállalhatsz munkát
  • penge96
    Kérdés visszavonva, mostmár új játék töltésénél is crash dumpot kapok, valszeg ennyi volt számomra az FM
  • farferi
    Igaz, hogy csak edző meccs de azért durva.Ha tartanák a formájukat talán a bajnokok ligájában is lenne sikerélményem.Előző meccsen a Nancyt hattal verte a csapat, tehát nem fellángolás,remélem.
  • penge96
    Lehet egy hülye kérdésem? Ha én pl nem kapcsolom be a játék elején az orosz bajnokságot, akkor a Bl-ben mondjuk már nem is játszhatok ELLENÜK?
  • karajjj
    kezdtem örülni, hogy hosszabbítás után kiharcoltam a bl csoportkört az ajax ellen, hát eddig tartott... :D

• penge96
    Mondjuk, a magyarítás előtt 1,5 szezon után egyáltalán nem volt crash :/
  • penge96
    Na, nekem még mindig crash dumpolt a game, szal kezdtem egy újat 8 ligával 18 helyett (xD) és nem adtam hozzá egy plusz ligát sem. (costum)
  • karajjj
    hétvégén kezdtem a játékot és még csak most értem az átig szezon végére, de asszem jól sikerült (azt megjegyezném, hogy a sampnál az eladott játékosok árának csak a felét adják vissza igazolni)

• penge96
    Csak a crashes részt?
    -Javítva a meccs előtti hírek stb.-k betöltésénél a crash
    -Hogyha egy játékos menedzser el van tiltva az akkor előforduló crash javítva
    -A szerkesztett ligák díjainál előforduló crash javítva
    -Javítva a feldolgozásnál a crash, ha egy olyan staff tagot tölt a játék akinél nincs beállítva a nemzetiség
    - -''-... ha egy játékosnak nincs csapata
    -Ha törlünk egy játékost a rövidített listáról

De még egy valag dolgot javít, csak nem ilyen crashes dolgokat