104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
1.szezon vége:
hát mivel 2011t egy 7meccses nyeretlenségi sorozattal kezdtük ennyire telt de így is elégedett vagyok a csapattal. talán ha nincs Rodallega hosszú sérülése többre vittük volna.kapott gólok számával nem vagyok elégedett mert ez nagyon sok. 2.lettem ezzel az eredménnyel az év manageri címnél. -
Nem kicsit alázott a csapat :):)
-
Utley #68047 Semmi játékost nem írtam be,csak 1 edzőt.A legnagyobb Olasz csapat egy emblematikus figuráját :) Francesco Flachi lett a segédem :D -
karajjj #68046 aztán majd tessék írni az összefoglalót... :D
játékosokat raktál bele? vagy nem volt egy se a kezdésnél? -
Ja -
Utley #68044 ráléptem a csalás útjára,mert létrehoztam az editorba a Cittá di Corleone csapatát és a létszámhiányos Serie D I csoportjába be is soroltam :)
Célom a játék élvezete :D
Grat mindenkinek a szép eredményekhez!
-
Kis gól! -
vége a szezonnak, sikerült megnyerni a bajnokságot, jövőre viszont komolyan meg kell erősíteni a csapatot, csak a kapusposzton állunk jól pillanatnyilag
-
Srácok az új peccsel gond nélkül elindul? -
Ja, hát engem sem igazán érdekel:) -
Ja bocs, hogy alternatívval sem hát ez van :) -
A régi patch-el sem volt még magyar de valószínűleg az alternatív kommentár-t kéne felrakni de én nem foglalkoztam ezzel mert nem érdekel a meccs közbeni magyar kommentár csak a kezelőfelület a lényeg :) -
megvolt a kupameccs, kiestünk 1-0val de ennek ellenére jól játszott a csapat és bőven túlteljesítettük az elvárásokat
5millió körüli összeggel nőtt az egyenleg, ennek meg külön örülök
-
Mondjuk a kommentátor nem magyar (alternatívval se) de ez valszeg az új patch miatt. Igazából nem nagyon érdekel, fő hogy megy a játék -
Szívesen :):) -
Ííííí és még mindig nem kaptam hibaüzit :D -
Nah, úgylátszik működik... erre nem is gondoltam. (kop kop kop) Köszi mégegyszer!:) -
Janika114 #68029 Megint csak grat neked. Nekem meg megszakadt jó sorozatom, Mu ellen sima 2-0 nekik, egy helyzetem volt csak, Federici-nek köszönhetem h nem lett vagy 5-0 :( -
karajjj #68028 van RTE, az működik gond nélkül -
19 meccs után négy ponttal vezetjük a bajnokságot
kupában bennvagyunk a négy között!
Hoffenheimet fogadtuk, nagyot küzdött a csapat, 92.percben megnyerhettük volna a meccset de kivágták a labdát a gólvonalról így kezdődött a hosszabbítás
első 15 percben volt itt-ott pár helyzet, második 15 percre leszűkítettem a terepet és csak húztuk az időt, ez bejött mert helyzet nem volt a hátralévő időben egyik oldalon sem
tizenegyesekre becseréltem a cserekapusomat is mert kapussal szoktam lövetni, ismét belőtte mindkét kapusom, Wessels(most igazoltam) pedig kettőt is megfogott így bennvagyunk az elődöntőben
elődöntőben a Stuttgartot fogadjuk, jó lenne döntőzni de nem hiszem hogy fogunk, meg egyébként is már vagy 3 millió befolyt a kupa miatt a klubhoz szóval elégedett vagyok a csapattal
-
farferi #68026 Nekem is ez volt, választ nem kaptam.De nem is kell, elveszi a figyelők varázsát. -
Hy!
Fm assistant11 hogy mükszik? Fut a gém, de nem tölt be az assistant? Tudjátok, mi a hiba? -
Janika114 #68024 10 mérkőzés óta veretlen vagyok a Readingel, Boro elleni győzelem, cserevédő sorral 10 emberrel, úgy h középpályásom lett a hátvéd, külön meglepetés volt, bár el voltam tiltva szal nem enyém az érdem. Most jön a MU, szinte esélyesnek érzem magam :D -
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz játék közben -
Hát basszus működik, kösz! -
csinálj egy töredezettségmentesítést a gépeden, talán megoldódik. -
Nálam ez volt a gond. Viszont én az adatbázis magyarosítást nem raktam fel csak a kezelőfelület és a kommentár került nálam fel és akkor nem fagyogatott. -
Fent volt eddig is, de megnézem mégegyszer -
Megpróbálom a reinstallt, és ha kapok mégegy crash dumpot végleg törlöm... -
Rakd fel a magyar nyelvű kommentárt is akkor nem crash-el. -
Aha, kösz.
Töröltem a magyarítást, ígyis crash dumpot kapok új játék kezdésénél. Nah ilyenkor mi van? -
karajjj #68015 az csak azt jelenti, hogy oroszorszgában nem vállalhatsz munkát -
Kérdés visszavonva, mostmár új játék töltésénél is crash dumpot kapok, valszeg ennyi volt számomra az FM -
farferi #68013 Igaz, hogy csak edző meccs de azért durva.Ha tartanák a formájukat talán a bajnokok ligájában is lenne sikerélményem.Előző meccsen a Nancyt hattal verte a csapat, tehát nem fellángolás,remélem.
-
Lehet egy hülye kérdésem? Ha én pl nem kapcsolom be a játék elején az orosz bajnokságot, akkor a Bl-ben mondjuk már nem is játszhatok ELLENÜK? -
karajjj #68011 kezdtem örülni, hogy hosszabbítás után kiharcoltam a bl csoportkört az ajax ellen, hát eddig tartott... :D
-
Mondjuk, a magyarítás előtt 1,5 szezon után egyáltalán nem volt crash :/ -
Na, nekem még mindig crash dumpolt a game, szal kezdtem egy újat 8 ligával 18 helyett (xD) és nem adtam hozzá egy plusz ligát sem. (costum) -
karajjj #68008 hétvégén kezdtem a játékot és még csak most értem az átig szezon végére, de asszem jól sikerült (azt megjegyezném, hogy a sampnál az eladott játékosok árának csak a felét adják vissza igazolni)
-
Csak a crashes részt?
-Javítva a meccs előtti hírek stb.-k betöltésénél a crash
-Hogyha egy játékos menedzser el van tiltva az akkor előforduló crash javítva
-A szerkesztett ligák díjainál előforduló crash javítva
-Javítva a feldolgozásnál a crash, ha egy olyan staff tagot tölt a játék akinél nincs beállítva a nemzetiség
- -''-... ha egy játékosnak nincs csapata
-Ha törlünk egy játékost a rövidített listáról
De még egy valag dolgot javít, csak nem ilyen crashes dolgokat