104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Zsoze19
    Sziasztok!Hertha BSC-vel kezdtem...röviden összefoglalva az anyagi helyzet síralmas.Átigazolási keret 0 de ez még hagyján a keret is sovány.....Ennek ellenére a Bundesliga 1-et céloztam meg.....Majd idővel kiderül.
  • Pettersson
    Grat.! A Te karrieredet már régóta figyelemmel kísérem, szimpi nagyon, csak így tovább! :)
  • king82
    Jó reggelt!

Jók az igazolások és amint nézem jól kezdődik a szezon 5-ből 5.Csak így tovább!
  • eZo
    Sziasztok !
    Találtam egy új csapatot :

• karajjj
  • Mario Santana
    ezt le kell tölteni hogy benne legyen zidane meg maldini
  • Ars3nal
    ismét sikerült a feljutás, viszont idén sem az egyéni teljesítmények domináltak az elért helyezésben, mert megint nem voltunk toppon az egyéni statisztikákban

remélem kapunk pénzt bőven igazolni, akkor megint meglehet a feljutást érő hely

• geo91
    köszi, viszont!
  • ROCKnROLLA
    Én is svéd negyedosztályban kezdtem, csak én a Köping FF-el. De én munkanélküliként, szóval nem az elejétől irányítottam őket, így nem jutottunk fel. Majd jövőre.. :) Az igazolásod meg tényleg nagyon jó, nálam isten lenne.
    Sok sikert harmadosztályban! ;)
  • Ars3nal
    fudelezúztuk a Bayernt, kár hogy Air Sanyi most nem köszönt be:D

bajnokságban negyedik helyen vagyunk, első 6 ponttal vezet előttünk

jövőre jön Rensing:D úgyhogy kapusposzton jól állok, Wessels,Rost,Rensing

• Ars3nal
    grat, akit igazoltál az meg majdhogynem beférne hozzám német 3.ba:D
  • geo91
    az elvárásoknak megfelelően visszajutottunk a harmadba. (a negyedosztályban 6 párhuzamost csoport van, csak a csoportelsők jutnak fel a harmadosztály két csoportjának 3-3 kieső csapata helyére.)

MOTALA AIF, 2010

csapat: keret / stat
    bajnokság: tabella / meccsek
    kupa: meccsek / fail
    szezon legjobbja
    egyetleg igazolásom
  • penge96
    Bröndby IF-el kezdtem egyet, és emberek, ez egy marhajó csapat. Annyira szimpatikus, sokszínű kerete van. Nagyon tetszik itt
  • Neoncsoves
    Spanyol kupában kaptam a Barcelonat, nos idegenben megvertem őket 1-4re! Elég nagy előnnyel indulok a második meccsre ami hazai pályán lesz, úgy érzem pár ifit kipróbálok.
  • farferi
    Mióta a mach preparationnál elérte a fluid szintet az összes sáv mintha rosszabbul játszanának a srácok.Mintha olvastam volna hasonló tapasztalatról másnál is.Lehetséges ez?Nekem még nincs felrakva egyik patch se, ez is gond lehet,
  • Janika114
    Amúgy nekem sincs benne, pedig spanyol liga is bevan töltve meg elég nagy adatbázissal megy. Már kíváncsi lennék rá :D
  • lokika28
    hát kiválasztottam mert reallal akarok kezdeni és costum adatbázison van larga és south america... szal nemtom mérnincs:S de beirom hogy enzo zidane és semmi:S
  • Mario Santana
    lehet nem választottad ki a spanyol bajnokságot vagy mondjuk nem large a databázisod
  • lokika28
    Hali nekem nincsbenne a 2011ben enzo zidane nektek benne van? nekem a 2010be votl benne vmi módosított adatbázisfrissítéssel
  • MrIncredible
    köszi ezt tettem. indításnál még mindíg kiírja ezt az xml hibát, de a játék megy. Remélem nem lesz gond vele. Már újra raktam de ennek ellenére a hiba maradt
  • gilgames00
    Itt fent van a legújabb patch
  • Aragorn10
    amit az előbb írtam neked szól :)
  • Aragorn10
    Ha win7-esed van akkor próbáld ezt a mappát törölni.

C:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011
  • Mario Santana
    20-20as scoutom 4ésfél csillagot adott neki potenciálra
    15 évesen elég jó értékei vannak
  • Neoncsoves
    ja és a játékosaimat nem lehetne rávenni arra, hogy ne rugdossanak rá 30-40 méterről tök feleslegesen?
  • Neoncsoves
    néha beszarás ez a játék, azzal a kerettel, akivel eddig oda-vissza vertem mindenkit, hazai pályán X-el a Racing Santanderrel, lemegy a morál, a következő egy BL meccs idegenben a Juventus ellen - mindenki 5-6 rating között játszik, hiába bátorítom meg őket meg pofázok nekik... persze nem ugyanazokat játszatom mindig, rotálom tehát tuti nem voltak fáradtak és önteltek sem. érdekes...
  • karajjj
    ebben szerintem benne van
  • Utley
    sajna amit találtam abban nem volt D-s...A kis Corleoném meghalt,mert nem tudtam igazolni senkit:(
    Most az Acireale-ra vetemednék rá:)
  • karajjj
    sorti fórumán nincs? szerintem tuti találsz
  • Utley
    srácok nem tudna valaki küldeni egy Serie D-s logó csomagot?
  • karajjj
    bizonyám
  • ROCKnROLLA
    asszem az Enzo a spíler :D
  • penge96
    "... négy fiúgyermekük van: Enzo, Luca, Théo és Elyaz." lol
  • penge96
    Tudom cinkes, de ki a fia? :D
  • Mario Santana
    egy gyors kérdés:
    zidane fiát valaki leigazolta már valaha a realmadridtól? illetve ha reallal van az illető, akkor játszatta már?
  • MrIncredible
    Sziasztok nem tudok rájönni, hogy ez mitől van???? . Már újra telepítettem és ennek ellenére ezt írja. Elindul a játék csak nem tudom lesz e ez valami hatással. mert azt viszont észre vettem, hogy már kétszer kifagyott a játék amit eddig nem tapasztaltam. Valakinek van valami ötlete, hogy mit csináljak?
  • norbinhOOO
    én az uefa kupás együttesek között szemezgetek:)
    mert fm-es pályafutásom alatt még azt a trófeát sosem gyűjtöttem be:)
    Zvezdával játszottam elődöntőt az a max:)
  • Neoncsoves
    Spanyol másodligában indulj, aztán törj fel az első ligába, majd ott is kerülj be az élvonalba és hidd el, élvezetes meccseid lesznek :D

múltkor indítottam valamilyen csapattal másodligában de valahogy meguntam... pénz alig akad, normális játékos úgyszintén.
  • norbinhOOO
    add el higuaint ne okoskodjon:)
    én még mindig nem tudom eldönteni kivel kezdjek...nehéz dió egy igazán szimpatikus, jó csapatot kiválasztani......
  • penge96
    De rég láttam már XP-t:D