104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    nyugivan niggerek
  • Darthmushroom
    :D:D
  • Neoncsoves
    Ki írta hogy az MU ugyanolyan szar mint az nem tudom hányadosztályú csapat????? ÉN csak azt írtam hogy nálam is szokott ilyen lenni, hogy tökmindegy milyen erős az ellenfél szarnak a játékosaim bele a meccsbe...
  • penge96
    Alcarcón :D
  • Darthmushroom
    na még 1 utolsót a témához inkább ahhoz hasonlíthatjuk mikor irl kapott a real egy 5s a nem tom hányadosztályú csapattól tavaly a kupához. ezzel téma lezárva részemről. mivel nem ugyanaz egy bl-be egy Mu mint egy kis osztályú csapat.
  • penge96
    Nyugi van...
  • Darthmushroom
    +a Mu a spanyol bajnokságba kiemelkedne ugyanúgy mint a Real meg Barca. a spanyol bajnokságba ha a Reallal vagy egy csapat ellen küzdöl szinte...
  • Darthmushroom
    hát akkor se értelek mivel a bl-be ha megnézzed a Mu ott van legalább az 5legnagyobb esélyes között szóval tőlük nem szégyen kikapni. de itt meg én messze esélyesebb voltam és 3gólt kapni tőlük szégyen és a kiesésről ne is beszéljünk
  • Neoncsoves
    *erősebbek ellen meg...
  • Neoncsoves
    nem lenézem a MU-t, csak furcsa, hogy gyengébb csapatok ellen hajtanak mint az állat, gyengébbek ellen meg ...
  • Darthmushroom
    jó de azért a MU-t ne nézd már le annyira... én két osztállyal kisebb csapattól kaptam ki, szóval messze nem ugyanaz a szitú
  • penge96
    Nah, féltávnál vagyunk a bajnokságba a Brondbyvel, 7 ponttal van elöttünk a rossz formában lévő Köbenhavn. A bari meccseket rendre megnyertük, és úgy látszik, hogy egy ütőképes csapatot sikerült összeraknom, Ljungbergel az élen! Mindenhonnan kiestünk, szal mostmár csak a bajnokságra koncentrálunk, kell egy jó hajrá és behúzhatjuk.
  • Neoncsoves
    apropó assistant Managerhez milyen képességeket vegyek figyelembe?
  • Neoncsoves
    nem patch hiba, a játékosok szarul játszanak. én Madriddal most szoptam ki MU ellen BL elődöntőben mert ilyen 6.5-6.8as átlaggal játszogattak a playerek -.-
  • Darthmushroom
    tetszik ez a új patch....-.- fa kupa kisebb osztályú csapat ellen csávó 3lővésből ver egy mester3st 15perc alatt... mi 25lővésből 5ször eltaláljuk a kaput és kikapunk otthon 2:3ra..
  • geo91
  • farferi
    Ifikkel volt a gond tényleg.El kellet zavarni négyet és rendben van.Belekerlt félmillióba sajna.Most jobboldali védőt keresek mert csak egy értelmes van a csapatba.Nem könnyű ám itt sem az élet, hiába van 6millióm irtó drágák a jó játékosok.Szekerest meg sajna nem találom az mtk nál,lehet eladták.
  • penge96
    Áááá, emberek, a nap fénypontja: ingyen leigazoltam Freddie LJUNGBERG-et :)) Szerintem senkinek sem kell bemutatnom
  • Neoncsoves
    Spanyol Kupát harmadjára is megnyertük, viszont a 2. csatárom is kiesett 1 hónapra. Benzema még talán felépül a BL elődöntőre, bár nem tudni... Lehet kénytelen leszek bedobni az egyik fiatalabb csatáromat (19 éves de a kupadöntőben mesterhármast lőtt)
  • Huni92
    az ifiedzőket is beleszámolja.
  • AdaKiller
    nálam is hasonló a szitu. boardot kérd meg, hátha enged még 1-2 edzőt felvenni.

• farferi
    Ezt nem értem.Az edzőknél van ugye a current meg az alowed.Az én fordításomban ha a current pl 2 az alowed meg 3 akkor vehetnék még egyet.De nem engedi.Összesen 4 felnőtt edzőm van kapussal,fitnessel meg rendessel.És nem enged többet,ez enyhén röhejes egy seria a csapatnál.
  • gabrihel
    Nekem csak a 3 legjobb játékosom esett ki úgy, hogy még azt se tudom mikor jöhetnek vissza.
  • Fisicofan
    Az szép, én ne is panaszkodjak, viszonylag elkerülnek a sérülések, bár 1 hónapja kidőlt 3 védőm, szerencsére a következő meccsen 2-en visszatérhetnek, de a legfontosabb jobbvédőm majd csak tavasszal...
  • Neoncsoves
    az fasza
  • AdaKiller
  • AdaKiller
    elkezdtem folytatni a lazios mentésemet, 3. meccsen a muból kölcsönvett macheda 4-5 hónap. 6 meccsen rúgott 2 gólt, be is fejezte az idei szezont :(
  • Neoncsoves
    most sérült le nálam Benzema kb 4 hónapra, törött láb
  • AdaKiller
    hát nálam akad bőven :( lazioval kezdtem, és nincs tucatnyi sztár a csapatban, de az hogy ennyire kifeküdjenek :( megnéztem most 3 vádliszakadás van, és egy combizomszakadás :( edzés az default amit a gép beállított. edzőket igazoltam még hozzá, akik elég jók. megnéztem a többi csapatnál is elég sok sérült van. inter 7, juve 5, és kb minden 2. csapatnál van legalább egy vádliszakadás. ez a legújabb v11.2.1-es patch amúgy
  • Neoncsoves
    fura, nálam nem szokott lenni túl sok hosszú sérülés (1-2 előfordul, de pótolhatóak)
  • penge96
    Marhajó, a Dán bajnokságban féltávnál 3 hónapos szünet van. Puff
  • king82
    Jó reggelt!

Gondolom a játékosok még szabin vannak. Amúgy alapozásra elég 1 max 1,5 hónap.
  • farferi
    Játszik valaki az olasz bajnokságban?Meglepődve látom, augusztus végén kezdődik csak a bajnokság és még csak júni 15 van.Most alapozzak 2 hónapig, vagy kezdjem később?
  • AdaKiller
    na jó hát nálam ez az FM nem jön be, 3 sérülés megint abból kettő 2-3 hónap. a kulcsjátékosok fele már sérült. majd egy későbbi patch remélhetőleg megoldja.

• szabocsaba1983
    FM assistant beüzemelésében tud segíteni valaki?
  • AdaKiller
    megnyugodtam :) most is jött egy 3-4 hónapos :D

már gondolkoztam kirúgom a teljes orvosi teamet
  • penge96
    Nem. 6-7... :)
  • AdaKiller
    köszi mesterek vagytok!!!:)

nálatok is a sérülések 70% 2-3-4 hónap?
  • Redmer
    Köszönjük! Gratula!
  • eZo
    Köszönjük !