104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pettersson
    Valaki, aki előrébb jár, az megnézne nekem pár játékost, hogy mi lesz belőle?
    Gueïda Fofana, Alexander Merkel, Martin Hinteregger, Elek Ákos
  • Neoncsoves
    valamikor eldurran az agyuk. nálam volt olyan hogy 2 pirosat is kaptak a játékosaim, pedig nem volt hard tackle beállítva, sőt még óvatos szerelés is be volt kapcsolva :D
  • karajjj
    meccs előtt az asszisztens ellenfélutasításait szoktad használni? mert nekem legtöbbször durvára állítja be a szerelést
  • stupido
    Sziasztok!

Hosszú idő után elkezdtem újra fm-ezni. Tetszik a 11 nagyon. A Valenciaval kezdtem a szezont. Egy kérdésem lenne:

Miért van az, hogy majdnem minden meccsen összeszedünk-5-6-7 sárgát, pedig senkinek sincs keményre beállítva a szerelés?
  • geo91
    2-3 csapat arcpakkja még szilveszter előtt, aztán újév után pár nappal beindulunk majd.
  • zojzi
    Nagyon szépen köszönöm,isten vagy !Többi kb mikorra várható?
  • geo91
    hfmt
    egyelőre még csak ennyi van
    viszont még ma este feldobjuk fradit és a lokit.
  • zojzi
    Sziasztok!
    Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de hol találom meg az nb1 játékosok facepackjét?persze ha van egyáltalán ilyen már a 2011hez.Már mindenhol kerestem de semmi(google,fmhungary stb)

köszi a segitséget előre is
  • szabocsaba1983
    11.2.0 patch felrakása után mindíg kilép a gém (az fm.exe hibát talált, ezért a program bezárodik)
    Volt már valakinek ilyen gondja?
  • Neoncsoves
    beszarok ezen a játékon. elkezdődött az új szezon, 1 hónap se telt el, de 2 csatáromat már lerúgták. Higuaínt 4 hónapra, Benzemat 2hónapra... fasza
  • Darthmushroom
    2.szezon eleje
    igazolások, hát mákk h a sunderland kiesett és bent enyém lett:D

és eddig ez van:
  • Jimbo
  • Neoncsoves

de hogy csinálod hogy ilyen nagy a labdabirtoklásod és ilyen jó az átlagteljesítményük a játékosoknak? Taktikádról lőnél nekem képet? :)
  • Neoncsoves
    reggel fél7ig toltam, természetesen felkészülési meccseken lesérült a kulcsjátékosok 50%a, úgyhogy a Barcának egy-két kulcsember hiányával mentem neki a szuperkupában (3-1re nyertem), első bajnokit (Mallorca ellen) 5-0ra nyertem hazai pályán és egyik ifi védőm (19 éves asszem) megszerezte első gólját a nagycsapatban egy fejesből :) szépen menetelünk, de a második bajnokin sajnos csak X lett az Atletico Madriddal.

Plussz örömmel "bejelentem", hogy Higuaín ismét normális és idegenben ő lőtt gólt a Barcának :D most úgy tűnik minden összejön. A 31 éves Kaká-t eladom télen (bajnokságba meg BL-be már nem neveztem mert nem fért be), Xabi Alonso-t szintén nem, leigazoltam helyette Miguel Veloso-t és a Védekező középpályámat inkább szűrőnek használom mint támadásépítésre. Xabi-nak ajánlottam lehetőséget mint edző, azt mondta megfontolja. Meglátjuk mi lesz belőle.
  • Darthmushroom
    nagy grat. hát igen Hlousek már a tavalyiba is nagy cheater volt:D
  • BBeno2
    Nah a 2012-13-as szezonra összejött a BL döntő. Sajnos itt már nem tudtunk remekelni de behúztam a bajnokságot és a kupát.
    Nélkülük nem sikerülhetett volna:

Viszont úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó szezonom Rotterdamban. Aminek nagyon örültem, hoyg visszahoztam az egyik kedvencemet, Drenthe-t, akiből újra válogatottat csináltam.
  • Pettersson
    Megvan. Sikerült megcsinálni. ;)
  • 9csöves9
    kristálygömb:)
  • Jimbo
    Érdekes dolgokat tud írni a játék...
    Kaptam egy ilyesmi hírt: Zapater looking for way out

He doesn't see a future for himself at the club.

Jelzem 2 hete kapott egy 3 éves szerződést, és az eddigi 45 meccsből 40-n játszott, a többin is csak azért nem, mert sérült volt. Mi kellene még, hogy lássa a jövőjét a klubnál?
  • karajjj
    a te oldaladon munka fül és asszem a jobb alsó sarokban van
  • farferi
    Játékos keresés aztán szűrők és ott beállítod a posztot és a szerződés státuszt lejártra.
  • Solt
    Sikerült magyarítani... Ezek után a kiírásoknak pontosan melyik részét nem érted? ( magyarul )
  • Alex2
    Sikerült magyarrá tennem a játékot.
    Azt szeretném kérdezni hogy hol kereshetek átigazolható játékosokat a játékban,illetve ingyen igazolhatóakat?
    Köszi
  • penge96
    De van. Asszem a játék kezdésénél ki kell venni a fake.xml fájlt, vagy mit.

Egyébként, hogy lehet hirdetést feladni személyzet kereséséhez?
  • farferi
    Ilyen is van.Szerencsére már továbbjutottunk így nem idegesített fel annyira.
  • Pettersson
    Köszi, de szerintem nem nekem szántad, ha igen, akkor is köszi. :D Amúgy a német válogatottra nincs valami orvosság?
  • farferi
    http://www.fm-base.co.uk/forum/f103/sk-senior-youth-training-schedules-regular-injury-pre-season-t52193.html
  • karajjj
    lehet őket tulajdonság alapján keresni, sokszor a generáltak közt vannak a legjobbak, vagy adj fel hirdetést és válogass
  • Neoncsoves
    Mivel vége a szezonnak, beújítom a személyzetemet. Tudnátok ajánlani manager asszisztenst? Illetve edzőket akiket érdemes lenne leigazolni...

ja és nem tudtok valami olyan training beosztást amivel gyorsan felfejlődnének a magas potenciállal rendelkező játékosaim?
  • Pettersson
    Ki is rúgtak a búsba... Kezdek egyet megint velük, szimpi csapat nagyon, csak épp eléggé elcsesztem az igazolásokat, illetve a fordulónkénti taktika váltás se tett túl jót gondolom a csapatnak.
  • maateking
    Valaki segítsen az edzésekkel kapcsolatban pls:)
  • Pettersson
    Eddig ez a szezon katasztrófa. Már kipróbáltam több taktikát, mindegyikből az jön le, hogy előrefelé baromi látványosan tudunk játszani, a védekezésünkben, azonban óriási lyukak vannak, pedig nem rossz focisták játszanak nálunk.
  • HUNLonsdale
    Közlöm nem kezdő vagyok. Minden évben kb ugyanúgy kell bemásolni ugye a magyarítást. Ez idén is megvolt. Működött is rendesen máig. Ma elindítom a játékot és felajánlja, válasszak nyelvet. Ez mi? Oké legyen angol majd visszaállítom. De sajnos nem, nem lehet kiválasztani a magyart. Megnéztem be van másolva a helyére, még az update mappákba is. Letöltöttem és másoltam mégegyszer, de semmi, nem jelenik meg. Valaki? Qrva idegesítő..
  • penge96
    A meccshangokon kívűl, persze
  • penge96
    Alapból nincs hang a játékban, de ne nagyon warezolj, mert bannt kapsz
  • gabrihel
    megkövetem magam, a 2011-es is fent van, de inkább innen szedd!
  • gabrihel
    Az fm hungary-n a 2010-es teljes magyarítás van fent
  • Alex2
    Hát már nem tudom.
    Mindent megcsináltam már vagy tízszer,letöröltem az angol nyelvet a játékból és akkor is angol maradt.
    Lehet az a gond hogy én az fmhungary-ről töltöttem le a magyarítást.
    Mindjárt le is szedem innen.
    Amúgy még gondoltam olyanra hogy azért nem működik nálam mivel nekem olyan FM11-em van ami repack,csak 700 MB a telepítője,nincs hangja csak meccs közben és csak egyetlen egy nyelv van benne az angol.
    A telepítés pedig úgy történik hogy kicsomagolja magát, egy előre telepített játékot kapok .
  • penge96
    Akkor viszont te csinálsz valamit rosszul, szerinte fusd át mégegyszer a lépéseket
  • gabrihel
    Na frankó, 5 kulcsjátékosom lesérült, ebből 3-an hónapokra....