104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Pettersson #68337 Valaki, aki előrébb jár, az megnézne nekem pár játékost, hogy mi lesz belőle?
Gueïda Fofana, Alexander Merkel, Martin Hinteregger, Elek Ákos -
Neoncsoves #68336 valamikor eldurran az agyuk. nálam volt olyan hogy 2 pirosat is kaptak a játékosaim, pedig nem volt hard tackle beállítva, sőt még óvatos szerelés is be volt kapcsolva :D -
karajjj #68335 meccs előtt az asszisztens ellenfélutasításait szoktad használni? mert nekem legtöbbször durvára állítja be a szerelést -
stupido #68334 Sziasztok!
Hosszú idő után elkezdtem újra fm-ezni. Tetszik a 11 nagyon. A Valenciaval kezdtem a szezont. Egy kérdésem lenne:
Miért van az, hogy majdnem minden meccsen összeszedünk-5-6-7 sárgát, pedig senkinek sincs keményre beállítva a szerelés? -
geo91 #68333 2-3 csapat arcpakkja még szilveszter előtt, aztán újév után pár nappal beindulunk majd. -
zojzi #68332 Nagyon szépen köszönöm,isten vagy
!Többi kb mikorra várható?
-
geo91 #68331 hfmt
egyelőre még csak ennyi van
viszont még ma este feldobjuk fradit és a lokit. -
zojzi #68330 Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de hol találom meg az nb1 játékosok facepackjét?persze ha van egyáltalán ilyen már a 2011hez.Már mindenhol kerestem de semmi(google,fmhungary stb)
köszi a segitséget előre is -
11.2.0 patch felrakása után mindíg kilép a gém (az fm.exe hibát talált, ezért a program bezárodik)
Volt már valakinek ilyen gondja? -
Neoncsoves #68328 beszarok ezen a játékon. elkezdődött az új szezon, 1 hónap se telt el, de 2 csatáromat már lerúgták. Higuaínt 4 hónapra, Benzemat 2hónapra... fasza -
2.szezon eleje
igazolások, hát mákk h a sunderland kiesett és bent enyém lett:D
és eddig ez van:
-
Jimbo #68326
-
Neoncsoves #68325
de hogy csinálod hogy ilyen nagy a labdabirtoklásod és ilyen jó az átlagteljesítményük a játékosoknak? Taktikádról lőnél nekem képet? :) -
Neoncsoves #68324 reggel fél7ig toltam, természetesen felkészülési meccseken lesérült a kulcsjátékosok 50%a, úgyhogy a Barcának egy-két kulcsember hiányával mentem neki a szuperkupában (3-1re nyertem), első bajnokit (Mallorca ellen) 5-0ra nyertem hazai pályán és egyik ifi védőm (19 éves asszem) megszerezte első gólját a nagycsapatban egy fejesből :) szépen menetelünk, de a második bajnokin sajnos csak X lett az Atletico Madriddal.
Plussz örömmel "bejelentem", hogy Higuaín ismét normális és idegenben ő lőtt gólt a Barcának :D most úgy tűnik minden összejön. A 31 éves Kaká-t eladom télen (bajnokságba meg BL-be már nem neveztem mert nem fért be), Xabi Alonso-t szintén nem, leigazoltam helyette Miguel Veloso-t és a Védekező középpályámat inkább szűrőnek használom mint támadásépítésre. Xabi-nak ajánlottam lehetőséget mint edző, azt mondta megfontolja. Meglátjuk mi lesz belőle. -
nagy grat. hát igen Hlousek már a tavalyiba is nagy cheater volt:D -
Nah a 2012-13-as szezonra összejött a BL döntő. Sajnos itt már nem tudtunk remekelni de behúztam a bajnokságot és a kupát.
Nélkülük nem sikerülhetett volna:
Viszont úgy gondolom, hogy ez volt az utolsó szezonom Rotterdamban. Aminek nagyon örültem, hoyg visszahoztam az egyik kedvencemet, Drenthe-t, akiből újra válogatottat csináltam.
-
Pettersson #68321 Megvan. Sikerült megcsinálni. ;) -
kristálygömb:) -
Jimbo #68319 Érdekes dolgokat tud írni a játék...
Kaptam egy ilyesmi hírt: Zapater looking for way out
He doesn't see a future for himself at the club.
Jelzem 2 hete kapott egy 3 éves szerződést, és az eddigi 45 meccsből 40-n játszott, a többin is csak azért nem, mert sérült volt. Mi kellene még, hogy lássa a jövőjét a klubnál? -
karajjj #68318 a te oldaladon munka fül és asszem a jobb alsó sarokban van -
farferi #68317 Játékos keresés aztán szűrők és ott beállítod a posztot és a szerződés státuszt lejártra. -
Solt #68316 Sikerült magyarítani... Ezek után a kiírásoknak pontosan melyik részét nem érted? ( magyarul ) -
Alex2 #68315 Sikerült magyarrá tennem a játékot.
Azt szeretném kérdezni hogy hol kereshetek átigazolható játékosokat a játékban,illetve ingyen igazolhatóakat?
Köszi -
De van. Asszem a játék kezdésénél ki kell venni a fake.xml fájlt, vagy mit.
Egyébként, hogy lehet hirdetést feladni személyzet kereséséhez? -
farferi #68313 Ilyen is van.Szerencsére már továbbjutottunk így nem idegesített fel annyira.
-
Pettersson #68312 Köszi, de szerintem nem nekem szántad, ha igen, akkor is köszi. :D Amúgy a német válogatottra nincs valami orvosság? -
farferi #68311 http://www.fm-base.co.uk/forum/f103/sk-senior-youth-training-schedules-regular-injury-pre-season-t52193.html -
karajjj #68310 lehet őket tulajdonság alapján keresni, sokszor a generáltak közt vannak a legjobbak, vagy adj fel hirdetést és válogass -
Neoncsoves #68309 Mivel vége a szezonnak, beújítom a személyzetemet. Tudnátok ajánlani manager asszisztenst? Illetve edzőket akiket érdemes lenne leigazolni...
ja és nem tudtok valami olyan training beosztást amivel gyorsan felfejlődnének a magas potenciállal rendelkező játékosaim? -
Pettersson #68308 Ki is rúgtak a búsba... Kezdek egyet megint velük, szimpi csapat nagyon, csak épp eléggé elcsesztem az igazolásokat, illetve a fordulónkénti taktika váltás se tett túl jót gondolom a csapatnak. -
Valaki segítsen az edzésekkel kapcsolatban pls:) -
Pettersson #68306 Eddig ez a szezon katasztrófa. Már kipróbáltam több taktikát, mindegyikből az jön le, hogy előrefelé baromi látványosan tudunk játszani, a védekezésünkben, azonban óriási lyukak vannak, pedig nem rossz focisták játszanak nálunk. -
Közlöm nem kezdő vagyok. Minden évben kb ugyanúgy kell bemásolni ugye a magyarítást. Ez idén is megvolt. Működött is rendesen máig. Ma elindítom a játékot és felajánlja, válasszak nyelvet. Ez mi? Oké legyen angol majd visszaállítom. De sajnos nem, nem lehet kiválasztani a magyart. Megnéztem be van másolva a helyére, még az update mappákba is. Letöltöttem és másoltam mégegyszer, de semmi, nem jelenik meg. Valaki? Qrva idegesítő.. -
A meccshangokon kívűl, persze -
Alapból nincs hang a játékban, de ne nagyon warezolj, mert bannt kapsz -
gabrihel #68302 megkövetem magam, a 2011-es is fent van, de inkább innen szedd! -
gabrihel #68301 Az fm hungary-n a 2010-es teljes magyarítás van fent -
Alex2 #68300 Hát már nem tudom.
Mindent megcsináltam már vagy tízszer,letöröltem az angol nyelvet a játékból és akkor is angol maradt.
Lehet az a gond hogy én az fmhungary-ről töltöttem le a magyarítást.
Mindjárt le is szedem innen.
Amúgy még gondoltam olyanra hogy azért nem működik nálam mivel nekem olyan FM11-em van ami repack,csak 700 MB a telepítője,nincs hangja csak meccs közben és csak egyetlen egy nyelv van benne az angol.
A telepítés pedig úgy történik hogy kicsomagolja magát, egy előre telepített játékot kapok . -
Akkor viszont te csinálsz valamit rosszul, szerinte fusd át mégegyszer a lépéseket -
gabrihel #68298 Na frankó, 5 kulcsjátékosom lesérült, ebből 3-an hónapokra....