104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fogalmam sincs, nem találkoztam vele, és megoldással sem. -
Huni a lentebb olvasható gondomra nem tudsz valami problémát??? -
A Malaga vitába bele nem szólva, én is a Malagával kezdtem csak én nem tudok egy éjszaka alatt egy szezont letolni, így kb féltávnál járok. Jelenleg 4. vagyok a csapattal. Sokat igazoltam, mert érdekessége a csapatnak, hogy pénz az van. igazolásokra legalábbis, mert hiába tartom a fizetéseket szinten, mégis közel a baj anyagilag. 4-1-1-2-2 a taktika, Érkeztek sokan. Legjobb igazolások: Juan Manuel Maritnez, Kadlec, Kezman(free), Ustari, Romaric, Mati Fernandez, Martin Zeman.
Realt megvertük 3-2re ez volt a legnagyobb siker. Kupában 6. forulóban vagyunk. Eddig 3 vereségem van. Legnagyobb gondot a pénzügyi zűrök okozzák. De rendeződni látszik a dolog. Remélem nemzetközi porondra léphet a csapat. Már szóba hoztak a Sevilla, Real, Ossasuna csapataival.
Picit mégis reagálva a vitára. Az én mentésemben Mtiliga pl annyira szar, hogy irigykedve nézem mennyiért sikerült a kolllégának eladni
-
geo91 #68534 ez úgy hívják, hogy csít -
jahogy szerinted nem csalás, ha egy csapat elismertségét program segítségével növeled? ez esetben én kérek elnézést, hogy nem voltam képes rájönni erre.
alapból nem megy el, verd rá, ha megvetted úgy, hogy nem nyúltál az adatbázishoz. akkor még el is ismerem az eredményeket.
nem, azzal nincs gondom, hogy frissítetted a keretet, azzal annál inkább, hogy a reputationt felnyomtad, ezt meg elfelejtetted leírni :)
ezzel pedig befejeztem, viszont nem értem, hol jó neked, ha a trükközéseid miatt valaki mindig kérdőre von... -
ha ez csalas akkor rendben...belevan irva hogy en raktam be a jatekosokat.amugy alapbol nemtom eljott-e volna balazs.es nem verem balazsra de ha o lett a legjobb hagy mondjam. -
ennyit erről guba, nem tudsz csalás nélkül játszani, gratulálok. de akkor meg lófaszért vered itt a brét balázsra...
a módosítgatásokat miért nem írod bele a beszámolókba? :)
és igen, legeneráltam 4 játékot, mert nem akartam, hogy alaptalanul vádaskodjak. igazam volt? igen. -
ok orulok neked.....juanmit minden nagycsapat vitte volna...de ha akarod DR WATSON akkor megkapod a mentest h nincs benne semmi....amugy nem alapadatbazis ha lattad amit irtam.igen elhiszem hogy csak azert mert te majd kinyomozod azert legeneralsz 4-jatekot egy Dzsudzsak miatt...menj mar csak hogy megcafolj valakit.
De mesugom hogy sikerult....a jatek editorjaban ahol beraktam az uj jatekosokat atallitottam a malaga repjet asszem7500-re gondoltam az arabok melle legyen nagyobb hirnev is....ENNYI A TITOK WATSON!!!! -
sas96 #68529 igen, amíg NB3-ban voltam, nekem is előjött ez a hiba a szezon végén, a Tiszaújváros és a Tura helyezése lett így felcserélve :-) hát erre annyit tudok mondani hogy próbálj úgy bajnok lenni hogy ne azonos pontszámmal, hanem simán, ha meg középmezőnyben végzel, akkor tökmind1 h 10 v 11. helyen vagy :-) egyébként az NB2-ben már nincs ilyesmi gond :-)gondolom azért mert az már alapból is benne van a játékban. szóval hajrá :-) -
ugye nem gondolod azt komolyan, hogy juják elmegy a malágaba első év nyarán, riquelme 1 millió fontért a tied, illetve az inter ad 5 milliót meg 5 játékost egy noskilled juanmiért? :) na ne fárassz kedves guba.
ja, és mielőtt rákérdeznél: igen, 4 vagy 5 alkalommal generáltam le egy malagas mentést, hogy megnézzem és ne a vakvilágba beszéljek bele, és egyszer sem adták riquelmet még 5 millióért sem, dzsudzsáknak sosem fordult meg a fejében, hogy egyáltalán szerződést kérjen, juanmi meg nem kellett senkinek, még ingyen sem.
namindegy, csak rohadtul unom, hogy egyszer nyögsz be valamit a topikba fél év alatt, és akkor is megásod a saját "sírodat". -
MitsuMishi #68527 Sziasztok!
Bocsi hogy ide írok,de az FM helptopikból meg ide küldtek,szóval megpróbálom itt is.
Hol lehet megmondani a játékosoknak hogy laposan/ívelve passzoljanak?Már unom hogy mindig rosszat választanak passzoláshoz...Nincs valami jó kis leírásotok a taktika beállításához,meg hogy a mutatók mit csinálnak? Van néhány amit nem értek. -
miert kellene?Az egyik legjobb balszelso a jatekban barmily hihetetlen de mutatok kepet ha kell majd -
legalább Dzsudzsit is felturbóztad kicsit? :) -
mielott elkezdtem beraktam oket....am veszteseges lett a csapat loveban:DDD -
am milyen db h már benne van az igazolások amiket most csináltak?
-
ja sorry addig nem lapoztam le XD -
ott van nem latod?:P -
igazolásokról dobj már képet -
haverom is malagával tolja eddig
1.szezon: 4.hely
2.szezon: 3.hely
3.szezon:
+behúzta a szuperkupát, blbe eddig nem sok mindent tudott alakitani
+egy érdekes meccse:
-
dmcload #68518 Sziasztok!
Indítottam egy csapatot a magyar NB3-ban, de az első fordulós győzelem után elég érdekesen néz ki a tabella:
az azonos pontszámon belül a csapatok nem a gólkülönbség, hanem abc szerint vannak rendezve. Ti találkoztatok ilyennel? Van megoldás, vagy pontkülönbséggel kell nyerni?
Sas96, láttam, te sokat nyomod a Gyöngyössel, és mintha az egyik ide feltöltött printscreenedben nálad is ilyen lenne a tabella. -
ya masodikok lettunk ev vegen -
Es dzsudzsak lett az ev jatekosa spanyoban
-
Na szasztok inditottam egy vandorlokarriert elso csapat a Malaga lett uj igazolasokkal...
Ha nyerek valamit tovabballok.
itt a csapat
igazolasok
-
hNeo #68514 Sziasztok
A Békéscsabával 10 forduló után holtversenyben a Nyíregyházával vezetjük az NB2-t. A két pénzéhes öreg orvosbácsit közös megegyezéssel kirúgtam, annyi bánatpénzt kértek, mint az egész csapat összértéke... :S Nagyon mínuszban vagyok, de eddig a vezetőség elégedett.
4-2-3-1 -et tolok, 3 támadó középpályással, eddig elég jó.
Ez a FM2011 sokkal jobb az előzőeknél, a szerződések, barimeccsek, beszélgetés, sajtó mind nagy fejlődésen ment át. A jó öreg Vincze Ottót akartam megszerezni, de mivel kicsit garasoskodtam a szerződésnél, jól megutált, hiszen ilyen a habitusa. nagyon tetszik ez! Ja és a játékosügynökök! imádom őket, nagy plusz a játékba ez is. -
Jimbo #68513 Btw, próbált vki 3-4-3-t? Gyakran használt taktikák között nem láttam egyik ismertebb oldalon sem, egész jól müxik a portugál Sportingnál, pedig még csak Accomplished-nél vagyok vele. -
Jimbo #68512 Nincs semmi beállítva, default játékos adatlap van. Illetve most már beraktam, hogy reject all offers, mert meguntam a sok kattingatást:) -
üdv mindenkinek!
Azt hogy tudnám megjavítani a játékban, hogy ne a nyers grafikus színek látszódjanak a mezeken meccs közben? Piros és piros-zöld csíkos minden mez a meccseken minden csapatnak!
A gépem vadi új és a 11.2.1-es peccs felrakása után jelentkeztek ezek a hibák -
sas96 #68510 ismét csoda!!! Magyar Kupa 8 között:
A Paks volt az ellenfelünk a Kupa ezen részén...első meccset hazai közönség előtt vívhattuk, ki is kaptunk 2-0-ra...nem sok esélyünk volt sajnos....jött a visszavágó pakson ahol csodák csodájára, nagyon szép játékkal 3-1-re nyertünk így az idegenben lőtt góloknak köszönhetően 4 között vagyunk!!! hatalmas teljesítmény amit a srácok nyújtottak a Magyar Kupában...és ha most ez az elődöntő jelenti is a végállomást, nem számít, boldog vagyok a teljesítményük miatt :-) Az ellenfelem a 4 között a Debrecen-Kozármisleny párharcból kerül ki...valószínűleg a Loki lesz, ugyanis az első meccset 2-0-ra lehozták. -
sas96 #68509 csináltam így a téli szünetre 1 barátságos kupát, amin a résztvevők a Gyöngyös(én), a Ferencváros, a Videoton és az Újpest voltak. Az eredmények igencsak meglepőek voltak, elismerésre méltóak, de nem szabad ezekből konzekvenciát levonni! :-) Minden esetre jó teljesítményt és szép játékot láttam a csapatomtól :-)
1. forduló
Videoton - Ferencváros 3-1
Gyöngyös - Újpest 2-0
2.forduló
Gyöngyös - Videoton 2-0
Ferencváros - Újpest 2-1
3. forduló
Újpest - Videoton 0-2
Gyöngyös - Ferencváros 1-2
A torna végeredménye:
1. Gyöngyösi AK 5-2 +3 6p
2. Videoton 5-3 +2 6p
3. Ferencváros 5-5 0 6p
4. Újpest FC 1-6 -5 0p -
#68503: preferences - display & sound - show graphical attributes (vagy valami hasonló) elől vedd ki a pipát és számokkal fogja mutatni. karesz félreértelmezte, ejj-ejj, hágé uram :D
#68506: vagy az van, amit karesz írt, hogy 0-ra van állítva a kért ár, vagy 48 hónapos részletben fizetnék ki értük az átigazolási összeget. -
karajjj #68507 de miért nem állítod be az átigazolásik oldalán, hogy mennyit kérsz érte? akkor nem fogják küldeni a hülye ajánlatokat... vagy nem lehet, hogy azért küldik, mert 0-ra van állítva a kért összeg? -
Jimbo #68506 Nem, csak küldik a hülye ajánlataikat, bosszúból Én is ráajánlok a legjobbjukra 2$-t, de még egyik sem fogadta el, nem értem, miért
-
karajjj #68505 pedig az az lenne, de egyébként jobb ez így szerintem, realisztikusabb, gondolj csak bele, hogy ha igazi edző lennél és eljönne próbajátékra mondjuk két kameruni csokigyerek, akkor te tudnád rögtön, érdemes-e őket leigazolni anélkül, hogy megnéznéd, hogy mit tudnak? itt ha elhívod az adott játékost próbajátékra, vagy ha elküldöd a scoutjaidat, hogy nézzék meg, akkor megismered az értékeit -
farferi #68504 Nem lehet hogy részletben fizetnének?Tehát fizetnek nullát aztán mondjuk 12 hónapig x összeget. -
mrenrich30 #68503 hello mindneki
én most klezdtem el nyomni a football managert,mert elegem van a fifa manager bárkivel kezdek mindig mindent nyerekből,azt szeretném kérdezni azt hol tom beállitani hogy ha megnézek 1 játékost kiírja a tudását? hogy pl 5,6?mert nekem csak ilyen statisztika van hogy pl a feléig van a tudása,a játék elején néztem van vmi játékos tudásának elrejtése vagy mi,de hiába pipáltam be vagy ki cska nem változott :S kösz a segitséget előre is
-
Jimbo #68502 Annak mi értelme van, hogy a Milantól kezdve a Liverpoolon át a Manchesterig egy rakás nagycsapat küldi a 0-$ ajánlatokat a játékosomra, akinek még 3 évig érvényes szerződése van? -
Ezt jól kitaláltad. Bár az alsó ház is megható. -
sas96 #68500 gondolom itt a Mezőkövesdre és a Kozármislenyre gondolsz, na meg az MTK szánalmas teljesítményére... nekik szerintem kiesés lesz a sorsuk ha így haladnak... -
Köszi!
Csak haza húz a szívem és kíváncsi voltam rájuk. Bár sajna nem állnak úgy mint az életben és nem is teljesen magyar a keret de ez van. Vannak NB1-ben meglepő csapatok. -
sas96 #68498 ez 1 nagyon jó kérdés hogy hogy kerültem nyugatra :D:D végig úgy gondoltam hogy a keletibe fogok kerülni, de a gép mégis másképp akarta :D ez van, akkor majd itt harcolom ki az NB1-es tagságot :-) jaa és a képek a Paksról:
paksi tabella
paksi keret
A képről még Tischler Patrik, Kanta Szabolcs és Mondovics Dávid maradt le.