104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    elvileg elég a proci is,meg a ram is,próbáld meg,hogyha játszol kikapcsolsz minden egyéb szarságot ami megy a háttérben(msn,torrent,víruskereső),és akkor egy picit begyorsul. az is lehet régen volt win reinstallod,és kezd lassulnia rendszered
  • dmcload
    Ahogy nézem, mindenki büszkélkedik a mentett állásával, én pedig nem tudok:(

"A mentés betöltése nem sikerült."

Ezzel a hibaüzenettel dob ki a játék amikor megpróbálom visszatölteni.
    Egy szezont lejátszottam, van biztonsági mentésem - 3 fájlos gördülő automata mentés - de ha május 23-a után mentek, akkor mindig ez történik, a biztonsági mentésből visszaállított játék esetén is...
    újrakezdtem, és lejátszottam újra egy szezont emiatt.... és a az újra betöltött játék is ugyanúgy meghalt május 23 után.
    Magyarország, NB III bekapcsolva, Fradival (és Dabassal) játszottam.

Tudtok erről valamit? Reménykedem, hogy találunk megoldást, mert kétszer négy nap játékidőm veszett oda és rettentő csalódott vagyok:(
  • karajjj
    ott ahol állítod az adatbázis méretét, a legalsó lehetőségre kattintasz
  • miszka
    Több nemzetet hogy lehet betölteni? nem bajnokságokat, hanem egy adott nemzet játékosait pl. szerb, szlovák stb...
  • Utley
    Óriási csatában sikerült kiharcolni az első osztályt :) az utolsó 3 fordulóban csak 5 pontot tudtunk szerezni,de az előny kitartott a végére:D
    Sajnos nagyon nem tudunk építkezni,mert 1000fős a stadionom és nem tudjuk bővíteni :)
    Na indulás az első ligába :D
  • karajjj
    jaj, az nem az :D
    mindegy, a lényeg az, hogy ez a játék már sokkal jobban lefoglalja a gépet, mint a tavalyi, ezért lényegesebben lassabb is
  • zolee24
    nem a agp :(
  • karajjj
    celeron?
  • zolee24
    ezt hogyan érted?jaa (1magos ) :)
  • karajjj
    a proci mifajta?
  • zolee24
    2.6 ghz 2gb ram ati x1650 pro
  • karajjj
    milyen géped van?
  • zolee24
    sziasztok ! nekem az lenne a problémám hogy a játék elégé lassan tölt be és meccs közbe a feldolgozás is nagyon lassan megy meccsek után a rendszer meg van bőven ( adat bázis kicsi , 5 bajnokság megyen , ) ha valaki esetleg tudna segíteni ez mitől van . előre is köszönöm a válaszotokat
  • sas96
    és kiestünk a Holland Kupából a Groningennel, de hogy!!!!!! :@
    80 percen keresztül 70-30 volt a labdabirtoklás a javamra, rakat helyzetünk volt, szinte mindent lemákoltak, mert a kapusuk képes volt kb teleportálni is egyik oldalról a másikra...így összesen 1-0-ra vezettünk, és ami utána jött, gépi terror ellenem hogy mindenképpen kiessek...
    70. perctől a 80. percig 3 játékosom rúgták le. mikor az utolsó cserém is elcsesztem a sérült lehozására, a 81. percben befújt neki 1 büntetőt...a kapusom védte, tök jó. aztán következő pillanatban első kapura lövése a meccsen...hát persze hogy gól, jó 20 méterről....1-1... aztán 88. perc, mit ad isten, megint lerúgja 1 emberem, és már nincs több csere! most már emberhátrányban kell játszani...de rendes játékidőre maradt az 1-1...jöhetett a hosszabbítás. Az első félidő 2. percében rögtön befújt neki 1 büntetőt!!!! :D:D:D holott a csapatnak már könnyű szerelést adtam ki!! :D:D:D és ezt már persze h belőtték 1-2 a Bredának! és ezek után már csak kapufákig jutottunk, semmi egyéb...így ért véget a szereplés...vicc...szívem szerint újra játszanám...de nem fogom...nem érdekel...majd köv idényben...de ez azért így ebben a formában nagyon gáz...na mind1...
  • farferi
    megvan
  • karajjj
    nem a beállításoknál kell -.-
  • farferi
    Most vagy én vagyok nagyon béna de nem megy.Alapból indítom és nincs olyan hogy adatbázis beállítás csak a pénz, a súly meg hasonlók illetve a meglévő országokon váltotathatok.Ááááá....
  • Darthmushroom
    ott van a méretnél h custom(saját) és ott kitudod venni meg betudsz venni új országokat meg kontineseket.
  • farferi
    Milyen könyvtárat kell kitörölnöm, hogy új játék kezdésénél ne adja be alapból a korábbi játékom kiválasztásait?Konkrétan azt szeretném, hogy az adatbázis kiválasztásánál kontinenseket adjon ki ne országokat, de újratelepítés után is berakja az előző játékomban beállított országokat és nem találom, hogy lehetne bejelölni afrikát, dél amerikát meg közép európát.
  • Janika114
    Az egy dolog h nem érdekel a Liga Kupa de azért elég irreális egy beosztás ez, 6 nap alatt 4 meccs, kettő egymás utáni napon... :
  • sas96
    sziasztok!
    hát elérkeztem az FC Groningen csapatával a szezon feléhez vagyis nem pont a feléhez,de most lett vége az utolsó téli bajnokinak :-) és hát elég érdekesen és izgalmasan alakulnak a dolgok jelenleg.
    Íme a tabella féltávnál
    Az óévet úgy búcsúztattuk hogy hazai környezetben fogadtuk a Holland Kupában a 8 közé jutásért a Feyenoord-ot. Rendes játékidő 1-1 lett, hosszabbításban semmi sem történt és hát jöhettek a büntetők...Egy végletekig kiélezett nagyon izgalmas büntetőpárbaj volt, melynek végén mi nyertünk 5-4-re, így tavasszal is bent leszünk ebben a kupasorozatban. 2x is álltunk a kiesés szélén, de szerencsére ilyen sorsdöntő pillanatokban nem remegtek meg a lábak! :-) A NAC Breda vár ránk a negyeddöntőben. A bajnokság alakulására pedig nagyon kíváncsi vagyok!! :-) tavasszal még minden lehet :-) jelentkezek ha vége az idénynek. addig is hajrá mindenki!
  • Fyrex
    hali mindenki!

new game
  • zorrobomber
    Engem a Litex majdnem kivert, nekik is pl. meglepően jó keretük van.
  • geo91
    playoff-ban mondjuk még majd érhet meglepetés. :D
  • geo91
    köszi. ez volt az egyetlen ellenfél akit nem akartam kapni a selejtezőben hát megkaptam. :D de mivel már túl vagyok rajtuk, nem lehet gond, (elvileg) egyenes út a csoportkörbe. (következő körben amúgy a rabotnicki lesz az ellenfelem.)
  • zorrobomber
    Én is őket kaptam playoff-ra, mondjuk addig még van valami csicska banda, de utána jöhetnek :D Grat!
  • geo91
    0-0-ás idegenbeli eredmény után itthon elpicsáztuk a rosenborgot. így továbbjutottunk a bl selejtezőben.
  • Janika114
    Na szóval a Lokis beszámolóm: Első évben szinte teljesen kicseréltem a keretet, próbáltam magyarokra építeni, de később egyre több külföldi jött, és még fog is. A csapat építésre ráment a szezon csak 3.-ok lettünk, Bl-be és El-be se volt esélyem bejutni a BL-ből szégyenszemre Hapoel ütött ki szó szerint 7-2vel, utánna El-ben a PSV vert el. 2. szezonban járok jelenleg így áll a keret:
    Keret
    Keret2
    Bajnokságban 4. vaok 6 pontal lemaradva, de ez annak tudható be h sokszor tartalékoltam mert EL csoportból tovább akartam jutni és ez sikerült is.
    EL menetelés
    Úgy érzem h még az Anderlect ellen is van esélyem, utánna pedig valószinű a Porto jönne, persze csak ha sikerül tovább jutnom. Pár jobb játékosom:
    Pejcinovic
    Bodde
    Madani ő egy generált tehetség.
    Zorrobomber vagy bárki ha érdekelne még vmiről kép teszek fel.
  • zorrobomber
    Értem, de Rivaldo már évekkel ezelőtt is túl volt tolva az adatbázisban, mintha elfelejtették volna lebutítani. Amúgy meg persze, szarok a fizikai értékei de ettől még bőven lehet hasznos. A Szpariban anno volt egy szó szerint pohos roma "fiatalember" (ő is ilyen 35-36 körül volt már a végén), Kirchmayer. Na őt mindig meccs vége előtt pár perccel rakták be csak akkor ha szabadrúgást kaptak, vert is be párat közülük. FM11-ben meg Dombi most lőtt tovább a Bl-selejtezőben, tavalyi FM-ben mesterhármast vert ugyancsak Bl-selejtezőben. Ezek miatt az emberi dolgok miatt is szeretem az FM-et(ebbe beletartoznak a negatív dolgok is), én általában nem egy tökéletes robothadsereget akarok építeni, ami mindent megnyer, hanem egy szimpatikus sikeres csapatot :) Említhettem volna Higuita-t is, egy Bayernes mentésemben nálam volt cserekapusnak meg edzőnek. Mikor visszavonult beraktam az utolsó, már tét nélküli Bundesliga meccsen kezdőnek, ráadásul úgy hogy ő lőtte a szabadokat is :) A szerencsétlenje kapufát lőtt asszem a 88. percben :) Bocs hogy elnyúlt a poszt kicsit.
  • bakkerman
    a technikai értékek nem csökkenek,csak a fizikai értékek,azok pedig a 38 éves rivaldonak elég szarok,kb dombitibi szint
  • zorrobomber
    Apropó öregek, én vészmegoldásként a 34 éves Beto-t igazoltam le a Lokiba, 5-ös gyorsulással is simán megél egyelőre az nb1-ben :) De amúgy tisztán emlékszem arra is hogy vagy a 00/01-ben vagy a következő CM-ben Luc Nilis mekkora csitplayer volt, ő is 34 volt és ingyen igazolható a game elején, PSV-be vittem mindig rögtön. Rivaldo-t mondjuk már igazán lebutíthatnák, röhej hogy 38 évesen ilyen értékei vannak még mindig.
  • bakkerman
    nem a kor a lényeg,hanem milyenek a mentális-fizikai képességei,ha egy szinten vannak egy 25 évesével,akkor nincs miről beszélni,de ha gyorsan csökkenek a fizikai képességei(mint nálam Kakának,ki is basztam az Internek,Özil odaveri),akkor tényleg el kell adni
  • Janika114
    Rendben nem sokára teszek fel képeket, meg egy kis leírást.
  • Darthmushroom
    tipikus real hozzáállás vegyünk valakit jó pénzért :D:D:D XDXDXD
  • Neoncsoves
    nincs gond. egyébként a tapasztalatát sokszor jól kihasználja. ugyanúgy mint Carvalho, akit sajnos a 2. szezonra inkább eladtam és hoztam helyette egy 24 éves védőt :)
  • zorrobomber
    Elsősorban nem az a probléma hogy jegeled, azt megértem, de az ok nem az életkora akkor hanem a sebessége! :) Bocs a szőrszálhasogatásért...
  • Neoncsoves
    hát olyan csapatban ahol 26-24 az átlagéletkor ott szerintem már idősnek számít a 30-31 éves Arbeloa, aki amúgyse volt egy fénysebességű hátvéd :)
  • zorrobomber
    A Debrecenbe nem cserehátvád kell alapból hanem kezdő :) Cserének pl. Simac is teljesen jó. Amúgy érdekel hogy nyomod a Lokit, tehetnél be pár képet.
  • Janika114
    Hát nálam Wawa értékei nem vmi jók, csak segíteni próbáltam, amúgy nálam csere Sissoko de így is nagyon jól nyomja.
  • zorrobomber
    Szóljál már akkor Guardiola-nak is hogy bassza kifele Puyolt mer már nem öreg(30), hanem egyenesen vén csataló(32). Akkor már inkább add el, de a tarcsiban jegelni valakit csak mert "öreg"... hát minimum érdekes :)