104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #68818 asszem ez ide illik -
Neoncsoves #68817 Megapack 3.3-hoz van valakinek torrent fájlja? -
Neoncsoves #68816 szvsz senkinek. inkább a kérdés az, kinek van olyan acélidege hogy kibirja? :DD pláne amikor az ellenfél az utolsó percben fordít:D -
farferi #68815 Kulcs.Kinek van ideje arra? -
Neoncsoves #68814 ti kulcsjeleneteket nézitek vagy az egész meccset? -
farferi #68813 Én meg tipikus Debrecen meccseket játszottam eddig.Pl, Sampdoria ellen meccs elején 2 ordító ziccert kihagytunk aztán persze vertek kettőt.Aztán megint helyzet hegyek de magyar csapat kihagyja.Vége 4 1 oda.Aztán a Benfica ellen 2 1 oda 5 tiszta gólhelyzetből egyet vertunk be neki meg tizeneggyes plusz potyagól.Azért helytáltunk.Mindjárt jön az Arsenal elleni meccs,hát sok jót nem várok. -
jaja, detto :)
gémhez azért gyűjtöttem egy kis erőt persze :P
Szezon elején 4-2-3-1-et terveztem úgyhogy csak a Szilágyi, Bogavac, Coulibaly, Kabát négyessel indultam neki. Közben kiesett Czvitkovics hetekre és mikor Huszák játszott helyette, maradt a 4-2-3-1. Ha őt lehoztam helyette Kabátot hoztam be csatárnak mint támogató target man(to feet). Nem szeretem(a kabátot), de ez általában jól sült el, és ennek a formációnak a használatába jött bele végül a csapat. Jött most az első Bl csoportmeccs Milánóban, úgy hogy Bogavac eddig szinte alig játszott sérülések miatt. A legjobban termelő csatárom Coulibaly volt 6 góllal, persze a Milan meccs előtt pont lesérült. Elkezdődött a meccs, az elején lerúgták Bogavac-ot, úgy hogy direkt a meccsre építettem fel a reserve-ben az előző sérülése óta... szóval maradt Kabát és Szilágyi, akiknek hát ez sikerült.
-
Solt #68811 Szuper! Ma már jártányi energiám sincs, de holnap összegyűjtöm amiket én észrevettem... -
Válaszoltak! A leglényegesebb: igen, berakják ha küldönk be hibákat. Vállalom hogy összegyűjtöm a dolgokat és összeírom úgy hogy nekik jó legyen(pl. Solt a te adataid jók de kell még mellé player ID, link ami bizonyítja az adatok hitelességét, stb) csak kellene valami hely ahol gyűjtjük. Első körben küldhetitek nekem PM-ben bármilyen játékos hibáról tudtok.
-
Megvárom míg írnak valami választ a kérdésre, de szerintem előbb-utóbb bekerülnek a javítások ha elküldjük. Megtaláltam a magyar head researcher-t is, neki is meg lehet írni, szerintem nem fogja elutasítani a segítséget. -
Solt #68808 Marek Heinz: 188cm / 84kg
Rósa Dénes: 174 / 66
Maróti Béla: 182 / 76
Gárdos András: 178 / 72
Andrezinho: 176 / 73
Rodenbücher István: 184 / 81
Junior: 182 / 78
Djordje Tutoric: 187 / 86
Csizmadia Csaba: 185 / 83
Justin Haber: 180 / 70
Csak azokat írtam ide, ahol így gyorsba találtam magasság, vagy jelentősebb súly eltérést...
A játékos értékek nyilván generáltak... nem várom el, hogy a researcher minden játékosnak meghatározza az értékeit, de azért alapvető dolgokra jó lenne figyelni.
Például játékosok posztja, gyorsasága, ereje, agressziója... Maróti jobb oldali középpályásnak van bekreálva 3-s szereléssel, meg 3-s erő-vel... agresszió, bátorság 5-6... Nem egy Gattuso, de azért...
Ha komolyan beleteszik a játékba javításként, akkor esetleg lehetne írni a Fradinak, hogy adják meg melyik játékos melyik poszton érzi magát igazán otthon, hol bevethető, milyen lábas, mennyi idő alatt futja a 30-t, és a 100-t...
Ezek alapján már elég korrekt infókat lehetne kapni...
-
Jól van, fasza, kicsit write only üzemmódban voltam, de nem baj...
Találtam egy hungarian data issues topikot, ami ráadásul aktív, de csak 2-3 apróságot jeleztek eddig benne. Összedobhatnánk közösen egy listát az objektív hibákról. Még talán a 3as tacklinget is javítanák. Este még fogok ezzel foglalkozni sztem. -
Solt #68806
-
ok, újraírtam
Udvariassági köröket megtettem, írtam példát, Solt, utólagos engedélyeddel :) idéztem azt hogy szerinted tragédia a Fradi adatbázis, aztán feltettem három kérdést:
- Folyamatosan kapcsolatban vannak e a magyar szerkesztőkkel, illetve mik a követelmények egy ilyen ligában mint a magyar?
- Évente vizsgálják e a szerkesztőket és leváltják őket ha kell, vagy "felvesznek" egyet aztán évekig ő marad a researcher?
- Van e mód arra hogy a hivatalos adatbázist javítsuk, legalább az egyértelmű hibákat pl. magasság, pozíciók? -
retkes k**** élet, írtam a researcher fórumba egy fél oldalas postot, erre nem kiléptetett a szar fórum mikor submitra nyomtam???? áááááá -
mogyipeanut19 #68803 sziasztok...kezdtem egy játékot az Espanyol-al már a 2. szezon kezdődik... az első szezonról annyit, hogy nagy nehezen sikerült megszerezni a 6.helyet a bajnokságban, a kupából elég hamar kiestünk egy rossz taktikai beállítás miatt...meg annyit hogy elég kevés gólt szereztünk Luis Garcia 13gólt szerzett az egész szezonban ami szerintem elég kevés, és ő rúgta a legtöbbet...hosszabb beszámoló hamarosan...és gratulálok mindenkinek -
Solt #68802 Lehet rosszul fogalmaztam, én nem akartam őt lehúzni, és nem is vettem úgy, hogy te azt tennéd... :) A Békéscsabára nem látok rá, viszont a Fradi az tragédia... :S -
Nem utaltam arra hogy Magicboy trehány munkát végzett volna, csak arra hogy sima önként jelentkező emberek(szvsz magicboy csak jó munkát végezhetett, hiszen sokat jár ide :). Most hogy így feljött a téma, lehet hogy utánanézek... -
Solt #68800 A Békéscsabáról nem tudok nyilatkozni, de aki a Fradit csinálta... nem minősítem... ha csak annyit megtesz, hogy felmegy a hivatalos honlapra... ott vannak a játékosok alap adatai... még azok sem stimmelnek nem egy esetben...
Irdatlan trehány munka... csak tudnám minek vállalja el, ha nem szívből csinálja... -
Eddig amúgy én úgy orvosoltam az ilyen gondokat, konkrétan Kulabát, hogy eladtam a francba, mert amúgyis szar volt, meg szvsz IRL is szar :) Viszont idén jól tolja és szükség is van rá, és kicsit bosszant hogy veri a kiugratós kontragólokat, mikor ugye pont nem erről híres. Meg úgy általában semmiről, azon kívül hogy olyan jó nagydarab targoncásfiú kinézete van. -
Pl. magicboy :) Ő asszem konkrétan a Békéscsabát. -
Solt #68797 De ezeket ki csinálja? -
karajjj #68796 a legjobb a tavalyiban volt, mikor Keisuke Honda négernek, Sidney Govou meg fehérnek volt megcsinálva, az ideiben még nem néztem őket -
Solt #68795 Ha csak ő lenne elbaltázva... ( Maróti jobb oldali középpályás a Fradiban, 3-s szereléssel... ) és ezen kívül még számtalan... -
" Poissyban, a Peugeot gyárban éjszakai műszakos targoncavezetőként dolgozott, hogy kiegészítse a francia hetedosztályú RC Neauphle-Le-Château-nál futballistaként keresett sovány jövedelmét."
A:S:SFA_D:ASFS_DF:SAd -
Valaki tudja amúgy hogy Kulabá miért lett így elbaltázva a Loki adatbázisban? 1,75 a magassága, 16-os gyorsaság, ez kb. szögesen ellentétes a valósággal. -
karajjj #68792 nincs mit, kérdezz bátran, ha valami nem tiszta, örömmel segítünk -
-
ez volt az! minden a helyén van most már. köszi! -
MVB10 #68789 Figyelem!
A http://huncm.freeweb.hu/ oldalról tölthető a magyarítás új verziója (ez a 3. kiadás; január 17-i frissítés néven fogom emlegetni).
Két fájlt töltsetek le, egyrészt a kezelőfelület új verzióját, másrészt az Adatbázis magyarítást (liga aktiválókkal).
A régebbi fájlok felülírása után csináljatok egy felületcache újratöltést (Beállítások menü, "újratöltés elfogadáskor",
mint a képcsomagok esetében szokásos), hogy működjön.
1) A kezelőfelület szövegeiben az elmúlt két hétben kb. 200 szöveget javítottam. Úgy látom, most már a gyakori hibák java részét azért sikerült kigyomlálni, közte a sajtókonferenciák minden fordulóban jelentkező alap témái
is rendezettebbek lettek. Az egész szöveganyag amúgy nagyjából 40ezer tételből áll. Ezt egyrészt nem lenne túl izgalmas egyenként átnézni, másrészt az utóbbi idők javításai között is rengeteg olyan van, amihez egyszerűen látni kell, milyen szituációban, körülmények között jött fel a szöveg, mi került a változók helyére. Így marad az ilyen utólagos foltozgatás, hozzátéve, hogy amikor masszívabb hibás részt találok, azt általában egészként szoktam javítani, nem csak azt az egy mondatot, amit éppen láttam működés közben.
2) Elkészültem a korábban már említett "szomszédos országok alacsonyabb ligáinak" aktiváló fájljaival. Mivel az akció másik fele, a "szomszédos országbeli ifik" módosítás már korábban bekerült a magyarítás anyagába, most már lehet érdekes játékokat kezdeni valamelyik szomszédunk alacsonyabb
ligájában valamelyik "magyarosított" csapattal (az ukránokat kivéve, ott az első három szinten nincs ilyen csapat).
(A dolog tavalyi leírását itt olvashatja el, akit érdekel: http://www.fmhungary.hu/hirek/Varosnevek_es_ifik, a v2-es verziót hoztam tovább az FM11-be.)
3) A szomszédos országokat érintő akció kibővítéseként a csomagba raktam egy saját készítésű, nem valós kupát is (ami a húsz éve megyszűnt Mitrópa Kupa újra aktiválását jelenti, új résztvevőkkel és szabályokkal). Ez szerintem érdekes kiegészítő lehet magyar vagy környékbeli országban játszott játékokhoz. A versenyre minden év január-februárjában, a holtidényben kerül sor, 6 ország 2 csapattal, 4 ország 1 csapattal vesz részt rajta. Ezt a fájlt duplán
betömörítettem, hogy csak az aktiválja, aki tényleg használni akarja.
4) Néhány hete készítettem egy skin módosítást; ez annyit tesz, hogy az általam az idei legjobbnak talált Galaxy skin játékos tulajdonság jelölő színeit kicseréltem, mert az az egy része nem tetszett. ("A játékos tulajdonságok kékes árnyalatú színeit egy "halványkék-szürke-zöld-élénk narancssárga" kombinációra cseréltem.") Ezt innen töltheti le, akit érdekel: http://www.fmhungary.hu/letoltes/modositott_galaxy_skin
A hibákról készült képeket és javítási ötleteket továbbra is várom, de vélemények és építő jellegű kritikák is jöhetnek.
További jó játékot! -
Lacc 88 #68788 Köszi szépen ez bejött. Látszik van még mit tanulnom a játékról.
Még annyi kérdésem lenne, hogy ha a címerek nem jelennek meg pl. az angol bajnokságban, mit töltsek le hogy jó legyen? -
21 játékost nevezel a lehetséges 25 helyett és meg van oldva. -
Ismét "munkába álltam" :)
-
Lacc 88 #68785 Az ifik közül mindenkit bepakoltam a felnőtt keretbe, automatikus kiválasztást nyomtam, de semmi. 4-ből ugyanúgy 1 ember van. Tökön is szúrom magam ha emiatt bukom az egészet. -
Solt #68784 Önts magadra tejfölt, és ne használj törést! :D -
Uborkasalata #68783 Már a megjelenés óta játszom az FM '11-el. Semmi problémám nem volt. Egyik napról másikra, ha rámentem egy játékos adatlapjára kidobott az asztalra semmiféle hibaüzenettel, a játék pedig bezárult. Újraraktam kétszer, más cracket használtam, felpatcheltem, skineket, fotókat kitöröltem belőle de ugyanaz a helyzet. Valaki tud segíteni? -
Atletico Roma - 2013/2014 - Serie A
Csak röviden.
Olasz Szuperkupa: Inter ellen behúzva, 2-0.
Olasz Kupa: első körben kizúgtunk, nem nagy durranás.
Európa Liga: Galatasaray, Paok, Madeira csoportból 1. helyen mentünk tovább, aztán jött a Cszka Moszkva, sima 5-2-vel léptünk át rajtuk, a 16 között viszont az Arsenal ellen kettős vereséggel estünk ki. Btw a döntőt a Milan játszotta az Arsenal ellen, az olaszok nyertek.
Bajnoki tabella
Feczesin idén nem lett gólkirály, az előző évben jobban nyomta, sebaj.
Játékosmozgások
Csapat
Ezért pedig 2 éven át sírtam a bossnak.
-
farferi #68781 Jól van na, kezdek újat, átgondoltabb igazolással és nevezéssel, aztán meglátjuk mi lesz. -
keret és Bocsi! -
Íme a Malaga mentésemről pár kép: Tabella
Igazolások
Keret
Tabella1
Tabella2
taktika
Martinez volt nem Rodrigez