104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
November elején járok, és megint felajánlottam pár játékost kölcsönbe, és szokásosan az a hír fogadott, hogy "Jelenleg nincs olyan csapat, amelyik kölcsönszerződést ajánlana XY-nak." -
Igazolások
Areola - Kapus
Camacho - Középpályás
Kaminski - Jobb és baloldali védő
Polak - Középpályás
Sow - Támadó középpályás
Tarek - Középső védő
-
Már mindent kitaláltam (nagycsapattal vagyok, akkor meg alapvető hogy én állok minden kölcséget :)). Nagy hülyeség ez, hogy a minőségi játékosaim nem érdekli egy csapatot sem. Tényleg, de tényleg minden alternatívát nyomtam, de SEMMI! :| Csak érdekel, hogy volt-e már valakinek ilyen. -
Parejo-ról kinek mi a véleménye? -
karajjj #68854 úgy se viszik, hogy ingyen van és te állod a fizetést? -
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy a 2. szezonomat nyomom, és most se tudom semilyen feltételekkel kölcsönadni azt a 10 játékost, akiknek az értéke 3-8 millió. Hiába ajánlom őket, senkinek se kell!
Miért van ez? :|
(Manchester United) -
karajjj #68852 kíváncsiságból kezdtem is velük, 500 ezer ojró van igazolni -
hát ezek nagy részéről nem is tudtam, de pl megnéztem a franciát ott az első részből hát én nem találtam őket gazdagnak :D -
Nem is olyan rossz ezekről tudni....:D
bár most a Napolival kezdtem... -
karajjj #68849 problem solved -
hát angliába gazdagabb csapatok alsóbb osztályba a Leicester City meg Notts County -
karajjj #68847 van valami kisebb sokadosztályú csapat, ahol arab tulaj van? mert éjszaka nekimegyek akkor, végre sikerült kivennem 2 szabit, szóval 4 nap itthon :D -
gyenge. úgy csapatként, mint egyénileg.
mi az, hogy csak 41 győzelem? mi az, hogy csak 43 gól mifsudtól? mi az, hogy nincs meg a 150 lőtt gól?
-
szezon játékosa és gólkirály: Mifsud
év managere: 3.hely Én
-
Na befejeztem a szezont:
-
Le a kalappal
-
karajjj #68842 tavaly volt, idén nem tudom, hogy van-e új, de valamelyik tájékozottabb kolléga megmondja majd -
én már nagyon közeledek a szezon végéhez :D -
MitsuMishi #68840 Hellósztok!
Nincs valami jó kis leírásotok a taktika beállításához,meg hogy a mutatok mit csinálnak? Van néhány amit nem értek. -
karajjj #68839 húúú ne tudd meg, hogy régen hány napig tudtam tökölni egy átigazolási szezonnal :D mikor a Barcikával toltam, addig keresgéltem a játékosokat, amíg összeraktam egy BL csoportkörös csapatot és a Barcával leikszeltünk idegenben úgy, hogy sokáig mi vezettünk, megkeresem majd a képet, ha érdekel :D -
karajjj #68838 lehet, hogy én is belekezdek egy ilyenbe, 4 napig otthon leszek holnaptól :D -
én inkább akkor szoktam,amikor kezdek egy csapattal egy játékot,és nézegetem az anyagiakat,fizukat,játékosokat,stáb tagokat,akkor irogatom le ki nem kell,kit kell eladni,kb mennyit akarok költeni stb...kiég a szemem attól,ha sok játékost kell végignéznem kit akarok leigazolni -
kínomba nem tudtam mit folytatni ezért megnéztem az angol 5.osztály, és nagy meglepetésemre a szebb napokat is megélt Luton Town csapatát ott találtam:
90évek elején még premier ligások is voltak, azótta anyagi gondok miatt folyamatosan zuhantak vissza, és tavaly se sikerült neki a visszajutás a 4.osztályba. szerencsére 1szer már kezdtem kisebb osztályba és szerencsére volt elég sok nevem h kik jobbak így nagyon keresgélni nem kellet a játékosokat, igazoltam is rendesen bár ez a fizetés keret számlájára ment csúnyán mínuszba került. ráadásul már alapból be volt állítva 3játékos h csatlakozik januárban így az sok ingyen eladás se sokat javított a helyzeten.:
meccsekről annyit h szerintem az igazolásokkal kinőttük ezt az osztályt, egy szerencsétlen vereségünk van eddig.:
és a legnagyobb császár aki max fizu max aláírás pénz max ügynök pénzzel írt alá:
-
karajjj #68835 nekem is jó -
Solt #68834 Lehet laptop felbontása miatt van... megnézem majd otthon is...
( szerintem ez kifejezetten jó ötlet volt ) -
nálam jó, remélem használható lesz ez a megosztós dolog
-
Solt #68832 
( Csak nálam van elcsúszva? Heinz adatai a Gárdos neve mellett vannak ) -
Solt #68831 Én is szoktam írogatni! :D Igaz ott a statisztika, de az sokszor fals képet ad... pl egy középső védőnél inkább azt nézem, hogy milyen a szerelési mutatója, mintsem azt, hogy milyen osztályzatot kap... szépen írogatom a hibáit, és az alapján döntök! :D
Jártam már úgy, hogy osztályzat alapján lecseréltem, a csere védőről ( aki hasonló képességű volt ) meg azonnal gólt kaptam... belső védő kényes ügy! :) -
karajjj #68830 én csak a felállásokat írkálom lapra -
Na, csináltam egy - a link birtokában - bárki által szerkeszthető táblázatot, lehet benne randalírozni, pénteken szerintem elküldöm ami addig belekerül. Törölni lehetőleg ne töröljetek, bármi nyűg esetén ott a megjegyzés oszlop. Lehet javíttatni játékos history-t is, de szerintem első körben most a fontosabb hibákra menjünk rá. Csak így tudom berakni a linket mert https
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AovIGVt-S7EEdGFFZkxLTVNsbVl2OTMtVFNDbUcxYUE&hl=en&authkey=CL7kgtYF -
Érdekes,ÉN IS így vagyok vele :) Amióta 3D van,azóta (persze ha van rá időm) igyekszem full matchbe tolni,hátradőlni a fotelben,és nézni a meccset. Néha olyan elvetemült vagyok,hogy egy kis lapra még írkálom is a dolgokat,amiket észreveszek :DD Nem gondoltam volna,hogy van még egy ilyen csendes őrült mint én :) -
Solt #68827 Hát nem könnyű... nagyon gyenge a keret... nincsenek szélsők, nincsenek védekező középpályások, Heinz nem az a kifejezett gólgyáros... fél napom arra ment el, hogy játékosokat keressek! :) Kicsit felforgattam a keretet... :)
Nekem is úgy van beállítva, hogy "több helyzet"... én minden meccset így játszom... :) A teljes meccs lenne az igazi, de ahhoz már nincs türelmem... :)) -
Hehe, én 7-3ra vertem Fradit, de amúgy is kieső helyek környékén tanyáznak. Most két csapat éppen mögöttük van, mert épp nyertek, de előtte tökutolsók voltak, és már szeptemberben arról cikkeztek hogy kirakják Pruknert. Esetleg sovány vigasz lehet még hogy Újpest is csak eggyel előttük van. Mögöttem a Kaposvár a második, Fehérvár 3. :) Amúgy én fontosabb meccseknél nem csak kulcs eseményeket nézek hanem extended-et, mert úgy azért sokkal hatékonyabban bele lehet nyúlni a meccsbe. -
Solt #68825 Én az egész meccset... pontosabban a helyzeteket, gólokat... egy eseménydúsabb meccs nem kevés ideig tart... de szerintem ez a lényege, így a legélvezetesebb... én így tudom beleélni magam. :) Csak a szöveg pörgetésének nem sok értelmét látom... pont a lényeg marad így ki. -
Solt #68824 Én a Fradit nyomatom, de nagyon lassan haladok, mert nekem egy meccs kb 15-20 perc! :) A 20. fordulónál járok, és a 3. vagyok 4 ponttal lemaradva az első Győrtől, és 1 pontra a 2. Videotontól.
Nagyon izgalmas a bajnokság... ha a végére érek, lehet csinálok egy kis összefoglalót, mert volt pár érdekes meccs. :) Kikaptam úgy, hogy 8 ziccerem volt, és nyertem úgy, hogy nekem egy sem, az ellenfélnek meg 5! :)
Most vertem meg idegenben a Debrecent 1:0 ra... a 85. percben lőttem a gólt... nem kicsit ugrottam fel a fotelból! :D -
geo91 #68823 kedvenc kis csapatom az asec, ha olcsó és kurvajó pléja kell :D -
Amúgy nem értem, hogy az első sikeres szezonom után, igazoltam 2 játékost, nem adtam el senkit (kivéve a tartalékok közül pár fiatalt meg Park-ot), nem rossz a morál, 89%-os az öltözői hangulat, és mégse megy a bajnokság. Első 5 forduló (1 GY 2 X 1 V), 42. meccsen kaptam ki először bajnokin, Tottenham-től egy 89.pervben kapott góllal hazai pályán. Na ugrott is a morál 45 fokot (moráljelző golyón). Hihetetlen! Ha sorozatban nyerek meccseket, kupákat hozok, semmi változás, de mikor 1 meccs vereség becsúszik, rögtön a padlón mindenki. Szurkolók tüntetnek a stadion előtt (21%os elégedettség meccs után, úgy hogy volt 3 kapufám, 2x annyi helyzetünk volt, csak potya gólt kaptunk).
Ez annyira nem reális.... változtattam taktikán is, az se elég semmire. Ligakupában 4. osztályú csapat ellen izzadtunk ki egy X-et... hihetetlen. Valami megoldás erre a krízishelyzetre?
Ki mit tesz ilyenkor? Kár hogy nincs alkalmazottak között csapat pszihológus. Milyen jó lenne.... -
Én is kulcsjelenetekkel játszom, mióta FM-ezek. De előfordul olyan, amikor képes beragadni hosszú időre jelentéktelen mozdulatok miatt (mostani részben). -
karajjj #68820 FAQ? -
Lacc 88 #68819 Erre a kérdésre senki semmit?