104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Athletic Bilbao 2010/11
Befejeztem első szezonom, nagy mázlival sikerült odaérni az előkelő második helyre a bajnokságban !
A kupában a döntőig meneteltem, ahol szoros meccsen végül kikaptam !
Legtöbbször Fernando Llorente és Javi Martínez vitte hátán a csapatot mivel Iker Muniain 3, Markel Susaeta 4 hónapot volt sérült !
A fiatalok közül Mikel San José, Óscar de Marcos, Ibai Gómez játéka volt igazán meggyőző !
-
hát főleg a védelmen látszik ilyenkor,nézd meg az elején mennyi gólt kaptunk. pl első 5:2s vereségnél a helyzetkihasználás döntött csak a millwall javára, messze nem voltak ennyivel jobbak. -
Az miért van, hogy a média szerint dög utolsó Scunthorpe -al indultam, és az előrejelzések szerint első ellen otthon döntetlent érek el, és a szurkolók csak simán rendben találják a meccset? 
Bezzeg ha barimeccsen nyerünk 5-0ra egy nem jegyzett csapattól, akkor újonganak... Citytől 2-1es vereség meg gyenge eredmény szerintük. -
karajjj #68895 ilyen nagy játékosmozgás után látszik amúgy a játékukon, hogy nincsenek összeszokva? -
Csak akkor dicsérem ha tényleg jó és látok rá esélyt hogy a későbbiekben leigazoljam(így akár meg is kedvelhet idővel). Ha nagyon elszánt(determined) az illető akkor nem kommentálom, hogy nehogy felszívja magát a meccsre, egyéb esetekben leoltom.
Luton-hoz nagy grat! -
Luton 3.szezon kezdet:
Igazolások terén szinte az egész keretet kicseréltem h legyen esély idén is a feljutásra. ez sajnos megint a fizu keret számlájára ment (-14k), ráadásul a pénzügyi helyzetünk is -1m font már. a ligakupába mind3 fordulóba nagyobb osztályú csapatott búcsúztattunk.
-
van rá megfelelő ember,semmi problémát nem fog okozni :D -
Jimbo #68891 Tököm tele van már a sok hálátlan paraszttal...
Elhozom Ausztráliából, felemelem a porból, a vételkor kifizetett 40k értéke ma már 5.4M és akkor minden hónapban rinyál, hogy nagyobb klubhoz akar menni. Baszki TOP 20-ban van a Sporting évek óta, 7 év alatt 4 nyert bajnokságot a faszi, BL-ben indul minden évben, mijafaszt akar még??? Azért nem egy Rooney kaliberű csóka, hogy nagyon ugráljon. Sokat rinyál lenyomom tarcsiba, aztán ott fog megrohadni
Más: Ti mit szoktatok mondani, amikor a meccs előtti sajtótájékoztatón az ellenfél legjobbjáról kérdeznek? -
Lampardfan #68890 Hát ez igaz mer ami első évbe tökéletesen működött a második évbe már nagyon döcögős lett... -
Jó reggelt!
Ezt tanúsíthatom már 2007-ben is így van. Legkésőbb 2 év után tudja a gép a taktikát és semmire se megy vele az ember. Illetve apróságokat már egy év után tudja. Ez a legjobban akkor látszódott mikor már 4-szer játszottam úgyan azzal az ellenféllel. Szinte semmi nem ment be és a védelmemet átjátszották. -
ez így van,már az fm10-ben is így volt,Barcával egyszerűen 3-4 évenként új taktika kellett,a kisebb csapatok betanulták a játékunkat -
karajjj #68887 ha sokáid játszod ugyanazt a taktikát, akkor a gép megtanulja és nem fog már működni egy idő után -
Lampardfan #68886 hát az első évbe bajnok lettem meg kupagyőztes ezzel a taktikával :D
de már minden rendben kicsit alakítottam rajta és már műkszik is..hála istennek
-
karajjj #68885 biztos vagyok benne, hogy nem a játékban, vagy a patchben van a hiba, hanem a taktikádban -
Lampardfan #68884 Most is Juve ellen nekem 25/10 kapura lövés , Juvénak meg 8/5 és 1-2 lett nekik 
Lehet hogy a Patch ilyen vagy nem tudom mer a 10-be se a legújabbat raktam fel mer úgy olvastam ott ugyanilyen problémák voltak nem tudom hogy ez is ilyen e. -
Meccstaktika begyakorlása mit takar?
Úgy látom, hogy ez az egyetlen nagyon komoly változás tavalyhoz képest, meg az "azonnali" beszélgetés igazolásnál. -
persze, csak jegyezd meg, hogy mit állítottál és milyen volt az alap. de egyszerűbb, ha a settings.xml fájlról csinálsz egy backup mentést, aztán visszamásolod, ha elbasztál valamit.
márpedig a te esetedben erre igen nagy az esély...:D -
geo91 #68881 ez tök jó, leszedem én is. :D vissza is lehet vele állítani amúgy? -
Ez az a progi, szerintem működik -
A 2011es verzióval működik a régi verzióhoz készült játékos érték színező (0-5, 6-10,11-15, 16-20) és mi is volt annak a neve?
-
Lampardfan #68878 Az lehet , megnézem lassú vagy normál tempóba hogy játszanak a fiúk ;) -
karajjj #68877 taktikai beállításokat nézd át, szerintem túl gyors a tempó -
Lampardfan #68876 Hi All!
Az miért van hogy minden meccsen kb 20x lövök kapura abból 5-6 el is találja de örülük ha 1 bemegy :@ Az ellenfél persze meg alig lő kapura mégis nyer.Akármilyen taktikánál így van legalábbis nálam :S Kezd felidegelni ez az FM... -
Janika114 #68875 Hát a MU-t kaptam egyből, reménykedtem h megkapom a Standard Liege-t akik meglepetésre megelőzték a Chelsea-t. Lehet jobban jártam volna csak 3. vagyok, és megyek 1-2 kört még az EL-ben. -
Janika114 #68874 Negyedik szezonomban végre sikerült, tovább jutni a Bl csoportból:
-
aki nem játszik,az nem fog kelleni senkinek se,rakd le tarcsiba,vagy add kölcsön fél évre,és utána ha kell valakinek elviszik. mint IRL,aki nem játszik,nem látják milyen formában van,az senkinek nem kell,mert zsákbamacska -
Zsoze19 #68872 Az mért van, hogy kb 6 m € értékű játékost el akarok adni már az árát is levittem 750e€-ra de a kutya se érdeklödik íránta!Nem bánnám ha valami Patch -ezt a későbbiekben kiküszöbölné! -
Luton 2év:
Hát reménykedtem h elég erősek leszünk a feljuttáshoz, ami végül is simán megtörtént. Bár voltak nagy zakóink is pl Blackpool 4:0 Luton vagy Luton 3:6 Grimsby, de voltak nagy győzelmeink Port Vale 1:7 Luton, vagy nagy fordításaink Bury 63perc után 3:0ra ment de végül a 90+6perbe 3:4re nyertünk. jövő év nagy kérdés számomra h mire lesz elég a csapat meg h mennyit tudok erősíteni mert pénzügyileg nagyon rosszul állunk:
ja és persze Mifsud még mindig a császár :P:P:D:D:D
-
geo91 #68870 BUDAPEST HONVÉD, 2011/2012 -
hNeo #68869 Az MTK nekem is kiesett az NB1-ből.
Az MTK II. pedig az NB2-ből. Van 20 középpályásuk, mind NB2-es szintű. -
hNeo #68868 Játszik még valaki a Békéscsabával??? Írjon rám pls. -
hNeo #68867 Én is nézek teljes meccset, nem vagytok egyedül őrültek. De amikor már bejáratott a taktika, akkor csak "több helyzet". De most Békéscsaba - Nyíregyháza, úgyhogy végig nézem. -
hNeo #68866 Nekem se viszik az u19 magyar játékosaimat, pedig ingyé adom.
De pl ha valahol lesérül valaki, akkor az edzője oda játékost keres. Akkor kell nekik ajánlani egy fiatalt arra a posztra. -
hNeo #68865 Kölcsönvenni szezonok elején szoktak. Próbáld akkor amikor kölcsön időszak van. -
akkor ezek a csapatok úgymond "gazdagok"? tehát eredménytől függetlenül lesz pénz mindig? ha ezt az eviant a city csoportjába sorolták,lehet kezdek egyet velük -
nem kezdtünk olyan rosszul az évet, egyenlőre vezetjük a tabellát:
Jptből 11sekkel búcsúztunk, a ligakupából 90+2be nyert a watford -
Olasz Szuperkupa: A. Roma - Inter Milan 1-0, Feczesin fejesgóljával.
Hazai pályán játszottunk, telt ház (5k néző) előtt.
Halálcsoport a BL-ben: Bayern, Valencia, Celtic. -
Jimbo #68861 Én is azt vettem észre, hogy akit kirakok loan listre, (fiatal, jó játékosok, de nem férnek be hozzám) azokat nagyon ritkán viszik el kölcsönbe, aztán január elején teljesen random játékosokat jönnek kölcsönkérni, ha mákom van közte van az is, akit amúgy is oda szánok
-
azhát. szegénykét rögtön el is küldtem plasztikai sebészetre :D -
Neoncsoves #68859 Kaminski a terminátor? :DD