104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bakkerman
    plusz teheti be nyugodtan azokat a képeket,amikor első évben BL-t nyer a lokival meg ilyenek,és kabát peti 30 góllal gólkirály blben xd
  • Huni92
    ne hallgass rájuk, csalj nyugodtan. használd az FMRTE-t bármikor, bármilyen helyzetben, aztán holnap-holnapután gyere vissza sírni megint, hogy ez nem működik, az nem jó, és crash dumps hibaüzeneteket dobál a játékod :DD
  • Darthmushroom
    1. csalsz
    2. alap h öregedő vagy sérült játékosoknak csökkenek az értékei
    3. szerintem játssz mással mert így semmi értelme nincs játszani...
  • bakkerman
    omg...ilyenek ne fmezzenek
  • eZo
    ez kemény volt ! minden az utolsó csoport meccsen dőlt el:

• karajjj
    csalsz -.-
  • fla
    FMRTE-ben hiába írom át egy játékos értékeit, idővel el kezdenek romlani azok.
    Mit csinálhatok rosszul?
  • Janika114
    Amúgy a Citynek a fiók csapata is voltam vagy másfél évig amivel semmire se mentem kb, most meg a Juveval jelentették be a kapcsolatot, bár ezt nem én kértem, de így felbomlott a City-s. Bocs a dupláért.
  • Janika114
    Erre vártam már mióta bár ilyen nagy összegben nem reménykedtem, már csak egy év volt szerződéséből és nem akart maradni, ezért felajánlottam így fél világ vitte volna, köztük már akkor is a City, Milan, Inter pl, de az ő ajánlataikat el se fogadtam csak a középcsapatokét, hogy majd onnan vigye el egy nagyobb klub, pár hónappal ezelőt mikor ránéztem az értéke már 17 millió font között mozgott, és végül így végződött, még van egy két tehetség akit így adtam el :D
  • Huni92
    Nice

az a 21 millió fontos részesedés se szar :D:D
  • bakkerman
    én is mostmár ha kis csapattal vagyok,és nagy pléját adok el,akkor igyekszem legalább 20%-ot kicsikarni tőlük,hátha továbbadják :)
  • Janika114
    Sorry elrontottam linkelést a két lemaradt kép:

• Janika114
    Ilyen örömteli hírt még sose kaptam:D

Még két éve adtam el úgy h inkább kicsivel kevesebbet kértem de következő eladás 50% az enyém. Ajaxban remekelt:
    http://noob.hu/2011/01/30/madani2.jpg
    és hát lecsapott rá City de az megkérték az árát, szerencsére
    http://noob.hu/2011/01/30/madani3.jpg
    Érdekesség, h míg 3 éve nálam alig keresett 3500 font/hét most a Citynél 2100000 font/hét a fizuja...
  • geo91
    U.S. Alessandria Calcio 1912, Serie B, 2011/2012

átigazolások / keret

a nagyobb csoda végül nem sikerült, így nem sikerült megelőzni az anyaegyesületünket, de a kisebb csoda, hogy mögöttük végeztünk, így feljutottunk a serie a-ba!

a kupában idén is 3 kört mentünk, de mivel a 2. körben csatlakoztunk így a végállomás a 4. kör volt.
  • farferi
    Hát ők a visszavágón a Nou Campban, lesérult és piros lapos játékosokkal.Sebaj, majd jövőre...vagy később.
  • king82
    Na azt hiszem kellőképp felszívták magukat a játékosaid nagyon szép eredmény! Ki lesz a következő ellenfél?
  • farferi
    Off topikba kiraktam a Barca eredményét meg egy régi szép emléket.
  • Lacc 88
    Nem otthon vagyok most csak holnap megyek haza. De ha megkeresed és ráküldesz egy figyelőt az megmondja milyen kilátásai vannak a jövőre nézve.
  • king82
    Dobsz róla egy képet?
  • Lacc 88
    Én az MK Dons csapatába vettem meg 1,2 millkáért Ben Amos-t 18 évesen asszem. Nagyon jó igazolás volt remek kapus nálam. 11-es párbajban verhetetlen vagyok vele 3 év alatt.
  • king82
    De nyugodtan töltögess képet ide vagy rakd be linkbe. Szép eredmény volt!
  • Huni92
    voltam elefántcsontparti szövetségi kapitány egy ideig, nem játszottam egy meccset sem, aztán felvettek a hollandok :D
    2016-os EB-n kint van a csapat.
  • geo91
    járókeret elég neki, de köszöni szépen
  • Huni92
    mondd meg neki, hogy fogadja szeretettel az ajándékomat. szerintem hasznát fogja venni.
  • geo91
    leigazoltam a 38 éves pippót :D 2. meccsén már gólt is lőtt :)
  • Huni92
    de, te tehetsz róla. nem jól másolod be, persze, hogy nem jeleníti meg, ha így néz ki a link: http://http//akármi.jpg
    egyébként meg azért 'ugat', mert teleszemeteled a topikot. az offtopikban lehet próbálkozni nyugodtan :)
  • KoniZTE
    Az Espanyol-Real (2-2) meccsen Luis Garcia 8 hónapra, a klubb legtehetségesebb játékosa Forlin pedig 4 hónapra dőlt ki...
  • KoniZTE
    Espanyollal kezdtem fm10-ben, első év elég jól sikerül, talán meg lesz a bl
  • farferi
    Nem én tehetek róla hogy ezt csinálja.Amikor pár hónapja próbáltam, nem ment, elmondtad hogy kell és semmi gond nem volt, felraktam vagy 20 képet.Mindegy akkor nem rakok képet, bár nem tudom miért kell ezért ugrani.
  • Zsoze19
    Sziasztok!Tudnátok nekem ajánlani fiatal de annál tehetségesebb kapusokat!Eddig David de Gea volt a kiszemeltem, de 25 milliót+Badstubert szeretné érte az Atletico.....annyit szvsz meg már nem ér!
  • Huni92
    az eredmény szép, de azt ajánlom, hogy jpg vagy png formátumban mentsd a képeket, mert ez a bmp nagyon szar.
  • karajjj
    nem bánnám, ha ezeket az offtopikban folytatnád
  • farferi
    Na, ezt a bl meccset akartam berakni korábban.Itt dőlt el, hogy továbbjutunk, inkább kaptam volna ki, utólag belegondolva mert a Barcával kell játszani és nincsenek illúzióim.
    http://http://noob.hu/2011/01/29/lionkicsi.bmp
  • farferi
    Próba.
  • geo91
    a nagy része a tartalékcsapatból távozott, az első csapatból jóval kevesebben mentek, de annál nagyobb nevek. criscito, ranocchia, moretti, rafinha, sculli, stb...
  • king82
    Látom nem kicsit hanem nagyon bő volt a keretük, hogy így szórták a játékosokat.
  • farferi
    Nem is gondoltam volna hogy ilyen jók a játékosaim.A téli átigazolási szezonban nézelődök de egy normális playát nem találok.Már aki el is jönne kicsiny Debrecenbe.Kell valakinek pénz, átkluldöm banki transferrel{2.8 millió font}
  • geo91
    bajnokságban amúgy oda-vissza vertek minket... (féltáv úta már játszottam pár mecset.) de a mások elleni eredmények által megelőzhetjük őket, ha szerencsénk van.

na itt a lényeg, egy képre rá sem fért...:

• Huni92
    majd, ha...

rögtön és még szép :D
  • geo91
    nem lesz könnyű de meglehet, mert nagyon durván meggyengültek. több, mint 60 milla értékben adtak el az idén játékosokat... majd dobok egy képet is ha érdekel.