104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
3perc volt de akkor is fáj..:D
köv bajnokin bakambu aki eddig 9m-en 13gólt vállat kidőlt 1hónapra, és schelotto is 1hónapra:S -
és gondolom a hosszabbítás 2 perc volt... néha olyan mintha direkt csinálná ezeket a gép... :/ -
köcsög makker cigány pool
celtic 2:2 liverpool
2:0ról természetesen a 90+3ba egyenlítve..-.- -
Első szezonomat befejeztem a Barcánál.
-
kedves bl csoportot kaptam:
1.liverpool 2.milan 3.celtic 4.leiga warszawa -
Ezt bemakkoltuk
-
Balajti eddig 3szor állt jó helyen az ötösön belül, kb ennyi a szezonban eddig a teljesítménye :D (Ha Kulabá nem sérült volna le, valszeg nem is játszik, de így viszont továbblőtte a csapatot)
Hja Bogavaccal (annál is inkább, mert 30 éves) nem számolok hosszútávra, de eddig kielégítő a teljesítménye -
Grat, Balajtival Rosenborg kiverés nem semmi, nálam egy kalap szar a srác, és nem is fejlődik semmit. Bogavac meg nálam is fasza volt, de csak óvatosan, mert időben kb 70-30% volt nála a sérült-egészséges arány. El is adtam inkább az első - amúgy meccs/gól arányban teljesen jó - idénye után. -
igazolások:
és a keret:
cél még mindig a bl győzelem, bajnokságban csak pont,gól és kapott gól rekord...
bl győzelem nagy fricska lenne a rangersnek mert ők rendezik a döntőt :D -
Hi all!
Ugy döntöttem kezdek egyek a Debrecennel... még csak augusztus végén vagyok, de megmutatom hogy állunk.
BL:
Az azeri Pjunik Jereván ellen kezdtük a selejtezőket:
1.meccs
2.meccs
Aztán jött a Rosenborg
1.meccs
2.meccs
És végül az Apoel Tel-Aviv
1.meccs
2.meccs
Ezzel bejutottunk a csoportkörbe
igazolások
-
Neoncsoves #69654 Szerintetek a következő csapat melyik legyen karrieremben? Schalke or Besiktas? :) -
farferi #69653 Geo: amikor van a hirtelen ugrás 2014-ben és 18-ban akkor új stadion épült?Mert a Debrecennel nállam is majdnem teltházas meccsek mennek, gondolkozom a stadionbővítésen de feleslegesen nem akarok rákölteni. -
Utley #69652 Hatalmas gratula:)
Közben tolom a skót ligát.Dundee-al a 2.szezont kezdtem meg a 2.ligában,de idén már esélyesek vagyunk a feljutásra.Az előző szezonban a -25pontos levonást nagyon betett :)
A skót kupában az elődöntőben a Celtic vert ki,és a Challange kupa döntősök voltunk :) -
geo91 #69651 idén végre nem kellett selejtezőt játszanunk, a bajnokság megnyerése egyenes utat jelentett a csoportkörbe.
bajnokságot természetesen vezetjük, kupadöntőben is ott vagyunk. -
geo91 #69650 több, mint a fél város kijött a meccsre, teltház volt :)
nézőszám csúcsok évről-évre
nem könnyű csoport...
-
meg oldottam, jött kis hazard jött helyére :D am nagyon jól sikerültek az igazolások, akik nagyon menni akartak távoztak, de kemény védelem állt össze. majd holnap dobok képet. -
Az kemény! Nálan most nagyon bevált Hernandez-el párban! 19-19 gól a bajnokságban, BL-ben 10góllal gólkirály lett, angol kupákban 9 gól. Előző évben össz-vissz 8gólja volt. Persze az az év a beépítés éve volt. Rooney sokat padozott miatta :) -
geo91 #69647 anno a metalist harkiv karrierből azért lett elegem, mert a 17, 5 milláért vásárolt lukakut 13 milláért a beleszólásom nélkül adta el a vezetőség. -
Sisa Tibor átveszi az irányítást a Fradinál, Zambrotta pedig a Tottenham-nél.
MU-val viszonylag sikeres szezont zártunk. Ismét (3 alkalommal egymsát követően) megnyertük a bajnokságot (Chelseavel és a Tottenhamel küzdve), Liga kupát, Fa kupát viszont elbuktam elődöntőben a City ellen, illetve a BL-t is az elődöntőben a Real ellen.. bár az is érdekes volt...
Első meccs:
Real Madrid - Manchester United 2 - 3
Manchester United - Real Madrid 0 - 2 (persze 0-1 volt a 89.percig, aztán a szezon legjobb kapusa Asenjo megfogja a labdát, a csatár odaszalad... kis hatásszünet, látom hogy nem mozdulnak, majd 2 msp után azt látom hogy kiejti a kezéből, Higú meg berúgja, és így viszik a meccset------ persze 55.percben kiállították Vidic-et (ki mást))
Végül behúzták a Barca ellen a döntőt!
Megjegyzem, a Barca 96 ponttal nyerte a bajnokságot, Real pedig 2.ként 73 ponttal végzett! :D -
2013 júniusa: Wenger és Redknapp visszavonult. Giggs, Van der Saar, Beckham (leigazoltam 1,5 évre, hiszen ő a kedvencem, és itt illik visszavonulnia MU-ból), Scholes visszavonul. -
elnökségnek hatalmas grat...
douglas costa 12,25m ért eladva a lyonnak... 1m hasznunk volt rajta... -
na vége a 2.szezonnak a végére kikészültem a chelsea vereség úgy megtört minket...
felsőházi meccseken: 2döntetlen és 3vereség, kupadöntőbe 0:2ről 11sek kelletek h nyerjünk...
tavalyi évhez képest 11pontal kevesebb,9rúgottal kevesebb és 12több kapott gól:S
kupadöntő:
év játékosa: fazio
év játékosa szakírok szerint: bakambu
gólkirály: bakambu
év ifije: douglas costa
év managere: én
év csapatába: enyeama,fazio,majstorovic,elm,schelotto,bakambu -
farferi #69642 Én 66-nál tartok csak nem mertem leírni mert lecsalóznak.
-
hát kiestünk... minden összejött a chelseanek... 11s előtt elm rúgott egy kapufát, ha az bemegy talán máshogy alakul......
-
ja persze legjobb csatárom Bakambu kihagyja a visszavágót eltiltás miatt:S -
chelsea első meccs, hát nem sok esélyünk volt :S de ilyen hazard,alexis sanchez ilyenek ellen elég nehéz:S
-
jó lesz az gomba!
nálam február közepe van, a kupából a másodosztályú, de azóta már a barcát is kiverve döntőbe jutott malaga ellen estünk ki a negyeddöntők során.
a ligában egyelőre az 5. helyen vagyunk, 15 meccs van még hátra.
közben meg aláírtam egy előszerződést az ac milannal, július 1-jén átveszem a csapatot. -
köszi. am vicces visszavágó volt mert 2eltiltás és 4sérülésem volt szóval 2kapus is ült a padon:D
bajnokság 30fordulóba behúzva (8m a vége előtt), bl-be a chelseat kaptuk -
grat! -
az elején bekezdtünk onnan már lényeg az volt h ne kapjunk 5gólt amit sikerült is megoldalni és így továbbléptünk a címvédőn:P
-
ezaz megleptük az első meccsen a címvédőt egy szöglet gól, egy távoli bomba és egy szabi után keveredés után. így van remény a továbbjuttásra
-
geo91 #69633 ejj... sürgősen meg kell variálnom a taktikát... -
geo91 #69632 egyszer ennek is meg kellett történnie, meg is történt. ezzel a meccsel félbeszakadt a 68 meccses bajnokságbéli veretlenségi sorozatom. (előző 2 szezont veretlenül nyertem meg.) -
Zsoze19 #69631 Második szezonomat kezdtem meg a Bayern München-el.(azért esett erre a csapatra a választásom mert ez a kedvenc Klubbom.)
Bajnoki cim,Német kupát megnyerük.Bl-ben Legjobb 8 közé jutásért folyó párharcban az Mu elgázolt minket(össz 4-2 az Mu-nak)
De a legérdekesebb, hogy a csapatot most megvásárolta 1 Dán ficó.....Hihetetlen nagy pénzeket fektetet most a csapatba.100 milla átigazolást kaptam amit fel tudok, húzni 150-ig persze a fizetések rovására.Kjear,Subotic.38,5 Milló-ba volt a két spiler.R Lukaku,Giuseppe Rossi.32,5 M volt.Volt pár távozó is:Edson Braafheid,Daniel Van Buyten,Ivica Oliæ,Andreas Ottl,Mark van Bommel,Miroslav Klose,Danijel Pranjiæ,Mario Gómez...Még pár Wonderkids-t tervezek de öket már remélhetőleg olcsobban megszerzem.A LEgrosszab az egészben, hogy az Új tulaj nincs meggyözödve arról,hogy én vagyok a megfelelő ember a csapat írányítására!.Üdv és Grat mindenkinek. -
geo91 #69630
-
farferi #69629 Nem mindig nyerek ám.Mentségére szóljon a csapatnak, hogy szakadó esőben játszottunk, az meg nagyon nem fekszik.
-
pár napja hozott a postás valami kompjútertémát,csak pislogtam mi rajta az a "NASA" felirat 
amúgy AMD X2 3.1 gh,2 giga ram,meg hd4850
-
Régen jártam már erre, de most segítségre lenne szükségem.
Letöltöttem az Fm Genie Scout-ot, de bármelyik mentésemet (kettő van) akarom vele betöltetni ezt a hibaüzenetet adja:
Az fm genie scout mindkét verziójával próbáltam már.
Valaki segítsen légyszíves, hogy mi lehet a baja. -
Majdnem féltávnál -
hNeo #69625 Hát igen átlagos fizu a csapatnál most még 1000 euro per hó.
ő kért 1500-at meg ezt a bónuszt.
még nem engedhetem meg magamnak hogy annyit keressen egy kis 18 éves mint az egész csapat összesen.
mikor jön már egy arab befektető...