104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• penge96
    Logikus... :D
  • DONGUBA
    nem akkor kirugnak
  • penge96
    Nah, 4 év után leléptem a Brondbytől, meguntam, hogy mindig a Köbenhavn baszott ki velünk ilyen 1 pontos előnyökkel. A Paksnál vállaltam munkát, kiestek a 2. osztályba.

Egyébként ha nem töltöm be a magyar NB3-at, de NB2-ből kiesek, akkor az NB3-ba folytatom?
  • DONGUBA
    azn gondolkodam en is:DDDD
    majd ket ev mulva kiderul vagyis egy....
  • karajjj
    szóval szar a kiegészítő, amit leszedtél
  • DONGUBA
    SRACOK FELFEDEZTEM EGY ISZONYAT NAGY BUGOT!!!!!!!!
    Leszedtem egy argentin 7-ed osztalyos kiegeszitot....
    Ketev sima feljutas utan megynyertem a 3. osztalyt erre kovetkezo szezonban egy osztallyal visszabb kerultem tehat kiestem:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Janika114
    Az a max tudtommal, annál nincs előrébb.
    Én is MTK-val akarok majd kezdeni, csak sajnálom itt hagyni a 2018ban járó mentést, csak unom :(
  • farferi
    Egyébként meg lehet, hogy azért nem jön senki mert már felvásároltam minden értelmes játékost.
  • farferi
    Én csak azért kezdtem velük mert abban bíztam, hogy magasabban lesz értékelve mint a többi magyar csapat.Amúgy az MTK az isten(ezzel most megint lehet,hogy nem szereztem jó pontokatVelük el döntő Milan ellen, tizeneggyesekkel buktuk.Az volt a csúcs.
  • lippet
    Ha már a hírnévről van szó: az angol élvonalban növekedhet az európai kupahelyek száma, vagy a 4 BL hely (3 csoportkör, 1 selejtező) a maximum?
  • farferi
    Nálam is nőt, szintén ez a bl helyzet csak a csapatom repuja nem nőt.Ez a bajom na.Hát mi a fenéért küzdök évek óta????
  • Terminátor14
    Punktum, és a többi kép? Itt sírsz, hogy nincsnek jó fiatalok akik eljönnének, ennyi meg annyi pénzed van, de nem tudod mire költeni, így 4-5 év után nem tudsz hova fejlődni. :DDD

Hát tessék :)
  • Terminátor14
    Persze hogy nő, teljesen jól van megcsinálva ez a dolog a játékban, dehát van, akinek semmi sem megfelelő :P

Amúgy a Lokitól hányingerem van, nagyon idegsít, hogy mekkora előnnyel indulnak a Fradihoz képest, én kb most tartok ott, hogy az általad felsorolt "kategóriájú" játékosok eljöjjenek hozzám.
  • farferi
    Én nem mondtam, hogy nincsenek csak én nem vettem sosem kölcsönbe senkit és nem is fogok.Punktum,na.
  • Janika114
    Nálam a Lokis mentésnél igenis fejlődött a bajnokság is a csapat is, 5. vagy 6. évben 2 magyar csapat indulhatott BL-ben, egyik automatikusan csoportkörös volt, és már a 3-4 évben is eljöttek hozzám híresebb jobb játékosok most így hirtelen aki eszembe jut, Bodmer,Sergio Romero, Handanovic és még tudnám sorolni a generáltakról meg nem is beszélve. Szóval sztem igenis nő a klub és bajnokság rep.-ja.
  • Terminátor14
    Szerintem meg pont jól jön, hogy minimális összegért (amit amúgy sem tudsz elkölteni ) megfelelő erősítést jelentő játékost kaphatsz kölcsön.

Csak most, csak neked, Ferenváros 2016 :)

Sevcik, őt még talán a 2. szezonban igazoltam potom 250e euroért, 9es gyorsulás és 11-es gyorsaság értékekkel....
    Lucas, fejlődőképes kis csatár :)
    Espinosa, USA válogatott, így jött el hozzám.
    Thomas, ő a no comment kategória :)))

Végül pedig 3 játékos, akik kölcsönben voltak/vannak nálam:
    1
    2
    3

Ezek után mondd, hogy nincsenek jó fiatalok...:)
  • farferi
    Van itt egy munkanélküli kapus, elutasított engem meg a Leedset is.Egész jó, de mire vár a Barcára?
  • farferi
    Nem vagyok béna csak maximalista.Geo te meg nyerjél meg mindent és cáfolj meg.Bár van 5 év előnyöd.
  • geo91
    inter és moszkva ellen idegenben ikszeltünk, a többit behúztuk, így csoportelsőként jutottunk tovább

• farferi
    Én sosem kölcsönzök.Csak veszek.Albérletet nem fizetek,tiszta ráfizetés.NÉVTELEN????Most a valóságról beszélünk vagy a játékról?
  • Terminátor14
    A fejlődést nem így értettem, hanem mint szakmai előrelépés...
    Mert az nem az, hogy egy nagycsapatból egy névtelen magyarba kerülök, tökmindegy, hogy ott mit csinálok.

Egyébként meg szerintem megint te vagy a béna :DDD
    Én most is kölcsönöztem a Fradimba meghatározó fiatal játékosokat, Palermo, A. Madrid, Chelsea, Udinese csapataiból. Valóban sokan nem jönnek el, de azért találni bőven erősítést így is.
  • farferi
    Utóbbit most olvastam, akkor pár hét után visszatérünk a kérdésre.De ha akkor is 5700 lesz a repum fizetsz egy sört.
  • farferi
    Már miért ne fejlődne 4 csillagos edzőkkel?Miért kevés a 10-15 ezer néző az edzésre lelátogató 200 emberhez képest?Miért nem kiugrási lehetőség ha egész Európában láthatják, hogy lő gólt a Barcának?()A véleményem akkor is az, hogy ez egy nagyon jó játék,lassan egy éve csak ezzel játszok de ha játékfejlesztő lennék, akkor bizony ezen változtatnék.Nem Ronaldot akarnám leszerződtetni, nem is Rooneyt de azért a fiatalabbak eljöhetnének.
  • Terminátor14
    Igazából 4-5 év kell ahhoz, hogy egyáltalán fejlődni lehessen.

Ennyi idő kell ugyanis a bajnokság reputációjának emeléséhez. Ez a többi csapat teljesítményétől függően 5 év alatt lehet kb 1 csillag.
    Ha eljutsz oda, hogy a magyar bajnokság mondjuk 4 csillagos, akkor onnantól már a játékosok nagyobb része el fog jönni.

Most "tesztelem" ezeket a dolgokat.
  • Terminátor14
    Nem, nem mennék el, ha csöves szar bajnokságban kéne játszanom kevés ember előtt, szar stadionokban, fejlődési lehetőség nélkül....
    Ilyen egyszerű.

• karajjj
    nem mindenki gondolkozik úgy, mint te...
  • farferi
    Emellett rohadt idegesítő, hogy a spanyol 4. osztályból könnyebben csinálsz világverő csapatot mert oda elmennek játékosok.Én speciel magyar csapattal szeretek játszani és ezért bosszant, hogy 4-5 év után már nincs esély fejlődésre.
  • farferi
    Miért találja meg minden okos az én hozzászólásaimat.Elolvastad mit írtam?Pont ez a gond.Ha te fiatal kezdő vagy, nem mennél el egy csapathoz aki bl-ben játszik rendszeresen, ahelyett hogy a tarcsiban ülsz?
  • Balázs 17
    most mit vársz 3év alatt felmegy a bajnokság hírneve?
    nem csak a te csapatod sikere számít bele...
  • farferi
    Bocs,sikerült találni egy gyereket.2 milliót kóstált, 16 éves.Csak győzzem kivárni.
  • farferi
    Most néztem meg 20 értelmes fiatal játékost, egyik se akar jönni.Azt hiszem pihentetem a játékot kicsit.
  • farferi
    Jó, erről lehet beszélgetni, jöhetnek az értelmes érvek de csak egy játék ,nem? Akkor legyen benne a 10 nagy csapat oszt játsszon mindenki azzal.Minden jó játék lényege a fejlődés, legyen az rpg vagy stratégia.Itt miért nem lehet kicsit a realizmussal szembe menni, ha egy csapat és az irányítója tényleg jó?Palermoval három év alatt megnyertem mindent, persze jó volt.De akkor is az Mtk el döntőjére emlékszem szívesen.Ennyi kb. a véleményem, lehet, hogy megint sok volt a sör.
  • geo91
    bl győzelemig
  • penge96
    De nem a bajnokság repujának kéne nőnie? Tehát, oké hogy van egy jó csapatod, de ha a bajnokság fos, akkor nem csoda, hogy nem igazol oda épkézláb játékos
  • farferi
    7 millióm van igazolásra, majd 70e szabad fizetési kert de nincs kit megvenni.
  • farferi
    Pontosan.
  • bakkerman
    remélem ezzel a buggal csinálnak valamit az fm2012-ben,idegesitő tényleg! meg ha nem töltesz be több bajnokságot a magyaron kívül,akkor nyerhet valaki 10 év alatt 5 BL-t is egy Lokival,vagy akárkivel,ha ugyanúgy csak fos román,meg szerb légiósok jönnek el
  • farferi
    Fülöp Marci el akar menni.Nem csodálom, bl elődöntősként sem nő a repum.
  • farferi
    Megint csak grat, a csoportod is jónak tűnik.Meddig tolod a karriert?
  • geo91
    szerencse is elkélt, de behúztuk! (3 nappal előtte a zsolna ellen játszottunk bl rájátszás vv-t, 1-1 lett mivel tartalékoltam, még jó hogy az odavágót simán nyertük 5-2-re. amúgy érdekes, tavaly nem kellett selejtezőt játszani... na mindegy, itt vannak az idei csoportok.)