104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• ROCKnROLLA
    a 11.3-as patchben ugye benne vannak a téli átigazolások?
  • eZo
    bemásoltam az off topikba a változások teljes listáját, nézd meg !
  • farferi
    No,csak ennyit kértem.Köszi.
  • Balázs 17
    például végre nem írja vissza a taktika nevét és nem törli ki a pont rúgásokat
  • farferi
    Istenem, mi volt ebben az érthetetlen?Sok javítás van ami semmi különöset nem csinál, vagy nem veszed észre,akkor meg felesleges.
  • farferi
    Na meg kell vernem megint a barcát 8.0-ra, hogy felpörögjön a topic.
  • Mor3llo
    Sosem értettem ezeket a kérdéseket. Valószínűleg azért hívják úgy, ahogy, mert valamit javít, frissít...
  • farferi
    Mi az az javítás ami miatt érdemes felrakni a peccset, szerintetek?
  • Solt
    "Ha felraktad a 11.2.0 vagy 11.2.1 patchet, akkor az events.cfg-t a \data\updates\update-1120\events\ könyvtárba is másold be!"

Értelem szerűen az új tapasznak megfelelő mappába...
  • lokika28
    én kezdtem 1.3assal újat és az adatbázis elemek magyarok csak a kommentár lett újra angol:)
  • Itsuki
    Tiszteletem!

Na vége lett a 2013-2014es szezonom az Erzgebirge Aue csapatával. 10.lett a csapat,gólt alig löttünk,kapni se kaptunk sokat,és kupából is gyorsan kizugtunk... Viszont az érdekes,hogy a 2.osztályba idehozott Huszti a 32 éves szlován Klemen Lavric és ugyancsak 32 éves német Schlitte aki kezdetektől itt volt,a csapatom legjobbjai voltak. Hiába igazoltam le 40szeres ukrán védőt... de most sajna lehet újat kellene kezdenem:S
  • CarterScott
    Én jobbhátvédnek ajánlanám Jonathant (Cruzeiro) vagy Mariano-t (Fluminense)... később megveheted majd S. Aurier-t, mert nagyon jó játékos lesz ;)
    Szélsőnek James Rodriguez, Juan Iturbe vagy G. Wijnaldum (bár ő talán drágább lehet) --> fiatalok és ügyesek is.
  • Solt
    Fáradj át az off-ba...
  • Neoncsoves
    én is új játékot kezdenék lehet az új patch-el, de
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs hozzá krekk :(
  • geo91
    új játékot kezdenék az 1.3-as patch kijöttével, csak azt nem tudom, hogy a(z adatbázis) magyarítás menne e...
  • eZo
    Tegnap este neki is estem az új patch-el a játéknak !
    Andalúzia gyöngyszemére esett a választásom:

Málaga CF

Jelenleg a keret átalakításán dolgozom, hogy minél nagyobb reményekkel futhassunk neki a la liga küzdelmeinek !
    Féltávnál ill. a szezon végén jelentkezek képekkel, összefoglalóval !
  • karajjj
    hát ha 240 ezer játékost akar betölteni,meg 15-20 bajnokságot, akkor kell a 4 giga sajna, ha 5-10 bajnokság, meg mondjuk nagy adatbázis, akkor bőven elég a 2 giga
  • DONGUBA
    egy ketmagos proci es2-4 giga ram es jol porog majd
  • king82
    Jó reggelt!

Csak egy kérdés és mielőtt valaki nagyon kötekedne sejtem hogy inkább az off-ba kéne írnom. Szóval a kérdésem. Milyen konfigurációs gép kéne, hogy jól fusson a játék? (Nem minimum konfigra gondoltam) Köszi a válaszokat.
  • Darthmushroom
    kösz
  • Solt
    Elvileg elég a legutolsó...
  • Darthmushroom
    am patchhez elég ezt letölteni vagy kell az előző 2 is?
  • Solt
    Generáltál újat? Warez verzió?
  • Balázs 17
    gyors megnéztem az új patchet

Aaron Ramsey 4-5 hónap sérülés, megint nagyot frissítettek
  • Uborkasalata
    Sunderlanddel játszom, első szezonban télen hatodik vagyok. Télen kaptam 25 millió eurót költekezni. Ingyen megszereztem Mamadou Diarrát Madridból, így szűrő nem kell már.
    10-ért jönni fog Alderweireld Ajaxból és a maradék 15ből kellene egy jobb hátvéd és ha még futja egy fiatalos ügyes szélső (mindegy, hogy jobb winger vagy bal...). Ötletek?
  • Janika114
    Jól kezdtünk, sztem megérdemelte volna a 10est is Kanta.
  • eZo
    Igen, kijött a patch !

Download Patch 11.3 186MB
  • bakkerman
    jah,meg az egyenlegem -360M ft-ba ment...
  • bakkerman
    kibasztak,nem működött tétmeccsen a télen begyakorolt taktika
  • Lancelot1983
    Azt hiszem kijött a patch:
    http://www.sigames.com/news/4935?newsid=4935
  • Solt
    Jó ég mit találtam: Bojan Mamic

Még a 2010-ben találtam mögé 4-3-1-2-ben valami irdatlan zseni támadó középpályást, és a Mamic megőrült... :D
  • Solt
    Ha nincs igazán jó szélsőd, akkor inkább valami szélsők nélküli taktikát játszass, és keress egy jó szűrő embert... :)

( ja és kövesd a meccset, ne csak a feliratokat nézd! ;) )
  • bakkerman
    mindjárt jön a tél,jó hosszú szünet lesz,berakok vagy 8-10 felkészülési mecset,és begyakorlunk egy új taktikot,nincs még veszve semmi,a vidi ezelőtt 4 fordulóval még 12. volt,most hoztak 4 meccset zsinórban,és már 4.-ek...
  • Solt
    Se a Stanic, se az Andrezinho nem jó labdaszerző, szűrő embernek. 4-4-2-ben a két belső középpályás közül legalább az egyik legyen jó szűrő ember, akinek a helyezkedés, szerelés, emberfogás, stb értéke magas... különben átjáróház lesz a középpályád...
  • bakkerman
    nah,most telt be a pohár,új taktika kell.
    magyar kupa odavágó:
    újpest-fradi 3-0
  • bakkerman
    mi a faszom van a srácokkal idegenben???
    kaposvár-fradi 2-0
    idegenben 7 bajnoki,1 győzelem,1 döntetlen,5 vereség...
  • Solt
    :)

Köszi... én majd 4-3-1-2-t nyomatok...
  • bakkerman
    4-4-2
    ranilovic-csizma-tutoric-jedrejczyk-adriano zeqiri-andrezinho-stanic-gorgiashvili heinz-kimondhatatlan nevű grúz
  • Solt
    Milyen felállásban tolod? Kijön a tapasz, én is nekiállok újra a Fradinak..
  • bakkerman
    magyar kupa budaörs-fradi
    beindult a kimondhatatlan nevű grúz