104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    szerintem az életben nem volt még ilyen, hogy ilyen szarul kezdjek egy szezont... igazoltam is gyorsan egy csatárt, az öreg koevermans és carew nem az igazi és destro sem egy gólzsák... tafer meg csak tartalék, de eddig nem játszhatott, az u20-as válogatott edzőtáborában volt. három nyerhető meccset veszítettünk el és most három nagyon kemény meccs vár ránk...

meccsek

éder
  • robb3ngxxi
    events-t másold be a data\updates\update-1130\events és jó lesz
  • Huni92
    valószínűleg magyarítás miatt, nem másoltál be mindent a helyére.
  • karajjj
    vereséggel amúgy nem juthatsz a játékban sehogysem UEFA kupába, volt már, hogy NB2-esként kikaptam a Barcikával a kondásoktól a kupadöntőben, ők az NB1-ben második helyen végeztek, én pedig feljutottam akkor, de nem indultam sehol...
  • bakkerman
    muhaha,kaptam is 2,2m€-t igazolni :D nah,akkor célom a történelemben először(??) feljutottként bajnokságot nyerni!
  • bakkerman
    FERENCVÁROS (fm2009)

1. SZEZON
    Igazolások
    Keret
    Ligakupa meccsek
    Magyar Kupa meccsek (megnyertük)
    Bajnoki meccsek (megnyertük)
    Tabella

Érdekesség,hogy 3. helyen teleltünk,gyenge focit játszottunk ősszel. Tavasszal a Vecsési elleni itthoni rangadónak 2 pontos hátránnyal mentünk neki,úgy voltam vele,ha kikapunk,nem jutunk fel(bombaformában volt a Vecsés),na de megnyertük a meccset,és utána szétesett a Vecsés,talán 2-3 győzelmet tudtak összehozni csak utána,míg nekünk volt egy 7 meccses győzelmi sorozatunk. A jövő évi UEFA kupa részvételünk már a Debrecen elleni elődöntők után eldőlt,mivel az MTK addigra fixen megszerezte a 3. helyet az első osztályban,így mi a döntőben vereséggel is kijuthattunk volna európába,de mi megnyertük :) Abdi,Ferenczi állatok voltak egész szezonban.
  • bakkerman
    felraktam az fm2009-et,kezdtem is egyet a fradival(ugye ebben még nb2-esek),nem sokára képek
  • KoniZTE
    miért dob ki meccsek előtt ??? 3.1es peccs... egyszerüen nem értem...
  • Terminátor14
    Nahh a jó büdös, elvitték 16m-ért a legjobb csatárom :( 2 éve ugyanezt eljátszották....

A játék talán 2 legjobb csatáráról van szó....na jóóó, top 10 :D
  • geo91
    hagyjadmár... :D
  • Terminátor14
    :DDDD

Amúgy nem egy nagy cucc, valszeg kicsit visszafejlődött, kell neki egy kis meccsgyakorlat. Kezdőbe nem nagyon fér be, bár talán a középpályára, meglátom :)
  • karajjj
    elmész a búspicsába :DDDD
  • Solt
  • Terminátor14
    Jóóóóó, megvan az első igazi sztárjátékos a csapatban! :)

Ez azért kemény, főleg hogy kiket utasított el. Tetszik...

Igaz már 28 éves, de azért 1-2 jó szezonja még tuti lesz.
  • Terminátor14
    Nahh, ez érdekes.

Eddig évente nőtt vmi minimálisat a bajnokság megnyeréséért járó összeg, asszem utóljára ilyen 950k euro körül volt, szóval már majdnem 1m. Erre most (18-19-es szezon) 2,92m euro-t kaptam :) Ez már egész jó összeg.
  • bakkerman
    ahol a főtáblára jutásért a rangerst kaptuk,kimegyek ellenük az u19-el,addigis pihennek a játékosok a bajnokikra,ahol még esélyünk is van
  • bakkerman
    Újpest-Omonia 3-3
    Omonia-Újpest 1-1

folytatás az EL-ben
  • bakkerman
    magyar csapatnak két bl sel körön kell átmenni bajnokként,és ha a play offban kikapnak,akkor jöhet az el főtábla,idén a lokinak azért kellett még lovecseznie,mert ők csak 1 kört mentek a bl-ben
  • Terminátor14
    Nincs még onnan egy utolsó EL selejtező is? Én teljesen úgy emlékeztem.

Amúgy egyszer kell bejutni a BL csoportkörbe, onnantól az anyagiak rendben vannak és lehet szépen igazolni, szóval ez a hosszútávú megoldás.
  • bakkerman
    BL,csak ha megverjük a nicosiat is,akkor biztos ez EL főtábla :) mert akkor bent vagyunk a BL play off sel. körben,de aki onnan kiesik,az megy az EL főtáblára :)
  • Terminátor14
    Most akkor BL vagy EL?
    Képen BL van :)
  • bakkerman
    2012/2013 BL 2. sel kör

ha túlmegyünk a ciprusiakon is,IRÁNY AZ EL FŐTÁBLA MEGINT!!!!!
  • Darthmushroom
    valaki tud olyan csapatott a bologna és dundee-n kívül aki mínusz ponttal indul?
  • bakkerman
    csak az a szar,hogyha csődbe nem is mész,de egy idő után nekem is öregedni fognak a sztárocskáim,akik helyett nem tudok venni senkit,így is örülök hogy tudok hosszabbítani az ászokkal(barczi,tajthy,mitrovic,takács,széki,dvorschák,vermes)
  • Balázs 17
    nekem az arsenallal volt -40millióm (2017) és nem volt csőd:D úgy, hogy nem költöttem semmit és megnyertem mindent, de ez vmi bug volt gondolom, mert most az új patchben már nincs ilyen gondom =)
  • bakkerman
    amint látod,senkit nem igazoltam,1. szezon-ban se hoztam senkit,most 2012. júliusa van,-1,3m€-ban van a klub. Csődhöz nagyon nagy minusznak kell lennie,mert azzal ugye gyakorlatilag megszűnik egy csapat,én ilyennel 6 éves fm tapasztalatom alatt nem találkoztam. Várok egy befektetőre,vagy egy tulajdonos váltásra,addig meg játszogatunk. Két szezon alatt két bajnoki cím,plusz egy EL főtábla szerintem szép eredmény,ezzel a csikócsapattal.
  • hNeo
    én is azon agyalok, hogy eladok 1-2 embert, de az is csak ideiglenesen jó, sajnos a gyep karbantartás stb miatt havi -100000 euró.
  • hNeo
    bakkerman! az anyagi helyzeted nem csökkenti le a fizetési keretedet és van igazolásra pénz?

másoktól kérdem: ha nagyon nagy mínuszban vagytok akkor mi lesz? csőd? kirugnak?
  • bakkerman
    ÚJPEST

2. SZEZON

keret
    igazolások
    bajnoki meccsek
    Magyar Kupa
    Bajnokok Ligája meccsek
    Európa Liga meccsek
    Tabella
  • geo91
    Évian Thonon Gaillard FC (2010/2011)

csapat: átigazolások / keret
    bajnokság: tabella / stat / meccsek egyik fele / másik fele
    kupa: meccsek
    ligakupa: meccsek
  • Huni92
  • bakkerman
    na ligakupában és a magyar kupában is bent vagyunk az elődöntőben,előbbiben a kaposvárt,utóbbiban a fradit ütöttik ki,a fradit 4-1-es összesítéssel :P bajnokságban 19 kör után 2.-ok vagyunk,5 pont hátrány a lokitól,3 pont előny a győr előtt
  • penge96
    Igen
  • bakkerman
    Újpest 2. szezon féltáv
  • Roland10
    A játékhoz való magyarítások műkődnek az új patchal is?
  • bakkerman
    Ajax-Újpest 2-0 itt már totál fölényben csapatta a gémet az édzseksz
  • bakkerman
    ugya kikaptunk 1-0-ra,de ilyen játékkal nem szégyen egy mérföldekkel jobb csapattól kikapni! Meg is dicsértem őket!
  • Itsuki
    Mitöl lehet az,hogy betettem 1 facepackot,és eltüntek a logók fele,akinek nincs bent a facepackba a képe ott is minden üres,és a taktikai képernyőn is a mezek?
  • bakkerman
    EL-be fasza a csoportunk,Sporting,AEK,Ajax...nem baj,legalább teltházas meccseink lesznek,meg jönni fog a pénz szezon végén a jogdíjakból,meg a részvételért is.
  • bakkerman
    újpest 2. szezon,nyári történések:
    -nem adtam el végülis senkit,most azért nem fogom meggyengíteni a csapatot,és szar helyzetbe keverni azokat,akik maradnak,hogy benntmaradásért küzdjünk...leszarom az anyagi részét,felőlem mehet -100m€-ba is,ha megy a csapatnak,én örülök...no,akkor lássuk a BL-t:
    Újpest-Bohemians 3-3
    Bohemians-Újpest 0-3
    -------------------------------------
    Újpest-Reykjavik 2-1
    Reykjavik-Újpest 2-1 büntetők: 1-3
    ----------------------------------
    Újpest-Rangers 1-1
    Rangers-Újpest 5-0