104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
elek kazincbarcikán játszott?? vadöfákk -
karajjj #70023 hétvégén elővettem a 08-at, mert ez megy a laptopon egész tűrhetően és mivel ugye nem a legfrissebb az adatbázis, gondoltam kezdek valami alsóbb ligában, hogy mire felérek az első osztályba a csapattal, már meg legyenek variálva a többiek is, az olasz legalsó ligás Reggianát választottam, szerencsére jó nagy stadiojuk van, de a keret az rettenetes gyenge volt, igazolgattam párat (meglepő, hogy milyen magyar játékosok eljönnek, a magas fizetésért):
szezon elején még eléggé bukdácsoltunk, köszönhetően a sok igazolásnak, meg a gyenge kapusnak, de télen nagyjából rendberaktam a keretet és odaértünk a negyedik helyre szezon végére, a rájátszás döntőjében 2:4-re kaptunk ki otthon, idegenben aztán 0:3-ra hoztuk a meccset és feljutottunk, kíváncsi vagyok, hogy következő szezonban mit alkotunk -
fm09,átadón volt,125k ojróért jött,1. szezon utáni nyáron,feljutás után -
karajjj #70021 miért nem csinálsz magadnak egyet? -
ez a Vaclav Kadlec????Ha igen hogy a retekbe ment el? -
norbi53 #70019 Szeretnék kipróbálni egy 3védős rendszert a Fradival, valaki tudna linkelni egy taktikát, hogy megnézzem nagyjából milyen legyen. FM Basen nem találtam... -
október 15.-e van még csak,de Kadlec tesó beindult :D
-
nah töltöm a fradit(fm09),tnap abszolút nem tudtam játszani,ma bepótolom
-
karajjj #70016 sorti fórumán nézelődj, biztos, hogy lesz -
Utley #70015 Grat :)
és a többieknek is nagy grat!Srácok valaki nem tudna olyan lógó packet amiben a spanyol 4-5 ligás csapatok is benne van?
-
Deportivo Alavés - 2010/2011 - Spanyol harmadosztály
A szezon előtt a 3. helyre várták a csapatot, viszont azzal a kerettel, amit júliusban átvettem, biztos, hogy a top 10 sem lett volna meg. Emiatt lecseréltem az egész csapatot, többnyire ingyen igazoltam öreg(ebb) sztárokat.
4 ember vitte a csapatot a hátán, Cruz, Susaeta, Linares és Mista.
Sokáig meggyőzően vezettük a bajnokságot, de a szűk keret miatt év végére kicsit elfogytunk. Ennek ellenére azért behúztuk a bajnoki címet.
Cruz gólkirály lett, bár sokat volt sérült.
Itt vannak a játékosaim.
Egyenes ági feljutás nem volt, de egy oda-visszavágós playoff meccsen kivívtuk a feljutást, aztán még egy ilyen playoff-döntőben elkentük a Castilla száját, bár sok értelmét nem láttam ennek a két meccsnek, mert semmit sem befolyásolt.
Anyagilag elég jól állunk, közel 5 millió van a kasszában, aminek köszönhetően 10,25 millió eurót kaptam igazolni az új szezonban, bár ehhez kellett, hogy bajnoki címet ígérjek. -
Pettersson #70013 Magyarítás? Mert nekem azzal volt ehhez hasonló problémám. fmhungary.hu fórumát böngészgettem és ott leltem megoldásra. ;) -
Gaba94 #70012 Fent van a 11.2.1-es patch + néhány kiegészítő (logópack, mezcsomag) -
Tök alap játék, és befagy? -
Gaba94 #70010 Nem, azokat nem töltöttem ki. -
geo91 #70009 csalóka azért ez a 4. hely így ~féltávon, több mögöttünk lévő csapat is kevesebb meccset játszott.
tabella
meccsek -
karajjj #70008 kitöltötted a youtube adatokat is? mert akkor beletelik pár percbe, mire becsatlakozik oda -
Gaba94 #70007 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy amikor kezdem a játékot és kitöltöm a személyes adataimat (név, születési dátum etc.), utána ugye rámegyek a 'csapat kiválasztása' gombra, de ekkor megáll a játék, lefagy és nem történik semmi :s Volt már valakinek hasonló? Mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm a választ :) -
KoniZTE #70006 Kezdtem egyet a Tottenhammal és 12 forduló után első vagyok bajnokságban. Blben továbbmentem. Sok gólt lövünk de egycsatáros rendszerben nyomom és a csatárok nem igazán. De durva, hogy vége Pávjucsenko elkezdte lőni a gólókat erre lesérül 2 honapra, Gomes minden meccsen kurva jo erre 2 honap. Lennon és Bale a széleken nagy állatok. -
KoniZTE #70005 Köszi ez volt a baj, Huni neked is kössz ! -
Jah és jelenleg 3.-ok vagyunk a bajnokságban, az első és második csapattal szemben 2 pontos a hátrányunk. (Első 3 kapásból feljut, a 4. feljutást érő helyért pedig a 4-7. helyezettek küzdenek a play-off-ban) -
Nem gondoltam volna, hogy egy angol negyedosztályú csapattal fogok legjobban rajtolni eddigi FM karrierjeimet nézve. Oxford United: 10 meccs, 8 győzelem, 2 döntetlen . Tetszik ez a csapat :D -
karajjj #70002 szeretnéd, hogy visszatöröljek? XD -
Neoncsoves #70001 jaj de geci:D -
geo91 #70000 ték :D -
3-5m eurót kapni érte simán, meccs/gól sem ritka tőle, főleg az NB1-ben. És mocskosul fejlődik is. -
125k€-ért érkezett Kadlec,de már látom,hogy 2-3 év múlva legalább a 10 szereséért fogom eladni,10 tétmeccsen 7 gól,2 gólpassz...17 éves bazmeg -
jah,Yannick(2),Tóth Bence -
Diótörés volt -
azért laza 18 ezres nézőszám...mondjuk tavaly a vecsés elleni rangadón is megvolt a 11-12 ezer,a bajnokság végén 8 ezres átlagot hoztunk,ez idén remélem lesz 10 is -
2. bajnoki,Kadlec 5 tétmeccs 3 gól -
jó a buli amúgy,polonkait leápolták,1 hónap pihi... -
Salzburg-FTC visszavágó 2-1 Kadlec -
ja baszki tényleg,én megnyertem,most jutott eszembe :DDD megártott az a kora délután 2 sör -
karajjj #69990 látom nem érted, én azt írtam, hogy ha nem nyered meg a kupát, nem vagy ott -
FTC-Salzburg UEFA kupa 3. sel. kör első meccs 1-3 Kadlec -
Barca,csak 3 cukorka miatt nem látszik a logóm. Magyarból a szpari áll hozzám a legközelebb,itt születtem,szüleim is itt élnek,meg én is. -
geo91 #69987 "legends: none" 
amúgy milyen drukker vagy? érdekes, hogy egyik nap az újpesttel, másik nap már a fradival tolod... :D -
Hiba az ön készülékében van -
geo91 #69985 mindjárt más! :)