104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• MrIncredible
    Bocs de Te milyen tempóban játszol? Le is játszod a meccseket, vagy csak végig pörgeted az asszisztenssel?
    Hogy tudsz 28 perc alatt majdnem egy teljes tavaszi szezont letolni?
  • Itsuki
    Gratu mindenkinek!
    Új karrierembe már a 13.forduló után szinte bajnoki döntőt játszok,de mivel az első 3 jut fel,van 1 olyan érzésem,hogy ez a gyenge csapat nem fog annyit romlani hopgy ne jussunk fel... csak picit idegen az ország:S
  • bakkerman
    2 pont,és matematikailag is bajnokok vagyunk
    [IMG][imgw=http://noob.hu/2011/03/18/bajnokok.png][/IMG]
  • bakkerman
    elindult a tavaszi szezon:
    Fradi-Győr 3-0
    Újpest-Fradi 0-0
    Fradi-ZTE 1-0

nah mostmár abszolút cél a bajnoki cím,nincs mese!!!
  • bakkerman
    jött két srác most télen,Radim Zach(20 éves,cseh,utánpótlás válogatott,sparta nevelés,55k-ért),Roman Panchenko(18 éves,ukrán,utánpótlás válogatott,karpaty nevelés,8k-ért),mindkettő potom fizuért jött,ketten együtt alig fognak megenni 2k-t havonta,a figyelő mindkettőre definite purchase-t írt,azaz minden pénzt megér,mostmár hogy nálam vannak azt mondja rájuk,amit kadlecre,hogy a ferencváros legnagyobb ikonjai lehetnek.
  • Zsil
    2 szuper saját nevelés 2018 bol
  • Zsil
  • Zsil
  • bakkerman
    üzenet:
    újpest offer pollák,mondom mi a fasz,nagyobb klubhoz akar menni,ezért átadón van,375k az értéke,annyiért is árulják,megnézem a statjait,és eddig csak 1 bajnokin játszott,meg 1 kupameccsen xdd ezek hülyének néznek engem?
  • bakkerman
    Lask Linz,Kryvbas,Levszki,Brann már érdeklődik iránta,ha tavasszal is jól tolja,lesznek itt még francia,német csapatok is,milliós ajánlatokkal
  • bakkerman
  • karajjj
  • geo91
    *sinus
  • geo91
    hát most már bánom, hogy nem folytattam a rém rendes család maratont és helyette inkább letoltam a szezon hátralévő részét...

Évian Thonon Gaillard FC (2011/2012)

itt a tabella / meccsek egyik és másik fele
    ezt a hullámzó teljesítményt még egy sinu görbe is megirigyelné...
    mikor már azt hittem van kiút...
    tévedtem...
    keret és átigazolások
    ligakupában egy forduló jutott nekünk...
    kupában legalább a negyeddöntőig eljutottunk
  • geo91
    durván kiegyenlített a bajnokság a marseille-t leszámítva

tabella
  • Terminátor14
    Mik vannak:

• geo91
    dramane kamate-ra gondolt szerintem karesz :D
  • karajjj
    jó biznic volt

• spiczi91
    Borsod megyei vagyok és bár Bőcs van légvonalban a legközelebb, valamiért a Barcikát választottam. Amúgy majd holnap pont a Bőcs ellen fogunk játszani. :ASD Jó kis csapat, csak rengeteg a potyagól(bár ez már engem az FM 2010-ben is sújtott keményen) és a helyzetkihasználásunk sem rózsás, rendszerint 10-15 lövésből 3 talál kaput, egy esetleg bemegy, míg az ellenfél az egész meccsen 2szer felbóklászik a kapuhoz, de egyszer tuti gólt lő. :D
  • ROCKnROLLA
    Vagy Dzeko-t! :D
  • karajjj
    nocsak :D miért pont a Barcika?
    amúgy Kamatét igazold le
  • spiczi91
    Ok, holnap elmegyek télig, majd ránézek.
  • penge96
    Valóban, kösz :)
  • geo91
    jpt, nem fa kupa, elírtad
  • penge96
    Köszi :)

Egyébként az eddigi:
    Meccsek
    Tabella
  • geo91
    vólent roland simán befér hozzád szerintem, ha a teljes vételárát nem is tudod megfizetni, kölcsönbe megpróbálhatod.
  • geo91
    ne panaszkodj, az a 10 bőven elég. törökök között vannak jó pléják, alig kell légiós.

j-league-ben majdnem kezdtem egyet anno, de mikor kiderült, hogy 2!!! légiós lehet a teljes keretben, meggondoltam magam...
  • spiczi91
    Valaki tudna mondani egy jó ingyenes csatárt, a nagy magyar adatbázisból? Kazincbarcikával játszom, de iszonyatos a helyzetkihasználás, 5-5-2 aránnyal állok a 3. helyen. Meglehetne a feljutás, de a jelenlegi csatik nem elég gólerősek (Binder Ciprian - Lelkes Péter - Gór Viktor). Télen szeretnék szerezni valakit.
  • geo91
    na az szép
  • BBeno2
    dejó :D

igazolhatok üzbéget, azerit, kazaht, kirgiszt és türkmént :D :D ki vagyok segítve.
  • penge96
    5-0-ra vertük az egy osztállyal feljebb lévő Yeovil Town-t az FA kupába. Hihetetlen, hogy milyen jól megy az Oxforddal.
  • geo91
    ja, ott kell legyen
  • BBeno2
    mindjárt megnézem csak összehasonlító elemzést kell írnom :S:S
  • ROCKnROLLA
    A bajnokág infójában nincs benne a leírás?
  • BBeno2
    pls help.

kezdtem egyet a Besiktassal a legújabb patchen. szeretném megtudni, hogy mely országokból lehet igazolnom, hogy ne legyenek idegenlégiósok. mert max 10 idegenlégiós van és fogalmam sincs hogy a törökökön kívül kiket vehetek szabadon. előre is köszi.
  • geo91
    képet nyomjál már kérlek az értékeiről, 2009-el nem játszottam, így nem ismerem az akkori skilljeit.
  • bakkerman
    koppa di ángeriánó
    Fradi-ketsó 1-0
    ketsó-fradi 2-0
    egy teherrel kevesebb
  • karajjj
    még egy suliba is jártunk
  • bakkerman
    ha így folytatja kajak bajnokok leszünk feljutottként...eddig 1.-k vagyunk,13 forduló után 7 ponttal az mtk előtt
  • zorrobomber
    the next Lipcsei :D