104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• spiczi91
    basszus

Hatalmasat ütött volna ha megnyerem, de a csapatot hála istennek legalább nem lombozta le az eredmény. Meg kell mondjam, különösebben engem sem.
  • bakkerman
    sokat toltam a 09-el is,de eddig még egy játékban se tolta ilyen jól Yannick mint most nálam! Ketsótól hoztam feljutás után 425k-ért,azóta 1,4m€-ra felment az értéke,szórja a gólokat,és az asszisztokat,üröm az örömben,hogy idén elnyomja ezzel a teljesítményével Kadlecet,csórikám csak asszisztokig jut
  • bakkerman
    vegyes csapatokkal szoktam,bajnokin szar volt kadlec,na mondom ligakupában játszik,lő egy két gólt,és magára talál,erre lerugják :D
  • karajjj
    évente változott a szabályzata, asszem a 2009-cel játszol, akkor még nem úgy volt, amúgy miért nem ifikkel meg tartalékokkal állsz ki?
  • bakkerman
    nem úgy van a ligakupában,hogy azok a csapatok,akik az előző szezonban a top4-ben végeztek,majd csak később kapcsolódnak be tavasszal???? a faszom ki van,hogy rúgdossák lefele az embereimet ebben a szarban...
  • bakkerman
    nah éjszaka nyomtam egy kicsit a gámát,nyáron történtek:
    BL 1. sel.kör
    Maribor-Fradi 1-3
    Fradi-Maribor 0-1

BL 2. sel. kör.
    Fradi-Sparta Prague 1-3
    Sparta Prague-Fradi 3-1

EL 4. sel kör
    Fradi-Torino 0-2
    Torino-Fradi 1-0

bajnokság:
    Kapos-Fradi 2-2
    Fradi-Újpest 2-0(amióta van ez a karrierem,kb 8x játszottunk az újpesttel,és még mindig nem lőttek nekünk gólt)
    Fradi-Haladás 1-0
    Paks-Fradi 4-1

jah,szuperkuppot behúztuk a kaposvár ellen,kupában jön a mosonmagyaróvár,kadlec eddig kalap szar,yannick húzza a csapatot,őt bedarálták 1 hónapra,Kouruma-t eladtam a helsingborgnak 900k€-ért
  • karajjj
    bannerban katt a sorti feliratra, aztán annak az oldalnak a fórumán biztos, hogy találsz
  • Zsoze19
    Sziasztok!Válogatott logo patch-et nem tud valaki?
  • penge96
    Apám is mindig ezt mondja :D Meghogy, olyan a meccs mint az iszap :D
  • Darthmushroom
    hát amilyen iram van mintha diavetítés lenne, meg a helyzet kihasználtsága egyenesen 0 szinte,pedig vujo,alvez nem olyan rossz csatárok.
  • Janika114
    Eltellik pár meccs teszek fel majd képeket. Az első évben csak 2-3 huzó ember érkezett most pedig próbáltam tökéletesíteni a csapatot ami nem is ártott, mert csak 10.-ek lettünk. Bár FA kupát megnyertük de csak azért mert nem találkoztunk jelentősebb ellenféllel.
  • penge96
    Na, miért? Mi idegesített fel?
  • Darthmushroom
    asszem én ezt a vidi mentést vagy újra kezdem vagy megyek máshova...szánalmas ez a magyar bajnokság szint...-.- vagy többet kell igazolnom (most 3t igazoltam ) vagy elmenni valahova értelmesebb helyre, sajnos nincs türelmem mostanába ilyenekhez
  • karajjj
    huh, jó ki csapatod lehet :D
  • Janika114
    Stoke Cityvel vagyok, ha vki nem olvasta régi bejegyzésem :D
  • Janika114
    Úgy érzem elég jól sikerültek az igazolások:

Elöző szezonban a Benzema--> Newcastle szúrt szemet, most pedig azt furáltam h Canales átadólistán van. Muszáj is voltam lecsapni rá :D
  • Darthmushroom
    videoton 0:2 motherwell
    továbbmenni továbbmentünk de h semmit nem mutattunk az egész meccsen az gáz...
  • Darthmushroom
    belevágtam egy videoton mentésbe, első tét meccs az EL-be volt
    Motherwell 1:4 Vidi
  • Solt
  • bakkerman
    nem,nem,félreértetted,azt mondom,hogy akinek nincs ideje komolyan(tehát nem szimulálással,meg editorral) játszani,az ne is álljon neki
  • king82
    Jó reggelt!

Azért ezt kikérem az én és hasonló munkás emberek nevében is. Nekem van, hogy egy hétig sem jutok a játék közelébe. De mégis játszok és van értelme! Amúgy meg ez szerintem egy olyan játék ami bármikor bármennyi kihagyás után is folytatható.
    Nálam általában egy mérkőzés 15-30 perc között mozog de van, hogy tovább mikor épp szívásra álok és mindent megpróbálok a győzelem érdekében.

Na de egy mondat a csapatról is zajlik a nyári pihengetés és a játékos böngészgetés. Majd ha vége az ubi szezonnak akkor jövök újra képekkel és beszámolóval.
    Gratula mindenkinek a szerepléseihez!
  • karajjj
    most írt alá, de jósolok neki minimum egy Real Madridot

• bakkerman
    teeee jóóóóó Iiiissssteeeeeen,mekkora meccset játszottunk bazze

jah,bajnokok vagyunk
  • bakkerman
    ezeket a meccseket nem 28 perc alatt toltam le,hanem visszamenőleg írtam be azt a 3 meccs eredményt. nem holidayezek,az fm-el vagy játszik valaki komolyan,ha van ideje,ha meg nincs ideje,akkor fölösleges neki kezdeni,én ezt vallom. Az meg változó,hogy hány perc egy meccs,nyáron felkészülési időszakban nem ritka az se,ha full match-el nyomom,amikor pedig már szezon van,marad a key moments. bevallom őszintén, a ligakupa meccseket only commentaryn nyomom,annyira igénytelen az a sorozat(ahogy a valóságban is)
  • Mor3llo
    Nálam is alsóhangon 20 perc egy meccs. Több helyzetre van állítva, nem pedig kulcsra. Meccssebesség csúszka totálközépen. Szeretem figyelemmel követni, hogy ki merre mozog, mit csinál. Annak nem látom sok értelmét, hogy kulcsmomentumokban legmagasabb sebességgel lepörgetem az egészet, ráadásul így azt sem tudnám, hogy hogy nyúljak bele a meccsbe..
    Egyébként lassan végzek a Nápollyal az 1. évemben, nagy harcban vagyok a Palermoval a 3. helyért :D
  • karajjj
    mondok jobb oldalt a képeknek, kattints a képfeltöltésre a bannerban és oda tedd őket, szerintem gyorsabb és eddig a legmegbízhatóbb oldal
  • spiczi91
    Mondom így:
    Tabella
    Meccsek - Paint FTW :D
  • spiczi91
    A játékosaimat egyszer lebaxtam, hogy ne legyetek már ilyen gyengék, azóta megtáltosodtunk, ami egy Orosháza elleni győzelemben realizálódott. Hurrá. :D Így állok perpill:
    (paint FTW... :D)
  • Solt
    Nálam 15-20 perc egy meccs... én is így élvezem, így érzem, hogy van valami közöm is (néha) ahhoz ami történik. De az alábbiaktól agykukit kapok:

- sárga lap: a bíró a térfél másik oldaláról rendeli oda a játékost.. az meg szépen lassan odaballag

- sérülés: tuti, hogy a legtávolabbi vonalnál megy le a sérült játékos

- szöglet: mire kisétál a szöglethez, megőszülök...

És ugye ezek akkor szépek, ha az ember szívásra áll... na ilyenkor repkednek az ásványvizes palackok... :D:D
  • zorrobomber
    pföö, az biztos. engem ez a holiday dolog nem érint(1,5 szezon ment le nálam eddig '11-ben), de hogy a 11-es párbajokat sose bírtam nézni az is biztos. picit gyorsíthatnának az engine ezen részén vagy nemtom mert majdnem IRL is gyorsabban elvégzik. agyhalál
  • Huni92
    mi fáj, kapáló, mi fáj? :D
  • Solt
    Viszont sokkal idegrendszer kímélőbb! :D
  • Fabio Capello
    áucs :D
  • Huni92
    épp ezt mondom én is. nekem egyébként 8, hogy ki hogyan játszik, csak nem látom értelmét így az egésznek. kreálok egy játékot, elmegyek 25 év szabira, és ha visszajöttem, biztos, hogy lesz egy halom jó eredménye a csapatnak, mégsem ér semmit az egész.
  • MrIncredible
    félre értés ne essék nem akarok senkit gyanúsítani! Nekem egy meccs kb 10-12 perc és nem azért mert gyenge a gépem. Cserék instrukciók stb. Nincs is sok időm játszani, de én mióta kijött az fm11 egy teljes szezont toltam csak le
  • kisa1994
    más vki mer kamate nem akar eljönni hozzám és magyar csatárok nagyon gyengék akiket tudnék igazolni a veszprémmmel...
  • Huni92
    szabadságolással, másképp sehogy.
  • kisa1994
    ok megnézem
  • karajjj
    Kamatét ajánlom neked is
  • kisa1994
    Vki tud nb2-be használható csatárt aki lővi is a gólokat?