104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    Ha a taktika is ugyanaz volt akkor ne csodálkozz! ;) Ezekben az FM szériákban már minden szarhoz alkalmazkodni kell... főleg amíg nem olyan penge és összeszokott a csapatod, hogy minden helyzetben te irányíts...

Én úgy vettem észre az a lényeg, hogy a kialakult körülményekre jól reagáljunk és időben...
  • Janika114
    Tessék, nekem sikerült nálad is rosszabbul szerepelni:

És a legrosszabb h az Aston Villa elleni meccset leszámítva, nagyon is jól játszanak a srácok, de egyszerűen szinte semmi nem akar bemenni.
  • Pettersson
    Húúú! Nagy köszi, ezért, elkezdtem olvasgatni és nagyon megtetszett, illetve, úgy érzem, hogy tényleg lehet kamatoztatni.
    Viszont volna egy kérdésem ezzel az egésszel kapcsolatban, leginkább a skálázással kapcsolatban. Már az elején, amikor a különböző edző típusokról ír, akkor nem teljesen világos. Szóval próbálom a mentalitás csuszkát beállítani, azonban nem tudom, hogy a skálázása ugyanolyan-e a '09-nek, mint a '11-nek.

Ebben kérnem a Ti segítségeteket, hogy ami anno' a 2009-ben 10 volt, az a 2011-ben is 10-e, vagy épp több, esetleg kevesebb?
  • bakkerman
    Anderlecht-Fradi 6-1 jöhet az EL-ben az AEK a főtáblára jutásért
  • bakkerman
    geci és most jött fel a 3. sel. körnek a sorsolása,ha továbbmennénk,akkor vagy a vencspilszt,vagy a litexet kapnánk...persze,hogy mindkettő simaliba lenne,és persze hogy előtte egy nagy anderlechten kell átmenni....
  • bakkerman
    bl 2. sel. kör Fradi-Anderlecht 1-1 természetesen 1 hónapra leápolták Yannickot,és Zach-ot,így valszeg a visszavágón megszórnak minket
  • spiczi91
    Zsír ugyanaz a csapat állt fel, a különbség ott volt, hogy a morál lényegesen leromlott a meccs után. Ezért nem értem a dolgot, de annyira nem is foglalkozok vele, jó játék ez. :D Ma megpróbálom befejezni a szezont, meglátom hogy lesz időm.
  • Huni92
    ha csalnék, nem töltöttem volna fel a mentést :)
  • DONGUBA
    Ez aze nem volt csunya meccs mi?:DDDD

• DONGUBA
    Kosz....amennyit neztem semmi ordongosseg nincs benne marmint csalas reszrol......voltak jo es szar meccseid egyarant
  • Huni92
    ez az egyetlen vándorkarrierem az idén.
  • Huni92
    well.
  • DONGUBA
    valami hosszu karrierrol adj:)
    engem este felbaszott ez a 10-0 annyira nem szar a csapatom
  • king82
    Jó reggelt!

Hát ezt most pajti rendesen oda mondtad. Remélem ez a topik nem megy tönkre és nem kell újra kezdeni.
  • Huni92
    negyed óra és adom a linket.
  • DONGUBA
    Csa....en azert szivesen megsasolnek egy ilyen vandoros mentesedet ha felraknad valahova...biztos tanulnek belole:))))
    Es nem 10-0 ra csapna el a manutd:)
  • Huni92
    nekem már rohadtul elegem van belőled. keltsd a feszkót, úgyvan. biztos én tehetek arról, hogy ésszerűen játszom ezt a szájbakúrt játékot, és biztos azért is én vagyok a hibás, mert van aki nem képes rájönni azokra a dolgokra, amelyek segítségével sikereket lehet elérni.

igazából az a helyzet, hogy az ilyen szaros vérpistikék miatt, mint te vagy, baszódott el ez az egész topik.
    a barca 7-1-es legyőzésén (muhahaha) kívül semmi nagyot nem mutattál fel, de pofázni azt tudsz.

miattam/miattunk nem írsz a topikba? örülök neki.
    amióta felbukkantál itt, folyamatosan rinyálsz, vagy a barcelonát alázod meg, és nem tudod elviselni, hogy van néhány ember, aki tud játszani ezzel a játékkal. de tudod kit érdekel ez? senkit.

ja, mivel én vagyok itt az isten, parancsolom neked, hogy próbáld értelmezni a fentieket, és ezt az istenes dolgot a továbbiakban hanyagold.
  • Solt
    Mennyiben volt más a taktikád a Szarvas, illetve a Leicester City ellen? Hány helyen változtattál és mit?
  • spiczi91
    Hát így érzésre márpedig néha elég erősen beleugat a játék a meccsbe, nem tartom reálisnak, hogy egy csapat 2-1re kikapjon a Szarvastól, majd egy héttel később kis híján elpicsázza a Leicester City-t.
  • penge96
    11 meccs után sikerült, nyertünk, 3-1-re vertük a Buryt...
  • Neoncsoves
    realmadriddal majdnem belefutottam egy hasonlóba anno... 1-2 vereség, morál béka segge alatt volt nagyon nehéz volt összeszedni a fiúkat lelkileg
  • penge96
    Ezt múlja alul valaki ;)
  • penge96
    6 m-ről, üres kapura ziccert hibázunk, ők meg 30-ról bomba gólt rúgnak. Remek
  • penge96
    Ez marhajó, kiestünk 2 kupából, és már 6 meccse nyeretlenek vagyunk, csúszunk lefelé a tabellán, és már egyáltalán enm biztos hogy feljutunk... köszi FA meg JPT
  • Solt
    A történet roppant egyszerű: Ha jól csinálod megy a játék, ha nem jól csinálod, akkor nem. Mint az életben tudod... aki tesz a sikerért az nyer, aki nem, az nem.

Két dolgot lehet csinálni, ha valami nem sikerül:

- megkeresni az okát és tenni ellene
    - kifogásokat keresni, mást hibáztatni, rinyálni.

Mindenki a szabad akarat erejével eldöntheti, hogy melyiket választja.
  • farferi
    FM 2011. Persze ha sírsz, te vagy a hülye, béna, aki a játékra fog mindent....ezért nem osztom meg itt az élményeimet vagy bajomat.Huni az isten(aki minden évben a vándor karrierben kirúgja a csapatot és az újakkal simán nyer) meg van néhány földi helytartója.
  • penge96
    Hát ilyen nincs :(... FA kupába Plymouth ellen uraltuk a meccset, első félidőben lefociztuk őket, lőttünk is egy gólt. Másodikban persze, hogy rögtön egyenlítettek. Utána csak mi támadtunk szinte, nem tom hány kapufánk volt, meg kihagyott ziccer... erre a 93. percben jön az a jó büdös plimusz és a védőjük gólt fejel. Vége a meccsnek, kiestünk
  • DONGUBA
    Kezdtem egyet uj patchel a vidivel elso evben meglett a bajnoksag az el csoportkorbe nem jutottam be...most bejutottam bl-be elso meccs a csoportban itthon vidi-milan 1-3....es jott a kiabrandito!!!!! Manutd-VIdi 10-0:(((((
    Jok vagyunk 4 meccs 2 pont itthon x-eltem a manutd-vel es a lile-vel
  • Mor3llo
    No, itt a vége. Hát a végére rendesen lemaradtam a Palermoról, de ez azt hiszem köszönhető annak, hogy a fő húzóembereim(Cavani eltiltás, Parejo, Cannavaro, Hamsik sérülés miatt) egyaránt hiányoztak az utolsó 5-6 meccsre :/ A BL-selejtező legalább biztos, habár az utolsó 6 meccsemen nagyon rezgett a léc, ugyanis csak egyszer sikerült győznöm(pont az utolsó fordulóban, a Milan ellen hazai pályán). Ezenfelül 3 döntetlen, és 2 vereség...
    Bejutottam az Olasz Kupa döntőjébe, ezt most játszom le a Chievo ellen;)

Szerk.: érdekes megnézni a Romát, Genoát...megpróbálok nyáron lecsapni Vucinicre!
  • Solt
    Rosszul fogalmaztam! :) Tehát a mentalitás értékét is én határozom meg, illetve utána többi tennivalóját is. Szinte semmit nem hagyok a játék által beállított értéken... :)

Azzal kezdem, hogy kiválasztom a keretnek megfelelő alapfelállást, majd ehhez kreálok 4 alap taktikát. ( védekező, általános, irányító, támadó ) Ezekhez mérten pedig minden játékosnak személyre szabom a feladatait! :)
  • mgkp
    Én is megszabom személyesen csak ugye először valami posztot is meg kell adni neki. :)
    Köszi a tanácsokat!
  • Solt
    Én személyre szabott beállításokat használok, nem a játék által előre beállított szerepeket. Ibra erős, kreatív, jól lő távolról, tehát támogató szerepkörben játszatnám. A target men ezen a szinten már nem igazán működik. Ha mindenképpen a gép által beállított szerepeket akarod használni, akkor inkább "mélységi támadó" legyen.
  • mgkp
    okok akkor még próbálgatom ez alapján. :)
    Egyébként az én helyemben, te miylen beállításokat adnál Ibrának? Én Target Man-re tettem de nem igazán fekszik neki.
  • Solt
    Én ez alapján "dolgozom" a mostanival is, és szerintem nagyon jól alkalmazható. :)
  • mgkp
    Köszönöm ezt ismerem, meg még ezt a 2009-eshez adták ki ami nagyon jól is ment.
    De az új verzióval most valahogy nem boldugolok:)
  • Solt
    Ajánlom ezt tanulmányozásra! ;)

És azoknak is, akik szeretnek sírni amiatt, hogy a gép csal, meg szemét a játék, stb... mindennek oka van! :))
  • bakkerman
    alap dolgok a játékban
  • mgkp
    Srácok találkoztatok már ezzel mint én, hogy 22 kapuralövésem van a meccsen, ebből 5 ziccer és csak 1 gólokat lövök? Milannal vagyok 4 meccs ment le a bajnokságban és mindegyik meccsem ilyen volt és mindegyiket 1-0-ra nyertem...
    Mit kéne állítanom a taktikán? Control filozófiával játszok, rövid passzokkal, lassab tempóval. Most Pato meg Robinho a csatár mivel Ibra sérült.(Mindkettő Poacher tehát kiugratásokra mennek rá) És Ronaldinho játszik mögöttük. Ronaldinho lövi a gólokat és Pato lőtt 1-et.
    Tudtok valami ötletet adni?
    Köszi
  • karajjj
    így is megteheted
  • bakkerman
    én fasz csak 2012-ig irattam alá Kadleccel,így most nyáron el kell adnom...hosszabbítani persze nem akar,érdeklődő meg kb 50 csapat....és még csak 325k-t ér....pedig úgy terveztem,hogy 3-4 év múlva leakasztok róla vagy 3 misit