104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
20 ezres stadion,mind ülőhely,gazdag tulaj,3 millió átig. pénz,roberto carlos....kell egy jó taktika,nyugati játékosok,és 3 éven belül EL főtábla -
na,fm11,új játék,csapat Anzhi Makhachkala,ilyen jó időben ellátogatok egy kicsit oroszba xd -
Lampardfan #70185 Még ezt a játékot 7-0ra verem a Frankfurtot aztán 6-1re kikapok szaros Kölnbe ugyanazzal a taktikával.
-
karajjj #70184 én megcsinálom szívesen a héten a magyar mezeket, csak rakja már be valaki képeken a csapatok információs oldalát, ahol az üres mezek vannak, hogy tudjam a színeket -
Jó reggelt!
Én is keresgéltem és itt minden szinten szinte minden:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=80
Ebben a csomagban még magyarok is vannak ha jól emlékszem:
http://ftp.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=3687 -
Pettersson #70182 Szerintem ha a Sorti adott fórumában valaki elkezdene magyar mezekről képeket linkelgetni, akkor lenne ott olyan, aki megcsinálná. Úgy is hiánypótló lenne a dolog... ;) -
Solt #70181 Magyar mezek nincsenek Urak?
-
geo91 #70180 

-
Solt #70179 Köszi!! :) -
Pettersson #70178 http://rapidshare.com/files/453549510/mezek.rar
Viszont ne nagyon reklámozzátok, ugyanis gondolom egy ilyen jellegű csomaghoz kellett volna engedélyt kérni a készítőktől... Használata, pedig értelemszerűen történik. ;) -
Solt #70177 Ha nem túl bonyolult és fáradtságos munka, akkor jöhet mind... :))
Illetve volt itt valaki ( röstellem, de nem emlékszem, hogy ki ), aki megcsinálta a magyar mezeket... az honnan érhető el?
@geo91: Köszi! ;) -
geo91 #70176 egy baj van, hogy nem túl aktuális -
geo91 #70175 tessék -
Támogatom -
Pettersson #70173 Én letöltöttem szinte az összes európai és nagyobb Európán kívüli ország mezeit a Sorti fórumából, ha gondolod, illetve leírod, hogy mik legyenek benne össze dobok neked egy csomagot, ami aktuális is lesz mindennek tetejébe. ;) -
Solt #70172 "egy komplett pakk egy rakás európai országgal."
Jöhet! :) -
Pettersson #70171 Hupsz, elfelejtettem megkérdezni, háttereket hogyan és hova kell betenni? Köszi előre is a választ. ;) -
Pettersson #70170 Nincs mit. :) ;) -
geo91 #70169 na ez még jobb is, mint amit végül is találtam. köszi! -
geo91 #70168 ott nem találtam 2d-t, csak 3d-t, azért nagy örömmel leszedtem, de jelszavas volt, utána néztem a jelszónak, de ami meg volt adva mégsem jó...
viszont találtam 2d mezpakkot máshol. az legalább nem csak ukrán, hanem egy komplett pakk egy rakás európai országgal. -
Pettersson #70167 http://www.gamefront.com/files/20129134/Premier+Liga.rar
Ez lesz az. ;) -
karajjj #70166 barcikai vagyok, minden évben velük kezdek, eddig a legnagyobb eredmény a BL csoportkör volt, ott ikszeltem idegenben a Barcával, aztán két év múlva az EL második tavaszi körében potyogtam ki -
karajjj #70165 sorti fórumán biztos van -
geo91 #70164 hihetetlen, nem találok ukrán mezpakkot... -
spiczi91 #70163 Ma sajnos nem jutott időm a gémre, majd holnap :(
Amúgy karajj, te mit értél el a Barcikával? Gondolom nyomtad sokat, ha már így rákérdeztél. :D -
geo91 #70162 nem is kicsit! alapemberem! -
Solt #70161 A statisztikából olvassa ki ezeket a program... persze, hogy beadja... :)
Valaki aki esetleg reagál ezekre? :) -
én azokat meg se nézem,vannak olyan sablon dumák,amiket bead 7-0-nál meg 0-7-nél is -
Én körberöhögöm... :D -
Solt #70158 Ha már taktikázunk... amikor a segéd menedzser jelzi, hogy xy játékos a kelleténél ritkábban, vagy gyakrabban támadja le az ellenfelet azzal ti mit csináltok? -
11-ben mekkora jelentősége van a match preparationnek? érdemes könyebb ellenfél előtt támadó-ra tenni,nehezebb előtt meg védekezőre? azt tudom,hogy pre seasonben érdemes összeszokottságra húzni. mekkora a jelentősége a terhelési csúszkának? -
4-2-4-el tolom én is, eddig minden csapatomnál bevált !
( csak viszonylag sok gólt kapok jelenleg a malaga-val, igaz sokat is rúgok ) -
kis hleb jól tolja a 11-ben? -
geo91 #70154 hoffenheim-es 4-2-4 taktikom itt is kiválóan beválik eddig.
tabella
meccsek
átig
keret -
Solt #70153 Így-így! :) -
Solt #70152 Az a legszebb érzés amikor a meccs közbeni statisztikákat sikerül jól értelmezni, annak megfelelően változtatni, és így rendszeresen stabil játékot produkálni... :) -
geo91 #70151 jóhogy. :D a saját magad által "kovácsolt" taktiknál nincs jobb, pláne ha sikeres vele a csapat. :) -
Pettersson #70150 Nyilván, csak próbáltam megérteni az egész logikáját. ;) Amúgy már minimális változtatások után is sikerült a Kölnt kivinnem a kaksiból és egy elég masszív játékot produkálni, persze ehhez kellett Poldi klasszisa is. ;)
Most viszont kezdtem egyet a nulláról a Kölnnel. Meglátjuk, hogy mire leszek elég. Eddig letöltött taktikákkal játszottam, de rájöttem, hogy az átigazolási időszakot is felülmúlja a taktikával való kísérletezgetés. :) -
Solt #70149 Szerintem nem, mert, ha jól emlékszem a régebbiekben a teljesen balra tolt csuszka volt az 1-s érték, itt a teljesen balra tolt pedig a 0. Legalábbis én így értelmezem, és így is próbálom alkalmazni az ott leírtakat is.
De igazából ez nem is annyira lényeges... az a leírás csak egy keretrendszer, ami arra próbál rávilágítani, hogy kb milyen elven működik a játék. Ha figyelembe veszed az ott leírtakat, és azokat jól alkalmazod, jól értelmezed, akkor azért lehet eredményeket elérni. :) -
Zsoze19 #70148 Üdv Úrak!Válogatottat és klubcsapatot lehet egyszerre irányítani?