104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Igazolásaim az új szezonra. Remélem sikeres év lesz
-
Utley #70386 Óriási csatában a 24.fordulóban előztünk,és a hátralévő 2db fordulóra megtartottuk,sőt növeltük is az előnyünk,így a végére 3pont forral megelőztük az 52pontos Gmunden csapatát,és így feljutottunk a Regional ligába:D
Izgalmas volt,mert az elején rengeteg döntetlent játszottunk,sőt a tök utolsó csapat még el is kalapált ősszel!De a téli szünetben taktikát váltottam és ez meghozta az eredményt:D
Bajnok az UFC Eferding :D -
akkor lecsúsztál a pináról...:DDDD -
geo91 #70384 egy pina nevűt egyszer majdnem leigazoltam hattricken... :D csak aztán lecsúsztam a licit végéről... -
karajjj #70383 tudom, láttam már tv-s meccsen is -
nyugi van Pina nevű pléja is -
nem. tényleg a gép adta emberünknek... ilyen olcsó poén eszembe sem jutott volna... -
Nálam is előfurdúl, de nálam is cak ugy h 10-15 meccsenként megáll 2-3 mp-re de utána rendesen megy tovább..még egyszer sem fagyott meg..:D -
Solt #70379 Ja-ja... :) -
Igen az esetek 80%-ában nálam is ez történik, de néha nem jön vissza 10mp után, hanem teljesen megfagy.. -
Pettersson #70377 Ez nálam is előfordul... :( -
akkor ez játék hiba,nem hiszem hogy a videókártyáinkat ennyire megterhelné a gém :D -
Solt #70375 Ilyen nálam is van... :S -
nekem olyan van hogy 6-7 másdopercre megáll,mindenki fut egyhelyben,a hang is megáll,de aztán megy tovább a gém,minden hiba nélkül. ez úgy minden 10. meccsen fordul elő kb. mondjuk elég idegesitő,ha a meccs állása miatt is idegben vagyok,meg rágom a körmöm mint állat,erre megáll a játék... -
Nektek van olyan,h 3d játék közben megáll az egész és csak restart segít?:s -
Nem sokat számít a ranglista, én top 15-ben voltam asszem a Fradival, mégse nagyon számított az igazolásoknál, inkább az nb1 repuját nézték a játékosok. -
KoniZTE #70371 4. évemet befejeztem a hurkákkal. 45.(!) vagyok a világranglistán, de nagyon uncsi vá vált a játék számomra. Majd fél év mulva ujrajátszom. -
geo91 #70370 tudom, hogy nem engem kérdeztél, de NEM tudtam kihagyni :D -
geo91 #70369 NEM :D -
karajjj #70368 ez nem becenév? -
Neoncsoves #70367 LOL -
ha nem öngól volt akkor mi? :D
amúgy egy generált brazil játékos kapta ezt a nevet az FMtől :D -
Pettersson #70365 19 meccs után, talán négy ponttal az első helyen. Most jön a téli szünet, akarok venni egy jobb, meg egy bal szélsőt, de akiket kinéztem, azok nem jönnek kölcsönbe, akik meg jó értékűek és ingyen vannak, azoknak nem tudok olyan fizetést adni amit kérnek, mert átléptem a fizetési keretet. Mondjuk szerintem egy-két felesleges embertől majd megválok.... -
MASODOSZTALY FELJUTO HELY EDDIG -
Utley #70363 Guba,Pettersson hogy álltok az Osztrák ligában? -
beallitottad hogy az assistens csinalja iylen egyszeru -
Lacc 88 #70361 Sziasztok. Lenne egy gyors kérdésem. Indul az új szezonom az MK Dons-al és már a meccsek előtt nem jelenik meg a meccstaktika begyakorlása opció. Eddigi években mindig volt ilyen lehetőségem. viszont a válogaott csapatommal megjelenik. Mi lehet a gond? -
Első évnek vége
Eredmények:
Bajnokság: kapott gólok nagyon sok lett
Európa Liga
Olasz Kupa
-
köszi ez nagyon jó ötlet. -
én dzekot venném meg,mögé tökéletes lesz Ganso irányítóba -
Dzeko és Pazzini is átadólistán van. Dzeko 9.5m ért pazzo 8.6 ért. Melyik érné meg??? -
Srácok akik játszottak már a Juvéval kiket érdemes a 2. évben leigazolni???? inkább fiatalok akik jó játékosok lesznek. Paulo Henrique Santos nyáron jön. őt sikerült már elcsábítani. -
Zsil #70355 ugy gondolom kevés magyar Östehetséget termel ki a game,,,,10 ben volt egy két "puskás" 11 ben nehéz.... -
Pettersson #70354 Mi, meg 15 meccs után vezetjük a bajnokságot. 4 pont előnnyel a másodikkal, és 6 pont előnnyel a harmadik helyezettel szemben. :) -
Utley #70353 Hát a kis falusi csapatom nem érte el a dobogót:( Csak a 4.helyre futottunk be,és a Steyr-től 14pont választott el.Na de gond nincs jövőre cél a feljutás!!!Remélem nem lesz valami galaktikus csapat a bajnokságban,mert ez a Steyr valami bitang jó brigád volt:D -
spiczi91 #70352 Vazz, NB2-ben elég sok meccsen játszott, de néha hajlamos vagyok az értékeknek hinni. Egy-két meccsen lehet Lordot(19) is kipróbálom Rabóczki helyén, az NB2-ben nem volt rossz csak féltem hogy ide kevés lesz, ezért akartam egy tapasztalt fazont. -
karajjj #70351 talán a legtehetségesebb játékosunk
katt -
spiczi91 #70350 Köszi a tippet, majd holnap (vagy amikor lesz időm...) megnézem azt az U19 válogatott gyereket (Horváth Bence asszem). Vagy ő is láma? :P -
Solt #70349 Játékos lapján ott van... :) -
karajjj #70348 pedig ott kellene lenni a játékos adatlapján, vagy megnézheted a kölcsönszerződést, hogy visszahívható-e és akkor kiderül, hgoy hogy adtad kölcsön