104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• dalackraul
    Meccs előtt lefagy a game mit kell ilyenkor tenni?
  • Pettersson
    Végül is azzal oldottad meg a Japán bajnokságot, amit Guba linkelt?
  • penge96
    Jaa, tényleg, bocs! :D
  • dalackraul
    Ja igen a polcról szedtem le:)
  • karajjj
    a polcról szedte le
  • penge96
    Khm... megvetted a gamét... csak elírtad :)
  • DONGUBA
    de megy
  • dalackraul
    Üdv leszedtem a gamét felraktam a legújabb patchet erre már nem megy Magyarosítás?
  • GirondinsHUN
    Igen, de úgymond 3 csapat van az életembe: a Bordeaux mellett a Barcelona és a Ferencváros.
    a PAOK-al elkezdtem a játékot, de a Leverkusen nagy falatnak mutatkozott a 3. barátságos meccsemen, 3-2-re kikaptam.
  • penge96
    Csak nem egy Bordeaux drukker?:D
  • geo91
    theo egy kibaszott állat :D
    bl-ben vertük a real-t. oda s vissza.
  • GirondinsHUN
    Sziasztok!
    Rég óta olvasgatom a fórumot, ezért úgy gondoltam én is csatlakozom hozzátok. :D
    A magyarosítást nem sikerült megcsinálnom, csak a kommentár lett magyar a játékban. Nem gond végülis, csak ki akartam próbálni magyarul.. :D Nem ez a lényeg, most van időm, úgyhogy kezdek egy új játékot. Valami véleményetek van a PAOK keretéről?
  • geo91
    na végre, találtam
  • geo91
    2d van, azt már le is szedtem
  • geo91
    idei 3d (legalább premier league, de lehet megapack is) kitpack merre található? azt sem találok...
  • geo91
    ölni tudnék egy cut-out premier league facepakk-ért :D nézem sorra fm-base-en, de nincs... mindegyik ilyen csicsás szar...
  • csm
    nemvolt saját skinem. letöröltem a játékot,újra feltettem,és még mindig csinálja... :C
  • bakkerman
    A GAMBA ULTRÁI :)
  • bakkerman
    Kezdtem egy gémet a Gamba Osakával!

Elég jó a keret,a középpálya,és a támadósor televan 4 csillagos potenciálú játékosokkal,a védelembe hozok 1-2 embert,és akkor mehet a buli. Ázsiai BL induló a csapat,ott szeretnék minnél jobban teljesíteni,elsőre óvatosan azt mondanám,jussunk tovább a csoportból,aztán meglátom. Bajnokságban minimum 4. hely a cél,ugyanis az már BL-t ér. Kupában szeretnék menetelni,persze amennyire engedi a csapatom,de a prioritás a bajnokság,és a BL. Van ligakupa is,de azt általában kisebb elsőosztályú csapatok nyerik,így ott inkább az ifikkel fogok kiállni. Na hajrá!

• geo91
  • Huni92
    a generáltak közül az első rendben van, de a többi kuka, piazón meg nem lesz olyan játékos.
  • lippet
    A jelenlegi keretem a kékeknél (angolosítás valószínűleg elmarad most még, sok fiatal tehetségem van, akiktől sajnálnék megválni):

Fiatal angol játékosok:

Fiatal tehetségeim a csapatban (mind generált):

Akit szeretnék megszerezni, de Mve miatt sosem jön össze:

• Neoncsoves
    Serge Aurier is elvileg 10 milla körüli árat kapott, de elengedni csak ilyen 25 körül akarják
  • geo91
    gondolom fejlődött is rendesen. mutatsz róla egy képet? meg jones-ról is, kíváncsi lennék mire számíthatok. :)
  • lippet
    Everton engem nagyon le akar húzni, Rodwell ~10 milliót ér, de nekem csak 36 misiért engednék. A jó édes ... :D
  • penge96
    Ha van saját skined betéve, akkor próbáld meg törölni. Végső esetben vedd ki a mentéseidet, és telepítsd újra a játékot
  • csm
    sziasztok,az a kérdésem,hogy egyik pillanatról a másikra azt csinálja az fm2011-em,hogy amint rámennék egy játékos profiljára,tehát amint a nevére kattintok,kilép... eddig nem csinálta,pedig amint megjelent,megvettem. tegnap kezdte el,új játék kezdésénél is,és régebbi,eddig működő mentéseknél is elkezdte. mi lehet a gond,más is tapasztalt ilyet?
  • karajjj
    semmi gond :D
  • penge96
    nah basszus, működik. Megint előbb írtam, minthogy... mindegy. Bocs
  • penge96
    Patchel is*
  • penge96
    Újrahúztam a Windowst, feltettem az FM-et, és mikor indítom, végi egy Processing Please Wait felirat van -.-' Patchel. Mi az isten csináljak?
  • DONGUBA
    japan cuccccc
  • Terminátor14
    Legújabb patch, ismét Fradi, immár nem tesztkarrier :)

2014, bl selejtező:

Összesítésben elég szép, megkapták a lilák! :DD
  • geo91
    franc tudja hol találtam egyszer, feltettem mert kezdeni akartam a reysol(!) csapatával :ASDASD de mikor megláttam, hogy 2 légiós lehet a teljes keretben, egyből letöröltem, így nem sok értelme lenne, mert valljuk be a japók közt nincs túl sok aranylábú spíler...
  • geo91
  • bakkerman
    valaki nem tud adni egy détbészt,ami bevarázsolja a játékba a japán bajnokságot? elrajtolt a J-League,én meg nem tok kezdeni a Gamba-val...
  • lippet
    Adtál egy jó ötletet nekem is! Már 4-5 éve megyek a Chelsea-vel, kicsit kezd unalmas lenni, de ezzel az "angolosítással" új színt vihetek a pályafutásomba.
  • geo91
    monnyon le!
  • karajjj
    nekem édesmindegy, de mivel megválasztottatok, az a dolgom, hogy szóljak, nehogy panasz érje a ház elejét :D
  • geo91
    esküszöm link akart lenni... :D mellényomtam.