104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
dalackraul #70507 Meccs előtt lefagy a game mit kell ilyenkor tenni? -
Pettersson #70506 Végül is azzal oldottad meg a Japán bajnokságot, amit Guba linkelt? -
Jaa, tényleg, bocs! :D -
dalackraul #70504 Ja igen a polcról szedtem le:) -
karajjj #70503 a polcról szedte le -
Khm... megvetted a gamét... csak elírtad :) -
de megy -
dalackraul #70500 Üdv leszedtem a gamét felraktam a legújabb patchet erre már nem megy Magyarosítás? -
GirondinsHUN #70499 Igen, de úgymond 3 csapat van az életembe: a Bordeaux mellett a Barcelona és a Ferencváros.
a PAOK-al elkezdtem a játékot, de a Leverkusen nagy falatnak mutatkozott a 3. barátságos meccsemen, 3-2-re kikaptam. -
Csak nem egy Bordeaux drukker?:D -
geo91 #70497 theo egy kibaszott állat :D
bl-ben vertük a real-t. oda s vissza. -
GirondinsHUN #70496 Sziasztok!
Rég óta olvasgatom a fórumot, ezért úgy gondoltam én is csatlakozom hozzátok. :D
A magyarosítást nem sikerült megcsinálnom, csak a kommentár lett magyar a játékban. Nem gond végülis, csak ki akartam próbálni magyarul.. :D Nem ez a lényeg, most van időm, úgyhogy kezdek egy új játékot. Valami véleményetek van a PAOK keretéről? -
geo91 #70495 na végre, találtam -
geo91 #70494 2d van, azt már le is szedtem -
geo91 #70493 idei 3d (legalább premier league, de lehet megapack is) kitpack merre található? azt sem találok... -
geo91 #70492 ölni tudnék egy cut-out premier league facepakk-ért :D nézem sorra fm-base-en, de nincs... mindegyik ilyen csicsás szar... -
nemvolt saját skinem. letöröltem a játékot,újra feltettem,és még mindig csinálja... :C -
A GAMBA ULTRÁI :) -
Kezdtem egy gémet a Gamba Osakával!
Elég jó a keret,a középpálya,és a támadósor televan 4 csillagos potenciálú játékosokkal,a védelembe hozok 1-2 embert,és akkor mehet a buli. Ázsiai BL induló a csapat,ott szeretnék minnél jobban teljesíteni,elsőre óvatosan azt mondanám,jussunk tovább a csoportból,aztán meglátom. Bajnokságban minimum 4. hely a cél,ugyanis az már BL-t ér. Kupában szeretnék menetelni,persze amennyire engedi a csapatom,de a prioritás a bajnokság,és a BL. Van ligakupa is,de azt általában kisebb elsőosztályú csapatok nyerik,így ott inkább az ifikkel fogok kiállni. Na hajrá!
-
geo91 #70488 
-
a generáltak közül az első rendben van, de a többi kuka, piazón meg nem lesz olyan játékos. -
A jelenlegi keretem a kékeknél (angolosítás valószínűleg elmarad most még, sok fiatal tehetségem van, akiktől sajnálnék megválni):
Fiatal angol játékosok:
Fiatal tehetségeim a csapatban (mind generált):
Akit szeretnék megszerezni, de Mve miatt sosem jön össze:
-
Neoncsoves #70485 Serge Aurier is elvileg 10 milla körüli árat kapott, de elengedni csak ilyen 25 körül akarják -
geo91 #70484 gondolom fejlődött is rendesen. mutatsz róla egy képet? meg jones-ról is, kíváncsi lennék mire számíthatok. :) -
Everton engem nagyon le akar húzni, Rodwell ~10 milliót ér, de nekem csak 36 misiért engednék. A jó édes ... :D -
Ha van saját skined betéve, akkor próbáld meg törölni. Végső esetben vedd ki a mentéseidet, és telepítsd újra a játékot -
sziasztok,az a kérdésem,hogy egyik pillanatról a másikra azt csinálja az fm2011-em,hogy amint rámennék egy játékos profiljára,tehát amint a nevére kattintok,kilép... eddig nem csinálta,pedig amint megjelent,megvettem. tegnap kezdte el,új játék kezdésénél is,és régebbi,eddig működő mentéseknél is elkezdte. mi lehet a gond,más is tapasztalt ilyet? -
karajjj #70480 semmi gond :D -
nah basszus, működik. Megint előbb írtam, minthogy... mindegy. Bocs -
Patchel is* -
Újrahúztam a Windowst, feltettem az FM-et, és mikor indítom, végi egy Processing Please Wait felirat van -.-' Patchel. Mi az isten csináljak? -
japan cuccccc -
Legújabb patch, ismét Fradi, immár nem tesztkarrier :)
2014, bl selejtező:
Összesítésben elég szép, megkapták a lilák! :DD -
geo91 #70474 franc tudja hol találtam egyszer, feltettem mert kezdeni akartam a reysol(!) csapatával :ASDASD de mikor megláttam, hogy 2 légiós lehet a teljes keretben, egyből letöröltem, így nem sok értelme lenne, mert valljuk be a japók közt nincs túl sok aranylábú spíler... -
geo91 #70473
-
valaki nem tud adni egy détbészt,ami bevarázsolja a játékba a japán bajnokságot? elrajtolt a J-League,én meg nem tok kezdeni a Gamba-val... -
Adtál egy jó ötletet nekem is! Már 4-5 éve megyek a Chelsea-vel, kicsit kezd unalmas lenni, de ezzel az "angolosítással" új színt vihetek a pályafutásomba.
-
geo91 #70470 monnyon le!
-
karajjj #70469 nekem édesmindegy, de mivel megválasztottatok, az a dolgom, hogy szóljak, nehogy panasz érje a ház elejét :D -
geo91 #70468 esküszöm link akart lenni... :D mellényomtam.