104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bence27 #70627 hali. Mostanában eléggé elhanyagoltam az FM-et. Most ujra bele akarok vágni valami jóba, csak nem tudom kivel?! valami tippek? -
eLiXir #70626 Debrecent idegenben 5-3ra vertük
-
eLiXir #70625 Közben már meg is találtam. Inkább kétszer körbenézek mielőtt kérdeznék legközelebb :).
Baromi jól indul az első szezonom a Vasassal, elégedett vagyok az igazolásokkal, bár egy-kettő nem sikerült. Felkészülési meccseket mind megnyertük 1 kivételével (döntetlen lett vmi noname csapat ellen). Liga Kupában 3-2re vertük az MTK otthon, majd az első bajnoki mérkőzésen a Fradit vertük idegenben 3-1re. Ha érdekel bárkit, dobhatok pár képet. -
karajjj #70624 meccs közben felezett megjelenítés és ott ki lehet választani, hogy mit akarsz látni
-
eLiXir #70623 Hol tudom megnézni, hogy az adott meccsen mondott meccs előtti illetve félidei nyilatkozataim milyen hatással voltak a csapatra? -
geo91 #70622 kicsit beteg :D -
Neoncsoves #70621 ehehe -
karajjj #70620 haversrác több mint egy éve visz egyetlen karriert:
-
eLiXir #70619 Meccsek előtti konferenciákon hogyan érdemes nyilatkozni? -
Neoncsoves #70618 Mbiwa-t és Sakho-t nézegettem már. Mindenképp fiatal csapatot akarok, de lehet ráfizetnék ezzel, főleg hogy BL győzelem a cél. Az új célpontom szerintem Kjaer lesz vagy Höwedes.
Köszi a segítséget! -
pulenl93 #70617 Az árak változhatnak, de naggyából:
Középhátvédek:
30M felett: Chiellini, Zapata, Otamendi,
30M-ig: Kjaer, Hummels, Höwedes, Subotic, Sakho, Musacchio
20M-ig: J.Evans, Mbia, Samba, Naldo, Shawcross
10M-ig: Vertonghen, G.Cahill, Geromel, Radu, Yanga Mbiwa, Phil Jones
5M-ig(fiatal): Mongongu, Rafa Tolói, Santacroce, Kana-Biyik, Ecuélé Manga
Miranda-t megvette már az Atletico Madrid, 11.3-as patchban már csatlakozik 2.évben.
Ajánlani természetesen a 3 legrágábbat tudom, de nálam bevált Sakho, Yanga Mbiwa, Phil Jones (2év kell neki), Vertonghen és Rafa Tolói is. -
Neoncsoves #70616 kösz a javaslatokat egy pillantást mindenképp vetek rájuk! -
Roderick Miranda-t érdemes még megvenni, nagyon olcsó, és kva jó lesz! -
Neven Subotic, Gary Cahill, Phil Jones
Ezek már most top védők, de van pár olyan, aki 1-2 éven belül lesz az -
shawcross kb 12m ,gary cahill kb 7,5m -
GirondinsHUN #70612 Megoldottam. :D -
Neoncsoves #70611 tud valaki valami jó olcsó (kevesebb mint 20 milla euró) középső védőt?
Újat kezdtem, de max 1 vagy 2 szezont adnék Carvalhonak , David Luiz akit eddig mindig elhoztam szezon elején az már Chelseanél van és 25millát tuti nem adok érte (nem is adnák annyiért). Nincs ötletem jelenleg :\ -
karajjj #70610 hát így fejből most nem, de otthon ha lesz időm, nézek neked -
eLiXir #70609 Tudsz ajánlani középső középpályásokat, akik eljönnének a Vasasba? (pass, technique és workrate-jük kell jó legyen) illetve kéne egy, maximum kettő középhátvéd. -
GirondinsHUN #70608 Sziasztok!
A cache mappát, hogy tudom megnyitni? Emiatt nem megy a magyarosítás.
Köszönöm előre is -
karajjj #70607 leraktam őket a tartalékcsapatba, mert még nem ismertem igazán az aktuális keretet és télen akartam eladogatni őket -
karajjj #70606 hirdetés alapján vettem fel 3 edzőt és egy orvost, az olasz segéd maradt, raktam be utána jó ki edzéstervet, erre a játékosok fele elkezdett rinyálni, hogy túl intenzív :D
Végh teljesen korrekt volt, inkább azzal volt a bajom, hogy nincs helyettese, aztán mikor kiesett egy hónapra bokaficammal, akkor voltam gondban,
nekem a vasárnapi focistát nem engedte, csak a sorban utána következőt, viszont én igenmagas bért adtam nekik a játékosoknak, heti 2-3 ezer eurót, így igencsak ment minuszba a kassza, viszont az eladásukból szép pénz lett volna szezon végén, ha tegnap nem bassza el a win7-et a service pack1 és nem kellett volna helyreállítani a rendszert, így sajna odalett a mentés, de lehet, hogy újra fogom kezdeni -
eLiXir #70605 + és miért nem adtál el senkit? van jónéhány játékos, akinek semmi hasznát sem látom -
eLiXir #70604 Személyzetet igazoltál a Vasashoz? Elég gyérnek tűnnek számomra.
Végh-gel meg vagy/voltál elégedve, vagy igazoltál kapust is?
Múltamnak vasárnapi futballistát állítottam be, mert az is vagyok :) gondolom ez okozza azt a problémát, hogy nem tudok leigazolni 2-3 általad említett játékost, akit te le tudtál igazolni. -
10 nél jár -
Pettersson #70602 Postiga hány gólt lőtt már? :) -
16 forduló után az állás
-
karajjj #70600 az utolsó képernyőn, ahol a bajnokságok részletes adatait állíthatod -
Ezt hol tudod állítani? -
Köszi.
Vhogy a logok még mindig nem jelennek meg, így néz ki a mappastruktúra:
\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos\ és ebben Asia, Africa, competitions, continents, Europe stb. mappák vannak.
Ebben lehet hiba?
(a játékban a use cache ki van kapcsolva a másik beállítás meg be) -
nem,sajnos. -
Career közben lehet változtatni az adatbázist? Szeretnék egy Koreai csapatot betölteni, vagy akár az egész ligát.
Köszi -
Utley #70595 Az első évem az Osztrák 2.ligában elég jónak mondható!Anyagilag ehhez a szinthez jók vagyunk,de a stadionom nagyon kicsi.Azért jó érzés,hogy párszor minden jegy elkelt az 1500-as katlanba:)
-
rámész munkák,ott a 2. fülre,és ott lesznek felsorolva csapatok(persze ha pár bajnokság bevan töltve),és ott lesz az edző helyzete,ha stabil,akkor nem tudsz jelentkezni,de ha az van hogy "inog a kispad","bizonytalan" akkor tudsz,ha meg nincs edzője a csapatnak,akkor emg ugye egyértelmű -
Neoncsoves #70593 jaaa értem. köszi! esetleg ha valakinek van kedve segíteni taktika összeállításában az írjon már egy PÜ-t!
tudom olvassak PDF-et de azokból igazából nem sokra jöttem rá... -
Nekik érdemes beállítani igen, de nem az hogy meddig menjen el emberfogásban, hanem hogy mennyire támadja le az ellenfelet. Szóval a whole pitch az egészpályás letámadás, vagyis letámadja a védőket is ha náluk van a labda stb.. ;) -
Neoncsoves #70591 segíjtséget kérnék tőletek: amikor egyénileg be akarom állítani a taktikában hogy closing down, ugye a csúszkán van az hogy Own Area, Own Half, Whole Pitch. A Whole pitch-t azt csatároknak meg támadóknak érdemes inkáb beállítani nem? ez arra vonatkozik hogy meddig menjen el emberfogásban. vagy tévedek? -
Hogy lehet egy csapathoz jelentkezni munkára?
-
OFF: Akit esetleg érdekel, találtam FM11-hez NB1 mezcsomagot
NBI mezek -
Ajka lett a dologból xdxd