104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bence27
    hali. Mostanában eléggé elhanyagoltam az FM-et. Most ujra bele akarok vágni valami jóba, csak nem tudom kivel?! valami tippek?
  • eLiXir
    Debrecent idegenben 5-3ra vertük

• eLiXir
    Közben már meg is találtam. Inkább kétszer körbenézek mielőtt kérdeznék legközelebb :).

Baromi jól indul az első szezonom a Vasassal, elégedett vagyok az igazolásokkal, bár egy-kettő nem sikerült. Felkészülési meccseket mind megnyertük 1 kivételével (döntetlen lett vmi noname csapat ellen). Liga Kupában 3-2re vertük az MTK otthon, majd az első bajnoki mérkőzésen a Fradit vertük idegenben 3-1re. Ha érdekel bárkit, dobhatok pár képet.
  • karajjj
    meccs közben felezett megjelenítés és ott ki lehet választani, hogy mit akarsz látni
  • eLiXir
    Hol tudom megnézni, hogy az adott meccsen mondott meccs előtti illetve félidei nyilatkozataim milyen hatással voltak a csapatra?
  • geo91
    kicsit beteg :D
  • Neoncsoves
    ehehe
  • karajjj
    haversrác több mint egy éve visz egyetlen karriert:

• eLiXir
    Meccsek előtti konferenciákon hogyan érdemes nyilatkozni?
  • Neoncsoves
    Mbiwa-t és Sakho-t nézegettem már. Mindenképp fiatal csapatot akarok, de lehet ráfizetnék ezzel, főleg hogy BL győzelem a cél. Az új célpontom szerintem Kjaer lesz vagy Höwedes.

Köszi a segítséget!
  • pulenl93
    Az árak változhatnak, de naggyából:
    Középhátvédek:
    30M felett: Chiellini, Zapata, Otamendi,
    30M-ig: Kjaer, Hummels, Höwedes, Subotic, Sakho, Musacchio
    20M-ig: J.Evans, Mbia, Samba, Naldo, Shawcross
    10M-ig: Vertonghen, G.Cahill, Geromel, Radu, Yanga Mbiwa, Phil Jones
    5M-ig(fiatal): Mongongu, Rafa Tolói, Santacroce, Kana-Biyik, Ecuélé Manga

Miranda-t megvette már az Atletico Madrid, 11.3-as patchban már csatlakozik 2.évben.

Ajánlani természetesen a 3 legrágábbat tudom, de nálam bevált Sakho, Yanga Mbiwa, Phil Jones (2év kell neki), Vertonghen és Rafa Tolói is.
  • Neoncsoves
    kösz a javaslatokat egy pillantást mindenképp vetek rájuk!
  • hedonist
    Roderick Miranda-t érdemes még megvenni, nagyon olcsó, és kva jó lesz!
  • hedonist
    Neven Subotic, Gary Cahill, Phil Jones

Ezek már most top védők, de van pár olyan, aki 1-2 éven belül lesz az
  • Darthmushroom
    shawcross kb 12m ,gary cahill kb 7,5m
  • GirondinsHUN
    Megoldottam. :D
  • Neoncsoves
    tud valaki valami jó olcsó (kevesebb mint 20 milla euró) középső védőt?

Újat kezdtem, de max 1 vagy 2 szezont adnék Carvalhonak , David Luiz akit eddig mindig elhoztam szezon elején az már Chelseanél van és 25millát tuti nem adok érte (nem is adnák annyiért). Nincs ötletem jelenleg :\
  • karajjj
    hát így fejből most nem, de otthon ha lesz időm, nézek neked
  • eLiXir
    Tudsz ajánlani középső középpályásokat, akik eljönnének a Vasasba? (pass, technique és workrate-jük kell jó legyen) illetve kéne egy, maximum kettő középhátvéd.
  • GirondinsHUN
    Sziasztok!
    A cache mappát, hogy tudom megnyitni? Emiatt nem megy a magyarosítás.
    Köszönöm előre is
  • karajjj
    leraktam őket a tartalékcsapatba, mert még nem ismertem igazán az aktuális keretet és télen akartam eladogatni őket
  • karajjj
    hirdetés alapján vettem fel 3 edzőt és egy orvost, az olasz segéd maradt, raktam be utána jó ki edzéstervet, erre a játékosok fele elkezdett rinyálni, hogy túl intenzív :D

Végh teljesen korrekt volt, inkább azzal volt a bajom, hogy nincs helyettese, aztán mikor kiesett egy hónapra bokaficammal, akkor voltam gondban,

nekem a vasárnapi focistát nem engedte, csak a sorban utána következőt, viszont én igenmagas bért adtam nekik a játékosoknak, heti 2-3 ezer eurót, így igencsak ment minuszba a kassza, viszont az eladásukból szép pénz lett volna szezon végén, ha tegnap nem bassza el a win7-et a service pack1 és nem kellett volna helyreállítani a rendszert, így sajna odalett a mentés, de lehet, hogy újra fogom kezdeni
  • eLiXir
    + és miért nem adtál el senkit? van jónéhány játékos, akinek semmi hasznát sem látom
  • eLiXir
    Személyzetet igazoltál a Vasashoz? Elég gyérnek tűnnek számomra.
    Végh-gel meg vagy/voltál elégedve, vagy igazoltál kapust is?
    Múltamnak vasárnapi futballistát állítottam be, mert az is vagyok :) gondolom ez okozza azt a problémát, hogy nem tudok leigazolni 2-3 általad említett játékost, akit te le tudtál igazolni.
  • Forza Italia
    10 nél jár
  • Pettersson
    Postiga hány gólt lőtt már? :)
  • Forza Italia
    16 forduló után az állás

• karajjj
    az utolsó képernyőn, ahol a bajnokságok részletes adatait állíthatod
  • hedonist
    Ezt hol tudod állítani?
  • hedonist
    Köszi.

Vhogy a logok még mindig nem jelennek meg, így néz ki a mappastruktúra:

\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2011\graphics\logos\ és ebben Asia, Africa, competitions, continents, Europe stb. mappák vannak.

Ebben lehet hiba?

(a játékban a use cache ki van kapcsolva a másik beállítás meg be)
  • bakkerman
    nem,sajnos.
  • hedonist
    Career közben lehet változtatni az adatbázist? Szeretnék egy Koreai csapatot betölteni, vagy akár az egész ligát.

Köszi
  • Utley
    Az első évem az Osztrák 2.ligában elég jónak mondható!Anyagilag ehhez a szinthez jók vagyunk,de a stadionom nagyon kicsi.Azért jó érzés,hogy párszor minden jegy elkelt az 1500-as katlanba:)
  • bakkerman
    rámész munkák,ott a 2. fülre,és ott lesznek felsorolva csapatok(persze ha pár bajnokság bevan töltve),és ott lesz az edző helyzete,ha stabil,akkor nem tudsz jelentkezni,de ha az van hogy "inog a kispad","bizonytalan" akkor tudsz,ha meg nincs edzője a csapatnak,akkor emg ugye egyértelmű
  • Neoncsoves
    jaaa értem. köszi! esetleg ha valakinek van kedve segíteni taktika összeállításában az írjon már egy PÜ-t!

tudom olvassak PDF-et de azokból igazából nem sokra jöttem rá...
  • ROCKnROLLA
    Nekik érdemes beállítani igen, de nem az hogy meddig menjen el emberfogásban, hanem hogy mennyire támadja le az ellenfelet. Szóval a whole pitch az egészpályás letámadás, vagyis letámadja a védőket is ha náluk van a labda stb.. ;)
  • Neoncsoves
    segíjtséget kérnék tőletek: amikor egyénileg be akarom állítani a taktikában hogy closing down, ugye a csúszkán van az hogy Own Area, Own Half, Whole Pitch. A Whole pitch-t azt csatároknak meg támadóknak érdemes inkáb beállítani nem? ez arra vonatkozik hogy meddig menjen el emberfogásban. vagy tévedek?
  • lippet
    Hogy lehet egy csapathoz jelentkezni munkára?
  • RedJohn
    OFF: Akit esetleg érdekel, találtam FM11-hez NB1 mezcsomagot
    NBI mezek
  • bakkerman
    Ajka lett a dologból xdxd