104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Fúúú micsoda meccs :D így megnyerni a meccset valami fenomenális :D:D
-
szigi14 #70866 ajj már idegesít ez a játék :P Evertonnal elindultam tök jöl megy minden 4. hely környéke..erre hullámvölgy és már a 8. helyem is veszélyben..hogy lehet kikerülni ebből a rossz sorozatból?? mert egyre csak rosszabb..
-
én diósgyőrrel 5. évemben jutottam be a csoportkörbe most...bár a Lokomotiv ellen kikaptam 2-0-ra.... -
Na akkor elkezdem megint a Fradival :D
Érdemes valami pluszt telepíteni a játékhoz mielőtt neki kezdenék? modok, vagy skinek vagy ilyesmi?
Azon gondolkoztam hogy a stadionnál az elérhető max befogadóképességet legalább át kéne írni, nehogy idővel megszivasson hogy nem bővíthetek tovább aztán max 20ezres stadionom lehet. Vagy hülyeség? -
nekem vidivel meg győrrel is sikerült már 2-3-4évbe is a csoportkör sőt mindig a 3.hely is összejött. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy magyar csapattal kezdve, van realitása akár BL-t nyerni? :D vagy legalább csoportkörbe jutni? Persze nyilván nem az első szezonban, hanem majd idővel. Van aki már csinált hasonlót?
A másik hogy az edzés az hogy működik? mindennap van? mert erre nem láttam utalást.
Illetve az Ifi csapat mikor "termel" ifi játékosokat? -
karajjj #70861 jajbazzz jólvanmár -.- most keltem fel -
jah,angliában a manager intézi ezeket,ő nézi ki a plájákat,kér pénzt az elnöktől,és ő tárgyal magával a játékossal -
nyisd ki a szemed :D -
karajjj #70858 tényleg jobb lenne, de nem az, hogy csak így lehetne, hanem klubtól meg elnöktől függene, hogy mennyire engedne beleszólni ebbe, mert van ahol tényleg a manager tárgyal, van ahol nincs manager, hanem csak vezető edző, ott csak az elnök, vagy az ő embere igazol -
karajjj #70857 elmész a péniszbe, melyik klub ez? :D -
am első évbe olasz bajnok és europa liga győztesek lettünk. el-be cavani 25 góllal gólkirály 15góllal lavezzi 2.lett:D:D:D eddig második évbe olasz és eu. szuper kupa is behúzva cesena és barca ellen. 2011t a bajnokság 1.helyén zártuk 2pont előnnyel csak. mert az évet 1w 1d 2lose kezdtük. -
szegény milan XD
-
jaja,én is szívesen játszanék úgy,szezon elején lenne egy interakció,ahol ilyen dolgokat lehetne megadni -
tomzoo #70853 Basszus nekem mér nincs sosincs ilyen szerencsém?:D -
KoniZTE #70852 Kül FMezni is ugy lenne értelme, hogy nem te igazolsz ,, max utalhatsz játékosokra h kit kérsz ( pl. jobb védő, vagy névszerint is akár )... habár ennek a jele a 11esbe már látszódott h a palermoval kértem benzemát és meg is kaptam :) de igaz asszem ő alapból átadólistán van.... nem bántásból de ugy lenne igazi kihivás , nem pedig mucsaröcsögével meg berettyóujfaluval 2-3 év alatt blt nyerni.. Vélemény ? -
és egy milliárdos vette át a csapatot :D:D adott most 138m igazolásokra és 146m val növelte a keretet :D:D
-
Hehe, IRL Vidinél próbajátékon van Ransford Osei és Kermit Erasmus. Előbbi is ismerős nekem, de utóbbi tuti volt nálam a Lokiban, és nem is volt rossz. -
15m -
karajjj #70848 akinfejev mennyi volt? -

grat szép munka. -
Vége a 2. szezonomnak a Fulhamnél
A csapatot nyáron meg kellett erősíteni. Ez siekrült is hála a vezetőknek. A bajnokság jól kezdődött, de január fele jött egy hullámvülgy de szerencsére túl tettük magunkat rajta. Így történhetett meg az h a Fulham története során elösször lett bajnok.
Angliában az év futballistája cím első 3 helyezetje is a csapatból kerűlt ki
1. Hulk 2. Neymar 3. Bernardo
Gólkirály Falcao lett 23 góllal őt Tardelli követte 21 el. Mindkét csatárom nagyon jó volt egész szezonba.
Az év menedzsere címet pedig én szereztem meg.
Az év csapatában pedig 8 játékosom kapott helyet
Tavaji szezonba a két kupagyőzelemmel kiharcoltuk az El szereplést. Nehéz sorozat volt és sok olyan csapat aki jóval erősebb volt az enyémnél. De szerencsére a csapat mindig túl tudta magát tenni ezen és ennek az eredménye az lett h a csapat EL győzelmet szerzett.
Ezek mellé még sikerült begyűjteni az FA kupát is
-
hopp jaj szegény City :D:D
-
nagyban függ játékosállománytól :)
-
szigi14 #70843 sima 4-4-2-es felálláshoz milyen taktikai beállításokat ajánlanátok?
-
nálam celticbe játszott, sokkal jobb mint az értékei mutatják. meg am is fejlődő játékos még -
Az ciki. Nála azét találsz jobbat is. (még angolt is) -
Na, vele is jól jártam, érdemes volt leigazolni....
-
Barca ellen visszavágó:
-
karajjj #70838 úgy, hogy ha valamelyik szövkapitány kirakják, akkor jelentkezel a helyére és te kellesz nekik, akkor megkapod a válogatottat is -
nono28 #70837 Hogy lehet klubcsapat mellett válogatottat választani? -

-
Januárban jön a nagy kedvencem, Abel Hernandez. (a másik kiszemeltem Pastore volt, de ő 27 millió fontért a Bayernt választotta.)
Abel
-
Tardelli nálam:
(nem olyan jó, mint Cavani, de fontos és nagy gólokat lő, sok gólpasszt ad, 3 csatáros játékban ő a szélről indulva csinál helyet a középcsatárnak. (Cavani sérülése esetén jól helyettesítette őt.) 7.5 m-ért vettem, ezért jobbat ritkán kapni, nekem egyik kedvenc pléjám.
-
nem a magasságára gondoltam xdxd hanem a játékbeli tudására :D:D
-
hmm?? Wikipedia szerint csak 1.79m, az azért távolról sem brutál nagy -
Gyerekek Diego Tardelli valami brutál nagy állat :D:D -
karajjj #70830 ez nem osztályonként van, hanem ez általánosságban vonatkozik minden légiósra -
Hali tud valaki fm 2011hez olyan patch-t amiben vagy a vegyes bajnokságok vannak vagy esetleg egy olyat amiben a klasszikus nagy régi játékosok vannak megcsinálva?? -
aha... ezeket én is tapasztaltam... csak gondoltam van rá szabály hogy mi a alapján utasitanak el valakit:D
nem tetszett hogy 13,5 millió fontért igazolt csatárommal megegyeztem aztán elküldtek a francba:D
azt tudom hogy 2. osztályban szükségszerü hogy az adott nemzetiségü játékos a válogatottja meccseinek x %-n játszon. azt hittem van ilyen az elsö osztályra is...:o