104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #70947 a tegnap megígért kép
malagával kezdtem, sajna nem sok pénzt kaptam, februárban lecsúsztam velük kieső helyre, ki is raktak rögtön, elszerződtem az utolsó helyen álló leicesterhez, 12. helyre hoztam őket szezon végére, most pedig őket igazoltam szezonkezdetre -
nem -
A nagy adatbázissal nem lehet összefüggésben, igaz? -
Igen. -
tudom alap, de videokártya driver a legfrissebb? -
Ígyis szaggat, beszarok... -
Nekem csak beszaggat, bár tegnap eleinte nem volt oylan, azt csináltam valamit, és utána volt olyan. Azóta nem indítottam újra, most igen, mindjárt meglátom. Azért köszi :) -
azt le kell szarni.
penge: a laggolást is le kell szarni :D nekem a 2008-as óta minden egyes szériával az van -függetlenül az operációs rendszertől meg a konfigtól-, hogy a 7., a 22. illetve az 52. és 67. percekben megáll a játék pár másodpercre :)
megoldást nem tudok, nem nagy dolog. -
KoniZTE #70939 ha a játék sebességénél csak fél csillag van az gáz ? -
Evian TG -
KoniZTE #70937 amint kapitány lettem, pár napra rá visszavonult :D:D -
Anelka? -
KoniZTE #70935 Unaloműzésből egy válogatottat irányítottam tegnap. Franciákkal 23. helyről feljöttünk a 3. helyre a világranglistán, szétvertünk mindnekit az selejtezőben, majd jöhetett az eb ahol a hagyományokat fojtatva :D rúgott gól nélkül estünk ki ( svájc 0-0, norvégia 0-1, spanyolo. 0-1 )... egyszerüen nem érem mi történhetett mert nem az volt hogy nincs szerencsénk hanem szimplán szarok is voltunk.... A legnagyobb baj a kerettel az volt hogy sosem volt normális csatárom...Benzema lődöste egyedül a gólókat, de ő meg szezonközben 10 meccset is alig érte el a reallal, második számú csatárom DJibril volt :) rajtuk kivül senki sem volt képes betalálni... voltak 20-30 gólósok a ligue1ben ( gameiro,kitambala ) de nagy 0 volt nemzetközi szinten mind pedig elég sok meccsen bizonyithattak...trezeguet meg haverjaira már nem voltam kiváncsi...lehet ez volt a baj :)
na mindent leszámitva ujra megtetszett az fm... vmi jo kis gazdag francia csapat ??????????? -
3.év előtt a keret a napolival:
2évben megvédtük bajnoki cimünkket meg nyertük az olasz szuperkupát és kupát. meg az eu. szuperkupát, bl-be a barca vert ki minket legjobb 8között. cavani 27góllal gólkirály lett a bajnokságban és 10góllal 3. a bl-ben -
Valaki? -
jólnevelt :D -
Solt #70931 Úriember! :D -
neeem. megkértem, hogy akkor most a saját testi épségének megőrzése érdekében fáradjon haza, mielőtt még pofánbasznám egy szívlapáttal. -
és az unokatesódat azóta senki se látta
-
ezt nagyon adom. talán 1 éve dolgoztam egy projekten, egy halom időt beleöltem az egészbe, viszont valamiért elfelejtettem időnként menteni. 5 percre hagytam a gépet ott, és a 6 éves unokatesóm természetesen elkezdte ütögetni a billentyűket, és megtalálta a power gombot is. odaveszett minden, másnap meg vettem egy sima billentyűzetet az ilyenek elkerülése végett :D -
még bármi lehet,például az hogy 17 pont helyett 12-vel nyersz :SS -
Szoros lesz, de meglehet XD
-
Solt #70925 Abban a pillanatban törtem volna ripityára... még ilyen állatságot, hogy billentyűzeten power gomb!!! :D:D -
soha, mondom SOHA nem szabad olyan billt venni amin van power gomb!
az egyik legnagyobb emberiség ellen elkövetett vétek ami valaha is létezett.... -
karajjj #70923 baszki, nyomni akartam nektek egy printscreent az igazolásokról, aztán nem a power gombot nyomtam meg a billentyűzeten? :D szerintem most kikapcsolt mentés nélkül és oda pár komolyabb név aláírása -.- -
Oks köszi! -
minél több a csillag, annál jobb. 4 csillag a minimum, ha fejlődést is akarsz látni. általában egy edző is elég, ha a terhelés gyenge. a kapusedzőknél szokott lenni, hogy átlagos, olyankor kell 1-1 edző a két kapusedzés kategóriához, meg egy harmadik, akit beosztasz mindkét helyre. -
Hátha itt előbb választ kapok, bocsi:
Egy csapatnál mi a fontosabb edzésnél? A csillagok száma, vagy hogy minél több edző legyen hozzárendelve? Most szépen el van osztva 3-4 csillag között van az edzés, de csak 1-1 edző van hozzárendelve mindenhez. Ha többet rendelek hozzá a terhelés csökken talán, de így is 'gyenge' és 'átlagos' terhelés-ek vannak max, akkor gondolom fölösleges többet rendelni, de nem találok róla leírást hogy tényleg-e.1 négy csillagos edzés, többet ér mint mondjuk 2 edzővel 3 csillag? -
Szevasztok, az miért lehet, hogy ha egy helyen vannak meccs közbe a játékosok, pl szögletnél, akk belaggol a játék?-.-' Eddig nem votl ilyen, csak mióta újratelepítettem a Windowst. A rendszeremet felesleges elmondanom, a legújabb játékok mennek Full HD-be, ez meg belaggol bmeg... -
THX
De én azt kerestem, ahol egyszerre az összes kölcsönadott játékosról késztenek jelentést (persze külön-külön). Ha van ilyen. -
jobbklikk a játékosra - scouting - get match report. -
nálam megkapta. nem tom nálad mért nem -
Tardelli-t hogy sikerült leigazolni?
nem válogatott:o
nálam nem kapott munkavállalásit... -
Urak, úgy emléxem, van olyan opció, hogy a kölcsön adott játékosaimról folyamatosan jelentést készít az asszisztens/megfigyelő.(?)
Nem tudjátok, hol találom ezt? -
jhaaa :D:D -
karajjj #70912 majd jövőre -
Messi jött volna de a barca 120m kért nekem meg már csak 40 maradt :D:D -
Azigen
Csodaszámba megy, hogy aláírt, Messit nem igazolod le? :D -
hopp :D:D
Agüeroval jó kis párost fognak alkotni :D:D
-
azzal az a genyóság, hogy az assziszt kihagyhat olyan embereket, akiket te betennél. jobb megoldás az, ha egy emberrel kevesebbet nevezel be, és akkor mehet tovább a játék. vagy ha van u21-es játékosod, azt nem kell nevezni és úgy is játszhat.